Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Υπάρχουν οι σπιτωμένες πολιτικές πόρνες, υπάρχουν όμως και οι αλανιάρικες πολιτικές πόρνες.

Σχετική εικόνα

Καταλαβαίνεται τι λαό μας έχουν καταντήσει;

Ρίχτου σανό να αναμασά, (Νοβαρτης) να έχει να ασχολείται και βάλε τις πολιτικές αλανιάρικες πόρνες, να πετάνε σε άσχετο χρόνο λίγα χαρούπια, λίγο βρόμη, να κάνουν τηλεοπτικά σόου, σε μια εβδομάδα το πολύ θα έχει ξεχαστεί το στημένο μεγάλο σκάνδαλο, που είναι είδη διαγραμμένο!

Τώρα για  να καλύψουν την προδοσία με τον πιλότο,  αφού τα άλλα πολιτικά μπουρδέλα ασχολούνται με τα του οίκου τους, έβαλαν τις πουστρίτσες να μας ταΐσουν λίγο φρέσκο χόρτο!

Σε μια εβδομάδα δεν θα υπάρχει ούτε ο πιλότος, ούτε οι συντάξεις, ούτε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια ξεπουλήματος της Ελλάδος και τα δουλικά ζώα θα είναι ικανοποιημένα, διότι έκαναν το καθήκον τους σαν ζώα, βέλαξαν αρκετά δυνατά!

Και θα έχουν νέο σκηνικό ετοιμάσει, την απλή αναλογική!!!!

Αυτός δεν είναι εκλογικός νόμος, αλλά η Ελληνική Ψυτάλλεια, τα βόθρολήματα της ελληνικής κοινωνίας!  

Το ποιο ωραίο το άφησα για το τέλος, η δημοκρατική ΕΣΗΕΑ είναι ικανοποιημένη με τα ΜΜΕ του προτεκτοράτου και πως να μην είναι, αφού χρηματοδοτούνται αδρά!!!!

Διαβάζω κατά καιρούς από τα δημοκρατικά ΜΜΕ???????? (Αφήστε τον μαλάκα) να γαβγίζει!!! Ο (μαλάκας) είμαι εγώ!!!

Και λένε ξεδιάντροπα..Έχουμε δάνεια, ενοίκια, μισθούς, αν δεν πούμε ψέματα, θα το κλείσουμε το μαγαζί!!!!!

Τα υπόλοιπα τα αφήνω στους αναγνώστες της ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΣ!

Τριπλό «αντάρτικο με τον κώλο» ό βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ -Πονοκέφαλος στο Μυαξίμου.
23|04|2018

Αντιμέτωπος με τριπλή… «ανταρσία» από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, το πρωί, ότι τον Αύγουστο βγαίνουμε οριστικά από τα μνημόνια και ότι η χώρα επιστρέφει σε ένα καθεστώς κανονικότητας, αρκετοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έχουν αντιρρήσεις σε τρία μέτωπα.

«Το υπερπλεόνασμα 4% δεν δικαιολογεί «μαχαίρι» στις συντάξεις»

Το ένα μέτωπο, είναι το επικείμενο «μαχαίρι» στις συντάξεις από το 2019.

Κατά πληροφορίες, πίσω από τις κλειστές πόρτες της συνεδρίασης, πάνω από 10 βουλευτές υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα μέτρο που δεν μπορούν να το κουβαλήσουν στις πλάτες τους ,με δεδομένο ότι αργότερα θα ακολουθήσει και η προεκλογική περίοδος. Ενώ ειπώθηκε ότι τα μεγέθη της οικονομίας και συγκεκριμένα το υπερπλεόνασμα 4% της Eurostat για το 2017 δεν δικαιολογεί την περικοπή τους.

Σημειωτέον, ότι ο Νίκος Φίλης έχει κατά καιρούς διερωτηθεί για ποια έξοδο από τη λιτότητα μιλάμε,αν κόψουμε συντάξεις.

Οι σχέσεις Τσίπρα-Φίλη, αποτυπώνονται στις σημερινές φωτογραφίες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο ένας είχε γυρισμένη την πλάτη στον άλλο.

Γκρίνιες για την ιδιωτικοποίηση λιγνιτικών μονάδων

Το δεύτερο μέτωπο είναι η πώληση λιγνιτικών μονάδων σε ιδιώτες.

Η παραδοχή Σταθάκη στη Βουλή ότι μετά το χρονικό όριο ασφαλείας των έξι ετών ο νομοθέτης δεν μπορεί να ακυρώσει τις οποίες απολύσεις του προσωπικού αποφασίσουν οι ιδιώτες των νέων μονάδων προκάλεσε τις αντιδράσεις των βουλευτών που εκλέγονται στους νομούς Κοζάνης και Φλώρινας.

Η κριτική τους δεν εστιάστηκε στην ουσία του ν/σ αλλά κυρίως στα ζητήματα διασφάλισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων και στην διασφάλιση του τοπικού πόρου στις περιοχές όπου γίνεται χρήση λιγνιτικής ενέργειες.

«Παρακαλώ να υπάρξει σαφής διατύπωση για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Δεν πρέπει να υπάρχει το παραμικρό παράθυρο για ρυθμίσεις που δεν διασφαλίζουν τα δικαιώματα τους» είπε ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμης Μουμουλίδης.

