«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τόσκας για Κηφισιά: Κάποιοι μας χλεύαζαν όταν δίναμε τις οδηγίες??? Ναι σε χλεύαζα και θα σε χλευάζω  και υπεύθυνα θα σε αποκαλώ , όσο μπορώ ποιο ήπια…  ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΟΥΛΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΟΥΛΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους, κάτω των 18 Ετών.

ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 1

Και να ήσουν μόνο ανίκανος, θα μπορούσε να διορθωθεί, αλλά είσαι και προδοτικός προπαγανδιστής των μαφιόζων, τους κάνεις πλάτες, μην τους πειράζετε, κάνετε ότι κοιμάστε, αφήστε τα παιδιά να κλέψουν, να γαμίσουν, να ξεθυμάνουν, άλλωστε για αυτό τους βγάζετε από τις φυλακές τους δολοφόνους!!!!

Και τώρα έχεις το θράσος να μας φέρνεις ένα οικτρό και φρικτό μεμονωμένο παράδειγμα ως στατιστικό στοιχείο!!!!!!!!!!!!!!!

Προς το παρών μόνο ντροπή σου, μπορώ να σου πω, διότι έχετε την δικαιοσύνη  και τους μισθοφόρους αστυνομικούς στο τσεπάκι σας, ώστε να μπορείτε να τρομοκρατείτε και να φιμώνεται, όσους δεν είναι της αρεσκείας σας!!!!

Η αστυνομία έχει καθήκοντα να προστατεύει τους προδότες και ανθέλληνες!!!!!!!

Με λίγες λέξεις, ο φορολογούμενος μαλάκας, πληρώνει την αστυνομία, να προστατεύει τους δολοφόνους του!!!!!!!

Οι Έλληνες πολίτες, αν θέλουν ζήσουν ακόμα χειρότερη φρίκη, ας βάλουν σεκιούριτι, δηλαδή βάζεις τον κλέφτη να φιλάει το σπίτι σου και είσαι και ικανοποιημένος!!!!

Όταν έλεγε ο ψεύτης Καμμένος στα τέσσερα , δεν είχα καταλάβει σε ποιον απευθυνόταν, βέβαια τώρα ξέρω!!!!!!!!!!

 Στο λαό το έλεγε…. Στα τέσσερα δούλοι, στα τέσσερα κορόιδα, στα τέσσερα αμνοί του προτεκτοράτου της Τουρκόσπορης Ρωμιοσύνης, των κοτζαμπάσηδων, των κληρονόμων των Γερμανοτσιολιάδων, των Προεστών με τα χρυσόβουλα, των τεμπέληδων ιερέων και κατόχων μετοχών στην Εθνική και στην Νιου Γιορκ, στην παν θρησκεία του χρήματος!

Οφείλω να σου πω μπράβο, ξέρεις σε τι ζώα αναφέρεσαι,, οφείλω να σου πω μπράβο, διότι ξεπέρασες τον δάσκαλο της προπαγάνδας, τον μοναδικό «Γκέμπελ» συγχαρητήρια!!!!!!!!

Και η χειρότερη και πρόστυχη προπαγάνδα σου, που εκτελείς κατά γράμμα από τους ανθέλληνες εντολείς σου, είναι να ζητάς όποιος έχει πρόταση , αν υπάρχει λύσει, να έρθει να σας το πει!!!!!!!!!!

 Αίσχος πρόστυχε προπαγανδιστή του διεθνισμού, του αλυτρωτισμού, της γενοκτονίας του Ελληνικού λαού.

Άκουσον, άκουσον;;;;;;;;;;

Ο  ανίκανος υπουργός δικαιοσύνης, προτείνει στο Ελληνικό λαό, αν ακούσης θόρυβο να κάνεις ότι κοιμάσαι, και αν σε ξυπνήσουν δια της βίας, να κατεβάζεις το σωβρακάκι, το κιλοτάκι, να βάζεις και βαζελίνη, να την έχεις πρόχειρη, μην τυχόν και στενοχωρηθούν οι δολοφόνοι κλέφτες που αυτοί αφήνουν από τις φυλακές, σαν πολιτισμένοι ευρωπαίοι, να ξεθυμάνουν και να φύγουν;;;;;;;;;;

ΤΟΣΚΑΣ 17

Τώρα αν δεν ικανοποιηθούν και αρχίσουν να σε κόβουν, νε σε καίνε, να σου σπάνε τα κόκαλα, για να παραδώσεις κάτι που μπορεί και να μην έχεις, αυτό δεν έχει καμία σημασία και δεν εμπίπτει σε καμία στατιστική μελέτη!!!!!!

«Αι στο διάολο άρωμα Τόσκα» «Αι στο διάολο αριστερό δεξιό πετσάκι» «Αι στο διάολο Δούρειε ίππε του αφανισμού του Ελληνισμού»

Είσαστε  ίδιοι, σαν την εποχή του Αριστοφάνη, που οι τότες και σημερινοί ιστορικοί και πολιτικοί προδότες τον ανέβαζαν και τον κατέβαζαν βωμολόχο!!!!!!

Κανένας αναλυτής από τότε μέχρι σήμερα δεν έγραψε ότι είχε εξαντλήσει όλες τις ευγενικές συμπεριφορές και δεν υπήρχαν άλλες πολιτισμένες λέξεις που να ταιριάζουν σε αυτό το είδος των προδοτών!!!!

Για αυτό μπορώ να σου πω επάξια συναγωνίζεστε τον Αλλαντοπώλη στους Ιππείς του Αριστοφάνη!!!!

