Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ !

Το λυκόφως της ζωής

16 Μαρ 2018 Παραβάτης Κωνσταντίνος

Έπεσε σαν κεραυνός στον ήδη τοξικά μολυσμένο ουρανό της χώρας μας, εν μέσω εθνικιστικών συλλαλητηρίων.

Ονομάστηκε σκάνδαλο Novartis.

Χαρακτηρίστηκε από κυβερνητικούς παράγοντες ως το μέγιστο σκάνδαλο του αιώνα που διανύουμε. Διαπλέκει σε ένα κουβάρι, υπουργούς, πρωθυπουργούς, κομματικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους, γιατρούς, νοσηλευτές, FBI, φαρμακοβιομηχανίες, ιατρικούς επισκέπτες, νοσοκομειακούς υπαλλήλους, φαρμακοποιούς, δημοσιογράφους, καναλάρχες, δημοσίους υπαλλήλους, κατασκόπους, μαφιόζους εκτελεστές κ.ά..

IMAGE DESCRIPTION

Σε όλο αυτό το φιάσκο εμπλέκονται επίσης, πολλές χώρες από τον Ατλαντικό έως την Ευρώπη, ακόμα και την Ασία.

Στο ξετύλιγμά του κουβαριού αυτού εμφανίζονται τακτικές μαφίας, χρηματισμοί, εκβιασμοί, εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου (στη χώρα μας υπάρχουν ήδη τρεις νεκροί μέχρι σήμερα).

Κουκουλοφόροι μάρτυρες, καρφιά, αστυνομία, δικαστές και άλλοι διάφοροι εμπλεκόμενοι συμπληρώνουν το παζλ.

Όλοι αυτοί αποτελούν την κορυφή και τον κορμό του παγόβουνου, γιατί στη βάση του σκανδάλου βρισκόσαστε Εσείς.

Ένα σκάνδαλο, όπου τα τελευταία τριάντα-σαράντα χρόνια «οι λίγοι το είχαν τούμπανο και οι πολλοί, Eσείς, κρυφό καμάρι»…!

Και μη μου πείτε ότι όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρατε ότι οι γιατροί εκτός από τα παχυλά φακελάκια που σας αποσπούσαν με τρομοκρατία και εκβιασμούς, αλλά και με την προτροπή σας κάποιες φορές, έπαιρναν και τις μίζες των φαρμακευτικών εταιρειών (ταξίδια αναψυχής, πολυτελή αυτοκίνητα, παράνομες καταθέσεις, βαλίτσες γεμάτες χρήματα, πληρωμένες βίζιτες κ.ά.) κι ότι για όλα αυτά χρέωναν συνεχώς το κράτος με παράνομες και χωρίς λόγο συνταγογραφήσεις;

Ξεχάσατε ή δεν δώσατε σημασία στα πηγάδια που βρέθηκαν γεμάτα με φάρμακα; Οι γιατροί σας συνταγογραφούσαν χάπια σε όποιο βιβλιάριο υγείας έβρισκαν και μετά τα πετούσαν στο πηγάδι, για να πάρουν τα ποσοστά τους! Οι γιατροί τα τσεπώνουν επίσης από τα νοσοκομεία (τα ιδιωτικά) αν εσείς εισαχθείτε για κάποιο λόγο. Ποσοστά για τα νοσήλεια που θα πληρώσετε, για τα χειρουργεία και ό,τι άλλο…

Κι οι αποδέκτες όλης αυτής της απάτης ήσασταν εσείς, που παραμυθιάζεστε μέχρι και σήμερα από τα Μ.Μ.Ε. και τους γιατρούς σας.

Τα ξέρατε λίγο πολύ, αλλά μάλλον κάνατε ότι δεν καταλαβαίνατε… Ε, θα μου πείτε «και αν τα ξέραμε τι να κάναμε, αφού έτσι είναι το Σύστημα…». Έτσι όλα αυτά τα χρόνια ακολουθείτε πιστά το Σύστημα, αφού κι εσείς είστε μέρος του. Κι αν κάποιος αντιδρά στο Σύστημα, του επιτίθεστε, διότι λειτουργείτε ως φρουροί του Συστήματος!

