«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ! ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ !

ΤΟ ΠΑΛΙΟ

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΠΑΥΛΌΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ “ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ…

https://www.youtube.com/watch?list=PLe0GhIHeD8zS845yFw4muamV03q5jDLzp&v=d-rvLnc2dEg

https://indobserver.blogspot.gr/2018/04/blog-post_745.html#comment-form

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο Κ. Μαζαράκης ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΙ !

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 !

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ; ; ;

ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ !

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΛΕΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ; ; ;

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ , ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ; ; ;

ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ! ΜΕ ΠΤΥΧΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ 170 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !

ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ !

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι , ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ , ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1 -2- 3 , ΤΟ ΕΠΑΜ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ……… ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ … ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ….

ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ….

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΟΡΙΟ ……………..

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ , ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ …………….

ΥΨΙΣΤΕ ΣΩΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ……… .

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΕΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ , ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ !

ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ !

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ !

ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ !

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΙΣΗ !

ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙAΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ , .

ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !

ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ – ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ – .

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΣΤΥΛ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ………

ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΑ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ !

ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ .

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ !

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ !

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ !

ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΕ !

ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ! ! !

ΛΕΥΤΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

ΟΥΤΕ  ΒΗΜΑ  ΠΙΣΩ

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ! ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ !

  • .
    .
    .
    .
    .
    Μας έχουν πιάσει κορόϊδο :

    Οι δανειστές έχουν εισπράξει απο την Ελλάδα περισσότερα απο ότι τους χρωστάμε

    April 20, 2018

    Το σημερινό τεράστιο χρέος δεν το κληρονομήσαμε από το παρελθόν. Είναι δημιούρημα της ευρωζώνης.

    Υπενθυμίζουμε και πάλι ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος, από την αρχή της γέννησης του ελληνικού κράτους πριν από 160 χρόνια δηλ., είχε φτάσει το 2002, που μπήκαμε στην ευρωζώνη, να ανέρχεται σε 150 δις.

    Και μόλις σε 16 χρόνια μέσα στην ευρωζώνη υπερδιπλασιάαστηκε, ξεπέρασε τα 320 δις. Και αν συνυπολογιστούν και τα 50 δις του κουρέματος των ελληνικών κυρίως ομολόγων του PSI το 2012, σήμερα υπολογίζεται σε 370 δις.
    Είναι καιρός πια να σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι, τα σημερινά μας δεινά οφείλονται στην κακοδιαχείριση του παρελθόντος και ότι σήμερα καλώς μας μαστιγώνουν για το λόγο αυτό.Μην μας πιάνουν άλλο κορόϊδο. Μην πιστεύετε τους δοσίλογους δημοσιογράφους – αναλυτές που σερβίρουν όλα αυτά τα ψέματα για να μας κρατούν στον έλεγχό τους οι ξένοι εισβολείς
    Στην πραγματικότητα μας χρωστάνε περισσότερα απο όσα τους χρωστάμε.Αλλά υπάρχει και ένα άλλο επι πλέον δεδομένο. Όσο και αν ακούγεται εξωφρενικό, το σύνολο των χρηματικών εκροών από την Ελλάδα προς τη δύση μαζί με τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας οφείλουν, ξεπερνά το σύνολο των χρεών μας προς τους δανειστές. Με άλλα λόγια οι “Εταίροι” και κυρίως η Γερμανοί, έχουν εισπράξει και οφείλουν στην Ελλάδα μεγαλύτερα ποσά από αυτά που τους χρωστάμε.Ας δούμε τα στοιχεία με συγκεκριμένους αριθμούς. Στη διάρκεια μόνο των τελευταίων είκοσι ετών, η χώρα μας έχει καταβάλλει περισσότερα από 160 δις για
    αμυντικούς εξοπλισμούς στη δύση και κυρίως στη Γερμανία. Και αυτό για να διασφαλίσουμε την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας από τον επιθετικό άρπαγα, την Τουρκία, τη «σύμμαχό» μας δηλ. στο ΝΑΤΟ, όπου είμαστε από τις λίγες χώρες που καταβάλλουμε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις, κάτι που δεν κάνει η Γερμανία και όχι μόνο.
    Στο ίδιο διάστημα της περιόδου 1996-2016, μόνο οι τόκοι που καταβάλαμε για το σύνολο των δανείων μας, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων οφείλεται σε αγορά αμυντικών εξοπλισμών, ανέρχονται, με μετριοπαθείς εκτιμήσεις, σε 130 δις. Αυτό έχει αποδειχτεί, εκτός των άλλων και από τη σχετική μελέτη του European School of Management που εδρεύει στο Βερολίνο.
    Αλλά ας πάμε και ποιο πέρα. Τα γερμανικά χρέη και οι αποζημιώσεις από τη βάρβαρη εισβολή και κατοχή της χώρας μας της περιόδου 1940-44, υπολογίζονται με τις ποιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις ότι,ανέρχονται σε σημερινές τιμές, σε 160 δις ευρώ.
    Ανακεφαλαιώνοντας η εικόνα του συνόλου των πληρωμών προς τους δανειστές και κυρίως τους Γερμανούς για την περίοδο 1996-2016, μαζί με τις οφειλές για πολεμικές αποζημιώσεις προς την Ελλάδα έχει ως εξής :
    Αγορά αμυντικού εξοπλισμού (1996-2016) 160 δις ευρώ
    Κόστος επιτοκίων δανεισμού (1996-2016) 130 δις ευρώ
    Γερμανικές αποζημιώσεις (1940-1944 ) 160 δις ευρώ
    Σύνολο 450 δις ευρώ
    Το ποσό αυτό των 450 δις ευρώ που έχουμε καταβάλλει και μας χρωστούν οι δανειστές είναι αυτονόητα πολύ μεγαλύτερο από το ποσό των 320 δις που τους χρωστάμε. Αυτήν την απίστευτη διαπίστωση, ας την διαψεύσουν αν μπορούν οι ευρωφιλελέδες.

