«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιους ακριβώς υπερασπίζεται τελικά ο πρόεδρος της ΝΔ; Πού το πάει και τι περιμένει να συμβεί όταν καλλιεργεί διαρκώς τον διχασμό που τάχα ξορκίζει; Ας δούμε τη στάση σε κρίσιμα θέματα:

Η σχιζοφρένεια των ανδρεικέλων 1

Το παρακάτω άρθρο, ωραία μας τα λέει και είναι αλήθεια ότι ο Μητσοτάκης φέρεται προδοτικά ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ, αρκεί να γίνει πρωθυπουργός, να ξεπληρώσει και αυτός με την σειρά του τις δικές τους επιταγές στους πατρόνους του!

Όμως αυτό το άρθρο μας λέει πόσα καλά έκανε ο Σύριζα των συνιστώσων, των 53ον  και η κακή μας μοίρα, των ανένταχτων, των αντεξουσιατών, των τραμπούκων κομματόσκυλων του ΠΑΜΕ, του Ρουβίκωνα, των μπαχαλάκιδων και των φίλων του Αλλόφυλων αλλοδαπών, ότι σφράγισε με την υπογραφή του την δανειακή σύμβαση, που ήταν σε εκκρεμότητα από τον Σαμαρά, φυλακίζονταν την Ελλάδα για περίπου 90 χρόνια, Αυτό το κάνει γαργάρα αυτό το άρθρο, αλλά και όλα τα σάπια υπολείμματα των 300+1 της εγκάθετης βουλής!!!!

Επίσης κρύβει επιμελώς ότι δεν έχουμε πρωθυπουργό, αλλά διευθυντή με έγκριση από το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα!!!

Επίσης κάνει γαργάρα τα καπιταλ κοντρόλ, που δηλώνουν απερίφραστα ότι χουμε υποδουλωθεί και ότι έχουμε μια καθαρή και στυγνή δικτατορία της δημοκρατίας του Κώλου!!!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τι ακριβώς -και ποιους ακριβώς- υπερασπίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης; ( του Γ Λακόπουλου )

Του  Γ. Λακόπουλου

Ευλόγως ο πρόεδρος της ΝΔ επιδιώκει να γίνει πρωθυπουργός και κλιμακώνει τις αντιπολιτευτικές επιθέσεις του στην κυβέρνηση.

Αλλά στην πολιτική υπάρχει πάντα ένα αγαθό υπέρτερο της κομματικής επιδίωξης και της προσωπική  φιλοδοξίας: είναι το εθνικό συμφέρον.

Υπάρχει ένα όριο που διαχωρίζει τους πολιτικούς στόχους των κομμάτων που εξυπηρετούνται με συγκρούσεις και τις εθνικές ανάγκες που απαιτούν συγκλίσεις.

Αυτό το όριο το υπερβαίνει διαρκώς ο πρόεδρος της ΝΔ τόσο αβασάνιστα ώστε να οδηγείται στον αμοραλισμό, ενώ δεν λείπουν και όσοι  υποψιάζονται κάτι χειρότερο: δεν αντιλαμβάνεται ότι με τις επιλογές του γίνεται αρνητικός παράγοντας για τη χώρα αλλά και για την έννοια της πολιτικής.

Ως κατώτερος των περιστάσεων αποδυναμώνει την εθνική προσπάθεια στο εξωτερικό μέτωπο, ενώ στο εσωτερικό ανοίγει ακόμη περισσότερο το δρόμο στην Ακροδεξιά με τις επιλογές και τη ρητορική του.

Ποιους ακριβώς υπερασπίζεται τελικά ο πρόεδρος της ΝΔ;

Πού το πάει και τι περιμένει να συμβεί όταν καλλιεργεί διαρκώς τον διχασμό που τάχα ξορκίζει;

Ας  δούμε τη στάση σε κρίσιμα θέματα:

Πρώτο: Τον προσεχή Αύγουστο κλείνει ο μνημονιακός κύκλος για την Ελλάδα και η χώρα θα κινηθεί ως κανονική χώρα στις αγορές για τη χρηματοδότησή της.

Το λένε οι κοινοτικές υπηρεσίες, το λένε οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, το λένε οι διεθνείς οργανισμοί.

Το λένε οι  οίκοι αξιολόγησης, το λένε οι κούκοι στα βουνά κι οι πέρδικες στα πλάγια…  Τι δεν καταλαβαίνει ο Μητσοτάκης και επιμένει ότι «δεν θα υπάρξει καθαρή έξοδος».

 Τι ακριβώς θέλει ο ίδιος;

Να υπάρξει ή όχι;

Θα είχε κάθε λόγο να συνδράμει στην έξοδο, ώστε η χώρα θα σταθεροποιηθεί και όταν με το καλό γίνει πρωθυπουργός- όπως νομίζει ότι θα συμβεί -να την παραλάβει εκτός Μνημονίου.

Αν η έξοδος » δεν είναι καθαρή», όπως λέει, τι ακριβώς θα κάνει ο ίδιος όταν πάλι με το καλό, όπως νομίζει, γίνει πρωθυπουργός θα παραλάβει τη χώρα σε… Μνημόνιο;

Οι θέσεις του δεν έχουν λογική. Όπως δεν είχε και αυτό που είπε στο Μεσολόγγι: «Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, η Ελλάδα μοιάζει με μια πολιορκημένη χώρα. Μια χώρα η οποία αναζητεί να κάνει τη δική της έξοδο.».

Είναι πολιορκημένη από ποιους;

 Από τους δανειστές και τους Ευρωπαίους;

Αν δεν είναι μια ακόμη  γκάφα του είναι, προσχώρησε σε αυτά που λέει ο Λαφαζάνης;

Δεύτερο: Τους τελευταίους μήνες η χώρα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να κλείσει μια υπόθεση, την οποία είχε χειριστεί την περίοδο 1991-93 η κυβέρνηση Μητσοτάκη με υπουργό Εξωτερικών τον Σαμαρά και κατέληξε σε εθνική ήττα.

Όλοι στον πλανήτη αναγνώρισαν τη γειτονική χώρα με το όνομά «Μακεδονία» και η Ελλάδα δαπανά έκτοτε διπλωματικό κεφάλαιο για να συντηρήσει μια  χαμένη υπόθεση.

Η πρώτη απόπειρα απεμπλοκής της έγινε το 2008 με την κυβέρνηση Καραμανλή που διαμόρφωνε νέα εθνική γραμμή -με τη σύμφωνη γνώμη της τότε αντιπολίτευσης- για σύνθετη ονομασία έναντι όλων και απάλειψη του αλυτρωτισμού.

Οι Σκοπιανοί το απέρριψαν.

Αλλά το ΝΑΤΟ αποφάσισε ότι χωρίς να λυθεί το θέμα του ονόματος δεν μπορούν να κάνουν αίτηση ένταξης.

Γι’ αυτό και για άλλους λόγους τώρα είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν λύση κοινής αποδοχής.

Έτσι η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να κλείσει μια πληγή.

Και όμως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε να μείνει ανοιχτή, εγκαταλείποντας τη θέση που το δικό του κόμμα διαμόρφωσε.

Συντάχθηκε με τους εθνικισμούς και τις ακρότητες των συλλαλητηρίων και τη μη λύση. Πού το πάει;

Τρίτο:  Με πρακτική και ρητορικές εξάρσεις που όλοι γνωρίζουν η Τουρκία εκμεταλλεύθηκε ένα μεθοριακό επεισόδιο και κρατάει δυο Έλληνες αξιωματικούς,  κλιμακώνοντας την ένταση με πραγματικό στόχο να διαμορφώσει προϋποθέσεις που θα της επιτρέψουν να αξιώσει συνεκμετάλλευση του ελληνικού εθνικού πλούτου στο Αιγαίο, όπως είναι η πάγια στρατηγική  της.

Σε μια κανονική χώρα η αξιωματική αντιπολίτευση θα κατέθετε τη συμπαράταξή της με την κυβέρνηση στους χειρισμούς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αξιοποιεί και αυτό το θέμα για να κάνει άσκοπη αντιπολίτευση. Πιο απλά διασπάει το εθνικό μέτωπο.

Πώς είναι δυνατόν να αρνείται ακόμη και την ενημέρωσή του από τον υπουργό Εξωτερικών;

Τέταρτο: Η ελληνική Δικαιοσύνη ερευνά μια υπόθεση διαφθοράς στην οποία αναφέρονται και τα ονόματα δέκα πολιτικών.

Για λόγους που δεν αφορούν τη σημερινή κυβέρνηση στην έρευνα εμπλέκεται και η Βουλή, οδηγώντας σεπρόωρη αποκάλυψη της πορείας των εισαγγελικών ερευνών.

Σε κάθε περίπτωση όμως όλα γίνονται σύμφωνα με το Σύνταγμα και το νόμο και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Με τις δυσκολίες που παρεμβάλλονται σ’ αυτές τις περιπτώσεις για τις οποίες απαιτούνται στοιχεία και αποδείξεις.