Χώρα μαφιόζων

Η χώρα μας είναι μια τριτοκοσμική χώρα τύπου Κολομβίας, όπου τα τσιφλίκια και οι φατρίες έχουν μεταλλαχθεί σε οργανωμένες μαφίες. Η μαφία των παπάδων, η μαφία των πολιτικών κομμάτων, η μαφία των Μ.Κ.Ο., η μαφία των αθλητικών συλλόγων, η μαφία του δημοσίου, η μαφία των ταξιτζήδων, των πλοιοκτητών, των εφοπλιστών, των διαιτολόγων, των δικηγόρων, των δικαστών, των γυμναστών, των γιατρών κ.ά..

Όλοι σχεδόν οι επαγγελματικοί κλάδοι λειτουργούν, όπως και κατά την οθωμανική περίδο, ως τσιφλίκια. Όποιος βρίσκει κάποιο γνωστό σε θέση κλειδί στην εκάστοτε κυβέρνηση, προωθεί τα δικά του συμφέροντα μέσω του συλλόγου του κατασπαράσσοντας όλους τους άλλους με κάθε τρόπο (ψηφίσματα, καταγγελίες, τροπολογίες, εκβιασμούς, μηνύσεις, χρηματισμούς…). Οι μαφίες αυτές διαπλέκονται με τέτοιο τρόπο μεταξύ τους λόγω αλληλοσυγκρουόμενων ή κοινών συμφερόντων δημιουργώντας ένα κουβάρι που δεν μπορεί να ελεγχθεί ή να ξεμπλεχτεί.

Η μαφία-τσιφλίκι των γιατρών

Η δεύτερη πιο καλά οργανωμένη μαφία-τσιφλίκι είναι αυτή των γιατρών (την πρωτιά κατέχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια η Εκκλησία Α.Ε.), όπου κατέχει τις θέσεις σαράντα βουλευτών στη Βουλή (από τους 300), καθώς και άλλες θέσεις κλειδιά στη Δημόσια Διοίκηση του κράτους (υπουργών, δημάρχων, δημοσίων υπαλλήλων). Έτσι, η χώρα μας είναι μια μπανανία που λειτουργεί ως παρακράτος, που κυβερνάται από τις παράγκες των ντόπιων τσιφλικάδων και των ξένων πολυεθνικών δημιουργώντας μια κοινωνία ζούγκλα και μια ατελείωτη αρένα συγκρούσεων και συμφερόντων.

Η μαφία των γιατρών αλωνίζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας με την υποστήριξη κυρίως των φαρμακευτικών εταιρειών, ξένων πρακτόρων, πολιτικών και άλλων κρατικών φορέων (ΚΕΕΛΠΝΟ, media, συλλόγους Yγείας, Μ.Κ.Ο). Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ, το 2000 οι δαπάνες για την υγεία (αρρώστια καλύτερα) έφθαναν τα 2,5 δις ευρώ, ενώ το 2004 ανέβηκαν στα 16,4 δις ευρώ. Το 2007 σκαρφάλωσαν στα 22,6 δις ευρώ! Και το πάρτι φαίνεται να μην έχει τέλος μέχρι σήμερα…

Εσείς είστε
τα πραγματικά θύματα της μαφίας
γιατρών / φαρμακευτικών

Η κατάχρηση στη χώρα μας σε αντιβιώσεις, εισπνεόμενα, αναλγητικά, στατίνες, ψυχοτρόπα και άλλα φάρμακα είναι χωρίς τέλος. Ατελείωτες επαναλήψεις εμβολίων που γίνονται ακόμα και με το ζόρι (εκβιασμοί με εγκυκλίους ότι δεν θα δεχθούν τα παιδιά στα σχολεία), ατελείωτες περιττές εξετάσεις, χειρουργεία για πλάκα (πειθώ με το καλό ή με απειλές υγείας), αρθροπλαστικές με πανάκριβα υλικά (μπορεί και χωρίς λόγο), βηματοδότες-στεντ-μπαλονάκια, πάλι με ή χωρίς λόγο, πανάκριβες χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, με ή χωρίς να έχεις καρκίνο…