    https://odosdrachmis.gr/%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%8c%cf%8a%ce%b4%ce%bf-%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82/

    Οι φορολογικοί παράδεισοι ως προέκταση της διεθνούς κλεπτοκρατίας και της ευρωζώνης

    June 9, 2017

    Περίπου το μισό του συνόλου των παγκόσμιων οικονομικών συναλλαγών κατευθύνεται σε Φορολογικούς Παράδεισους, σε εξωχώρειες εταιρείες ( of shore ) σε όλο τον κόσμο.

    Εκτός από το Λουξεμβούργο, μικροί ή μεγάλοι Φ.Π. που ανήκουν ή συνδέονται με χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι μεταξύ άλλων, το Μονακό που συνδέεται με τη Γαλλία, το Γιβραλτάρ, οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, τα Νησιά Κεϋμάν,το City του Λονδίνου συμφερόντων Μ. Βρετανίας, το Λουξεμβούργο και το Λιχνεστάϊν συμφερόντων Γερμανίας, η Γρενάδα, και η Ανδόρα συμφερόντων Ισπανίας, οι Ολλανδικές Αντίλλες των Ολλανδών,η Μάλτα, κλπ. Η ΗΠΑ έχουν για τον ίδιο σκοπό την Πολιτεία Ντελαγουέρ και τις Παρθένους νήσους και όχι μόνο.
    Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ , τα 45 κράτη που δε συνεργάζονταν επαρκώς στο φορολογικό πεδίο είναι : η Ιρλανδία, η Κόστα-Ρίκα, η Κύπρος, η Λιβερία, το Λιχτενστάιν, το Βανουάτου, το Λουξεμβούργο, το Μονακό, η Ολλανδία, η Ουρουγουάη, ο Παναμάς, η Σιγκαπούρη, η Φινλανδία, το Χονγκ Κονγκ, οι Σεϋχέλλες η Σαμόα, το Μπελίζε, οι Μπαχάμες, το Ναουρού, καθώς και κάποιες υπερπόντιες κτήσεις όπως το Γιβραλτάρ, τα νησιά Γκέρσεϊ, οι Βερμούδες, οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, ο Μαυρίκιος, τα Νησιά Καϋμάν, η Νήσος του Μαν, η νήσος Νέβις, το Νιούε και άλλα.
    Το 2012, το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών δημοσίευσε την ακόλουθη λίστα με 47 φορολογικούς «παραδείσους», κράτη δηλαδή που δεν έχουν συνάψει σύμβαση διοικητικής συνδρομής στο φορολογικό τομέα με την Ελλάδα : Ανδόρα, Ανγκουίλα,Αντίγκουα και Μπαρμπούντα,Αρούμπα,, Μπαχάμες, Μπαχρέιν, Μπαρμπάντος, Βερμούδες, Μπελίζ, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι,. Μπρουνέι, Νήσοι Κέιμαν, Νήσοι Κουκ, Κόστα Ρίκα, Χιλή, Ντομίνικα, Γιβραλτάρ, Γρενάδα, Γουατεμάλα, Γκέρνσεϋ,Νήσος Μαν, Τζέρσεϋ, Λίβανος, Λιβερία, Λιχτενστάιν, Μαλαισία, Νήσοι Μάρσαλ, Μοντσεράτ,Μαυρίκιος, Μονακό, Ναούρου, Ολλανδικές Αντίλλες, ΠΓΔΜ (FYROM),Νιούε, Παναμάς, Φιλιππίνες, Αγία Λουκία, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Σαμόα.Σεϋχέλλες, Σιγκαπούρη, Νήσοι Τέρκς και Κάικος, Παρθένοι νήσοι των ΗΠΑ, Βανουάτου, Ουρουγουάη, Χονγκ-Κονγκ.
    Κραυγαλέα περίπτωση ιστορικού φορολογικού παράδεισου είναι η Ελβετία με το διαβόητο τραπεζικό της απόρρητο. Η Ελβετία προβάλλοντας την παραδοσιακή πολιτική της ουδετερότητα, αποτελούσε παραδοσιακά χώρα εισροής μαύρου χρήματος, μέρος του οποίου παραμένει στα αζήτητα από τους καταθέτες, μεταξύ των οποίων και κεφάλαια των ναζιστών.
    Ο Γάλλος οικονομολόγος, Γκαμπριέλ Ζουκμάν, αποκάλυψε πρόσφατα ότι, σε έξι μόνο φορολογικούς παράδεισους, μεταξύ των οποίων το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και τα νησιά Κέϊμαν, κρύβεται το αστρονομικό ποσό των 4,7 τρισεκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό αντιπροσωπεύει το 8% του παγκόσμιου πλούτου, είναι αφορολόγητο και προέρχεται από διάφορες δραστηριότητες, νόμιμες όπως χρηματιστηριακές συναλλαγές ή παράνομες όπως η διακίνηση ναρκωτικών, κλπ.