Σε ποιους προσφέρει υπηρεσία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν σπεύδει να υιοθετήσει τις θεωρίες της «σκευωρίας» και της «πολιτικής δίωξης;

Οι  εμπλεκόμενοι έχουν τους λόγους τους και υπερασπίζονται τον εαυτό τους όπως κρίνουν.

Ο ίδιος γιατί συμπράττει;

Τα θέματα ηθικής τάξης δεν έχουν συλλογική διάσταση, αλλά κρίνονται για τον καθένα ξεχωριστά.

Γιατί εμπλέκει ολόκληρο το κόμμα του;

Πέμπτο: Η υιοθέτηση «ατζέντας του φόβου», ως αιχμή της αντιπολιτευτικής πολιτικής του, δεν εκθέτει απλώς τον πρόεδρο της ΝΔ ως πολιτικό που κερδοσκοπεί απευθυνόμενος στα κατώτερα αισθήματα της κοινωνίας.

Τον καθιστά σπόνσορα της Ακροδεξιάς, τα πολιτικά σχήματα της οποίας πληθύνονται και ευνοούνται εμφανώς από τότε που ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ.

Έχει συναίσθηση τι ακριβώς κάνει όταν μετά από κάθε έγκλημα κάνει προσωπικά ο ίδιος δηλώσεις υποσχόμενος ότι επί των ημερών του «αυτά θα σταματήσουν»;

Αγγίζει το όριο του γελοίου το ότι θα… καταργήσει την εγκληματικότητα.

Να κάνουμε απολογισμό: Η χώρα οδηγήθηκε στην χρεοκοπία από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Στα θέματα διαφάνειας και τα δυο κόμματα έχουν βαρύ ιστορικό σήψης και διαφθοράς.

Με τον ίδιο τρόπο η πολιτική τους δημιούργησε συνθήκες που εκκόλαψαν το αυγό του φιδιού.

Μια κυβέρνηση της ΝΔ έφερε στο Σκοπιανό τη χώρα σε δυσμενή θέση.

Όσα λάθη και αν κάνει η σημερινή κυβέρνηση, δεν χρεοκόπησε ο Τσίπρας τη χώρα.

Δεν υπερασπίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ κόμματα και πολιτικούς στην εξουσία του χρήματος.

Δεν μοίραζαν οι υπουργοί το δημόσιο χρήμα σε ημέτερους- με το αζημίωτο βέβαια.

Σήμερα δημιουργούνται προϋποθέσεις να αντιμετωπισθούν οι πηγές της κακοδαιμονίας.

Αλλά ο επικεφαλής του δευτέρου μεγάλου κόμματος, προτάσσει την προσωπική του φιλοδοξία να κυβερνήσει και προσπαθεί να ανατινάξει τις προσπάθειες υπέρβασης.

Προφανώς δεν ξέρει τι κάνει και αυτό είναι  χειρότερο.

Για τον ίδιο πρωτίστως.

https://www.anoixtoparathyro.gr/τι-ακριβώς-και-ποιους-ακριβώς-υπερασπ/

Μοιραστείτε το!

7 comments to Ποιους ακριβώς υπερασπίζεται τελικά ο πρόεδρος της ΝΔ; Πού το πάει και τι περιμένει να συμβεί όταν καλλιεργεί διαρκώς τον διχασμό που τάχα ξορκίζει; Ας δούμε τη στάση σε κρίσιμα θέματα:

  • ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ

    ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑΧΑΜ – ΔΗΘΕΝ

    ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ …..

    ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡ – ΜΠΟΥΡ

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΒΑΒΕΛ ΜΠΕΡΔΕΜΑ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

    ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ,

    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΒΕΛ ΜΠΟΥΡ – ΜΠΟΥΡ

    ΣΤΟ ΧΑΟΔΕΣ ΒΑΒΕΛ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ……….

    ΟΛΟΙ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ,

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ,

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ………….

    ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

    ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΗ ΣΚΕΨΗ

    ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΩΝ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑΣ

    ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥ ΜΠΟΥΡ – ΜΠΟΥΡ

    ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ .

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΨΙΣΤΗΔ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

    ΠΑΝΤΑ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑ – ΑΠΑΛΑ

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ………..

    ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΟΟΟΟΛΟΥΣ !

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ !

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ …

    ΦΤΗΝΑ Π@@Τ@Ν@ΣΤ@Κ@ ………………..

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ! ! !

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΜΙΑ ΚΑΥΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ …..

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΧΑΘΗΚΕ ,

    ΠΕΘΑΝΕ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ

    ΜΗΝΥΜΑ ………….

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ …………….

    ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΤΥΛ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΥ

    ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ …………………..

    • Αγαπητή μου κυρία, να μην βιάζεσαι, αλλά να διαβάζεις αργά και προσεκτικά, αυτό κάνω ανεβάζω το σάπιο και το ξενυχιάζω, το διαφθείρω, το ξεγυμνώνω σε αυτούς που τον αποδέχονται, αυτόν και το προδοτικό του έργο!

      • ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ,

        ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ .

        ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΣ ……………

        ΕΞΩ Η ΜΠΟΧΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ….

        ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ = ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

        ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ – ΤΟ ΑΡΘΡΟ ! –

        ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΝΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ………..

        ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ .

        ………………………………………………..

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ
    .
    .
    Handelsblatt: Σχέδια για την ελάφρυνση του χρέους με ρήτρα υπέβαλαν ESΜ και Γαλλία
    .
    .
    https://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/213039-handelsblatt-sxedia-gia-tin-elafrynsi-toy-xreoys-me-ritra-ypebalan-esm-kai-gallia/
    .
    .
    ΤΩΡΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΨΗΦΙΑΚΑ ………..
    .
    ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ……………
    .
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ …………….
    .
    Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018
    .
    Μην γκρινιάζετε. Τους αντικαταστήσαμε.
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-e_NeLqfPFuE/Wp_BpkndZWI/AAAAAAABkIY/b9ZqIZRGD5gyBfkoa48PlMPofuUdMLfuwCLcBGAs/s400/%25CE%25A4%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2581%25CE%25BA%25CE%25BF%25CE%25B9%2Bixnos.JPG
    .
    Μετά από 8 χρόνια εφαρμογής των Μνημονίων με μοναδική προτεραιότητα την διάσωση του διεφθαρμένου πελατειακού κράτους και των εγχώριων ολιγαρχών 750.000 Έλληνόπουλα έχουν αποδράσει ήδη στο εξωτερικό
    .
    ενώ δύο παλικάρια πιάστηκαν αιχμάλωτα από τους Τούρκους στρατιώτες.
    .
    πηγή

    .

    (κλικ για μεγέθυνση)
    Δες και,
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-gBiHcPiDGio/Wp_9CcBwQrI/AAAAAAAAJds/3w7EZS6BQCMuMS-U6gu-TRQ47KW00zdVQCLcBGAs/s400/%25CE%2599%25CE%25B8%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25AD%25CE%25BD%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CE%25B5%25CE%25BE%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25AD%25CF%2582%2B%25CF%2583%25CE%25B5%2B800.000%2B%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B4%25CE%25B1%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%258D%25CF%2582.jpg

    .
    Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς!
    .
    http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2018/03/blog-post_45.html

    .
    Ομολογία της CIA: Επεμβαίνουμε στις εκλογές της Ελλάδος από το 1947
    O μελετητής της CIA, ο Loch K. Johnson, περιγράφει τις μεθόδους τέτοιων παρεμβάσεων: « Έχουμε χρησιμοποιήσει αφίσες, προκηρύξεις, ταχυδρομείο, πανώ δημοσιεύσαμε ψεύτικες ειδήσεις σε ξένες εφημερίδες, ακόμα και βαλίτσες με χαρτονομίσματα.»

    Φεβρουάριος 26, 2018
    https://istosnews.com/wp-content/uploads/2018/02/CIA-80×60.jpg

