«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ενα Εργαλειο Επιβιωσης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΕΝΕΡΓΕΙΑ Α1

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

                  06.05.2018

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Το απογευμα της 14 Ιουλιου 1789, δηλαδη  της ημερας κατά την οποια ο λαος της πολης του Παρισιου στην Γαλλια ξεσηκωμενος κατελαμβανε επαναστατικα την «Bastille» και γκρεμιζε ετσι την παλαια ταξη πραγματων στην Ευρωπη για να αναδυθη η νεα εποχη του Φιλελευθερισμου και Υλισμου, εγραψε ο Βασιλεας Ludwig o XVI στις Βερσαλλιες στο Ημερολογιο του, προτου παει να κοιμηθη, μια μοναδικη λεξη: «Rien», ( = Σημερα τιποτε το ιδιαιτερο….).

Τοσο ο ιδιος οσο και οι αλλοι υπευθυνοι του παλατιου του στις Βερσαλιες, τιποτε δεν αντεληφθηκαν από τον ηδη δρστηριοποιηθεντα  παγκοσμιο-ιστορικο «Σεισμο».

Το ιδιο θα συμβει και με τα γηινα στρατηγικα αποθεματα των Υδρογονανθρτακων που προπαγανδιστικα αυξανονται από τους Αγγλοαμερικανους  σκοπημα  υπερβολικα με τα δηθεν νεοεντοπισθεντα στην ανατολικη Μεσογειο και με αυτά που θα εντοπισθουν σε λιγο  στην θαλασσια και όχι μονο περιοχη νοτια της Κρητης (1).

Εάν αυτά δεν ηταν «παραμυθια της Γιαγιας», ο εφοδιασμος του Ελληνικου λαου και της οικονομιας με ενεργεια θα ελυνε το πολύ επικινδυνο σημερινο  προβλημα επιβιωσης του.

Ακομη και ολο το πλεγμα των ελληνοτουρκικων σχεσεων στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και στην ανατολικη Μεσογειο συνδεεται με την αγγλοαμερικανικη προπαγανδα για την υπαρξη δηθεν τεραστιων κοιτασματων Υδρογονανθρακων.

Μονο ετσι το «παραμυθι αυτό της Γιαγιας» γινεται πιστευτο… Η Αληθεια όμως εχει άλλες διαστασεις.

Από τις αρχες του 20 μ.Χ. αιωνα μετα από δυο παγκοσμιους πολεμους, τα κοιτασματα Υδρογονανθρακων σχεδον παγκοσμοιως περασαν στα χερια των Αγγλοαμερικανων.

Για τον λογο αυτό ολοι οι λογαριασμοι αγοροπωλησιων  Υδρογονανανθρακων κλεινονταν με το δολαριο των ΗΠΑ, γεγονος που αυξησε την αξια αυτου.

Το δολαριο των ΗΠΑ δανειζονταν για τις αγορες Υδρογονανθρακων στα βιομηχανικα  και υπο αναπτυξη ευρισκομενα κρατη από τις τραπεζες της Νεας Υορκης, τα οποια περνουσαν στα χερια των Αραβων και κατεληγα παλι στις αγγλοαμερικανικες τραπεζες.

Το ιδιο χρημα παλι δανειζονταν (Πετροδολαριο) ‘η χρησιμοποιουνταν  για κερδοσκοπικους σκοπους  στα χρηματιστηρια.

Η υπεροχη για ορισμενους κατασταση αυτή συνεχιζεται με τεραστια κερδη και στις μερες μας.

Παγκοσμια δεν υπαρχει βεβαιως ελλειψη από διεθνεις οργανωσεις που ασχολουνται με κοινωνικες και οικονομικες «κοπρωνες-καταστασεις» απανταχου του πλανητη μας  και διατυμπανιζουν τους κινδυνους της καθ’ οδον ευρισκομενης οικονομικης κρισης και της κρισης τροφοδοτισης των κρατων στο μελλον με Υδρογονανθρακες, της υπερχρεωσης σχεδων ολων των χωρων, της εκτακτου αναγκης για τροφοδοτιση των ανθρωπων με ποσιμο νερο και το αμεσο θανατο τον ανθρωπων από πεινα στις χωρες του τριτου και τεταρτου Κοσμου.

Κανουν μεν σωστη διαγνωση των ασθενειων, προτεινουν όμως αναποτελεσματικες θεραπειες, ως «Σχεδιο του αιωνα από τον ΟΗΕ», «Παγκοσμιοποιημενο Σχεδιο Μαρσαλ», «οικολογικοκοινωνικη παγκοσμια οικονομια», «Δυναμικη των Αγορων», «ανθρωπινως δικαια πολιτικη της νεας ταξης πραγματων», «WinWin στρατηγικη ενός παγκοσμιοποιημενου οικονομικου συστηματος» κ.α. πολλα και ασχετα με το προβλημα.

Παρομοιως συμπεριφερονται και οσοι ασκουν πολιτικη και οικονομικη εξουσια στην Ε.Ε., ειτε από αγνωσια, ειτε από συμφεροντα, ειτε λογω διεθνους αλληλεγγυης προς τριτους.

Παρ’ ολα αυτά Ελληνιδες και Ελληνες!

 Για την Ελλαδα εσεις ειστε ο Λαος, συνεπως και εσεις εχεται το «Δικαιωμα» άλλα και την «Υποχρεωση» και την «Ευθυνη» να εκλεξεται μια «πολιτικη Ελιτ» η οποια ουτε να υπηρετει ξενα συμφεροντα, ουτε να είναι υποχειριο εγχωριων Μεγαλοαπαταιωνων και Εγκληματιων αλλα αποκλειστικα υπηρετης των συμφεροντων του  Ελληνικου λαου από τον οποιον εκλεγει.

Ισως θα βρεθουν μεσα στον αθλιο κοσμο των «βυζαντινορθοδοξων ζητιαμων Ρωμιων», «Ελληνες Πατριωτες» με αρχαιοελληνικες αξιες, αρετες και ιδανικα για να αναλαβουν ολο το βαρος της ανασυγκροτισης της προδομενης από πασης κομματικης αποχρωσης ανθρωπους πατριδος τους.

Η ενεργεια, το νερο.

η συγκοινωνια, η αμυνα και η εξωτερικη πολιτικη πρεπει επιγοντως να περασουν σεγνησια ελληνικα χερια.

Δεν είναι τυχαια η εντονη προπαγανδα που ραγδαια εξελισεται κατά της πυρηνικης ενεργειας (4)!

Τα ετσι ονομασθεντα «Τhink Tank οργιαζουν αδιακοπα σε και σε παγκοσμια κλιματακα κατά της πυρηνικης ενεργειας.

Προκειται για μια απειλη πολεμου κατά της πασης ανθρωποτητας, η οποια χρηματοδοτηται από αγγλοαμερικανικα οικονομικα συμφεροντα.

Στον πολεμο αυτό γονατησαν ηδη τα περισσοτερα υπο αναπτυξη ευρισκομενα κρατη.

Η Ελλαδα δεν ανηκει σε αυτά, διοτι ξεπουληθηκε ολοκληρωτικα και ξεβρακωθηκε από προδοτες με ένα ειδεχθες (ψευτικο) χρεος (2, 3)!

Ο Λιγνιτης της είναι μεγαλης σημασιας, η μοναδικη εγχωρια ενεργειακη της πηγη και γι’ αυτό ουτε να ξεπουληθει αλλα και ουτε να αδρανοποιηθη λογω δηθεν των υψηλων ρυπων επιτρεπεται.

Αντιθετως οφειλει να  αναγεννηθη και παραλληλα να χρησιμοποιηθη σε μορφη εξαερωσης και υγροποιησης του.

Η τελειως εγκαταλελημενη πυρηνικη ενεργεια στην χωρα του Λευκιππου και Δημοκριτου από ασχετους Ρωμιους, παραμενει ένα ανεξηγητο φαινομενο.

Παραλληλα με τον υψηλης θερμοκρασιας πυρηνικου αντιδραστηρα θα πρεπει οι Ελληνες να ενδιαφερθουν και για τις νεες τεχνολολογιες πυρηνικων αντιδραστηρων οι οποιες βασιζονται σε Θοριο και υγροποιημενα αλογονα αλατα (4).

Η από τους υψηλης θερμοκρασιας πυρηνικων αντιδραστηρων προκυπτουσα διαδικαστικη θερμοκρασια των περιπου 1.000 βαθμων Κελσιου θα μπορουσε να χρησιμοποιηθη περαν της παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας για την εξαερωση του Λιγνιτη και για την τεχνολογια Υδρογονου.

Τα ιδια ισχυουν και για τον κανονικο πυρηνικο αντιδραστηρα πιεσμενου νερου.

Η καταστροφικη εξαρτιση της Ελλαδος από Υδρογονανθρακες πρεπει να μειωθη με συνεπεια και συνεχεια και χωρις παρενεργιες.

Για τις επομενες δεκαετιες οφειλουν ο Λιγνιτης, η Τυρφη και η πυρηνικη ενεργεια να λαβουν και στην Ελλαδα την πρεπουσα θεση τους.

Σχετικα με τα απαραιτητα ρανιενεργα υλικα πρεπει να τονισθη ότι οι ενδειξεις για Θοριο την Ελλαδα είναι ενθαρυτικες και ότι τα γραντικα πετρωματα της στην ανατολικη Μακεδονια και στην κρυσταλλοσχιστωδη μαζα της Ροδοπησ

πρεπει να ανιχνευθουν για την περιεκτικοτητα τους σε γραμμαρια Ουρανιου για κεθε τοννο γρανιτου.

Ενας πυρηνικος σταθμος παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας ισχυος 1 GW χρειαζευαι ετησιως περιπου 175 τοννους φυσικου Ουρανιου (0,7 % U235, 99,3 % U238), δηλαδη περιπου 25-30 τοννους εμπλοτισμενο Ουρανιο.

Το θαλασιο νερο περιεχει περιπου 3 mg Ουρανιο ανα κυβικο μετρο.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Βιβλιογραφια

  1. Χατζηθεοδωρου Γ.             Υδρογονανθρακες στην Ελλαδα. Μυθος

                                                  ‘η Πραγματικοτητα;

                                                  https://0-thrax. blogspot.gr/2012/12/

                                                             blog-spot_18html?_escapet

  1. Χατζηθεοδωρου Γ.              Υπερχρεωση και ο ρολος του

                                                             Πειραματοζωου.

                                                             https://atticanea.blogspot.gr/blog-spot_

                                                             485 html

  1. Χατζηθεοδωρου Γ.               Το ψευτικο χρεος και ο δανεισμος του

                                                  Χρηματος.

                                                  https://der kameraddotcom.2016/08/

                                                  19/δρ…

  1. Χατζηθεοδωρου Γ.               PAX NUCLEARA. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ

                                                 ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ

                                                 https://arxaiaithomi.gr, 28.03.2018

  1. Chaziteodorou G.                Das Klima der Erde braucht nicht gerettet

                                                zu werden! Es reguliert sich selbst!

                                                https://haunebu7 worldpress.com/2013/

                                                05/28/das-klima-der erde-b

Δυο δυνατοτητες για τροφοδοτιση στο μελλον της ανθρωποτητας με ενεργεια κυριαρχουν σημερα στην κατευθυνομενη προπαγανδα κατά της παραγωγης της Ενεργειας από Ανθρακα και Ραδιενεργα Υλικα που στεκονται εμποδια στην «Μονοκρατια» του δολαριου των ΗΠΑ

  1. Ο ηπιος δρομος και

  2. Ο σκληρος δρομος

Ως σκληρες Ενεργειες θεωρουνται αυτές οι οποιες εξελιχθησαν κατά την διαρκεια της βιομηχανοποιησης στην Ευρωπη με μεγαλα κεντρικα παραφωφικα συγκροτηματα βασιζομενε σε Ανθρακα, Φυσικο Αεριο, Πυρηνικη Δυναμη και τα ανηκοντα σε αυτά κεντρικα συστηματα μεταφορας.

Ως ηπιες Ενεργειες θεωρουνται οι Ανανεωσημες (Ηλιακη Ενεργεια,

Αιολικη Ενεργεια, Βιομαζα) που είναι ανθρωπινωτερς απ’ ότι οι σκληρες

και βασιζονται σε μικρες αποκεντρικες μοναδες προσαρμοσμενες στις αναγκες των ανθρωπων.

Η εξελιξη μοντερνων εγκαταστασεων πυρηνικης ενεργειας (υψηλης θερμοκρασιας πυρηνικων αντιδραστηρων) παραμερισθηκε όπως και η συνεχεια της ερευνας στον τομεα του ανθρακα (Ανθρακιτης ‘η Λιγνιτης) και της τεχνολογιας Υδρογονου.

Αντ’ αυτων οργιαζει η προπαγανδα για την κληματικη αλλαγη που οφειλεται δηθεν στο CO2 παραγεται από ανθρωπινες δραστηριοτητες και αποσιωπαται εγκληματικα ότι τα περισσοτερα από 1500 ενεργα υφαιστεια του πλανητη μας παραγουν ετησιως 30 φορες περισσοτερο διοξυδιο του ανθρακα απ’ ότι τα 7,3 δισεκατομμυρια ανθρωποι.

Η κληματικη Αλλαγη που παρατηρειται θα ηταν η ιδια ακομη και εάν δεν υπηρχε κανενας ανθρωπος στον πλανητη μας.

Γι’αυτόν που εχει λιγο μυαλο και όχι πολύ αχυρο στο κεφαλι του είναι ξεκαθωρο ότι η Αλλαγη αυτή οφειλεται σε αλλους παραγοντες (5).

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

3 comments to ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ενα Εργαλειο Επιβιωσης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

  • .
    .
    .
    ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ.ΚΑΘΗΓΗΤΑ Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου ,

    ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ !

    ΣΠΑΝΙΑ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΧΟΛΙΑ, ,

    ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ .

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΘΟΛΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ,

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ :

    ( Παρ’ ολα αυτά Ελληνιδες και Ελληνες!

    Για την Ελλαδα εσεις ειστε ο Λαος,

    συνεπως και εσεις εχεται το «Δικαιωμα» άλλα και την «Υποχρεωση» και την «Ευθυνη» να εκλεξεται μια «πολιτικη Ελιτ»

    η οποια ουτε να υπηρετει ξενα συμφεροντα, ουτε να είναι υποχειριο εγχωριων Μεγαλοαπαταιωνων και Εγκληματιων

    αλλα αποκλειστικα υπηρετης των συμφεροντων του Ελληνικου λαου από τον οποιον εκλεγει.

    Ισως θα βρεθουν μεσα στον αθλιο κοσμο των «βυζαντινορθοδοξων ζητιανων Ρωμιων»,

    «Ελληνες Πατριωτες»

    με αρχαιοελληνικες αξιες, αρετες και ιδανικα για να αναλαβουν ολο το βαρος της ανασυγκροτισης της προδομενης από πασης κομματικης αποχρωσης ανθρωπους πατριδος τους.

    Η ενεργεια, το νερο.η συγκοινωνια, η αμυνα και η εξωτερικη πολιτικη πρεπει επιγοντως

    να περασουν σε γνησια ελληνικα χερια.)

    Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ

    ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΟ ΣΟΦΑ

    ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ …………….

    ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΑΝΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ,

    ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ,

    ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ Ή ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ …….

    ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ !

    ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ !

    ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΦΕΛΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ

    ΕΥΤΕΛΕΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΓΙ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ …………..

    Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ,

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΩΝ !

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΖΩΗΣ

    ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΙΜΗ ΣΕΒΑΣΜΟ

    ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

    ΜΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ! ! !

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ,

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ……….

    ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ………….

    Ο ΘΟΛΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ,

    ΟΙ ΕΝΑΠΩΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ,

    ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΟΝΙΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ !

    Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ .

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

    ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ …………..

