«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτή είναι η αλήθεια!!!

ΜΕΕΙΙ

Όχι γιατί το λέει ο Γιακοβένκο, αλλά γιατί ξέρουμε την ιστορία της Αγγλίας και των συμμάχων της!

«Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24 ο Γιακοβένκο κατηγόρησε τη Βρετανία ότι εντείνει τις επιθέσεις της εναντίον της Ρωσίας με στόχο να αποσπάσει την προσοχή των Βρετανών από το γεγονός ότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί το Brexit.»

Ένας λαός σαν τους Άγγλους, που αρσενικά και θηλυκά έχουν εκφυλιστεί και τείνουν να γίνουν αυτοεξυπηρετούμενα ερμαφρόδιτα, είναι άκρος επικίνδυνος για την ανθρωπότητα και ιδιαίτερα για την ευρωπαϊκή ένωση των λαών!!!

Πέρα από τις επεκτατικές γενοκτονίες

Οι Έλληνες και οι Κύπριοι ξέρουν τι σημαίνει Αγγλία και Άγγλοι!!!

Και οι δυο λαοί έχουν νιώσει την καθίδρυση του Εμφύλιου, που είναι 100% αγγλικής έμπνευσης και εφαρμογής και στην συνέχεια μας παρέδωσαν στους Γερμανούς και ας ήταν εχθροί εκείνη την εποχή, πέρα από τις διχόνοιες που έχουν σπείρει αιώνες σε βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου!

Όπια δολοφονία, όποια γενοκτονία, όποια ραδιουργία σε όλο τον κόσμο, όποια πέτρα και να σηκώσεις θα βρεις πρώτη την Αγγλία!!!

Αυτό από μόνο του είναι μια  παγκόσμια και δολοφονική πρωτοτυπία μίσους απέναντι στον ελληνικό λαό.

Κάποιος που δεν τον  θυμάμαι είπε, ότι δεν μπορείς να το έχεις,  κατάστρεψέτω, αυτή είναι η Αγγλία!!!

Ακόμα και να είναι αλήθεια το θέμα του διπλού κατασκόπου, ο χειρισμός της υπόθεσης βρωμά αγγλική μπόχα και ραδιουργία!

Και αυτό δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, είναι καλά μελετημένα και σχεδιασμένο!

Ούτε θα πω ποτέ ότι η Ρωσία είναι αθώα και δεν κάνει τέτοια πράγματα, επόμενο είναι μεταξύ τους οι δολοφόνοι, να αλληλοσκοτώνονται!

Στο κάτω, κάτω, της γραφής ένας διπλός κατάσκοπος, γνωρίζει τη μοίρα τον περιμένει, δεν έκανε κανένα πατριωτικό ανδραγάθημα για να χρειάζεται πατριωτική ανάταση, ρουφιάνεβε τους εργοδότες του εναλλάξ και κατά πως τον σύμφεραι!

Προς τι τα παγκόσμια κροκοδείλια δάκρυα για έναν διπλό πράκτορα, δηλαδή έναν διπλό ρουφιάνο;;;

Για αυτό λέω ότι είναι καλά σχεδιασμένο, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Αμερική, Γερμανία, Γαλλία και άλλοι αυτομάτως το θέμα το ανακήρυξαν αυθημερόν, ως σοβαρό και παγκόσμιο θέμα!

Όλοι αυτοί δεν βλέπουν την αιχμαλωσία των δυο Ελλήνων στρατιωτών, δεν βλέπουν την Γενοκτονία ενός αθώου λαού στο Αφρίν;;;

 Έχουν περίεργα μάτια και αντανακλαστικά τα όρνια του θανάτου!!!

Αυτός ο σύγχρονος Χίτλερ, ο Ερτονγάν, με ποιανού πλάτες λέει τα παρακάτω;;;;

Ερντογάν: Θα ανοίξω τα σύνορα και δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε – Ορους για την συνεργασία με ΗΠΑ

Απειλεί με τους πρόσφυγες Ελλάδα και Ευρώπη

Από ότι φαίνεται η υπόθεση είναι πολύ μυστήρια και μας δείχνει κάτι απλό:

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι γεμάτος σκάνδαλα και «ίντριγκες, χρήμα και κρυφούς σχεδιασμούς για πολέμους, ποτέ, μα ποτέ, για ειρήνη.

Η δήθεν παγκόσμια ειρήνη προφανώς είναι ένα πολύ μεγάλο ψέμα, ακόμα και για τους τυφλούς.