    «Τέτοια κάναμε (ανάμειξη σε ξένες εκλογές) από την ίδρυση της CIA, το 1947» – Loch K. Johnson, New York Times, Feb 17, 2018
    Η ανάμειξη στις εκλογές έχει γίνει το σιτηρέσιο της αμερικανικής πολιτικής για πολλούς μήνες. Και μας υπόσχονται και άλλες μερίδες, μετά την απαγγελία κατηγορίας εναντίον 13 Ρώσων ιδιωτών και τριών εταιρειών, που ξεφούρνισε ο ανακριτής Ρόμπερτ Μούλερ την περασμένη βδομάδα.
    Τέτοια μέτρα μπορεί να θεωρούνται λογικά, όταν πρόκειται για κάτι μοναδικό. Τότε μπορούν να σερβίρονται και με ιερή αγανάκτηση, κατάλληλα διακοσμημένη με τον στέφανο της αγιοσύνης
    Αλλά μια από τις δυσκολίες του αμερικανικού πολιτικού κατεστημένου, στον άμβωνα κηρύγματος ηθικού στιγματισμού της υποτιθέμενης ρωσικής επέμβασης στις εκλογικές διαδικασίες της χώρας, είναι η γυμνή υποκρισία. Στο παιχνίδι, ή μάλλον στο θέατρο των διεθνών σχέσεων, το σπρώξε και άρπαξε είναι πανίσχυρα κίνητρα. ΄Εκφραζε την αγανάκτησή σου ελεύθερα, αλλά κάνε το με την αυτοσυνειδησία ότι είσαι εξ ίσου ένοχος με τον αντίπαλο στην ίδια επίδοση.
    Ωστόσο περιπτώσεις τέτοιας ομολογίας, εάν και όποτε εμφανιστούν, το κάνουν φορώντας τον φωτοστέφανο του ιδεαλισμού.
    Γεμάτα υπερηφάνεια και αίσθημα εκπλήρωσης αποστολής, άτομα όπως ο τέως διευθυντής της CIA, James Woolsey, αισθάνονται άνετα πρώτα να δηλώνουν ότι η CIA «πιθανώς» χώνει την μύτη της στις εκλογές άλλων κρατών και κατόπιν να το παρουσιάζουν ως αγαθοεργία..
    Ο διάλογος της περασμένης Παρασκευής (του Τζέιμς Γούλσυ) με την Λώρα Ίνγκραχαμ του Φοξ Νιούς ήταν αρκετά ειλικρινής αν και ανησυχητικός, με την απόρριψη κάθε προσχήματος για τον ρόλο της αμερικανικής εξουσίας και του αυτοδίκαιου παρεμβατισμού της στις εκλογικές διαδικασίες άλλων κρατών
    « Εμείς έχουμε ποτέ προσπαθήσει να παρέμβουμε σε άλλες χώρες;»,ρώτησε η Ίνγκραχαμ.
    « Ω!. . . πιθανώς», ήταν η γελαστή απάντηση. «Αλλά ήτανε για το καλό του συστήματος, για να μην περάσει η εξουσία στους κομμουνιστές.»
    Και θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες: «Για παράδειγμα, στην Ευρώπη, το ’47,’48, ’49, οι ΄Ελληνες, οι Ιταλοί, εμείς η CIA …»
    Αλλά εκεί όρμησε και τον διέκοψε η Ίνγκραχαμ, ρωτώντας εάν οι ΗΠΑ « το ξανάκαναν έκτοτε» . «Δεν μπερδευόμαστε σε άλλων λαών τις εκλογές, Τζιμ;»
    Για έναν άνθρωπο εξοικειωμένο με τις σκοτεινές τέχνες και μεθόδους μιας οργάνωσης που κάποτε διεύθυνε ήταν δύσκολο να το κρατήσει μέσα του. Και απάντησε με μακρόσυρτο, πονηρό χαμόγελο: «Χμμμ… Ουμμ… Ουμμμ…μόνο για πολύ καλό σκοπό… προς το συμφέρον της Δημοκρατίας.»

    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    James Woolsey on the Russians’ efforts to disrupt elections
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=SpWai3kZ-gM
    .