«Η εξασφάλιση των εργασιακών σχέσεων και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων πρέπει να είναι προτεραιότητα. Καμία απόλυση δεν μπορεί να γίνει δεκτή και πρέπει να διασφαλιστεί και η ανταποδοτικότητα προς τις τοπικές κοινωνίες. Οτι προβλέπει μέχρι τώρα το σχέδιο νόμου δεν μοιάζει να είναι αρκετό» προειδοποίησε ο Κ. Σέλτσας, βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ ο Γ. Θεοφύλακτος, από τη Κοζάνη τόνισε πως «Πρέπει να στηριχτούν οι περιοχές στη μεταλιγνιτική περίοδο. Πρέπει να γίνει απολύτως ξεκάθαρο ότι ο τοπικός πόρος θα πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για έργα υποδομής και ανάπτυξης. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για αλλότριους σκοπούς όπως στο παρελθόν, όπου χρησιμοποιούνταν για επιδότηση πανηγυριών τα καλοκαίρια, για να αγοράζουν οι τοπικοί σύλλογοι σουβλάκια».

Δέκα βουλευτές διαφωνούν με αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Το τρίτο μέτωπο ήταν μάλλον… απροσδόκητο

Αίφνης, δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή τους προς τον Αλ. Τσίπρα και την Θ. Φωτίου, διαφωνούν με την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Στην επιστολή τους οι εν λόγω βουλευτές, αναρωτιούνται γιατί το θέμα δεν συζητήθηκε στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κ.Ο. και εκφράζουν τη διαφωνία τους για την δυνατότητα που δίνεται στα ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς.

Μεταξύ άλλων την επιστολή υπογράφουν οι: Γιώργος Ουρσουζίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Δημήτρης Βέττας, Ιωάννης Σηφάκης, Γεωργία Γεννιά, Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, Γιώργος Ντζιμάνης.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί αύριο, Τρίτη, μετά από πρωτοβουλία της Θεανώς Φωτίου στην αρμόδια ΕΠΕΚΕ που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή το μεσημέρι στις 14:00.

iefimerida.gr

Related posts:

1 comment to Υπάρχουν οι σπιτωμένες πολιτικές πόρνες, υπάρχουν όμως και οι αλανιάρικες πολιτικές πόρνες.

 • .
  .
  .
  .
  .
  .
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ… ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ…
  .
  .
  Αλήθεια,
  .
  .
  ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ;;;;;;;;;;
  .
  .
  Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-9n1i7w0_F5I/WGz05rQYpgI/AAAAAAAAiEo/zyDhNr8HSAQk-yW7CKvnvS7SbVWELpw2ACLcB/s400/2017-01-04_151236.png
  .
  .
  ΟΙ …»ΑΟΡΑΤΟΙ» ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ…
  .
  .
  (Ή ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΤΑ …ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ!!!) ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ… ΚΑΙ ΕΔΩ. “ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ”. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, Ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ …ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! Γιατί άρα γε, έχουμε την απορία εμείς στην “ΟδύσσειαΤV'; (Διαβάστε, τί «ξέφυγε» προ ετών, απο τα χείλη ενός υπουργού…)
  .
  https://2.bp.blogspot.com/-dL6phvLJIwU/WGz1P-AscPI/AAAAAAAAiEs/E8on_BIyssMTSM1–WGwyvDaBhdEtyiRACLcB/s400/2017-01-04_151402.png

  .
  .
  ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥΣ;

  .
  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ & ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ, ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ …ΑΝΕΤΩΣ «ΠΕΡΝΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ (ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΩΝ) ΝΟΜΩΝ;

  Ο Χ Ι !

  ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ(Ή ΣΤΑ …ΚΟΜΜΑΤΙΑ!) ΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥΣ!

  ΚΑΙ ΟΣΟ «ΞΕΡΟΥΜΕ» ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΑ …»ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ» ΣΥΝΕΤΑΣΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΙΑ …»ΑΕΡΙΚΑ», ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ «ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ» ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ «ΑΠΑΙΤΟΥΝ» ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ…
  .
  https://2.bp.blogspot.com/-1tUHy6DMZ2o/WGz1X7fXaeI/AAAAAAAAiEw/2Xb4qszuK9EEROkMvi6AC3eT4rLKWzP7ACLcB/s320/2017-01-04_151433.png

  .
  ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ «ΜΑΣ», ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΟΜΟΥΣ!
  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ 1.000%, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧEI ΙΔΕΑ!
  ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ!
  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΥΤΟ» ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ….»ΤΖΙΖ»….
  .
  Πρό τετραετίας, ο αριστερός υπουργός τότε Δικαιοσύνης κ.Ιωάννης Ρουπακιώτης, είχε την (σίγουρα) ασυνήθιστη ειλικρίνεια να πεί:
  .
  «Τα μέτρα μου επιβλήθηκαν, δεν τα έγραφα εγώ! Εγώ μόνο τα …υπέγραψα»!
  .
  ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ!
  .
  «Πείτε μου έναν υπουργό, που έγραψε ο ίδιος τα μέτρα που υπέγραψε!!!»
  .
  ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;
  .

  .
  Συντακτική ομάδα «ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ»
  .

  .
  odysseiatv

  .
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_214.html#ixzz5DXLZQ4CD
  .
  .
  .
  .
  .
  ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;
  .
  .
  .
  .
  .