Καθημερινά λαμβάνουν χώρα περιστατικά «πολεμικά στην ουσία», τα οποία δεν μαθαίνουμε σχεδόν ποτέ.

Η παραπάνω υπόθεση με τον «διπλό» πράκτορα είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στο  ετοιμοπόλεμο παρασκήνιο.

Η υποκρισία των ηγετών

Μπροστά στις κάμερες οι ηγέτες του κόσμου κάνουν χειραψίες, αγκαλιές, κόκκινα χαλιά, χάλια από λίγδα από κάτω και φυσικά είναι πολύ φιλικοί ο ένας με τον άλλο, μέχρι να σβήσει το φλας της φωτογραφικής μηχανής!!!!!

Όταν όμως σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας, το «παιχνίδι» γίνεται πολύ βρώμικο και κάτω από το τραπέζι, ακόμα και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Βέβαια δεν μπορεί να αποδειχτεί τι ακριβώς έγινε στην «υπόθεση Σκριπάλ» καθώς τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα.

Τα ξένα μέσα μετέδωσαν την είδηση ότι ο Σεργκέι Σκριπάλ δρούσε ως διπλός πράκτορας.

Και γιατί τόσο παγκόσμιο κροκοδείλιο κλάμα;;;;;

Και από ότι φαίνεται, ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι οι απλοί πολίτες ζούνε σε ένα κόσμο τον οποίο δεν γνωρίζουν στην πράξη ούτε την αλήθεια, ούτε το ψέμα και αυτό είναι άσχημο!

Διαβάστε και την ιστορία του κατασκόπου, προς τι… όλο αυτό το ψεύτικο θέατρο πολέμου και  θανάτου;;;;

Σεργκέι Σκριπάλ: Ο «κατάσκοπος με τη Louis Vuitton»

Εάν κάποιος παρακολουθούσε τις Βρετανικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες τις τελευταίες ημέρες θα διαπίστωσε πως το πρώτο θέμα παντού ήταν η μυστηριώδης δηλητηρίαση του διπλού Ρώσου πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια. Πατέρας και κόρη δηλητηριάστηκαν από έναν πολύ σπάνιο νευροτοξικό παράγοντα, τον οποίο ελάχιστα εργαστήρια παγκοσμίως θα μπορούσαν να είχαν παρασκευάσει. Δεν επρόκειτο λοιπόν απλά και μόνο για μία εγκληματική ενέργεια, αλλά για μία απόπειρα δολοφονίας βγαλμένη μέσα από ταινίες κατασκοπίας.

Ο Σκριπάλ, συνταξιούχος συνταγματάρχης, φυλακίστηκε στη Μόσχα το 2006, αφού καταδικάστηκε για κατασκοπεία για λογαριασμό της Βρετανίας.

Συνελήφθη το 2005, αφού αποκαλύφθηκαν οι σχέσεις του με την Βρετανική μυστική υπηρεσία και στη συνέχεια κατηγορήθηκε για «υψηλή προδοσία υπό μορφή κατασκοπείας».

Κρίθηκε ένοχος ότι αποκάλυψε την ταυτότητα Ρώσων μυστικών πρακτόρων που δραστηριοποιούνταν σε όλη την Ευρώπη, στη Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών (MI6).

Λέγεται ότι συνελήφθη από τους πράκτορες του FSB ενώ έδινε πληροφορίες στην ΜΙ6 με ένα«spy rock» που θύμιζε Τζέιμς Μπόντ – μια ψεύτικη πέτρα γεμάτη με απόρρητα δεδομένα – σε ένα πάρκο της Μόσχας.

Η δίκη του στο στρατιωτικό δικαστήριο της Μόσχας τον Αύγουστο του 2006, πήρε μεγάλη δημοσιότητα και ο ίδιος «παρέλασε» ατέλειωτες ώρες στη ρωσική τηλεόραση.

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι κατασκόπευε για λογαριασμό της Βρετανίας από τη δεκαετία του 1990 και είχε δεχθεί δεκάδες χιλιάδες λίρες από πράκτορες της MI6 ως πληρωμές για τις πληροφορίες που παρείχε.

Του δόθηκε το παρατσούκλι «ο κατάσκοπος με την τσάντα Louis Vuitton».