    Σύμφωνα με την έρευνα του νεαρού οικονομολόγου, στην οποία αναφέρθηκε με θαυμασμό ο Πωλ Κρούγκμαν, το ποσό αυτό είναι κρυμμένο σε funds και είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερο αφού δε συμπεριλαμβάνει ασφάλειες ζωής, πολυτελή σκάφη, σαλέ, πολύτιμα έργα τέχνης, κάτι που θα εκτόξευε το ποσοστό στο 11% του παγκόσμιου πλούτου.
    Εξυπακούεται ότι τα ποσά που κρύβονται στο σύνολο των δεκάδων ή και εκατοντάδων φορολογικών παράδεισων, αρκετοί από τους οποίους βρίσκονται μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις ΗΠΑ, είναι υπερπολλαπλάσια. Έτσι εξηγείται γιατί οι περισσότερες χώρες του κόσμου παρουσιάζουν ελλείμματα στο ισοζύγιο εξωτερικών τους πληρωμών. Το ίδιο αυτό γεγονός εξηγεί τα βαθύτερα αίτια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, αφού τα κεφάλαια αυτά παραμένουν ακινητοποιημένα και παράλληλα διευρύνουν το τεράστιο χάσμα ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς.
    Όταν συνυπολογιστούν τα ελλείμματα όλων των χωρών παγκοσμίως, διαπιστώνεται ότι στο σύνολό τους είναι πολύ μεγαλύτερα από τα πλεονάσματα. Το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι που πηγαίνουν τα πλεονάσματα ; Η απάντηση είναι απλή. Το χρηματιστηριακό κεφάλαιο μεταφέρει τα πλεονάσματα μέσα από τις διάφορες κομπίνες των χρηματιστηριακών συναλλαγών σε χώρες φορολογικούς παράδεισους σε εξωχώριες εταιρείες, οι οποίες παραμένουν σκοπίμως ανεξέλεγκτες από το διεθνές κατεστημένο των αγορών που επιβάλλει ένα υπερσύστημα «νόμιμης» κλοπής στην παγκόσμια οικονομία.
    Ας μη γελιόμαστε. Οι φορολογικοί παράδεισοι είναι προϊόν και προέκταση της σύγχρονης διεθνούς κλεπτοκρατίας που ευθύνεται για τις παγκόσμιες κρίσεις και τη διόγκωση του χάσματος μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η ύπαρξή τους εξηγεί γιατί όλες οι χώρες διεθνώς με εξαίρεση την Κίνα, εμφανίζουν μικρά ή τεράστια ελλείμματα στο ισοζύγιο πληρωμών τους. Το παράδοξο του θέματος είναι ότι, το παγκόσμιο ισοζύγιο διεθνών συναλλαγών είναι μονίμως και σε μεγάλη έκταση ελλειμματικό. Προφανώς, τα πλεονάσματα κρύβονται επιμελώς στους Φ.Π. όπου λιμνάζουν, αντί να μετατρέπονται σε μοχλό διεθνούς ανάπτυξης και ευημερίας.
    Τα αφεντικά του διεθνούς καζίνο μετά-καπιταλισμού, θα μπορούσαν φυσικά να εξαφανίσουν σε μία νύχτα όλους τους Φ.Π., τα πλυντήρια του μαύρου χρήματος και των αθέμιτων διεθνών συναλλαγών. Αλλά δεν το κάνουν γιατί απλούστατα είναι δικά τους δημιουργήματα και υποκαταστήματα. Εκτός από περιπτώσεις όπως η Κύπρος, η οποία ήταν ένα αγκάθι στην πλάτη τους για διάφορους λόγους, ένας από τους οποίους λέγεται ότι αφορά τη σύνδεσή της με το ρώσικο μαύρο χρήμα. Το βασανισμένο νησί, φυσικά δε θα είχε τέτοια ληστρική μεταχείριση αν δεν ανήκε στην ευρωζώνη. Η οποία, αν μη τι άλλο θα όφειλε να είχε επιβάλλει ισότιμη φορολογική μεταχείριση για όποιες μικρές ή μεγάλες εταιρείες δρουν στην επικράτειά της, όπως και ενιαίο σύστημα πιστοληπτικής πολιτικής. Αλλά τα αφεντικά του ευρω-μάρκου, οι Μέρκελ και Σόιμπλε, ενδιαφέρονται μόνο να ελέγχουν το νόμισμα μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φραγκφούρτη. Και μέσω αυτού να παραγγέλνουν τη μουσική. Και οι υποτακτικοί να χορεύουν.