Προσπαθούσε να προστατέψει το σπίτι την πατρίδα του, που τους κλασμένους τους εγκρίνεις και διαλέγεις εσύ και όχι ο εχθρός, λέγοντας ξεδιάντροπα, ότι πολιτισμός και ανθρωπιστής είναι αυτός που παραχωρεί το σπίτι πατρίδα του, σε αλλόφυλους δολοφόνους, την σύγχρονη προδοτική πολιτισμένη φιλοξενία!!!!!!!!

Άρωμα μπόχας και προδοσίας, Τόσκα, ναι έχουμε χιλιάδες προτάσεις, αλλά δεν τις παραδίδουμε σε σένα και τους όμοιούς σου, διότι θα τις πετάξεις στα σκατά που εκπροσωπείς!!!!

«Δεν μπορεί οι πολίτες να φοβούνται μέσα στα ίδια τους τα σπίτια επειδή το άρωμα Τόσκα δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Αντί να αρκείται να τους προτρέπει να παριστάνουν τους κοιμισμένους, εμείς τον προτρέπουμε να ξυπνήσει επιτέλους και να προστατεύσει τους πολίτες!»

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

“Τα λάθος μηνύματα δημιουργούν μεγάλα προβλήματα και σε μερικές περιπτώσεις απώλειες”, τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του πολίτη ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το θλιβερό περιστατικό της Κηφισιάς, αποδίδοντας έτσι και ένα μερίδιο ευθύνης σε όσους χλευάζουν τις οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. για ανάλογες περιπτώσεις, σημειώνοντας ότι “αγγελικά πλασμένο κόσμο και κόσμος χωρίς προβλήματα, όποιος μπορεί να κάνει να έρθει και να μας πει τον τρόπο”

Θοδωρής Παναγιωτίδης

02 Απριλίου 2018

Με δηκτικό τρόπο προς όσους χλεύασαν τις πρόσφατες οδηγίες προστασίας της ΕΛ.ΑΣ. προς τους πολίτες έναντι περιστατικών ληστειών απάντησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που δέχτηκε στο περιθώριο της παρουσίασης παιδικού βιβλίου στο Υπουργείο για την οδική ασφάλεια, με αφορμή την αιματηρή απόπειρα ληστείας στην Κηφισιά.

Ο κ. Τόσκας αφού τόνισε ότι η εγκληματικότητα πρέπει να αναφέρεται στις πραγματικές της διαστάσεις, χαρακτήρισε «πολύ δυσάρεστο το σημερινό περιστατικό», συμπληρώνοντας:

«Ας ελπίσουμε όλοι και ευχόμαστε ο άνθρωπος που βρίσκεται στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή να βγει χωρίς να κινδυνέψει η ζωή του και από πλευράς Αστυνομίας γίνεται κάθε προσπάθεια ώστε να συλληφθούν οι ένοχοι.

Από ’κει και πέρα όμως θα πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Τα στατιστικά στοιχεία που βγήκαν, ξέρετε μιλώντας για στατιστικά στοιχεία δεν σημαίνει ότι ωραιοποιούμε καταστάσεις, αλλά να πούμε τα πράγματα όπως είναι.

women (145)

Στη διάρκεια του ‘17 σε σχέση με το ‘16, οι ληστείες σε σπίτια είναι γύρω στο 13%, αν θυμάμαι καλά, μειωμένες και ορισμένα άλλα στοιχεία είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Όπως καταλαβαίνετε, αγγελικά πλασμένο κόσμο και κόσμος χωρίς προβλήματα, χωρίς εγκλήματα αλλά και παραβάσεις, όποιος μπορεί να κάνει να έρθει και να μας πει τον τρόπο.

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να μειωθούν οι δείκτες και αυτό είναι μια καθημερινή προσπάθεια, με συνεχείς αλλαγές στους στόχους και στις προσπάθειες μας.

Κάποιοι χλεύαζαν όταν είπαμε τις οδηγίες, τις οποίες εφαρμόζουν οι αστυνομίες όλου του κόσμου για το πώς πρέπει να αντιδρούν οι άνθρωποι σε κάποιες αντίστοιχες περιπτώσεις. Τώρα δε ξέρω τι θέλουν, τι θα μπορούσαν να πουν.

Οι οδηγίες αυτές, δεν είναι οδηγίες δικές μου, δεν είναι οδηγίες κάποιου από την Ελληνική Αστυνομία, είναι διεθνείς πρακτικές για όλα αυτά τα δυσάρεστα περιστατικά. Η Ελληνική Αστυνομία εφαρμόζει τις διεθνείς πρακτικές. Επιτέλους, αν θέλετε, εφαρμόζει τις διεθνείς πρακτικές και προσπαθούμε να μειώσουμε τις επιπτώσεις.

Καλό είναι λοιπόν, και αν θέλετε κάνω και μια έκκληση και σε εσάς τους ανθρώπους των ΜΜΕ, να βλέπετε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και να μην πιανόμαστε ούτε από την περιπτωσιολογία, ούτε να περνάμε λάθος μηνύματα. Τα λάθος μηνύματα δημιουργούν μεγάλα προβλήματα και σε μερικές περιπτώσεις απώλειες.

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να μειώσουμε την εγκληματικότητα. Κατεβάζουμε συνεχώς αστυνομικούς στο πεζοδρόμιο. Βγαίνουν από τα γραφεία και από τις ασφάλειες επισήμων, ενώ τόσα χρόνια πρόσθεταν αστυνομικούς στους επισήμους, εμείς αφαιρούμε. Αυτό μπορούμε να κάνουμε και αυτό κάνουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να μηδενίσουμε τα περιστατικά, προσπαθούμε όμως να τα μειώσουμε και νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό».

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>