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

    .
    .
    ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ,
    .
    .
    .
    Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, .
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ……………. .
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΕΛΗΓΕ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ……… .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ, .
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ . .
    ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ …
    ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΚΕΡΔΟΥΣ , .
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ ΚΟΝΟΜΑΣ ,
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ………………. .
    ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ, . ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ…………………. .
    ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ………
    ΤΟΥΡΙΣΜΟ……………………. .
    ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ………………. .
    ΠΟΡΝΕΙΑ ………………………. .
    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ………………………… .
    ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ …………………. .
    ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΜΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΚΗΣ……………………… .
    ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ……………….. .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ,
    ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΕΡΔΩΝ ……………………
    Η ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΟΣΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ! .
    Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ …………………….. .
    Η ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ…………….. .
    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ .
    ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ………………… .
    ΕΝΑΝΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ …………………. .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ………………….. .
    ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ! .
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ………………………… . .
    .
    https://i1.wp.com/www.kataggelies.com/images/super.jpg .
    .
    ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ……………………………. .
    ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ …………………………
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ …………… .
    ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ……………… .
    ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ …………………….. .
    ΟΠΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ………….. . .
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;; .
    ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ …………………… . .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ .
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ .
    ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΕΛΙΟ ΗΘΙΚΗΣ ……………. .
    .
    https://scontent.fath1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/12033011_509720575844341_914414736944353119_n.jpg?oh=21ccd062601e46b7a99bc03353a26342&oe=584C32DD .
    .
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ………… .
    ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ………….. .
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ………. .
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ………… .
    ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ…….. .
    ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ………… .
    ΑΓΩΝΙΑ ………….. .
    .
    ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ………… .
    .
    ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ……….. .
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-SNi6gOgzidA/V9qsRKSlxiI/AAAAAAAATCs/DCmc3e5yAKUDj-wevq6gU7-0GuwshxAsACLcB/s400/m11.jpg .
    .
    .
    .
    Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018
    .
    Αποτύχατε ! Κάνατε την Ελλάδα τη μοναδική κοινόχρηστη χώρα στον Κόσμο.
    .
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/blog-post_7288.html
    .
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ! ! ! . . .
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    .
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    .
    Ελευθερία α α α α α α α α α α α α α α α α α ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    • Αγαπητε Κωστα,

      δυο φοερs προσπαθησα να απαντησω στην Ελληνιδα Γιαγια σχετικα με την ερωτιση της στο αρθρο μου με τιτλο”ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ένα Εργαλειο Επιβιωσηs του Ελληνικου Λαου” που δημοσιευσησ την 06.05.2018, χωριs ομωs επιτυχια. Η Αρχαια Ιθωμη αρνηθηκε να δεχθη την απαντιση μου.
      Για τον λογο αυτό ακουλουθω την διαδικασια αυτή.

      ΑΠΑΝΤΙΣΗ

      Ο γραφων αρνειται να πιστευση ότι λειπουν τουλάχιστον στις Ενοπλεs Δυναμειs και στα Σωματα Ασφαλειαs “Ελληνεs Πατριωτεs” οι οποιοι διεποντα από τις αρχαιοελληνικεs Αρετεs (Φρονηση, Σωφροσυνη, Ανδρεια και Δικαισυνη), Αξιεs (Καλον, Αγαθον, Αληθεs και Ελευθερον), Αρχεs (Τιμη, Σεβασ, Αμιλλα και Μετοχή) και Ιδανικα (Υγεια, Ηδονή, Πλουτοs και Τιμεs) και αρνουνται να συμμετασχουν στην αντεπιθεση που πρεπει να γινη, κατά των Θερσιτων πασηs κομματικηs αποχρωσηs που εναλλαξ ασκουν στην πατριδα μας εξουσια.
      Η δυναμικη αντιδραση του Οδυσσεα στις Υβρειs και στις Αθυροστομιεs του Θερσιτη (Ιλιαδα Β’΄246-269) ειναι ένα παράδειγμα προς μιμηση:

      “Θερσιτη ακριτομυθε, που με τα σουβλερα σου λογια δημαγωγειs, βουλωσε το.
      Γιατι σου λεω από εσενα πιο προστυχοs θνητοs κανειs δεν είναι απ’ οσουs ωs της Τροιασ ηρθαν το καστρο…Κι αν οπωs τωρα παλι σ’ ευρω να φαφλατιζειs, δεν θελω η κεφαλη μου στους ωμουs μου πια να στεκει, ουτε του Τηλαμαχου πατερα να με ξαναπουν, αν δεν σ’ αρπαξω και σε ξεγυμνωσω και όλα τα ρουχα σου με μιαs σου βγαλω, απανωσκουτι, πουκαμισο, αλλα και της ντροπηs το ρουχο, που κρυφα σου σκεπαζει. κι αφου μ’ απρεπα σε δειρω χτυπήματα, κακοδαρμενο από την συναξη, κλαιγονταs πισω στα καραβια να σε στειλω.
      Ετσι ειπε και με το σκηπτρο του στους ωμουs και την ραχοκοκαλιά τον χτυπησε.
      Αυτοs πονεσε και κουβαριαστηκε, και κλαματα τον πηραν. Απ’ το χρυσο ραβδι στην πλατη με μιασ η σαρκα τιου βαθια αιματοκοψε κι επριστη και τραβηξε να κατσει δειλιασμενοs, σαστιζονταs και από τα ματια του σφουγγιζονταs το κλαμα!”.

      Αυτά λοιπον εκανε ο Οδυσσεα, όταν η ενοτητα και η τιμη των Ελλήνων απειληθηκε…….

      Γ. Θ. Χατζηθεοδωρο

  • .
    .
    .
    .
    .
    .

    ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
    ΜΕ ΤΙΜΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ !
    .
    ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕ !
    .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ……….
    .
    .
    .
    ΜΕ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΞΑΙΡΟΝΤΑΣ

    ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ! ! !
    .
    .

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ,

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ

    .
    ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΟΥ…
    .
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ,
    .
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ
    .
    ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ,
    .
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ .
    .
    .
    .
    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ .
    .
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
    .
    .
    .
    Το 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες
    .
    ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΩ – ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΕΙ – ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ….
    .
    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/09/96-6.html
    .
    .
    .
    ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    .
    Μετάφραση στα ελληνικά (από το γερμανικό κείμενο) από τον Εμμανουήλ Σαρίδη
    Οι υπογραμμίσεις είναι απο τον Τ. Steinemann, που γράφει στο τέλος:
    Αναρωτιέμαι, παρεμπιπτόντως, γιατί στο 9/11 ΔΕΝ υπήρξαν Εβραίοι μεταξύ των θυμάτων;

    Μήπως τη μέρα εκείνοι είχαν όλοι οι Εβραίοι διακοπές
    .
    http://spiros-b.blogspot.gr/2016/03/blog-post_64.html
    .
    .
    .
    ΡΟΤΑΡΥ
    .
    Η διεθνής αυτή οργάνωση ιδρύθη στο Σικάγο στις 23.2.1905
    .
    από τον Αμερικανό δικηγόρο Paul P. Harris.
    Κάτω από το πρόσχημα φιλανθρωπικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων καλύπτει μυστικούς σκοπούς.
    .
    Δια τούτο θεωρείται ως «το νηπιαγωγείον της Μασονίας».
    .
    http://greeknation.blogspot.gr/2011/12/k.html
    .
    .
    .
    Α/ΓΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ;;;
    .
    ΓΕΕΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΣΕ ΣΤΟΕΣ;;;
    .
    Α/ΓΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ;;;;
    .
    ΜΠΟΥΛΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ;;;;
    .
    http://www.theonlinepress.gr/wp-content/uploads/2018/03/3345.jpg
    .
    http://www.theonlinepress.gr/opinions/%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%85-%CE%B3%CE%B5%CE%B5%CE%B8%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%B1/
    .
    .
    .
    Αυτή είναι η Ελλάδα του 2017-18, τιμούμε τους προδότες και εξαφανίζουμε με κακουχίες τους γηγενείς Έλληνες!!!
    .
    Τιμητική Διάκριση στο ΕΛΙΑΜΕΠ Από την Ακαδημία Αθηνών! Τιμούμε αυτούς που υπονομεύουν και θάβουν τον Έλληνα και Ελληνισμό!!
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2017/12/30/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-2017-18-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/
    .
    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>