«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έχουμε τον εχθρό μέσα στο σπίτι μας!!! Ποιος νέκρωσε το Μιράζ;;;;;

AWACS και ΑΚΤΙΟ……

Οι αρμοδιότητες και οι δυνατότητες των AWACS δεν σταματούν εδώ, γιατί μπορούν ακόμα να σταματήσουν τη λειτουργία κάθε επίγειου ΡΑΝΤΑΡ τυφλώνοντάς το, αν βρίσκεται μέσα στην ακτίνα δράσης τους. 

Να αποπροσανατολίζουν τα εχθρικά αεροπλάνα, να ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΥΝ την ασύρματη επικοινωνία αλλά και κάθε άλλη ηλεκτρονική επικοινωνία των αντιπάλων.

Να αχρηστεύουν τα ηλεκτρονικά όργανα του αντιπάλου ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ, των ΑΡΜΑΤΩΝ μάχης, του ΣΤΟΛΟΥ αλλά και της αεροπορίας: ( με AWACS Έγινε η τύφλωση του αιγυπτιακού αεροπλάνου που μετέφερε τους πειρατές του ΑΚΙΛΕ ΛΑΟΥΡΟ, που τελικά οδηγήθηκε στη Σικελία….).

Φυσικά διαθέτουν συστήματα υποκλοπής μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων καθώς επίσης και υποκλοπής κειμένων από τις Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές γραφομηχανές με τη μέθοδο της τηλεμετρίας.


Το 1987 τον Ιούλιο, κατόπιν αποκάλυψης αυτής της δυνατότητας από τον γράφοντα στον πρωθυπουργό Α. Παπανδρέου, έδωσε εντολή να αλλαχθούν όλες οι ηλεκτρικές γραφομηχανές στο πρωθυπουργικό γραφείο. 

Από τις αρχές Δεκεμβρίου 1986, η βάση του ΑΚΤΙΟΥ είχε συλλάβει την ΑΠΟΡΡΗΤΗ συζήτηση του Α. Παπανδρέου με τους υπουργούς του στο Καστρί, αναφορικά με την «ΠΡΟΘΕΣΗ» του να αναγγείλει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για την παραμονή των ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ στην Ελλάδα…..

Το ΑΚΤΙΟ μετέδωσε την πληροφορία στα κεντρικά της NSA με τίτλο: «Coupe de theatre»…… 

Μέσα στη βάση του Ακτίου υπάρχει ένας τεράστιος τσιμεντένιος τρούλος με εσωτερικά ατσάλινη Θωράκιση. 

Ποιος Έλληνας επίσημος μπορεί να μας πεί τι υπάρχει εκεί; Προσωπικά, είμαι σε θέση να βεβαιώσω ότι «αυτό» που υπάρχει εκεί ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ εναντίον της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ..!!!!!!!!!!!!!……

Ποιος μπορεί να αποτρέψει την καταγραφή των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του εκάστοτε πρωθυπουργού της Ελλάδας; 

Που και πόσες φορές, σε ημερήσια βάση, φωτογραφίζουν τον Έλληνα πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρχηγούς των κομμάτων; Καθώς και τους Στρατηγούς ΓΕΝ, ΓΕΕΘΑ, κλπ. 

Σε ενδεχόμενη στρατιωτική εμπλοκή με την ΤΟΥΡΚΙΑ, ποιο ΡΟΛΟ θα παίξει η βάση στο Άκτιο;
Ποιους θα τυφλώσει;
Τους Έλληνες ή τους Τούρκους;


Και ποιος εξασφαλίζει την ουδετερότητα της βάσης; (Η βάση της Νέας Μάκρης απομακρύνθηκε επειδή δεν χρησίμευε πλέον από τη στιγμή που ξεκίνησε η λειτουργία κανονικά, της βάσης του Ακτίου)…. 

Αθανάσιος Στριγάς 

ΒΙΒΛΙΟ : ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

Το σκοτεινό δωμάτιο του κόσμου….. 

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Εγώ θα φωνάζω, οι ενδιαφερόμενοι ας τρέξουν να ψάξουν, δεν είναι τυχαίο το Μιραζ, έχουμε γνώση από την Κύπρο, τι εκαναν οι Αμερικανοί!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>