Η ανταλλαγή

Ο Σκριπάλ κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες και σύμφωνα με πληροφορίες συνεργάστηκε πλήρως με τη ρωσική υπηρεσία ασφαλείας FSB.

Καταδικάστηκε αρχικά σε 15 χρόνια φυλάκισης, αλλά η ποινή του αργότερα μειώθηκε σε 13 χρόνια, λόγω της προθυμίας του να συνεργαστεί.

Θεωρήθηκε προδότης και ντροπή στη χώρα του, ενώ του αφαιρέθηκαν όλα τα μετάλλια και οι τιμητικές διακρίσεις.

Παρά το γεγονός ότι ήταν άρρωστος, καταδικάστηκε και στη συνέχεια στάλθηκε σε μια σκληρή φυλακή υψίστης ασφαλείας στη Μόσχα.

Αλλά το 2010, σε μια εξαιρετική για εκείνον εξέλιξη, πήρε χάρη από τον τότε Ρώσο ΠρόεδροΝτμίτρι Μεντβέντεφ.

Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από τον Ψυχρό Πόλεμο, ο ίδιος και τρεις άλλοι δυτικοί πράκτορες, ανταλλάχθηκαν για δέκα Ρώσους κατασκόπους που κρατούνταν από το FBI.

Τότε δόθηκαν επίσης στη Δύση ο πυρηνικός εμπειρογνώμονας Ιγκορ Σουτγιάγκιν και ο πρώηνσυνταγματάρχης της KGB, Αλεξάντερ Ζαπορόζκι.

Η εκπληκτική ανταλλαγή κατασκόπων (η μεγαλύτερη μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου) πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Βιέννης στην Αυστρία τον Ιούλιο του 2010.

Ο Σκριπάλ και οι άλλοι τρεις πράκτορες παραλήφθηκαν στο αεροδρόμιο από υπάλληλους της MI5 και της MI6.

Όταν έγινε η ανταλλαγή, οι ΗΠΑ και οι βρετανικές αρχές επέμεναν ότι είχαν πάρει περισσότερα από τη συμφωνία από τη Μόσχα, επειδή οι τέσσερις που ήρθαν στη Δύση θεωρήθηκαν πιο σοβαροί πράκτορες από τους δέκα για τους οποίους ανταλλάχθηκαν.

Η ήσυχη ζωή και τα τυχερά παιχνίδια

Από το 2010 ο Σκριπάλ ζούσε μια ήσυχη και χαμηλών τόνων, αλλά όχι εντελώς κρυφή, ζωή στην πόλη Σάλσμπερι της Μεγάλης Βρετανίας. Το γιατί ακριβώς επέλεξε την συγκεκριμένη πόλη είναι άγνωστο. Ίσως να του άρεσε η ιδέα της ήσυχης ζωής στα προάστια. Αλλά το Σάλσμπερι και οι γύρω περιοχές είναι στρατιωτικές οπότε δεν αποκλείεται αυτή η «λεπτομέρεια» να έπαιξε ρόλο στην απόφαση του, αφού ίσως τον έκανε να αισθάνεται πιο ασφαλής.

Το δεδομένο είναι πως ο Σκριπάλ είχε αρχίσει πλέον να αισθάνεται οικεία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους συμπολίτες του. Από την πρώτη στιγμή φρόντισε να ενσωματωθεί στην τοπική κοινωνία και μάλιστα το πρώτο πράγμα που έκανε, όταν μετακόμισε εκεί, ήταν να δώσει ένα πάρτι, με καλεσμένη ολόκληρη τη γειτονιά, προκειμένου να γνωριστεί μαζί τους.

Το σπίτι του είναι ένα μοντέρνο κτίριο που αγοράστηκε κάτω από το πραγματικό του όνομα, χωρίς δάνειο, για 260.000 λίρες το 2011, ένα χρόνο μετά την ανταλλαγή κατασκόπων. Ζούσε εκεί με τη σύζυγό του, Λιουντμίλα, μέχρι το θάνατό της από καρκίνο πριν από πέντε χρόνια.

Ο Σκριπάλ οδηγεί μια BMW, λατρεύει το πολωνικό λουκάνικο που σερβίρεται στο τοπικό κατάστημα, το τοπικό κρασί και τη βότκα, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα τυχερά παιχνίδια και αγοράζει χαρτάκια λοταρίας ξοδεύοντας έως και 40 λίρες κάθε φορά.

