«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η Φώφη θέλει κάλπες, το κόμμα θέλει;

ΓΕΝΗΜΑΤΑ

Φώφη Γεννηματά, Κίνημα Αλλαγής, θέλω εκλογές!!!

04.05.2018
Συντάκτης: Δημήτρης Κουκλουμπέρης
Η πρόταση της Φώφης Γεννηματά να ζητήσει πρόωρες εκλογές πριν ολοκληρωθεί το τρίτο Μνημόνιο και πριν οριστικοποιηθεί με τους εταίρους το αναπτυξιακό σχέδιο της μεταμνημονιακής εποχής είχε χαρακτηριστικά αιφνιδιασμού.

Ξάφνιασε μέχρι και τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, που ενημερώθηκαν μόλις λίγες ώρες πριν τη δημοσιοποίησή της.

Μάλιστα, κάποιοι από τους εταίρους του ομοσπονδιακού φορέα, όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης, δεν ενθουσιάστηκαν με την πρωτοβουλία, θέτοντας στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την επικεφαλής του σχήματος ορισμένα καίρια ερωτήματα και ενστάσεις.

Οι διακριτικές αποστάσεις έγιναν ακόμη σαφέστερες μέσω συνέντευξης που παραχώρησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, δηλώνοντας ότι «οι εκλογές από μόνες τους δεν αλλάζουν το πρόβλημα της χώρας», ενώ όπως συμπλήρωσε, «αν δεν αλλάξουμε μυαλά, αν το πολιτικό σύστημα δεν είναι προετοιμασμένο για μεγάλες αλλαγές, θα ξαναζήσουμε τα ίδια και από την επόμενη κυβέρνηση» (Ρ/Σ Alpha 989).

Εδειξε δε να ιεραρχεί τις πολιτικές προτεραιότητες της χώρας με αρκετά διαφορετικό τρόπο από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε προτάξει την αναγκαιότητα άμεσης προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία. «Μερικά πράγματα πρέπει και μπορούμε να τα αλλάξουμε σήμερα. Δεν θα πρέπει να ζούμε συνεχώς τα ίδια προβλήματα. Προέχει το θέμα του Συντάγματος που είναι μείζον και θα πρέπει να πάρουμε τις πρώτες αποφάσεις. Και προέχει να σιγουρέψουμε την έξοδό μας, την κανονικότητα της ζωής στο επόμενο διάστημα», τόνισε από την ίδια συχνότητα.

Από την πλευρά της, η κ. Γεννηματά κάνοντας χρήση του «αρχηγικού» της δικαιώματος προχώρησε στις σχετικές ανακοινώσεις της απόφασής της να ζητήσει εκλογές, ενώ υπεραμυνόμενη των ενεργειών της θέλησε να διευκρινίσει τις στοχεύσεις του αιτήματος για κάλπες εδώ και τώρα. «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο. Ζυγίστηκε, μετρήθηκε, απέτυχε», εκτίμησε (ΑΝΤ1) και ζήτησε να αποφασίσει ο λαός ποιους εμπιστεύεται να βγάλουν τη χώρα από την κρίση.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή φρασεολογία υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει περάσει «θηλιά στον λαιμό» των πολιτών, έχει αναλάβει σκληρότατες δεσμεύσεις με δυσβάσταχτα πλεονάσματα, προνομοθετημένα μέτρα και μειώσεις στις συντάξεις «και δεν μπορεί να δεσμεύσει τον τόπο για τα επόμενα χρόνια». Και, όπως κατέληξε, το ΚΙΝ.ΑΛΛ. μέσα από την πρωτοβουλία που έλαβε ζητά να υπάρξει ενημέρωση για τις «εν κρυπτώ» διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και η συνέχεια να δοθεί μέσω της κάλπης.

Η κ. Γεννηματά, στην προσπάθειά της να διαφοροποιηθεί από το παρόμοιο αίτημα της Ν.Δ., την κατηγόρησε ότι «δίνει ραντεβού για το φθινόπωρο», αν και ωστόσο απέφυγε να αποκλείσει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι «με ποιες δυνάμεις θα πορευτούμε θα το αποφασίσει ο λαός, εμείς δεν θα προδικάσουμε την ψήφο του και με βάση την εθνική γραμμή θα παίξουμε καθοριστικό ρόλο για πολιτική σταθερότητα και προοδευτική αλλαγή».

Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε χθες ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, εστιάζοντας όμως στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή.

Με ανάλογο τρόπο ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε σύμφωνος ως προς το σκέλος της «μεταμνημονιακής Ελλάδας», αναφέροντας ότι θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να ενημερώσει τη Βουλή «για το τι συμβαίνει, τι δεσμεύσεις αναλαμβάνει και το τι έρχεται».

Σημειώνεται ότι η πρόταση για κάλπες απορρίφθηκε μετ’ επαίνων από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι απολύτως εντός των ορίων της εντολής της κυβέρνησης η διαπραγμάτευση για την έξοδο από το πρόγραμμα (Real Fm), ενώ χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη» την πρόταση για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

https://www.efsyn.gr/