«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ (ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΦΩΝ Κ.Α.)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤ

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:
1) Η NSA (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ): Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ).

ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ «ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
2) ΤΟ ΝΑΤΟ: ΑΡΧΙΚΑ, ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ».

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΗΓΕΤΕΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΘΙΚΟΦΑΝΗ ΜΑΝΔΥΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

3) Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤ. ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 32 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 3 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ (ΗΠΑ, ΕΕ, ΙΑΠΩΝΙΑΣ). ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΒΟΗΘΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΔΡΑ ΩΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ.
4) ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (΄Η ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ) CFR: ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1946, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 1400 ΜΕΛΗ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ CIA.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ΣΟΡΟΣ Κ.Α. ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.

5) Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΚ: ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ ΣΕ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΚΥΚΛΟΥΣ:
α) Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ, ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΄Η ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ.

β) Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (STEERING COMMITEE) ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 35 ATOMA, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ TO 90% TΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.

γ) Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (ADVISORY COMMITEE) ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 10 ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

6) ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ: ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ NSA. ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

7) ΙΔΡΥΜΑ HERITAGE: ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ (Π.Χ. ΒΛ. ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ).

8) ΤΖΕΙΘΑΜ ΧΑΟΥΖ: ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

9) I.S.C.: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ NSA.

10) CIA (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ), DIA (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΜΥΝΑΣ): ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ NSA.
11) GCHQ: Η ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΗ NSA.

12) ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ / ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ- ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΟΙ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.

Η ΝΤΠ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΩΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΙΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΑΨΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.

ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ (ΒΛ.ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ), ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΝΤΠ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, ΩΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ (ΧΟΛΙ ΓΟΥΝΤ = ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ) ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ.
ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΗΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΔΩΛΑ.

ΓΕΝΙΚΑ, Η ΝΤΠ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΦΩΤΗ ΛΑΥΡΙΩΤΗ: » ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;»
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
Υ.Γ. Οι πολιτικοί της Σιωνιστικής Δύσης (Εύρώπη+Η.Π.Α.), είναι υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Οι Γερμανοί της Μέρκελ, είναι υπάλληλοι της Ν.Τ.Π. ή Νέας Εποχής. Ο ΜΑΚΡΟΝ της Γαλλίας είναι υπάλληλος του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όλοι οι Βασιλικοί Οίκοι της Ε.Ε. & Αγγλίας, είναι υπό τις διαταγές του Κοσμοκράτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι πολιτικοί της Ελλάδος, – όλων των παρατάξεων – είναι δούλοι των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η Ν.Τ.Π. ή N.W.O. έβαλε το Σουλτάνο ΕΡΝΤΟΓΑΝ να γαβγίζει κατά της Ελλάδος, για μας πάρουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες τα Πετρέλαια και το Φυσικό Αέριο.
Οι πολιτικοί της Ελλάδος, και της Ε.Ε. , είναι απόφοιτοι της Σχολής του Σικάγου…………..
Ήδη ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ πήρε το χρυσό της Μακεδονίας!!!
(Βλέπε τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ)

Επιμέλεια Κυκλοφορίας & Δημοσιεύσεων
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Όρμπαν: Θα υπερασπιστούμε τη χριστιανική μας κουλτούρα – Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στους ξένους
4 Μάϊου 2018, 10:07 πμ
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν διόρισε σήμερα τον υπουργό Εσωτερικών τον Σάντορ Πίντερ και τον υπουργό Οικονομίας Μιχάλι Βάργκα αντιπροέδρους της νέας του κυβέρνησης.
Ο Όρμπαν, που κατήγαγε σημαντική νίκη τον Απρίλιο στις βουλευτικές εκλογές, με το κόμμα του Fidesz να ελέγχει τα δύο τρίτα των εδρών του κοινοβουλίου και να μπορεί να προχωρήσει σε τροποποίηση του Συντάγματος που επιθυμεί, δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ότι οι βασικοί πολιτικοί του στόχοι δεν έχουν αλλάξει.
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός είναι ένας από τους πιο σφοδρούς επικριτές της μαζικής μετανάστευσης στην Ευρώπη και κατάφερε να κερδίσει τρίτη θητεία στον θώκο χάρη στην απήχηση που είχε η αντιμεταναστευτική του εκστρατεία σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας.
«Χτίζουμε μια χριστιανική δημοκρατία», τόνισε, «μια παλαιού τύπου χριστιανική δημοκρατία που έχει τις ρίζες της στις ευρωπαϊκές παραδόσεις, όπου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι πρωτεύουσας σημασίας και υπάρχει διαχωρισμός των εξουσιών», πρόσθεσε.
«Θα υπερασπιστούμε τη χριστιανική μας κουλτούρα και δεν θα παραδώσουμε τη χώρα μας στους ξένους», υπογράμμισε ο Όρμπαν.
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός εξήγησε ότι ο Πίντερ θα είναι αρμόδιος για την εθνική ασφάλεια της χώρας βάσει της αναδιάρθρωσης που έκανε στο υπουργικό συμβούλιο με τη δημιουργία ενός κεντρικού υπουργείου υπό τον ίδιο, το οποίο θα είναι αρμόδιο και για τις υπηρεσίες Πληροφοριών

DAVID ROTHSCHILD-ΥΙΟΣ
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ
Aντίχριστος – David Mayer de Rothschild

ΑΞΙΑ ΩΝ ΕΠΡΑΞΑΜΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝ
Πολλοί είνε οι αντίχριστοι. Αλλά ο καθαυτό αντίχριστος δέν ήρθε ακόμα.