Στους ντόπιους έλεγε ότι είναι συνταξιούχος υπάλληλος της τοπικής αυτοδιοίκησης κι ότι παράλληλα ασχολούνταν με αγοροπωλησίες ακίνητων στο εξωτερικό.

Μετά την απώλεια της Λιουντμίλα, ο Σκριπάλ ήρθε ακόμα πιο κοντά με την κόρη του, τη Γιούλια, 33 ετών, που όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν, εμφανίζονταν υπερπροστατευτική μαζί του. Η Γιούλια εργάστηκε για ένα διάστημα σε ένα Holiday Inn στο Ίστλέιχ του Χάμσάιρ, αλλά λέγεται ότι έκανε συχνά επαγγελματικά ταξίδια στη Μόσχα το τελευταίο διάστημα. Πριν από λίγες εβδομάδες ο Σκριπάλ ζήτησε από την γυναίκα που του καθάριζε το σπίτι να ετοιμάσει το δωμάτιο της κόρης του, αφού επρόκειτο να τους επισκεφθεί.

Η Γιούλια Σκριπάλ

Οι φίλοι που είχε αποκτήσει στην Αγγλική πόλη τον χαρακτήριζαν ως έναν «υπέροχο, φιλικό και καλοπροαίρετο άνθρωπο», αν και κανείς δεν γνώριζε την πραγματική του ιδιότητα.

Η εμφάνιση του ήταν πάντα περιποιημένη. Γνώριζε αρκετές ξένες γλώσσες και έδινε την εντύπωση ενός ανθρώπου με υψηλή μόρφωση. Μιλούσε συχνά για τις πολλές χώρες που είχε επισκεφτεί και μία από τις πλέον αγαπημένες του ασχολίες ήταν το μαγείρεμα.

Το τελευταίο ταξίδι που είχε κάνει ήταν το περασμένο καλοκαίρι στην Πολωνία. Είχε πει πως θα επισκέπτονταν κάποιους παλιούς φίλους εκεί, ανθρώπους που ήξερε από τότε που ζούσε στην Μόσχα.

Το μυστήριο του θανάτου του γιου του

Ο Σκριπάλ μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη σύζυγό του και το γιο τους Αλεξάντερ το 2010 ενώ λίγους μήνες αργότερα τους ακολούθησε και η κόρη τους που μέχρι τότε εργάζονταν σε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών στη Μόσχα.

Δύο χρόνια αργότερα η Λιουντμίλα απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών, με το πιστοποιητικό θανάτου να αναφέρει ως την αιτία θανάτου της το ενδομήτριο καρκίνωμα. Η Γιούλια Σκριπάλ ανέφερε το θάνατο της μητέρας της στο ληξιαρχείο του Wiltshire, λέγοντας στο προσωπικό ότι ο πατέρας της ήταν συνταξιούχος τοπικός κυβερνητικός υπάλληλος.

Ο θάνατος του γιου του, Αλεξάντερ, ηλικίας 43 ετών το 2017, αρχικά αναφέρθηκε ότι ήταν αποτέλεσμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος. Αλλά τότε το BBC είχε υποστηρίξει μια πολύ πιο ύποπτη ιστορία.

Ο Αλεξάντερ, όπως είχε υποστηρίξει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, είχε ξαφνικά αρρωστήσει και πέθανε από προβλήματα στο ύπαρ, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας με τη φίλη του.

Εκείνη την εποχή, σύμφωνα με το BBC, τα μέλη της οικογένειας του διατύπωσαν κάποιες υποψίες. Υπήρχαν επίσης αναφορές ότι ο Σκριπάλ είχε πάει στη βρετανική αστυνομία εκφράζοντας φόβους για την ασφάλειά του.

Σκηνή από την Βρετανική σειρά του BBC «McMafia»

Εμφανισιακά ο Σκριπάλ ποτέ δεν προκάλεσε «εντύπωση». Σίγουρα δεν έδειχνε σαν ένας Ρώσος ολιγάρχης του Λονδίνου ή μέλος της ελίτ των πλουσιότερων συμπατριωτών του που ζουν κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας στο Σάρρεϋ και έχουν λόγους να φοβούνται τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όχι, ο Σκριπάλ στα 66 του χρόνια έμοιαζε απλά με έναν συνταξιούχο, που προτιμά ένα ήσυχο μικρό κατοικημένο κτήμα στην άκρη του Σάλσμπερι.

