«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΟΥΣ & ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ

Ο-ΛΟΓΟΣ-ΜΟΥ-ΣΠΑΘΙ

  ΕΦΘΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:

ΠΡΩΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ :

Α/ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ.

ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ

Β/ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ΠΙΛΟΤΩΝ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ Α/Φ

Γ/ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δ/ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΒΙΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ Ή ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ Η Ε.Ε ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ- ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ – ΤΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ :

Α/ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Β/ ΔΩΡΕΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΒΕΤΟ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ Ε.Ε , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

κωνσταντινίδης κωνσταντίνος kostas01@cyta.gr

17/4/2018