«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Τσίπρας σε πλήρη συνεργασία κάτω από το τραπέζι με όλη την εγκάθετη βουλή πουλά την Ελλάδα!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Τούρκοι πότε φανερά και πότε κρυφά, αγοράζουν την Ελλάδα!

Αλήθεια όλα τα λαμόγια, για ποιον οπλικό εξοπλισμό μας ρουφάνε το αίμα, αφού παραδίδουμε την Ελλάδα με πωλητήρια;;;;

Για ποιο του κώλου πόλεμο μας τρομοκρατούν;;;;;

Τους λιγνίτες το μεγαλύτερο διαχρονικό πλεονέκτημα, γιατί τους πουλάνε;;;;;;

Πωλείτε η Ελλάδα από άκρη σε άκρη και η εγκάθετη βουλή αυνανίζεται προδοτικά, περί της καρέκλας και την μάσας με τις εκλογές, πως θα είναι μέσα στην υποστήριξη των πατρόνων τους!

Όλα τα λαμόγια, οι μόνο τα πολιτικά, αλλά και τα δουλικά που τους στηρίζουν, άλλοτε με την συνεργασία στο μερίδιο της μάσας και άλλοτε από δουλικότητα και δειλία πουλάνε σε ανυποψίαστο χρόνο οτιδήποτε Ελληνικό!

Έχω πληροφορίες και περιμένω στοιχεία, ότι στον Μαραθώνα σε ιδιοκτησία της αστυνομίας, έκταση μεγάλη ετοιμάζετε να πουληθεί σε Τούρκο και όχι μόνο, αλλά εκβιάζονται και πολίτες που συνορεύουν να πουλήσουν τις ιδιοκτησίες τους, για να έχουν πρόσβαση στην παραλία!

Και ο προδότης  Τσίπρας σε συνεργασία με το σύνολο της εγκάθετης βουλής, σαν σύγχρονος  κονφερασιέ  διαλαλεί  την πώληση και την ιστορία με τα πλούτη της Ελλάδος!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΕΠΕ
Τσίπρας: Σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα για την ανάκτηση του χαμένου εισοδήματος
07|05|2018
«Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας για να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα στην ανάκτηση του χαμένου εισοδήματος, αφήνοντας πίσω μας τον σκοτεινό ορίζοντα της ύφεσης, της επιτροπείας, της απαισιοδοξίας και των μειωμένων προσδοκιών», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. κατά την ομιλία του στο digital economic forum του ΣΕΠΕ.

«Η χώρα μας, μετά από 8 δύσκολα χρόνια, εξάρτησης και εξωτερικού έλεγχου αξιώνει την ανάκτηση της αυτοδυναμίας της.

Έχουμε δημιουργήσει τις συνθήκες για την επιστροφή σε διατηρήσιμους ρυθμούς ανάπτυξης και την σταδιακή πτώση της ανεργίας», επισήμανε ο πρωθυπουργός.

«Πείσαμε ότι μπορούμε να ισορροπήσουμε τα δημόσια οικονομικά της χώρας και να εφαρμόσουμε βαθιές μεταρρυθμίσεις, αλλά κυρίως πείσαμε ότι μπορούμε, ως χώρα, να αλλάξουμε νοοτροπία», σημείωσε και απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στο Φόρουμ υπογράμμισε:
«Ο δικός σας χώρος δίνει το θετικό όραμα για την έξοδο από την παγίδα της μιζέριας και της εθνικής αυτοϋπονόμευσης, προς ένα μέλλον δημιουργίας και αυτοπεποίθησης.

Και το μήνυμα που εκπέμπετε είναι ότι με σωστή δουλειά, σχέδιο και επινοητικότητα, μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε αξία και να εμπνεύσουμε αισιοδοξία στους παραγωγικούς ανθρώπους του τόπου μας.

Εσείς άλλωστε γνωρίζετε καλύτερα ότι το παλιό μοντέλο της ευνοιοκρατίας και των πελατειακών σχέσεων δεν μπορεί να μας πάει μακριά στο σύγχρονο περιβάλλον του παγκοσμιοποιημένου ανταγωνισμού. Ο τομέας της καινοτομίας είναι εκ των πραγμάτων αξιοκρατικός».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα η πολιτική της κυβέρνησης είναι η πολιτική της Δίκαιης Ψηφιακής Ανάπτυξης και συμπυκνώνεται στο σύνθημα «Το Αύριο, Σήμερα, για Όλους».

«Αποτελεί βαθιά μας πεποίθηση αλλά και ιδεολογική μας αναφορά, ότι οι ίσες ευκαιρίες, η ισότιμη δυνατότητα πρόσβασης στα εργαλεία της νέας εποχής, για όλες τις Ελληνίδες, για όλους τους Έλληνες, σε όποιο σημείο της επικράτειας και αν κατοικούν, είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Και αυτή την υποχρέωσή μας είμαστε έτοιμοι να την εκπληρώσουμε» σημείωσε.