΄Οπου να’ νε εμφανίζεται.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Όλα αυτά τα προμηνύματα (διαφθορά, αναρχία, εκφυλισμός) δέν είνε καλά…
Η αναρχία ξαπλώνεται παντού.
Όταν θα επικρατήση, θα έρθη ο αντίχριστος και θα πει: Εγώ είμαι το κράτος, εγώ είμαι Θεός δεν σου χρειάζεται, δεν έχεις ανάγκη από άλλο Θεό…
«ΑΞΙΑ ΩΝ ΕΠΡΑΞΑΜΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝ»
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ
Προς τιμωρία της ανθρωπότητος θα έλθει ο Αντίχριστος
«Θα πέσουν τα καθεστώτα και θα δημιουργηθεί μια αναρχία παγκόσμια.
Θα γίνει αυτό που επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις.

Και μέσα στο κλίμα αυτό της αναρχίας θα εκπηδήσει ο αντίχριστος.

Αυτός θα είνε ο παγκόσμιος δικτάτωρ…»
Τι θα είναι ο αντίχριστος;
«Λένε οι πατέρες, ο αντίχριστος θα προσπαθεί να μιμηθεί το Θεό.

Τί σημαίνει αυτό;

Μέχρι τώρα μετρήσανε καμμιά εικοσιπενταριά τέτοιους αντιχρίστους, νομίζοντας ότι κάποιος απ’ αυτούς είνε ο τελικός.

Αλλά πέσανε έξω.

Θα στείλει και ο διάβολος στο τέλος τον «υιόν» του.

Θα βρεί, δηλαδή, έναν άνθρωπο αντάξιό του.

Και θα του δώσει τεράστια δύναμι και εξουσία, ώστε αυτός να γίνει τρόπον τινά ενσάρκωσις και ενανθρώπησις του διαβόλου.

Θα παρουσιαστεί σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

“Τα πάντα μπορούν να σας τα πάρουν.

Rothschild banking family of England

offices worldwide

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Λουξεμβούργου συνέχεια.

Οι Rothchilds και ο φιλελληνισμός

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ BLOG

David Mayer de Rothschild – The best home videos are here

Ο Αντίχριστος γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 25 Αυγούστου του 1978 και το ονομά του είναι David Mayer de Rothschild !!!

(πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί,για το αν είναι η αληθινή ημερομηνία γέννησης του!
Διότι ο Αντίχριστος γνωρίζει ότι πολλοί ερευνητές προσπαθούν να τον ξεσκεπάσουν!
Και γι αυτό,αυτός επίτηδες, μπορεί να αλλιώνει κάποια από τα αληθινά του στοιχεία για να μας παραπληροφορήσει)!!!
Παρόλα αυτά, αν προσθέσουμε τα νούμερα αυτής της ημερομηνίας, μας δίνει την ημερομηνία 2011!!! (25+8+1978=2011).
Καλό είναι επίσης να γνωρίζουμε ότι κατά το παλαιό ημερολόγιο η παραπάνω ημερομηνία μεταφράζεται σε
12 Αυγουστου του 1978!!!

Είναι το νεότερο από τα τρία παιδιά της Βικτώριας Schott (γεν. 1949- δεν βρήκα στοιχεία γι’ αυτήν, ούτε φωτογραφία) και του Sir Evelyn de Rothschild (β. 1931) της γνωστής τραπεζικής οικογένειας των Rothschild της Αγγλίας.

Το μεσαίο όνομα “Mayer” έχει ληφθεί από το όνομα του ιδρυτή της Rothschild αυτοκρατορίας, Mayer Amschel Rothschild.
Σπούδασε στο Oxford Brookes University Πολιτικές Επιστήμες και Συστήματα Πληροφορικής, και αργότερα ακολούθησε με ένα προηγμένο Δίπλωμα Φυσικής Ιατρικής από το Σώμα της Naturopathic Ιατρικής του Λονδίνου.

(Πηγή : Από την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια με θέμα : David Mayer de Rothschild)
Ο David Mayer de Rothschild είναι ένας βρετανός Adventurer και Περιβαλλοντολόγος, και επικεφαλής της οικολογικής οργάνωσης Adventure ecology ( οικολογική περιπέτεια, που δημιουργήθηκε το 2005), με αποστολή την αύξηση της ευαισθητοποίησης για την αλλαγή του κλίματος.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα :
adventure ecology
Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω ο “άνθρωπος” αυτός δείχνει προς τα έξω ένα ταπεινό, μελιστάλαχτο, απλό και ελεύθερο προφίλ που δεν έχει σχέση με την οικογένεια του που κατέχει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου και το έχει αποκτήσει μέσα από το αίμα, τον πόνο, την δυστυχία των λαών, καθώς φυσικά και με την καταστροφή του περιβάλλοντος που τώρα δήθεν θέλει να σώσει.