    https://odosdrachmis.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bf%ce%b9-%cf%89%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b1/

    Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

    Η οικονομική “απορία” της ημέρας

    https://3.bp.blogspot.com/-3W0Q4UoS7VM/WtmZCIcQrTI/AAAAAAAB67w/dmV-bgqEVx4cmkNyVR50IMxpPVRW5qXqACLcBGAs/s640/2018-04-20_103723.png

    Η οικονομική “απορία” της ημέρας

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/blog-post_553.html

    Μετατοπίσεις εννοιών ως μέσο προπαγάνδας της νέας τάξης πραγμάτων

    https://www.youtube.com/channel/UCUrY9QznFi4-S3jWihvaBpA
    Ο καθηγητής φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, Κωνσταντίνος Ρωμανός
    20 σχόλια

    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΕ

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ

    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ

    ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΕΕ

    ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ

    ΓΑΤΡΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ,,,,,,

    ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ

    ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ …..

    ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΕ ΟΛΩΝ ………

    ΛΙΓΗ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΕ ………..

    ΓΕΛΑΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΝ ΛΑΩΝ …..

    ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΖΕΙΣ

    ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .

    Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΕ

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ……….

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ

    ΑΠΟ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ………….

    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ :

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ

    ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ….

    ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ,

    ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ,

    ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ……………….

    ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ; ; ;
    .
    .
    Σοιμπλε: Χρειαζόμαστε κοινό δίκαιο ασύλου στην Ευρώπη
    .
    https://www.protothema.gr/world/article/780876/ti-thespisi-europaikou-nomou-gia-to-asulo-zitei-o-soible/
    .
    .
    Ο Μακρόν προτείνει
    .
    την απευθείας χρηματοδότηση τοπικών κοινοτήτων
    .
    που δέχονται πρόσφυγες NEWSROOM 17.4.2018
    .
    http://www.lifo.gr/now/world/189053/o-makron-proteinei-tin-apeytheias-xrimatodotisi-topikon-koinotiton-poy-dexontai-prosfyges
    .
    .
    https://www.google.gr/search?q=%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD+%CF%80%CE%BF%CF%85+%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9+%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82&oq=%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD+%CF%80%CE%BF%CF%85+%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9+%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82&aqs=chrome..69i57j69i61&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    .

    Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
    .
    Μακρόν: «Καθαρίστε την Ευρώπη από τον λαϊκισμό.
    .
    Πολεμήστε τον θανατηφόρο εθνικισμό.
    .
    Επιβάλλετε ευρωπαϊκή κυριαρχία.
    .
    Δεχθείτε εκατομμύρια Αφρικανούς»
    .
    http://redskywarning.blogspot.gr/2018/04/blog-post_19.html
    .
    .
    .
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ,
    .
    .
    ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ
    .
    .
    .
    ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ …

    ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    .
    .
    .
    .
    .

  • Πάρτε το χαμπάρι οι ηλίθιοι κυβερνούν τον κόσμο
    Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018
    https://4.bp.blogspot.com/-AniWlmAY2eo/Ww-mxC4g8GI/AAAAAAACDkU/hN14krTKAjk3mcbW2cUIvz8c5DBL_PdaQCLcBGAs/s400/2018-05-31_103916.png

    Υπερτερούν αριθμητικά παγκόσμια, είναι λάτρης της εύκολης πληροφορίας και είναι τα πρώτα ψάρια του αφρού που πιάνει ή υπεροντοτητα πληροφοριας στην επιφάνειά της!

    Εφόσον είναι αριθμητικά περισσότεροι δημιουργούν άποψη μέσα από την εύκολη μασημένη πληροφορία που τους περνάει η τηλεόραση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αυτή την άποψη την διαμοίραζουν γύρω τους σάν ιο επηρεάζοντας και άλλους που έχουν τον ίδιο ιό της ηλιθιότητας Σαν και αυτούς..

    Αυτή η Φάρα, αυτά τα όρθια δίποδα που εγκατέλειψαν την ανθρώπινη Συνείδηση και κρίση, αυτά τα δημιουργημένα ζόμπι της σημερινής κοινωνίας έχουν και το δικαίωμα ψήφου…!

    Για ποιο λόγο νομίζεις δημιουργήθηκε το Facebook, Για ποιο λόγο υπάρχουν αυτή τη στιγμή εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο που νομίζουν ότι το Facebook είναι το ίντερνετ!

    Κάθονται στην καρέκλα τους το μισάωρο που επιβάλλουν στον εαυτό τους να ενημερωθούν και κάτι καινούργιο, έχοντας το ύφος του καρδινάλιου… και λένε τώρα θα μπω στο ίντερνετ πατώντας στο Facebook και επιλέγοντας να κάνουμε like, διαβάζοντας τα σχόλια την είδηση κι ούτε καν την ίδια την είδηση…!

    Για ποιο λόγο νομίζεις έχουν δημιουργηθεί παγκόσμια μεγαλύτεροι στρατοί τρολ… που μέχρι και ο αμερικανικός στρατός πληρώνει ολόκληρα τάγματα να σχολιάζουν ακατάπαυστα!

    θα το έκαναν αυτό αν δεν υπήρχαν οι ηλίθιοι της επιφάνειας πληροφορίας οι οποίοι επηρεάζονται από στημένα σχόλια ανύπαρκτων λογαριασμών;

    Η κοινωνία και η εξουσία διοικείται αυτή τη στιγμή από τα νούμερα, κάθε φορά που θέλουν να ξανακερδίσουν την εξουσία ξέρουν ακριβώς πόσα νούμερα χρειάζονται…

    δεν τους νοιάζει αν είσαι έξυπνος, φιλότιμος, τίμιος…

    δεν τους νοιάζει τίποτα για σένα…

    τους ενδιαφέρει η ψήφος σου…

    και η πιο εύκολη ψήφους σήμερα….

    η πιο εύκολη στήριξη σε ένα δόγμα… μπορεί να προέλθει μόνο από τους ηλίθιους ανθρώπους!