Έτσι, ο κάθε επίδοξος εμπλεκόμενος στο Novartis gate, γλεντά με τα λεφτά του κόσμου, σπέρνοντας φόβο, αρρώστια και θανάτους. Και δεν είναι μόνο ότι όλοι αυτοί πλούτισαν σε βάρος του κόσμου, αλλά έχουν δημιουργήσει μια μόνιμα άρρωστη και κατεσταλμένη κοινωνία. Έτσι ελέγχουν τις μάζες. Ο άρρωστος και ο κατεσταλμένος δεν μπορεί καν να σκεφτεί, ούτε να κάνει επανάσταση, διότι είναι θολωμένος και προέχει η υγεία του!

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα καρτέλ παγκόσμιου βεληνεκούς, μια καλά οργανωμένη μαφία που πλουτίζει σε βάρος των λαών σκορπώντας αρρώστια και θάνατο. Κι όλοι εσείς παίζετε το ρόλο που σας έδωσαν, ως τα πιστά τσιράκια τους, τα πειραματόζωά τους, τα θύματά τους…

Βηματοδότες
στα νεκροταφεία

Για όλα αυτά οι γιατροί έχουν την ευχέρεια να αποφασίζουν χωρίς κανένα έλεγχο από το κράτος παραπλανώντας σας ή λέγοντάς σας ψέμματα για την υγεία σας, ακολουθώντας τα κελεύσματα των φαρμακευτικών εταιρειών:

«15% παίρνουν οι γιατροί μίζα για τα φάρμακα και 25% για τα υλικά, 15-25% για τα χειρουργεία (χώρια τα φακελάκια)! Από μία αρθροπλαστική γονάτου που κοστίζει γύρω στα 10.000 ευρώ έχουν εξασφαλισμένα από τους προμηθευτές υλικών 2.000 με 3.000 ευρώ! Πιο καλά τα πάνε οι καρδιοχειρουργοί, για ένα ισχυρό βηματοδότη των 30.000 ευρώ λαμβάνουν περίπου 6.000 ευρώ δηλαδή 25% περίπου.

»Γι” αυτό τοποθετούνται βηματοδότες σε ασθενείς που βρίσκονται λίγο πριν το τέλος ή σε ασθενείς που δεν χρειάζονται βηματοδότη. Έτσι. οι ασθενείς πεθαίνουν και οι βηματοδότες δουλεύουν στα νεκροταφεία…» (zougla.gr).

Όλες οι φαρμακευτικές στο πάρτι

Η συνέχεια στον σύνδεσμο:

https://www.freeinquiry.gr/single-post.php?id=4325

Related posts:

1 comment to ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ !

 • .
  .
  .
  .
  .
  ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ
  .
  .
  .
  .
  ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ .
  .
  .
  Η” ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !
  .
  .
  . – ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ !!!!!
  .
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=9WhOv0xSyGg
  .
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρ 2018
  .
  .
  .
  TI ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ XΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ;;;;;;
  .
  .
  .
  ΣΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΝΔ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
  .
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=1-q5lclHjME
  .
  .
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρ 2018
  .
  .

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
  .
  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
  .
  ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ !!!!!!
  .
  ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ ΑΝΑΡΧΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ???????
  .
  ΠΡΟΚΥΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
  .
  .
  .
  .
  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=oGMLu1WGY5g
  .
  .

  .
  .
  .
  .ΥΣ.
  .
  ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ !
  .
  .
  .
  .
  .