«Σήμερα, περισσότεροι από δέκα χιλιάδες Έλληνες απασχολούνται σε καινοτόμες εταιρείες τεχνολογίας που έχουν έδρα στη χώρα και εσείς μπορείτε να γίνετε παράδειγμα προς μίμηση τόσο για τους επόμενους ταλαντούχους νέους αυτού του τόπου , αλλά και για αυτούς που απογοητευμένοι εγκατέλειψαν τη χώρα μας για να δημιουργήσουν στο εξωτερικό”, είπε προς τους παρευρισκόμενους, ο πρωθυπουργός.

Πρόσθεσε πως η γνώση είναι ένα από τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα κι αυτό μας αναγνωρίζεται διεθνώς γιατί, δυστυχώς στο εξωτερικό απασχολούνται σήμερα χιλιάδες καταρτισμένοι νέοι και νέες μας, που η κρίση τους ανάγκασε να φύγουν από τη χώρα.

Με το νέο αναπτυξιακό Νόμο και την αύξηση των πόρων για έρευνα και καινοτομία στο 1% του ΑΕΠ ,για πρώτη φόρα στα χρόνια της κρίσης, όπως είπε, “επιχειρούμε για πρώτη φορά να φέρουμε τα Πανεπιστήμια, τα ερευνητικά μας κέντρα και το ανθρώπινο κεφάλαιο της χώρας μας στο επίκεντρο του αναπτυξιακού μας σχεδιασμού”.

Η συζήτηση για την καινοτομία και το στρατηγικό ρόλο των επιχειρήσεων πληροφορικής, νέων τεχνολογιών και επικοινωνίας, στην ανάπτυξη, είναι η συζήτηση του μέλλοντος, είπε και σημείωσε πως “είναι ενθαρρυντικό ότι μετά από μια μακρά περίοδο βαθιάς ύφεσης είμαστε πια σήμερα σε θέση να αλλάξουμε την ατζέντα, να κοιτάξουμε μπροστά, να μιλήσουμε θετικά και να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα”.

“Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες είναι η νέα πρωτοπορία, η κρίσιμη ομάδα ανθρώπων που θα συνδέσουν την ελληνική οικονομία με το μέλλον της καινοτομίας και των τεχνολογικών εξελίξεων”, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Με την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική 2016-2021, η Ελλάδα εντάσσεται στον παγκόσμιο ψηφιακό χάρτη δημοκρατικοποιώντας την πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για όλους τους πολίτες, είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

“Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, που ήταν ένα αναγκαίο βήμα, ένα ώριμο, που, όμως, εμείς υλοποιήσαμε σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία έχουν σχεδιάσει τέσσερα εμβληματικά έργα και έχουν εξασφαλίσει χρηματοδότησή από εθνικούς πόρους και θα έχουν ανάδοχο εντός έτους”.

Η κυβέρνηση υλοποιεί μια σειρά έργων με την υλοποίηση των οποίων θα γίνει αντιληπτό στους πολίτες ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός αγγίζει όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς τους, είπε ο πρωθυπουργός.

“Όλες οι συνδιαλλαγές πολιτών και επιχειρήσεων με το κράτος θα γίνονται από μία πύλη, απλά και γρήγορα, από το σπίτι ή το γραφείο τους μέσω κινητού τηλεφώνου ή της λεγόμενης ταμπλέτας.

Η νέα ψηφιακή πύλη θα δείχνει το νέο πρόσωπο του δημόσιου τομέα: Σύγχρονο και ευέλικτο στη βάση της διαλειτουργικότητας όλων των πληροφοριακών συστημάτων του Δημοσίου”.

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμη ότι ναυαρχίδα της προσπάθειας της κυβέρνησης αποτελεί ο σχεδιασμός, η προκήρυξη και η υλοποίηση του προγράμματος «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ (ΕΔΚ)».
Βασικός στόχος της ενιαίας αυτής δράσης είναι η σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς τις διεθνείς αγορές, με σκοπό τη μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας.
Ο συνολικός αριθμός των προτάσεων που αξιολογήθηκαν και εγκρίθηκαν προς χρηματοδότηση είναι 685, με συνολική Δημόσια Δαπάνη 394 εκατ. ευρώ.
Επίσης αναφέρθηκε στην εφαρμογή του VAR στα ελληνικά γήπεδα, ως ένα από τα έργα που είναι προς υλοποίηση σε ότι αφορά την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Όπως είπε, η εφαρμογή του VAR θα υποστηρίξει τη λήψη αποφάσεων από τους διαιτητές ποδοσφαιρικών αγώνων και θα ενισχύσει την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: Τσίπρας: Σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα για την ανάκτηση του χαμένου εισοδήματος | iefimerida.gr

ΠράσιΗ ΔΕΗ ενέκρινε με τηλεδιάσκεψη την πώληση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης-Φλώριναςνο φως από το ΔΣ της ΔΕΗ για την πώληση των
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ που δρομολογεί και τυπικά τη διαδικασία της αποεπένδυσης του 40% των λιγνιτών.

