ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΜΕΣ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΩΔ 4
Υπάρχουν πολύ μεγάλα ζητήματα μπροστά μας που πρέπει να δώσουμε συγκεκριμένες τολμηρές απαντήσεις, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού

«Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση και ένα νέο οδικό χάρτη. Αν η χώρα δεν κάνει μεγάλες τομές στη γραφειοκρατία, στα θέματα της διοίκησης, θα ξανακυλήσει στα μνημόνια κι αυτή τη φορά θα κυλήσουμε χωρίς δανεικά» επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ΕΡΤ.

«Υπάρχουν πολύ μεγάλα ζητήματα μπροστά μας που πρέπει να δώσουμε συγκεκριμένες τολμηρές απαντήσεις.

Εγώ παραμένω στην άποψη ότι οι μεγάλες αλλαγές δεν πρέπει να χρονίζουν, δεν πρέπει να σκουριάζουν» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι, τόσο το Ποτάμι, όσο και το Κίνημα Αλλαγής έχουν βάλει τις προϋποθέσεις «για μία μεγάλη πολιτική αλλαγή που περιλαμβάνει το Σύνταγμα και τομές που η χώρα πρέπει να κάνει αν θέλει να βαδίσει έξω από τα μνημόνια».

Επεσήμανε με έμφαση την αναγκαιότητα της συνταγματικής αναθεώρησης, εστιάζοντας στο θέμα της ευθύνης των υπουργών.

Μιλώντας για την έξοδο στις αγορές ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι «αυτός που βγάζει τη χώρα στις αγορές δεν είναι ο κ. Τσίπρας είναι ο Έλληνας» που με τις θυσίες του δημιούργησε το πλεόνασμα.

«Πληρώσαμε πάρα πολλά χρήματα το ‘15 από τις ανοησίες κάποιων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ . Πληρώσαμε πολύ ακριβά τα μπρος πίσω» επεσήμανε και πρόσθεσε πως η χώρα έχει ανάγκη να βγει στις αγορές με επιτρεπτά για τους Έλληνες επιτόκια, τα οποία όμως «θα καθοριστούν από την αίσθηση που θα έχει η ελεύθερη οικονομία για την αξιοπιστία της χώρας».

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι αμφιβάλλει για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης «να ολοκληρώσει στον χρόνο που πρέπει την αξιολόγηση, ενώ θα έπρεπε να είναι πιο εύκολο γιατί είναι η τελευταία, άρα δεν υπάρχει περιθώριο διαφυγής» είπε.

Στο ζήτημα της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια και στη διαφοροποίηση που υπήρξε εκ μέρους του Ευάγγελου Βενιζέλου, την οποία χαρακτήρισε «θετική» ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε ότι στις σύγχρονες δημοκρατίες και τα μεγάλα κόμματα, όπως είναι και το Κίνημα Αλλαγής, μπορούν να υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις σε κάποια θέματα. Εστίασε δε στη σημασία του νόμου τονίζοντας ότι είναι παράλογο τα ομόφυλα ζευγάρια να μην έχουν το δικαίωμα αναδοχής τη στιγμή που τα παιδιά «αραχνιάζουν» στα ιδρύματα.

Ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι βγήκε από την πρώτη στιγμή και τοποθετήθηκε, καθώς δεν παίζει με αυτά τα κοινωνικά ζητήματα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή «οι λίγοι βουλευτές του Κεντρώου χώρου που το σκέφτονται αρνητικά, τελικά θα τολμήσουν και θα πάνε με την πρόοδο και όχι με τη συντήρηση σε αυτό το θέμα».

Αναφερόμενος στο προσφυγικό με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λέσβο, ο Σταύρος Θεοδωράκης υπενθύμισε ότι ο ίδιος είχε επισκεφθεί το νησί πριν από λίγες μέρες και σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό που πάτησε μόνο στο κόκκινο χαλί παρακολουθώντας φιέστες, είδε τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και οφείλονται κυρίως στην αναποτελεσματικότητα του ελληνικού κράτους.

Υπενθύμισε δε ότι 6.500 άτομα ζουν στη Μόρια, η οποία έχει αποχετευτικό σύστημα για 800 και πως παρόλο που η ΕΕ έδωσε τον Σεπτέμβρη χρήματα για να κατασκευαστεί το έργο, ακόμα δεν έχουν εκταμιευτεί.

«Δεν είναι μόνο κακό το ριζικό μας, φταίει και η αδυναμία μας να πάρουμε σωστές αποφάσεις στον σωστό χρόνο.

Η αναποτελεσματικότητα της διοίκησης, το κομματικό, γραφειοκρατικό κράτος που μπλοκάρουν τις αποφάσεις που είναι ζωτικές για τις τοπικές κοινωνίες» σημείωσε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι της έντασης με την Τουρκία, καθώς οι άνθρωποι στα νησιά έχουν μάθει να συνυπάρχουν ειρηνικά με τους Τούρκους και να συνεργάζονται μαζί τους για χάρη του τουρισμού.

Όπως τόνισε σχετικά «η μεγάλη απόφαση μας με τους Τούρκους πρέπει να είναι: ισχυροποιούμε τον στρατό μας, δεν δεχόμαστε οποιαδήποτε παραβίαση, αλλά έχουμε και το χέρι φιλίας απλωμένο».

Και κατέληξε σχετικά λέγοντας πως «η Ελλάδα δεν θα υπάρξει στην περιοχή ως πολεμικό οχυρό, αλλά ως δύναμη πολιτισμού και ως δύναμη οικονομίας».

Πηγή: http://voria.gr/article/theodorakis-choris-megales-tomes-i-chora-tha-xanakilisi-se-mnimonia