Το γιατί έγινε στόχος κανείς δεν το γνωρίζει ακόμα. Ή τουλάχιστον κανείς δεν το δημοσιοποιεί. Ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι απλά θα συνεχίζουν να επεξεργάζονται σενάρια που μοιάζουν με ταινίες «Τζέιμς Μποντ» ή σειρές όπως το «McMafia». Στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλωστε φαίνεται πως η τέχνη μάλλον έχει αντιγράψει την πραγματική ζωή.

https://www.reader.gr/news/stories/sergkei-skripal-o-kataskopos-me-ti-louis-vuitton

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Αυτή είναι η αλήθεια!!!

    • Το Λονδίνο κλείνει 500 εκκλησίες. Ανοίγει 423 νέα τζαμιά
      5 Μαρτίου 2018

      Η πόλη του Λονδίνου έκλεισε 500 εκκλησίες και άνοιξε 423 νέα τζαμιά και τώρα επιτρέπει στα δικαστήρια της σαρία να λειτουργούν στην πόλη.
      Ο πλημμυρισμένος εξισλαμισμός του Λονδίνου είναι σχεδόν πλήρης, με εκατοντάδες επίσημα δικαστήρια της σαρία που λειτουργούν στην πρωτεύουσα και τζαμιά που ανοίγουν εκεί όπου υπάρχουν διάσημες χριστιανικές εκκλησίες για πολλές εκατοντάδες χρόνια.

      “Το Λονδίνο είναι πιο ισλαμικό από ό, τι πολλές μουσουλμανικές χώρες μαζί “, σύμφωνα με τον Maulana Syed Raza Rizvi, έναν από τους ισλαμιστές κήρυκες που τώρα οδηγούν το ” Λονδίνοσταν “, όπως λέει η δημοσιογράφος Melanie Phillips. Όχι, ο Rizvi δεν είναι ακροδεξιός εξτρεμιστής.

      Ο βραβευμένος με Νόμπελ λογοτεχνία, Wole Soyinka, ήταν λιγότερο γενναιόδωρος. Κάλεσε το Ηνωμένο Βασίλειο ” μια βόλτα για τους ισλαμιστές “.

      “Οι τρομοκράτες δεν μπορούν να αντέξουν το πολυπολιτισμικό του Λονδίνου “, δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου Σάντικ Χαν, μετά τη θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση στο Westminster πέρυσι. Το αντίθετο ισχύει: οι βρετανοί πολυπολιτιστές τροφοδοτούν τον ισλαμικό φονταμενταλισμό.

      Πάνω απ ‘όλα, το Λονδίνο, με τα 423 νέα τζαμιά του , χτίζεται στα θλιβερά ερείπια του αγγλικού χριστιανισμού. Πολλές εικονικές χριστιανικές εκκλησίες στο Λονδίνο έχουν μετατραπεί σε τζαμιά.

      Gatestone Institute αναφορές : Η εκκλησία Hyatt United αγοράστηκε από την αιγυπτιακή κοινότητα για να μετατραπεί σε ένα τζαμί. Η εκκλησία του Αγίου Πέτρου έχει μετατραπεί σε τζαμί της Μαντίνας. Το Τζαμί της Brick Lane χτίστηκε σε μια πρώην μεθοδιστική εκκλησία. Δεν μετατρέπονται μόνο τα κτήρια, αλλά και οι άνθρωποι. Ο αριθμός των μετατρεπόμενων στο Ισλάμ έχει διπλασιαστεί . συχνά αγκαλιάζουν το ριζοσπαστικό Ισλάμ, όπως και με τον Χαλίντ Μασούντ , τον τρομοκράτη που έπληξε το Γουέστμινστερ.

      Το Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες μιας εκκλησίας και ένα τζαμί σε απόσταση λίγων μέτρων το ένα από το άλλο στην καρδιά του Λονδίνου. Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, που σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει 1.230 πιστούς, συγκεντρώθηκαν μόνο 12 άνθρωποι για να γιορτάσουν τη Μ.Μ.Ε. Στην εκκλησία της Σάντα Μαρία υπήρχαν 20 άτομα.

      Το κοντινό τέμενος Brune Street Estate έχει διαφορετικό πρόβλημα: υπερπληθυσμό. Το μικρό του δωμάτιο και μπορεί να περιέχει μόνο 100. Την Παρασκευή, οι πιστοί πρέπει να ρίξουν στο δρόμο για να προσευχηθούν. Με δεδομένες τις τρέχουσες τάσεις, ο χριστιανισμός στην Αγγλία γίνεται ένα λείψανο, ενώ το Ισλάμ θα είναι η θρησκεία του μέλλοντος.