Όπως αναφέρει η Επιχείρηση σε σχετική ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου η οποία πραγματοποιήθηκε, σήμερα 7 Μαΐου 2018, με τηλεδιάσκεψη.
Μετά από συζήτηση το ΔΣ ενέκρινε την εισήγηση «Λήψη διαρθρωτικών μέτρων για την πρόσβαση στον λιγνίτη- Απόσχιση κλάδων λιγνιτικού ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού της ΔΕΗ ΑΕ» με ψήφους οκτώ υπέρ, δυο κατά (των εκπροσώπων των εργαζομένων) και ένα λευκό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Συγκεκριμένα το ΔΣ  της ΔΕΗ αποφάσισε:

Α. Τον ορισμό της 31.3.2018 ως ημερομηνίας σύνταξης των λογιστικών καταστάσεων για την απόσχιση από τη ΔΕΗ των κλάδων λιγνιτικής ηλεκτροπαραγωγής Μεγαλόπολης και Μελίτης και την εισφορά τους στις νέες εταιρείες που θα ιδρυθούν σε εφαρμογή του Νόμου 4533/2018.
B. Την επικύρωση της επιλογής της “ΣΟΛ ΑΕ Ορκωτών Ελεγκτών” ως τον ορκωτό ελεγκτή που θα συντάξει τις σχετικές εκθέσεις ελέγχου για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων που θα εισφερθούν στις νέες εταιρείες.

Γ. Την ανάθεση του έργου του συμβούλου που θα υποστηρίξει τη ΔΕΗ για την απόσχιση των Επιχειρησιακών Κλάδων Μεγαλόπολης και Μελίτης, στην “Pricewaterhouse Business Solutions”.
Δ. Την πρόσληψη της “HSBC Bank” ως χρηματοοικονομικό σύμβουλο της ΔΕΗ για τη διάθεση, μέσω διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας, σε ενδιαφερόμενο(ους) επενδυτή(ές) των νέων εταιρειών που θα σχηματιστούν και θα εκμεταλλεύονται τους κλάδους λιγνιτικής ηλεκτροπαραγωγής Μεγαλόπολης και Μελίτης.

Ε. Την πρόσληψη της δικηγορικής εταιρείας “DLA PIPER UK LLP” ως το νομικό σύμβουλο που θα υποστηρίξει τη ΔΕΗ σε όλα τα προβλεπόμενα στάδια της αποεπένδυσης λιγνιτικής παραγωγής.
ΣΤ. Την εξουσιοδότηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου όπως προτείνει εκ μέρους της ΔΕΗ και από κοινού με το Ελληνικό Δημόσιο προς την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την πρόσληψη της εταιρείας “KPMG Advisors AE”, ως Εντολοδόχο Παρακολούθησης (Monitoring Trustee), σύμφωνα με την πρόβλεψη του Ν.4533/2018.

Κοιμηθείτε πατριώτες και αφήστε την εγκάθετη προδοτική βουλή να …

arxaiaithomi.gr/2017/12/03/κοιμηθείτε-πατριώτες-και-αφήστε-την-ε/

3 Δεκ 2017 – Κοιμηθείτε πατριώτες και αφήστε την εγκάθετη προδοτική βουλή να πουλήσει την Ελλάδα στο διεθνές παζάρι για χάντρες και μπιχλιμπίδια! ….. από εκείνο του κράτους βάσει ενός πρωτόκολλου απόλυτα ευνοϊκού υπέρ αυτού του άλλου νομίσματος, όπερ ενθαρρύνει την άφιξη πάντανέων επενδυτών. Σήμερα σε …

Οι προδότες, των προδοτών, της προδοτικής και εγκάθετης βουλής …

arxaiaithomi.gr/2017/06/17/οι-προδότες-των-προδοτών-της-προδοτικ/#!pid=webtv2

17 Ιουν 2017 – Οι προδότες, των προδοτών, της προδοτικής και εγκάθετης βουλής των 300+1, κληρονόμοι προδοτών γενιές ολόκληρες τι άλλο πρέπει να μας κάνουν, για να τους στείλουμε στο διάολο;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ … Όποιος προσπαθεί να μιλήσει λογικά στην Ελλάδα σήμερα, δέχεται επιθέσεις από παντού.

Ψηφίστε το μεσοπρόθεσμο και ξεκινήστε να πουλάτε για να δούμε μετά την ανάπτυξη, είναι το μήνυμα που στέλνει στην Αθήνα το Eurogroup, με τον Ζαν Κλοντ … Ο πρόεδρος του Eurogroup αναφέρθηκε κατ’ επανάληψη στην ανάγκη η ελληνική Βουλή να “εγκρίνει τους βασικούς νόμους για την πώληση της Ελλάδος!

27 Νοε 2017 – Σε υψηλούς τόνους εξελίχθηκε η συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, Γιατί τα πουλάνε αφού θέλουμε να αγοράσουμε;;;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>