    Fox News
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβ 2018
    .
    Kάτω από τα σύννεφα της μη-πραγματικότητας, όπου κινείται η Φοξ Νιους, πρώην αξιωματούχοι της CIA υπήρξαν ακόμη πιο ειλικρινείς, ενθουσιασμένοι να παραδεχτούν κάτι τόσο φυσιολογικό:
    «Αν ρωτήσεις έναν μυστικό πράκτορα, αν έσπασαν τους κανόνες οι Ρώσοι ή έκαναν κάτι παράξενο, η απάντηση είναι όχι, καθόλου», είναι η άποψη του Steven L. Hall, που αποχώρησε από την CIA το 2015, μετά 30 χρόνια υπηρεσίας. Οι ΗΠΑ όχι μόνο είχαν «ασφαλέστατα» διεξαγάγει επιχειρήσεις επηρεασμού εκλογών –δήλωσε- αλλά «εξακολουθούμε να το κάνουμε».
    Από μακρού μελετητής της CIA, ο Loch K. Johnson, περιγράφει τις μεθόδους τέτοιων παρεμβάσεων: « Έχουμε χρησιμοποιήσει αφίσες, προκηρύξεις, ταχυδρομείο, πανώ- ό,τι φανταστείτε. Δημοσιεύσαμε ψεύτικες ειδήσεις σε ξένες εφημερίδες. Χρησιμοποιήσαμε αυτό που οι Βρετανοί αποκαλούν «Το Ιππικό του Βασιλέως Γεωργίου», δηλαδή βαλίτσες με χαρτονομίσματα.»
    Απαιτείται η σοβαρότητα μιας μελέτης όπως του Dov H. Levin για να καταδείξει πως οι μεγάλες δυνάμεις παρεμβαίνουν, επιβάλλουν και αναμιγνύονται με ακούραστο πείσμα: Μαστορέματα εκλογικών συστημάτων, πατρονάρισμα και προώθηση υποψηφίων, ενίσχυση των φίλων προς την ξένη δύναμη και δυσφήμηση και συκοφάντηση των μη φίλων της εντός του κράτους.
    Τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι μεγάλα για τους μεγάλους «ξένους παίκτες», όπως γράφει ο Λέβιν, στην International Studies Quarterly (2016). Οι εκλογές σε μια χώρα «μπορεί να οδηγήσουν σε μείζονες αλλαγές» εσωτερικής ή εξωτερικής πολιτικής.
    Οι μέθοδοι παρέμβασης κινούνται από την χρηματοδότηση της ευνοούμενης παράταξης (τακτική της Σοβιετικής ΄Ενωσης στις εκλογές του 1958 στην Βενεζουέλα), μέχρι τις δημόσιες απειλές για διακοπή της ξένης βοήθειας, σε περίπτωση νίκης της ανεπιθύμητης πλευράς, (όπως έκαναν οι ΗΠΑ στις εκλογές του Λιβάνου το 2009.»
    Τέτοιες επεμβάσεις δεν μπορεί « να είναι για καλό», όπως μας θέλει να πιστέψουμε ο Γούλσυ της CIA. Και σε μερικές περιπτώσεις αποδείχθηκαν ολέθριες, εγκαθιστώντας δολοφονικά καθεστώτα, της ποιότητας του Πινοσέτ στην Χιλή.
    Σε άλλες περιπτώσεις αποκαθιστούν την «καθεστηκυία τάξη» -διάβαζε την επανεπιβολή του καθεστώτος της υποτέλειας, όπως με την ανατροπή την κυβέρνησης Whitlam στην Αυστραλία, το 1975. Ο ρόλος της CIA στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αδιάσειστα τεκμηριωμένος, αλλά ελάχιστα συζητιέται από τους Αυστραλούς, που τείνουν να παραβλέπουν τις αχρειότητες της πατρόνας υπερδύναμης.
    Αυτό, ίσως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι το τραγικό επίτευγμα της ξένης εκλογικής παρέμβασης. Χρεωκοπεί και διαβρώνει. Αλλά πολύ πιο ανησυχητικό για τους εισαγγελείς της ρωσικής επιχείρησης, επιβεβαιώνει ότι το σύστημα ήταν ώριμο για χρεωκοπία.

    https://istosnews.com/2018/02/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-cia-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF/

    .
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ .
    Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

    https://3.bp.blogspot.com/-SXS2i35jTpU/WsJljEbpQTI/AAAAAAAB37Y/97RBBPjMm6g_bSwN09RiCnZxmm8aSyZHwCLcBGAs/s400/2018-04-02_201639.png
    ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ .
    .
    Singular Logic: Το εκλογικό μονοπώλιο που κρατάει 34 χρόνια
    .
    Το όνομα «Singular Logic» έχει συνδεθεί με κάθε εκλογική αναμέτρηση που συμβαίνει στην Ελλάδα τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Πρόκειται για τη γνωστή εταιρεία πληροφορικής, η οποία έχει εγκαταστήσει ένα πανίσχυρο μονοπώλιο στη μετάδοση των αποτελεσμάτων οποιασδήποτε εκλογικής «μονομαχίας» συνέβη στη χώρα από το 1981 μέχρι σήμερα.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………..
    . https://www.thepressproject.gr/article/80748/Singular-Logic-To-eklogiko-monopolio-pou-krataei-34-xronia
    .
    Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ,
    ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ !
    Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΣ ΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ! ! !
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΣΚΕΨΗΣ Ή ΟΠΟΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ………….
    Η ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ,
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΧΙΜΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ !
    ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΦΥΛΑΚΤΕΣ ………….
    ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΗΚΕ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ,
    Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ………..
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ………..
    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΤΤΗ ……….
    ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ , ΜΟΝΤΕΡΝΑ , ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ,
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ , ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !
    ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ , ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ .
    ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ,
    ΜΠΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ !
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ , ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ,
    ΕΙΤΕ ΥΛΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΗΘΙΚΑ .
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ,
    ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΣΑΝ ΓΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ……………
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ .
    ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ …………….
    ΑΠΛΑ Η ΑΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !
    ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ,
    ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ! ! !
    .
    «ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ DNA ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…»
    Η γραμμική συνέχεια του DNA στον Ελλαδικό χώρο, επί 5.000 χρόνια
    είναι το αποτέλεσμα της έρευνας, 35 κορυφαίων παγκόσμια ακαδημαϊκών και ερευνητικών κέντρων
    . https://www.youtube.com/watch?v=HAheAAoV97I
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 3 Αυγ 2017
    . http://arxaiaithomi.gr/2017/09/02/%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%83-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd/
    .
    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ – ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    . http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/12/blog-post_2350.html#ixzz527Rzn3s7
    .
    SOS – ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΚΗΝΗ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ……
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    ιθαγένεια και Ισλαμική μετανάστευση
    https://www.youtube.com/watch?v=O64bkjiNA74&t=4s
    .
    Προπαγάνδα της ΕΤ1 για την ιθαγένεια και οι επιπτώσεις της
    .
    Η αλληλεγγύη των λαών
    . https://1.bp.blogspot.com/-Tcka8Mq7DDc/UVHAKxUl55I/AAAAAAAABAA/75puRorp-6Y/s640/%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95+%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%99+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A3.JPG
    . http://www.agnosto.gr/index.php?topic=15.msg6;boardseen#new
    .
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ … ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ …
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ :ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 23.450.000 ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ (350.000 Χ 67 ΕΤΗ). http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2017/07/350000-10.html
    .
    Κ@@Φ@ΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΩΣΥΝΗ
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΩΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ………….
    ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ !
    .
    .
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ SSSSSSSSSSSSSSSSSSS ΗΣΥΧΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…
    .
    ΥΣ.
    .
    ΠΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    .
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ………….
    .
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ….
    ,
    ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    ΛΟΓΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
    .
    Η ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ……..
    .
    ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ………..
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    Πηγή: Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