      Στο Birmingham, η δεύτερη μεγαλύτερη βρετανική πόλη, όπου ζουν πολλοί τζιχάντες και ενορχηστρώνει τις επιθέσεις τους, ένας ισλαμικός μιναρές δεσπόζει στον ουρανό. Υπάρχουν αναφορές που επιτρέπουν στα βρετανικά τζαμιά να καλούν τους Ισλαμιστές πιστούς σε προσευχή σε ηχεία τρεις φορές την ημέρα.

      Μέχρι το 2020, εκτιμάται ότι ο αριθμός των μουσουλμάνων που προσεγγίζουν προσευχές θα φτάσει τουλάχιστον 683.000, ενώ ο αριθμός των χριστιανών που θα παρακολουθήσουν εβδομαδιαία μάζα θα μειωθεί στα 679.000. “Έφτασε το νέο πολιτιστικό τοπίο των αγγλικών πόλεων. το ομοιογενές, χριστιανικό τοπίο της κρατικής θρησκείας βρίσκεται σε υποχώρηση “, δήλωσε ο Ceri Peachof, Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ενώ σχεδόν οι μισοί βρετανοί μουσουλμάνοι είναι κάτω των 25 ετών, το ένα τέταρτο των χριστιανών είναι άνω των 65 ετών. “Σε άλλα 20 χρόνια θα υπάρξουν πιο δραστήριοι μουσουλμάνοι απ ‘ό, τι υπάρχουν εκκλησιαστές”, δήλωσε ο Keith Porteous Wood, Κοινωνία.

      Από το 2001, 500 εκκλησίες του Λονδίνου όλων των ονομαστικών αξιών έχουν μετατραπεί σε ιδιωτικές κατοικίες. Κατά την ίδια περίοδο, τα βρετανικά τζαμιά έχουν πολλαπλασιαστεί. Μεταξύ του 2012 και του 2014, το ποσοστό των Βρετανών που προσδιορίζονται ως Αγγλικανοί μειώθηκε από 21% σε 17%, δηλαδή μείωση 1,7 εκατ. Ατόμων, ενώ, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το σεβαστό Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών NatCen, ο αριθμός των μουσουλμάνων αυξήθηκε με σχεδόν ένα εκατομμύριο. Εκκλησιαστές μειώνονται με ρυθμό που μέσα σε μια γενιά, ο αριθμός τους θα είναι τρεις φορές χαμηλότερος από εκείνον των Μουσουλμάνων που πηγαίνουν τακτικά στο τζαμί την Παρασκευή.

      Δημογραφικά, η Βρετανία αποκτά όλο και περισσότερο ένα ισλαμικό πρόσωπο σε μέρη όπως το Μπέρμιγχαμ, το Μπράντφορντ, το Ντέρμπι, το Ντέους, το Λιντς, το Λέστερ, το Λίβερπουλ, το Λούτον, το Μάντσεστερ, το Σέφιλντ, το Waltham Forest και το Tower Hamlets. Το 2015, μια ανάλυση της πιο κοινής ονομασίας στην Αγγλία έδειξε ότι ήταν ο Mohammed , συμπεριλαμβανομένων ορθογραφικών παραλλαγών όπως ο Μωάμεθ και ο Μοχάμαντ.

      Οι σημαντικότερες πόλεις έχουν τεράστιους μουσουλμανικούς πληθυσμούς: Μάντσεστερ (15,8%), Μπέρμιγχαμ (21,8%) και Μπράντφορντ (24,7%). Στο Μπέρμιγχαμ, η αστυνομία απλά αποσυναρμολόγησε μια τρομοκρατική κυψέλη. υπάρχει επίσης μεγαλύτερη πιθανότητα ένα παιδί να γεννηθεί σε μουσουλμανική οικογένεια παρά σε χριστιανικό. Στο Μπράντφορντ και στο Λέστερ, τα μισά παιδιά είναι μουσουλμάνοι. Οι μουσουλμάνοι δεν χρειάζεται να γίνουν η πλειοψηφία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απλά χρειάζονται βαθμιαία να εξισλαμίσουν τις σημαντικότερες πόλεις. Η αλλαγή γίνεται ήδη. Το “Λονδίνοσταν” δεν είναι ένας εφιάλτης της πλειοψηφίας των Μουσουλμάνων. είναι ένα πολιτιστικό, δημογραφικό και θρησκευτικό υβρίδιο στο οποίο ο χριστιανισμός μειώνεται και το Ισλάμ προχωρά.

