Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έχουμε τις συνιστώσες… Τώρα θα έχουμε και απο(κόμματα)!!!

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΑΦΜ

Γεννηματά: Αύξηση κατώτατου μισθού για την αντιμετώπιση της φτώχειας, όσο για τους συνταξιούχους, λυπάμαι δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ας πεθάνουν!!!!

Τα λεφτά των συνταξιούχων θα πιάσουν τόπο, θα χρηματοδοτηθούν τα κόμματα!!!!

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
Την αύξηση του κατώτατου μισθού για να αντιμετωπιστεί η «φτώχεια που μεγαλώνει»ι μέσω τη επαναφοράς της Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, πρότεινε η Φώφη Γεννηματά επικαλούμενη τα σημερινά στοιχεία του Ευρωπαϊκού Συνδικαλιστικού Ινστιτούτου τα οποία αποκαλύπτουν «τη ζοφερή πραγματικότητα».

«Η φτώχεια διευρύνεται και για τους εργαζόμενους, ΟΧΙ για τους συνταξιούχους.

Μα δεν φτάνουν να πάρουν ου τε φάρμακα οι συνταξιούχοι! Ναι… Σκεφτείτε και την καλή πλευρά, δεν δηλητηριάζονται με τα φάρμακα!!!!

Οι μισθοί στην Ελλάδα συνέχισαν να μειώνονται και το 2017.

Είναι ώρα για ουσιαστικά μέτρα. Όχι με προσωρινά μπαλώματα, όπως επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι μόνο για ένα μέρος των εργαζομένων όπως «δεσμεύεται» η Ν.Δ.

Αλλά με την αύξηση του κατώτερου μισθού και τον προσδιορισμό του μέσω της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Και με πλήρη επαναφορά της καθολικής εφαρμογής των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, ώστε να καλύπτουν όλους τους εργαζομένους» τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: