«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΜΕΣ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΩΔ 4
Υπάρχουν πολύ μεγάλα ζητήματα μπροστά μας που πρέπει να δώσουμε συγκεκριμένες τολμηρές απαντήσεις, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού

“Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση και ένα νέο οδικό χάρτη. Αν η χώρα δεν κάνει μεγάλες τομές στη γραφειοκρατία, στα θέματα της διοίκησης, θα ξανακυλήσει στα μνημόνια κι αυτή τη φορά θα κυλήσουμε χωρίς δανεικά” επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ΕΡΤ.

“Υπάρχουν πολύ μεγάλα ζητήματα μπροστά μας που πρέπει να δώσουμε συγκεκριμένες τολμηρές απαντήσεις.

Εγώ παραμένω στην άποψη ότι οι μεγάλες αλλαγές δεν πρέπει να χρονίζουν, δεν πρέπει να σκουριάζουν” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι, τόσο το Ποτάμι, όσο και το Κίνημα Αλλαγής έχουν βάλει τις προϋποθέσεις “για μία μεγάλη πολιτική αλλαγή που περιλαμβάνει το Σύνταγμα και τομές που η χώρα πρέπει να κάνει αν θέλει να βαδίσει έξω από τα μνημόνια”.

Επεσήμανε με έμφαση την αναγκαιότητα της συνταγματικής αναθεώρησης, εστιάζοντας στο θέμα της ευθύνης των υπουργών.

Μιλώντας για την έξοδο στις αγορές ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι “αυτός που βγάζει τη χώρα στις αγορές δεν είναι ο κ. Τσίπρας είναι ο Έλληνας” που με τις θυσίες του δημιούργησε το πλεόνασμα.

“Πληρώσαμε πάρα πολλά χρήματα το ‘15 από τις ανοησίες κάποιων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ . Πληρώσαμε πολύ ακριβά τα μπρος πίσω” επεσήμανε και πρόσθεσε πως η χώρα έχει ανάγκη να βγει στις αγορές με επιτρεπτά για τους Έλληνες επιτόκια, τα οποία όμως “θα καθοριστούν από την αίσθηση που θα έχει η ελεύθερη οικονομία για την αξιοπιστία της χώρας”.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι αμφιβάλλει για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης “να ολοκληρώσει στον χρόνο που πρέπει την αξιολόγηση, ενώ θα έπρεπε να είναι πιο εύκολο γιατί είναι η τελευταία, άρα δεν υπάρχει περιθώριο διαφυγής” είπε.

Στο ζήτημα της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια και στη διαφοροποίηση που υπήρξε εκ μέρους του Ευάγγελου Βενιζέλου, την οποία χαρακτήρισε “θετική” ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε ότι στις σύγχρονες δημοκρατίες και τα μεγάλα κόμματα, όπως είναι και το Κίνημα Αλλαγής, μπορούν να υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις σε κάποια θέματα. Εστίασε δε στη σημασία του νόμου τονίζοντας ότι είναι παράλογο τα ομόφυλα ζευγάρια να μην έχουν το δικαίωμα αναδοχής τη στιγμή που τα παιδιά “αραχνιάζουν” στα ιδρύματα.

Ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι βγήκε από την πρώτη στιγμή και τοποθετήθηκε, καθώς δεν παίζει με αυτά τα κοινωνικά ζητήματα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή “οι λίγοι βουλευτές του Κεντρώου χώρου που το σκέφτονται αρνητικά, τελικά θα τολμήσουν και θα πάνε με την πρόοδο και όχι με τη συντήρηση σε αυτό το θέμα”.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λέσβο, ο Σταύρος Θεοδωράκης υπενθύμισε ότι ο ίδιος είχε επισκεφθεί το νησί πριν από λίγες μέρες και σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό που πάτησε μόνο στο κόκκινο χαλί παρακολουθώντας φιέστες, είδε τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και οφείλονται κυρίως στην αναποτελεσματικότητα του ελληνικού κράτους.

Υπενθύμισε δε ότι 6.500 άτομα ζουν στη Μόρια, η οποία έχει αποχετευτικό σύστημα για 800 και πως παρόλο που η ΕΕ έδωσε τον Σεπτέμβρη χρήματα για να κατασκευαστεί το έργο, ακόμα δεν έχουν εκταμιευτεί.

“Δεν είναι μόνο κακό το ριζικό μας, φταίει και η αδυναμία μας να πάρουμε σωστές αποφάσεις στον σωστό χρόνο.

Η αναποτελεσματικότητα της διοίκησης, το κομματικό, γραφειοκρατικό κράτος που μπλοκάρουν τις αποφάσεις που είναι ζωτικές για τις τοπικές κοινωνίες” σημείωσε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι της έντασης με την Τουρκία, καθώς οι άνθρωποι στα νησιά έχουν μάθει να συνυπάρχουν ειρηνικά με τους Τούρκους και να συνεργάζονται μαζί τους για χάρη του τουρισμού.

Όπως τόνισε σχετικά “η μεγάλη απόφαση μας με τους Τούρκους πρέπει να είναι: ισχυροποιούμε τον στρατό μας, δεν δεχόμαστε οποιαδήποτε παραβίαση, αλλά έχουμε και το χέρι φιλίας απλωμένο”.

Και κατέληξε σχετικά λέγοντας πως “η Ελλάδα δεν θα υπάρξει στην περιοχή ως πολεμικό οχυρό, αλλά ως δύναμη πολιτισμού και ως δύναμη οικονομίας”.

Πηγή: http://voria.gr/article/theodorakis-choris-megales-tomes-i-chora-tha-xanakilisi-se-mnimonia

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>