Με λίγα λόγια λύκος με μορφή προβάτου ή διάβ…. μεταμορφωμένος σε άγγελο φωτός……..
Δες τον David Mayer de Rothschild !!!

στο παρακάτω βίντεο από το YouTube
με τίτλο : David de Rothschild at Zeitgeist Europe 2007

Η περιουσία του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ σήμερα ανέρχεται στα 500 τρις Ευρώ!!!! αλήθεια ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ;;;;;.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ & κουστωδία λένε, «Δύο είναι οι τρόποι για να καθυποτάξεις τους Λαούς της Γης, ο ένας με το σπαθί, (πόλεμος), και ο άλλος με το χρέος».

Για υλοποίηση αυτής της θεωρίας, ίδρυσε το Χαλιφάτο των ISIS (Τζιχαντιστές), και το ΔΝΤ της Λαγκάρντ, Τόμσεν, & Δρακουλέσκου.

Επομένως δεν χάθηκε ο κόσμος να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος ύψους 500 δις. Ευρώ.

Απλώς γενναίοι πολιτικοί μας χρειάζονται.
Τα 500 δις. ευρώ που χρωστάει η Ελλάς, είναι «Χαρτζιλίκι» για τον Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Οι πολιτικοί μας σήμερα είναι υπάλληλοι-πιόνια του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συνεπώς δοσίλογοι!!!
Αυτοί είναι συνέχιση των μνημονίων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έκανε τη περιουσία του, αρπάζοντας Χρηματιστήρια, Ομόλογα, Τράπεζες, Χρυσωρυχεία, Αδαμαντορυχεία, Πηγές Πετρελαίων, Φυσικού Αερίου.

Όλες οι κυβερνήσεις των Κρατών της Γης, είναι υποδουλωμένες στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, διότι ελέγχει όλα τα νομίσματα των Κρατών, αφού ελέγχει όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Κρατών.
Ελέγχει όλες τις βαριές Βιομηχανίες όλων των κρατών της Γης, και συνεπώς κρατάει όλες τις Κυβερνήσεις από τους γεννητικούς αδένες.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ και η κουστωδία-σπείρα του, δανείζει όλες τις Κυβερνήσεις των Κρατών της Γης.
Γιαυτό ακόμα και τα ισχυρότερα Κράτη (Η.Π.Α.), είναι υπερχρεωμένα στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ και στη σπείρα του.
Ο Παππούς ΡΟΤΣΙΛΝΤ είχε είπει, «Ας μου επιτραπεί να εκδώσω το νόμισμα του Έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποίος θεσπίζει τους νόμους». Πράγμα που επέτυχε.
Οι «Θεσμοί» σήμερα είναι αυτός ούτος ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Το ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος αποκτήθηκε με τεχνητά οικονομικά κόλπα των συμβούλων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η FED των ΗΠΑ είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι περιουσία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι Κεντρικές Τράπεζες όλων των Κρατών του πλανήτη είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όλες οι άλλες εμπορικές Τράπεζες όλου του πλανήτη, είναι ιδιοκτησία ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Κατόπιν αυτών όλων ο δανειστής μας είναι ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αφού δικά του είναι η γνωστή μας
ΤΡΟΪΚΑ ( ΔΝΤ+ Ε.Ε. + ΕΚΤ).

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δολοφονεί όλους τους ανεπιθύμητους πολιτικούς και Θρησκευτικούς ηγέτες που είναι αντίθετοι με τα σχέδιά του για Παγκοσμιοποίηση.

(Βλέπε Πρόεδρο Κένεντυ, Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, Μακάριο, Καποδίστρια, δολοφονία Βασιλέως Γεωργίου του Α!, δολοφονία Βενιζέλου, δολοφονία ΙΩΑΝ. ΜΕΤΑΞΑ, δολοφονία Αλεξ.ΠΑΠΑΓΟΥ, κ.λ.π.

Ευρισκόμενοι εν όψει αυτής της καταστάσεως, αναφωνούμεν προς τον Πρωθυπουργό, ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ εδώ και τώρα.
Βέβαια ο Πλανητάρχης ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα προσπαθήσει να σας δολοφονήσει, αλλά θα σας ηρωποιήσει!!!
Για να μην το πετύχει αυτό, αρκεί να ενημερώσετε το Λαό με όλα τα κανάλια & ΜΜΕ.Προέχει η διάσωση του Ελληνικού Λαού, και αυτό θα το πετύχετε με τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ εδώ και τώρα.

Επιμέλεια Κυκλοφορίας & Δημοσιεύσεως

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Σχολιο:

Θέλω να κάνω μια διευκρίνηση, οι μερικές απόψεις δογματικές, θρησκευτικές δεν έχουν καμία σχέση με την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ, Όμως ΣΕ Μερικές ΑΠΟ Πίσω κρύβονται αλήθειες!

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ (ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΦΩΝ Κ.Α.)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>