    Το διαβάσαμε από το: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ . http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/blog-post_19.html#ixzz5BdGaArYn
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    • .
      .
      .
      ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ………………
      .
      .
      Handelsblatt: Σχέδια για την ελάφρυνση του χρέους με ρήτρα υπέβαλαν ESΜ και Γαλλία
      .
      .
      https://www.eleftherostypos.gr/oikonomia/213039-handelsblatt-sxedia-gia-tin-elafrynsi-toy-xreoys-me-ritra-ypebalan-esm-kai-gallia/
      .
      .
      .
      Τρίτη, 3 Απριλίου 2018
      .
      Δήθεν χρέος

      .
      .
      Γράφει ο Πέτρος Μ.
      .
      Τελευταία που βρίσκομαι σπίτι μου λόγω και ενός ατυχήματος που είχα, συνηθίζω να μακρυγορώ αναγράφοντας όμως μόνο αλήθειες. Για αυτό παρακαλώ διαβάστε τα παρακάτω που δεν τα ακούω από κανέναν δημοσιογράφο μας, σε κανένα ΜΜΕ μας:
      .
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………………..
      .
      Για αυτό το λόγο πρέπει να κατηγορήσουμε όλους τους πρώην και νυν κυβερνώντες μας για εσχάτη προδοσία.
      Και όλες οι υπογραφές τους δε θα “δένουν” την Ελλάδα, όταν αυτοί θα καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία. Όλα τα ξεπουλήματα που πήγαν για το δήθεν χρέος μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν και πάλι στο δημόσιο.
      .
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………………….
      .
      http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/blog-post_728.html#ixzz5BdrcYv8X
      .
      .
      .
      .
      .
      ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ………….

      .
      .
      ,
      ,
      ,
      ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ
      .
      .
      .
      .
      .
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      .
      .
      .

  • .
    .
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …………….
    .
    .
    Χρυσή Αυγή για Ελληντουρκικά, Σκοπιανό και Μνημόνιο
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=dslq-YZjM_0
    .
    xryshayghcom
    Δημοσιεύτηκε στις 3 Απρ 2018
    .
    .
    Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018
    .
    Η Ουγγαρία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που απαγορεύει τις τράπεζες Ρότσιλντ
    .

    Το 2013, η Ουγγαρία ξεκίνησε τη διαδικασία απόσυρσης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF, ΔΝΤ) και συμφώνησε να εξοφλήσει πλήρως το δάνειο διάσωσης του ΔΝΤ προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από το τραπεζικό καρτέλ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
    hqanon

    Η Ουγγαρία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που απαγόρευσε επίσημα τη λειτουργία όλων των τραπεζών Ρότσιλντ στη χώρα.
    .

    Το 2013, η Ουγγαρία ξεκίνησε τη διαδικασία απόσυρσης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF, ΔΝΤ) και συμφώνησε να εξοφλήσει πλήρως το δάνειο διάσωσης του ΔΝΤ προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από το τραπεζικό καρτέλ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………….
    .
    https://attikanea.blogspot.gr/2018/04/blog-post_78.html
    .
    .

  • Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ !!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ !!!!

    “Μανολης Κουτσουμπακιδης Φιλίππου

    Πολλές ΜΚΟ είναι Τουρκικες και Ισραηλινες αλλά δεν ασχολούνται με μας. Γνωρισα διευθυνων ΜΚΟ που ήταν Τούρκος στρατιωτικος εν ενέργεια και μάλιστα σε προσωπικη συνομιλία που είχαμε μου το είπε ο ίδιος γελώντας”

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;
    Τούρκοι στρατιωτικοί ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ σε ΜΚΟ στην Λέσβο !!!!!
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ !
    Δηλαδή δεν μιλάμε πια ούτε για ξέφραγο αμπέλι !
    Ε τώρα μη μου πείτε πως πιστεύετε πως αν η Τουρκία χτυπήσει ,αυτοί θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια !
    Οχι ότι θα οργανώσουν κατάληψη του νησιού εκ των έσω δηλαδή την ώρα που θα χτυπούν και θα κάνουν απόβαση οι απ έξω !
    Αυτά ,είναι για νοσηρές φαντασίες !
    Σαν την δική μου !

    Ε.Σ

    Το διαβάσαμε από το: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ !!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/blog-post_866.html#ixzz5BoeOBntK

    Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018
    Σοκ στη Λευκωσία: Ισλαμιστές επιτέθηκαν με σκεπάρνι στους πιστούς στην εκκλησία

    Σοκ στη Λευκωσία: Ισλαμιστές επιτέθηκαν με σκεπάρνι στους πιστούς στην εκκλησία

    Πολυπολιτισμικό σοκ δέχθηκε χθες το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο κυπριακός Ελληνισμός καθώς 20 αλλοδαποί έκαναν επίθεση στους πιστούς στην εκκλησία της Φανερωμένης στο κέντρο της παλιάς πόλης στη Λευκωσία.

    Οι αλλοδαποί εικάζεται ότι ήταν μουσουλμανικού θρησκεύματος και είναι ένα δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει σύντομα και στην μητροπολιτική Ελλάδα.
    Ενώ οι πιστοί εντός του ναού έδιναν το παρών τους στην Ακολουθία του Νιπτήρος, στον προαύλιο χώρο αλλοδαποί σκορπούσαν τον τρόμο. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες που καταφθάνουν στο SigmaLive, περί τους 20 αλλοδαπούς σκόρπισαν τον απόλυτο τρόμο στον προαύλιο χώρο.
    Βρίζοντας τους πιστούς οι οποίοι βρίσκονταν εντός του ναού, προκαλούσαν ανησυχία για αρκετή ώρα. Νεαρός φέρεται να έτρεχε κρατώντας σκεπάρνι στο χέρι και να προκαλεί συμπλοκές με τους άλλους παρευρισκόμενους στον προαύλιο χώρο, απειλώντας μάλιστα και πιστούς.
    Πιστοί οι οποίοι εξήλθαν του ναού λόγω της ανησυχίας που προκλήθηκε, κάλεσαν περίπολο της Αστυνομίας, το οποίο έφθασε επί τόπου προς ενίσχυση της μιας αστυνομικού η οποία βρισκόταν εκεί.
    Όπως αναφέρουν ίδιες μαρτυρίες στο SigmaLive, ο νεαρός που κρατούσε το σκεπάρνι, με την εμφάνιση της αστυνομίας εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
    Αυτό που συμβαίνει είναι μια προσπάθεια να υπάρχει φόβος στους Έλληνες πιστούς να εκφράζουν την πίστη τους η οποία κατά κύριο λόγο είναι ορθόδοξη.
    Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Ορθοδοξία και κυρίως όσοι την ασπάζονται δέχονται καθημερινά ένα ανηλεές μπούλινγκ, είτε από τους άθεους είτε από ισλαμιστές, που όμως όλως τυχαίως έχουν τον ίδιο σκοπό. Την μετοίκιση αλλότριων πληθυσμών στις δύο ελληνικές χώρες.

    Η Ορθοδοξία θεωρείται πολύ μεγάλο εμπόδιο για την Παγκοσμιοποίηση.

    pronews.gr

    Το διαβάσαμε από το: Σοκ στη Λευκωσία: Ισλαμιστές επιτέθηκαν με σκεπάρνι στους πιστούς στην εκκλησία http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/blog-post_397.html#ixzz5Bog75yGG

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>