    Αυτό τον ίδιο τενεκέ, που ενημερώθηκε από τα ψεύτικα προφίλ και σχημάτισε άποψη για το κάθε τι που ήθελε το σύστημα…

    και την άλλη μέρα βγήκε έξω με τις πηγές της δουλειάς Που τον έβαλε ο πατέρας του σαν κληρονόμο….

    και από την θέση εξουσίας που έχει…

    Μιας και το γρανάζι δούλευε για αυτόν και τον έχει κάνει δυνατό…

    ξεκινάει να έχει άποψη και να διαμοιραζεί τον ιό της ηλιθιότητας έτσι ώστε να δημιουργήσει και άλλους ηλίθιους….

    που ακόμα και ένας πιο ξύπνιος μπορεί να επηρεαστεί αν αυτή η νέα άποψη γίνει αρεστή σε πολλούς!

    Σου χω μιλήσει σε άλλο άρθρο μου και σου χω φέρει ένα παράδειγμα ότι αν βρισκόμασταν 10 άνθρωποι ενωμένοι σε ένα χωριό των δέκα χιλιάδων ανθρώπων,

    που κανείς δεν θα ήξερε τους κόπους μας και δεν θα ήξερε ότι εμείς είμαστε πραγματικά ενωμένοι…

    μέσα σε μία πενταετία θα χαμε καταφέρει να ελέγχουμε όλο το χωριό και να έχουμε τις καλύτερες επιχειρήσεις μόνο με τη διαδικασία της άδειας

    παίρνουμε γύρω μας λανθασμένη πληροφορία και αντι-νοηση!

    Ξανά παράδειγμα να το καταλάβεις, καθόμαστε 8 άτομα σε ένα τραπέζι…

    κανείς από τους οκτώ δεν ανήκει στην ομάδα την κρυφή…

    ξαφνικά περνάει ο Τάσος που ανήκει στην ομάδα την κρυφή και έρχεται και κάθεται και αυτός την παρέα….

    εγώ πού είμαι στην ίδια ομάδα με τον Τάσο τον ρωτάω απλά

    Τι έχεις μέσα στην τσάντα ψωμί;

    από πού τα αγόρασες από τη Μαρία;….

    και ο Τάσος απλά πάντα ναι αλλά κάνοντας μία μικρή γκριμάτσα….

    εγώ ξανά ρωτάω γιατί κανείς έτσι ρε Τάσο…

    Άσε με μωρέ γαμησε το τώρα….

    απαντάει ο Τάσος….

    Έλα ρε λεγε τι γκριμάτσες είναι αυτές…

    συνεχίζω εγώ η καλή η Κατίνα…..

    και απαντάει ο Τάσος απλά….

    δεν είναι τίποτα μωρέ αλλά βρήκα μέσα στο Καρβέλι μία τεράστια μαύρη τρίχα!

    Θες να βάλουμε στοίχημα ποιος θα έχει σε 5 χρόνια τον καλύτερο φούρνο στο χωριό;

    Έτσι μας νίκησαν οι Εβραίοι, έτσι θα μας νικήσει και η νέα παγκόσμια τάξη…

    μέσα από την πληροφορία και την αντι-νοηση….

    και για όλα όσα χρόνια το κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει

    υπεύθυνοι για την εξουσία που κερδίζει είναι και θα είναι πάντα οι ηλίθιοι!

    Όταν ένας άνθρωπος συνεχίζει σε όλη του τη ζωή να μην θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο της πληροφορίας του,

    να μην θέλει να είναι απόλυτα γνώστης σε ένα αντικείμενο, να μπορεί εύκολα ο καθένας δίπλα του να του περάσει την οποιαδήποτε πληροφορία χωρίς να την φιλτράρει 10 φορές,

    να μπορεί εύκολα ο καθένας δίπλα του να του αλλάζει τη γνώμη χωρίς να έχει ο ίδιος δική του γνώση…..

    τότε πώς αλλιώς θα μπορούσες να τον ονομάσεις!

    Ε στο φωνάζω ξεκάθαρα, είναι εκατομμύρια αυτοί οι ηλίθιοι…

    και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τους σταματήσουμε….

    γιατί πλέον θα μας εξαφανίσουν!

    Stranger…

    katohika

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/blog-post_1035.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>