      Χιλιάδες μουσουλμάνοι συμμετέχουν σε δημόσια υπηρεσία προσευχής στο εξωτερικό στο Μπέρμιγχαμ, Αγγλία, στις 6 Ιουλίου 2016. (Πηγή εικόνας: Ruptly video screenshot)
      Σύμφωνα με τον Innes Bowen, γράφοντας στο The Spectator , μόνο δύο από τα 1.700 τζαμιά στη Βρετανία ακολουθούν σήμερα τη μοντερνιστική ερμηνεία του Ισλάμ, έναντι 56% στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι έλεγχοι του Wahhabis είναι έξι τοις εκατό των τζαμιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ο φονταμενταλιστής Deobandi ελέγχει έως και 45%. Σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Γνώσης, το ένα τρίτο των μουσουλμάνων του Ηνωμένου Βασιλείου δεν αισθάνονται “μέρος του βρετανικού πολιτισμού”.

      ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ SHARIA ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

      Το Λονδίνο είναι επίσης γεμάτο από δικαστήρια σαρία . Υπάρχουν επίσημα 100. Η εμφάνιση αυτού του παράλληλου δικαστικού συστήματος κατέστη δυνατή χάρη στον βρετανικό νόμο περί διαιτησίας και το σύστημα εναλλακτικής επίλυσης διαφορών. Αυτά τα νέα δικαστήρια βασίζονται στην απόρριψη του απαραβίαστου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων: οι αξίες της ελευθερίας και της ισότητας που αποτελούν τη βάση του αγγλικού κοινού νόμου.

      Οι βρετανικές προσωπικότητες εξακολουθούν να ανοίγουν την πόρτα για την εισαγωγή της σαρία. Ένας από τους κορυφαίους δικαστές της Μεγάλης Βρετανίας, Sir James Munby, δήλωσε ότι ο Χριστιανισμός δεν επηρεάζει πλέον τα δικαστήρια και αυτά πρέπει να είναι πολυπολιτισμικά – δηλαδή πιο ισλαμικά. Ο Ρόουαν Ουίλιαμς , ο πρώην Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ, και ο Αρχιεπίσκοπος Λόρδος Phillips πρότειναν επίσης ότι το βρετανικό δίκαιο θα πρέπει να “ενσωματώσει” τα στοιχεία του νόμου της σαρία. Το βρετανικό πολιτιστικό ίδρυμα συνηθίζει γρήγορα στους ισλαμιστές φονταμενταλιστές να δεχτούν τα αιτήματά τους.

      Τα βρετανικά πανεπιστήμια προωθούν επίσης τον ισλαμικό νόμο. Οι επίσημες οδηγίες του πανεπιστημίου ” Εξωτερικοί ομιλητές σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης “, που δημοσιεύτηκαν από τα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, προβλέπουν ότι “ορθόδοξες θρησκευτικές ομάδες” μπορούν να χωρίσουν άνδρες και γυναίκες κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Στο Queen Mary University του Λονδίνου , οι γυναίκες έπρεπε να χρησιμοποιούν ξεχωριστή είσοδο και αναγκάστηκαν να καθίσουν σε ένα δωμάτιο χωρίς να μπορούν να κάνουν ερωτήσεις ή να σηκώσουν τα χέρια τους – όπως στο Ριάντ ή στην Τεχεράνη. Η ισλαμική κοινωνία της Σχολής Οικονομικών του Λονδίνου διοργάνωσε ένα γκαλά, στο οποίο οι γυναίκες και οι άνδρες χωρίστηκαν από ένα πάνελ επτά μέτρων.

      Μετά την επίθεση στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, ο επικεφαλής του MI6, Sir John Sawers, συνέστησε την αυτολογοκρισία και ” κάποια συγκράτηση ” στη συζήτηση για το Ισλάμ. Ο βρετανός πρεσβευτής στη Σαουδική Αραβία, Simon Collis, μετέτρεψε στο Ισλάμ και ολοκλήρωσε το προσκύνημα στη Μέκκα, το χατζ. Τώρα ο ίδιος ονομάζεται Haji Collis.

      Τι θα ακολουθήσει;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>