«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η αρσενική πόρνη του Οργανισμού ΝΑΤΟ Στόλτεμπεργκ εδώ είναι λαλίστατος!!! Για την απαγωγή των Ελλήνων στρατιωτών, μας λέει να τα βρούμε μεταξύ μας!!!

Ένας Στρατηγός αναρωτιέτα

Και μας λέει ότι οι Τούρκοι είναι καλά παιδιά και είναι ευχή που βοηθάει το ΝΑΤΟ, ούτε για την κατοχή της Κύπρου ξέρει κάτι, ούτε για την σφαγή στο Αφρίν!!!!

ΝΑΤΟ σε Ρωσία: Παραβιάσατε τους διεθνείς κανόνες και συμφωνίες

“Δεν θέλουμε έναν νέο Ψυχρό πόλεμο”, διεμήνυσε ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Γενς Στόλτεμπεργκ σχετικά με την υπόθεση δηλητηρίασης του Ρώσου πράκτορα και της κόρης του στη Βρετανία. Η απάντηση της Ρωσίας για τα χημικά
news247
Μαρτίου 15 2018 18:55
«Σαφή παραβίαση των διεθνών κανόνων και συμφωνιών» χαρακτηρίζουν οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ την επίθεση στο Σάλσμπερι και παράλληλα καλούν τη Ρωσία να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτεμπεργκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, για την ετήσια έκθεση απολογισμού της Συμμαχίας το 2017.

Ο Γ. Στόλτενμπεργκ τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά, από τη σύσταση του ΝΑΤΟ, που γίνεται επίθεση σε χώρα της Συμμαχίας με χρήση νευροτοξικού παράγοντα. «Πρόκειται για την πιο τοξική ουσία που έχει ποτέ αναπτυχθεί», ανέφερε και επεσήμανε ότι το ΝΑΤΟ αντιμετωπίζει τη χρήση των χημικών όπλων ως “απειλή για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια”.

“Η Ρωσία είναι ο γείτονάς μας και η απόφαση να μπει σε μια αντιπαράθεση θα είναι δική της”, προειδοποίησε στη συνέχεια ο Γ. Στόλτενμπεργκ και πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο, δεν θέλουμε να έλθουμε σε μια νέα κούρσα εξοπλισμών, διότι είναι ακριβό, επικίνδυνο και προς το συμφέρον κανενός”.

Συνεχίζοντας ο γ.γ. του ΝΑΤΟ ανέφερε ότι η επίθεση στο Σάλσμπερι, είναι “ένα απερίσκεπτο μοτίβο της ρωσικής συμπεριφοράς εδώ και πολλά χρόνια”. Αυτή η συμπεριφορά, είπε, περιλαμβάνει την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας και τη στρατιωτική υποστήριξη στους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία. Περιλαμβάνει, επίσης, τη στρατιωτική παρουσία στη Μολδαβία και τη Γεωργία ενάντια στη βούληση αυτών των χωρών, αλλά και παρεμβάσεις στο Μαυροβούνιο και αλλού στα Δυτικά Βαλκάνια. Προσπάθειες ανατροπής των δημοκρατικών εκλογών και θεσμών και στρατιωτική συσσώρευση από τη Βόρεια Ευρώπη προς τη Μέση Ανατολή.

Καταλήγοντας, ο Γ. Στόλτενμπεργκ εξήγησε ότι η προσέγγιση του ΝΑΤΟ στη Ρωσία «παραμένει σταθερή, αμυντική και αναλογική» και ότι το ΝΑΤΟ συνεχίζει να επιδιώκει ουσιαστικό διάλογο με τη Ρωσία, ο οποίος αν και είναι “δύσκολος” ήταν πάντα “ζωτικής σημασίας”. Ανέφερε, τέλος, το ΝΑΤΟ εργάζεται για μια Σύνοδο με τη Ρωσία εντός του 2018 και πρόσθεσε ότι θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής τον Ιούλιο.

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

Η επίθεση στο Σάλσμπερι “αφορά όλο το ΝΑΤΟ” δηλώνει ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας της Βρετανίας
Ο σύμβουλος σε θέματα εθνικής ασφάλειας της βρετανικής κυβέρνησης Μαρκ Σέντγουιλ δήλωσε σήμερα στο ΝΑΤΟ ότι η επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα εναντίον ενός Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα στη Βρετανία είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί “όλη τη Συμμαχία”, κατηγορώντας τη Μόσχα για απόπειρα δολοφονίας.

“Αυτό που συνέβη στο Σάλσμπερι ήταν το τελευταίο επεισόδιο σε ένα σαφές μοτίβο επικίνδυνης και αθέμιτης συμπεριφοράς εκ μέρους του ρωσικού κράτους και αφορά όλη τη Συμμαχία” ανέφερε ο Σέντγουιλ διαβάζοντας μια ανακοίνωσή του στους δημοσιογράφους.

“Θα στηρίξουμε τους συμμάχους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες απειλές”, πρόσθεσε.

Η απάντηση της Ρωσίας
Η Μόσχα δεν ανέπτυξε ποτέ, ακόμα και την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης, πρόγραμμα χημικών όπλων τύπου “Novitchok”, της νευροπαραλυτικής ουσίας που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εναντίον του Ρώσου πρώην κατασκόπου στη Βρετανία, διαβεβαίωσε ένας υψηλόβαθμος διπλωμάτης.

«Δεν υπήρξε κανένα πρόγραμμα ανάπτυξης χημικών όπλων με τον τίτλο “Novitchok” ούτε από τη Σοβιετική Ένωση ούτε από τη Ρωσία» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Σύμφωνα με τον Ρώσο υφυπουργό, η Ρωσία διέκοψε τις έρευνες για χημικά όπλα μετά την επικύρωση της Συνθήκης για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων και κατέστρεψε όλα τα αποθέματά της.

Το χημικό όπλο Novitchok (σ.σ «πρωτάρης» ή «νεόφερτος» στα ρώσικα), που επιτίθεται στο νευρικό σύστημα, σχεδιάστηκε υπό άκρα μυστικότητα από Σοβιετικούς επιστήμονες τη δεκαετία του 1970-1980.

Την ύπαρξή του αποκάλυψε ένας από τους δημιουργούς των παραγόντων Novitchok, ο Βιλ Μιρζαγιάνοφ, ηλικίας 83 ετών, που ζει σήμερα στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ίδιος συμμετείχε σε ένα απόρρητο αμυντικό πρόγραμμα στο Κρατικό Ινστιτούτο Ερευνών για τη Χημεία κα τις Οργανικές Τεχνολογίες (GNIIOKhT).

(Πηγή: ΑΠΕ, φωτό: AP Photo/Virginia Mayo)

 

Μοιραστείτε το!

4 comments to Η αρσενική πόρνη του Οργανισμού ΝΑΤΟ Στόλτεμπεργκ εδώ είναι λαλίστατος!!! Για την απαγωγή των Ελλήνων στρατιωτών, μας λέει να τα βρούμε μεταξύ μας!!!

  • .
    .
    .
    .
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ !
    .
    ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ,
    .
    ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΕ ΣΤΑΝΗ !
    .
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ………………
    .
    .

    Πετρέλαια και ΑΟΖ… το μεγάλο “δούλεμα” !! (Eξαιρετικό)
    Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………………
    .
    .
    . Όταν φτάνουμε στο σημείο να συζητάνε οι άσχετοι για τα πετρέλαια, έχει γίνει ήδη η ζημιά …
    Έχουν καταφέρει τον στόχο τους οι εγκληματίες.
    .
    Όταν φτάνουμε στο σημείο οι ” σ τ ρ α τ η γ ο ί ” των καφενείων να αποφαίνονται ότι: …ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ “ΦΑΝΕ” ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, η “δουλειά” τους έχει γίνει. Αυτοί, οι οποίοι σε καταληστεύουν, σε βάζουν να ονειρεύεσαι ανυπολόγιστα κέρδη από εκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, ώστε να μην αντιδράς. …. … … . ..

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Δημιουργός της θεωρίας του Υδροχόου
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com
    .

    Το διαβάσαμε από το: Πετρέλαια και ΑΟΖ… το μεγάλο “δούλεμα” !! (Eξαιρετικό) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/01/e_21.html#ixzz4cn056J8X
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Γ.Αδαλής : Τουρκία- Κούρδοι και Πολυεθνικοί Κολοσσοί
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=ZKiuXcc6mig
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβ 2018
    .
    .
    Κλειδί το Κουρδικό για την Τουρκική Επιθετικότητα σε Κύπρο και Αιγαίο
    Οι εξελίξεις σε Αιγαίο και Κύπρο, δεν είναι προϊόν παραλογισμού, αλλά ψυχρής λογικής του Ερνοτγάν στο γεωπολιτικό παζάρι στη περιοχή, όπου η δημιουργία Κουρδικού κράτους , συμπίπτει με τους ενεργειακούς δρόμους και τα αντιτιθέμενα συμφέροντα πολυεθνικών, υποστήριξε με στοιχεία ο οικονομολόγος και αναλυτής Γιώργος Αδαλής στον 98.4 .

    Η Τουρκία αντιλαμβανόμενη ότι ο ενδεχόμενος «ακρωτηριασμός» της , για την δημιουργία Κουρδικού κράτους και σε εδάφη της , θα πάει πίσω και την μάχη επενδύσεων που έχει κάνει στο Κουρδικό Ιράκ , κινείται με την λογική ανταλλαγμάτων για τους νέους ενεργειακούς δρόμους , με επιθετικότητα σε Αιγαίο και Κύπρο, λέει ο οικονομολόγος Γιώργος Αδαλής.

    Παρουσιάζοντας άγνωστα στοιχεία για τους Κούρδους , από πλευράς οικονομίας, εξηγεί γιατί το Κουρδικό είναι κλειδί, όπως και ο αγωγός Κιρκούκ – Τσειχάν με κομβικό σημείο το Αφρίν , ενώ εξηγεί ότι ο ανταγωνισμός Ρωσίας – ΗΠΑ για τα ενεργειακά στη θάλασσα του Μπάρεντς , αντανακλά την όξυνση επί Κουρδικών εδαφών στη Συρία και όχι μόνο.

    Με βάση συγκεκριμένα δεδομένα, ισχυρίστηκε ότι οι ενεργειακοί ανταγωνισμοί, οδηγούν την Τουρκία να επιζητά τον έλεγχο της ΑΟΖ πέριξ του Καστελόριζου , ενώ αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε για τα παιχνίδια των μεγάλων πολυεθνικών ενεργειακών κολοσσών στη περιοχή μας.
    .
    .
    BINTEO
    .
    Η σύγχρονη «πολιορκία» της Ευρώπης από το Ισλάμ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=KJGjENN2tZA
    .

    Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρ 2017
    .
    .
    Η σημασία της μάχης της Βιέννης το 1683 είναι πολύ σημαντικότερη από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Oι ενωμένες χριστιανικές δυνάμεις αντιμετώπισαν τους αριθμητικά πολύ περισσότερους οθωμανούς τούρκους. Ο συνδετικός κρίκος των κρατών αυτών παρά τις επιμέρους διαφορές τους ήταν η υπεράσπιση της Χριστιανικής πίστης πράγμα που δεν υπάρχει σήμερα γιατί η Δύση πλέον είναι πολυπολιτισμική – ακόμη γιατί σε λίγο θα είναι μουσουλμανική – λόγω των ρυθμών γεννήσεων και της εισβολής των μουσουλμάνων από τα διάφορα ισλαμικά κράτη. Η απώλεια της Βιέννης θα σήμαινε οριστική διείσδυση του Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη και αντιστροφή της ιστορίας που ως τώρα γνωρίζουμε. Γι ‘ αυτό και στο βίντεο γίνεται κατά κάποιον τρόπο κάποιος παραλληλισμός με την σημερινή διείσδυση του Ισλάμ στην Ευρώπη. Σήμερα το Ισλάμ κατακτά την Ευρώπη χωρίς να πέσει μια τουφεκιά γιατί προφανώς από τους σύγχρονους Ευρωπαίους πολίτες λείπει το ηρωικό στοιχείο, η διάκριση των αρετών και πολίτες που να γνωρίζουν ότι θα έπρεπε να αγαπούν την πατρίδα τους, την θρησκεία τους και την οικογενειά τους όπως τότε που αν κάποιος μιλούσε για ανοιχτά σύνορα διαστροφικό ανθρωπισμό υπέρ των εισβολέων και κατά του λαού του αυτομάτως αναγνωριζόταν επάξια ως προδότης και είχε και το ανάλογο τέλος. http://ellinikokanali.blogspot.gr
    .
    ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ !
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ( ΕΣΕΙΣ ) Ξ .Ε .Ρ .Ε .Τ .Ε …………….
    .
    BINTEO
    ,
    Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    .
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo
    .
    ………………………………………………..
    Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρ 2015
    Διάλεξη του Αναλυτή – Συντονιστή του Southeast European office of the World Security Network Foundation
    κ. Ιωάννη Μιχαλέτου με θέμα
    «Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ»,
    η οποία έγινε στις 16 Μαρτίου 2015 στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου.
    ……………………………………………
    ΥΣ. 1 )
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ
    ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΤΟ 2015 / 3 / 16
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 2.995 προβολές
    ΕΝΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
    ΑΠΟ Δημοσιεύτηκε στις / 19 / Μαΐ / 2017 ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ
    ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 30.960.905 προβολές …………………..
    .
    Ε .Λ .Ε .Ο .Σ !
    .
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ,
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ …….
    .
    ΥΣ. 2 )
    .
    ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
    ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΝΥΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ
    ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ………
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ,
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ …………….
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ……………
    .
    .
    ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
    .
    ΤΙΤΛΟΣ:
    .
    5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=CN-qjzloWG4
    .
    Ανέβηκε στις 8 Μαρ 2011
    .
    Μπράβο μ@λ@κ@ Έλληνα , η χώρα σου έχεις 5.800.000 λαθρομετανάστες και επειδή έχεις τον φόβο το να μην σε πουν “ρατσιστή” επειδή ζητάς το αυτονόητο κάθεσαι και τρως στην μάπα τον φασισμό των αριστεριστών …. Έλλαδα 2030 , οι Έλληνες θα είναι μειονότητα ,τα αφεντικά των παιδιών μας θα είναι αλλοδαποί, όσοι θα μιλούν ελληνικά θα θανατώνονται και στην κουτάλα θα είναι οι αλλοδαποί…
    δηλαδή για να ξυπνήσεις πρέπει να συμβούν όλα αυτά ;;
    .
    .
    ΕΣΤΙΑΣΕ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    .
    ΤΙΤΛΟΣ :
    .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M
    .
    ΤO ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ
    ΤΙΤΛΟΣ:
    ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ / ISLAM AND EUROPE
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk
    .
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    .
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    .
    ΠΟΙΟΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    .
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ;;;;;;;;;;;;
    .
    ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ……..
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ !
    .
    ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ!
    .
    .
    ΕΔΩ ΝΥΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ……………..
    .
    .
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ SSSSSSSSSSSSSSSSSSS ΗΣΥΧΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…
    .
    .

    .
    .
    .

    • ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ!
      Αγαπητοί αναγνώστες, παρακολουθώντας τα στατιστικά της ιστοσελίδας, σε παγκόσμιο επίπεδο, για τα άρθρα του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου, οφείλω να κάνω μια εισαγωγή.
      Οι νέοι επιστήμονες μπορούν να στηριχθούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και ακόμα να τον επικαλεστούν να τους βοηθήσει μέσω του εμαιλ.
      Οφείλω εγώ και οι Έλληνες πατριώτες να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τον ακούραστο αγώνα του για την πατρίδα μας, αλλά και για την επιστήμη!
      Το μικρό βιογραφικό παρακάτω είναι για να ξέρουν οι νέοι επιστήμονες τι διαβάζουν, τι κύρος έχουν αυτά που διαβάζουν και ποιος είναι αυτός που τους τα παρέχει!
      Ο Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου είναι διδάκτωρ μηχανικός μεταλλειολόγος του Πολυτεχνείου του Άαχεν, εργάσθηκε 20 χρόνια σαν μηχανικός Projekt στον ενεργειακό γίγαντα Wintershall σε έρευνες για πετρέλαιο και αέριο στην Σαχάρα, τον Περσικό Κόλπο, στην Κασπία Θάλασσα καθώς και στον Πρίνο της Θάσου.
      Παράλληλα δίδασκε στην ειδικότητά του στο Πολυτεχνείο του Άαχεν.
      Συνεχίζεται.
      http://arxaiaithomi.gr/2018/01/23/υδρογονανθρακεσ/

      ΙΧΝΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ! ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ = ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ + ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ = ΕΚΙΟΥΔΑ’Ι’ΣΜΟΣ + ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ = ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
      PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
      10.01.2018
      ΘΥΣΙΕΣ Κ Γ Α
      Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
      Η διαλεκτικη μεταξυ θρησκειας και πολιτικης και η ιδιαιτεροτητα των συγκρουσεων στις οποιες πρωταγωνιστικο ρολο διαδραματιζει η διαφορα πολιτιστικων και ειδικως θρησκευτικων ταυτοτητων μεταξυ των αντιμαχομενων πλευρων, αντικατροπτιζεται στην αφελληνοποιηση του χωρου της ανατολικης Μεσογειου και ειδικοτερα της Μικρας Ασιας και του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης δια του εγκληματικου ρολου που επαιξαν οι τρεις μεγαλες μονοθε’ι’στικες θρησκειες, Ιουδα’ι’σμος, Χριστιανισμος, Ισλαμισμος.
      Εδω και 17 αιωνες οι κοσμοπολιτικες αυτες θρησκειες οχι μονον σταματησαν την πολιτιστικη πορεια της ανθρωποτητας που ειχαν ξεκινησει οι Ελληνες, αλλα οπισθοδρομησαν τον κοσμο στον σκοτεινο Μεσαιωνα. ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ
      http://arxaiaithomi.gr/category/συγγραφεισ/

      ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΤΑΛΛΙΚΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ!
      PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513
      E-Mail: chaziteo@t-online.de
      18.12.2015
      Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

      Επανω στον «ενεργειακο ζητημα», το «δουλεμα» του Ελληνικου λαου απο το 2007, δηλαδη απο τοτε που αρχισε η οικονομικη κριση, για τα τεραστια κοιτασματα Υδρογονανθρακων νοτια της Κρητης, συνεχιζεται αμειωτα.
      Οι εγχωριοι και οι ξενοι Μεγαλοαπατεωνες «δουλευουν» συστηματικα με τα διαβρωμενα εως το κοκκαλο ηλεκτρονικα ΜΜΕ, τον Ρωμιο, εκμεταλλευομενοι απο την μια μερια τις αναγκες του σε ενεργεια και απο την αλλη για να τον λεηλατουν ευκολα χωρις κανενα κινδυνο αντιδρασης του.
      Αυτο που επιδιωκαν απο την αρχην του εγχειρηματος το επετυχαν.

      Εγκλωβισαν τον Ρωμιο στην «ομηρια» των εμπορων της ενεργειας. Οταν οι εγχωριοι και ξενοι τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου αποφασισαν να βαλουν τους Ρωμιους στα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ της λεηλασιας του δημοσιου πλουτου, εκμεταλευτηκαν την πολυτιμοτητα της ενεργειας, δημιουργησαν τον Μυθο για τα τεραστια κοιτασματα Υδρογονανθρακων νοτια της Κρητης και επετυχαν ευκολα τον στοχον τους αποφευγοντας τις αναμενομενες αντιδρασεις.
      Ετσι ο συγχρονος Ρωμιος ζεσταινει σημερα νερο με τον ιδιο τροπο που το εκανε και ο ανθρωπος του Νεαντερταλ…Κατηντησε να καιει ξυλα, για να ζεσταινεται. Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος διατηρει ετσι τον Ρωμιο στην εποχη του λιθου, η οποια κυριαρχησε πριν την «Πριζα» και συνεχιζει στην Ελλαδα να κυριαρχη και μετα την «Πριζα», παρ’ ολο που το Πολυτεχνειο Κρητης σχεδιασε και κατασκευασε ενα αυτοκινητο, το οποιο κινειται εξ’ ολοκληρου με Υδρογονο αλλα εκβιαστηκε και δεχθηκε την απαγορευση της μαζικης κατασκευης του.
      http://arxaiaithomi.gr/2015/12/19/τα-παραμυθια-των-κοιτασματων-υδρογον/

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ
    .
    .

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ .
    .
    .
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ !
    .
    ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ,
    ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΕ ΣΤΑΝΗ !
    .
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ………………
    .
    .
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΩΝ
    .
    .
    Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ !
    .
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
    .
    Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ
    .
    ΜΕΤΑΞΥ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
    .
    ΣΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ………
    .
    .
    Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ !
    .
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ …
    .
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ …
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ …
    ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ …
    Ο ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ……..
    .
    ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΣ !
    .
    .
    Γιατί Πρωθυπουργοί και Υπουργοί της Δύσης δεν τολμούν ποτέ να εναντιωθούν στις Τράπεζες;;!
    .
    .
    Γιατί Πρωθυπουργοί και Υπουργοί της Δύσης δεν τολμούν ποτέ να εναντιωθούν στις Τράπεζες;;!
    .
    Στο τσιφλίκι των τοκογλύφων που λέγεται Ελλάδα, την οποία κυβερνούν πράκτορες των τοκογλύφων…
    .
    το Δημόσιο Συμφέρον ταυτίζεται με το συμφέρων των κερδοσκόπων και των τοκογλύφων!
    .
    Το κράτος νομοθετεί σε μηδενικό χρόνο πάντα υπέρ των συμφερόντων των ιδιωτικών Τραπεζών …καθώς λένε ότι είναι προς το συμφέρον του Δημοσίου (!) να ΜΗΝ γίνει ΝΕΑ ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.
    .
    Και ποιος εξουσιοδότησε τα λαμόγια της πολιτικής να ανακεφαλαιοποιήσουν Ιδιωτικές Τράπεζες άραγε;
    .
    Στον πλανήτη των τοκογλύφων είναι αυτονόητη η στήριξη των παρασιτικών Τραπεζών
    .
    αλλά όχι των καθαρά παραγωγικών Ελληνικών επιχειρήσεων που κλείνουν η μία μετά την άλλη.
    .
    .
    Καταλαβαίνετε γιατί όλοι οι Πρωθυπουργοί και Υπουργοί της πεφωτισμένης Δύσης σπουδάζουν στο London School of Economics των Rothschild ;
    .
    .
    Για να μην διανοηθούν ποτέ να σκεφτούν να πράξουν το παραμικρό που θα θίξει τις Τράπεζες,
    .
    για να μην σκεφτούν ποτέ να βάλουν το συμφέρον της χώρας πάνω από αυτό των κερδοσκόπων και των τοκογλύφων αφεντικών τους
    .
    και για να περάσουν όλους της απαραίτητους νόμους ώστε κάθε συναλλαγή να ελέγχεται , να καταγράφεται από της τοκογλύφους και να λαμβάνουν δια της βίας και υποχρεωτικά από τον νόμο προμήθεια που ορίζουν οι ίδιοι οι τοκογλύφοι ελεύθερα.
    .
    .
    Σκεφτείτε ότι το κράτος υποχρεώνει με νόμο τους περιπτεράδες να πωλούν σε συγκεκριμένες τιμές τα τσιγάρα …
    .
    αλλά δεν υπάρχει κανένας νόμος που να ορίζει στις τράπεζες το ποσοστό της προμήθειας που θα λαμβάνουν από συναλλαγές που το κράτος επιβάλλει να γίνονται μέσω αυτών.
    .
    .
    https://i0.wp.com/grothia.gr/wp-content/uploads/2017/12/prothypourgi-ke-ypourgi-tis-dysis-den-tolmoun.jpg?w=654
    .
    https://i1.wp.com/grothia.gr/wp-content/uploads/2017/12/prothypourgi-ke-ypourgi-tis-dysis-den-tolmoun2.jpg?w=656
    .
    https://i2.wp.com/grothia.gr/wp-content/uploads/2017/12/prothypourgi-ke-ypourgi-tis-dysis-den-tolmoun3.jpg?w=600
    .
    https://i1.wp.com/grothia.gr/wp-content/uploads/2017/12/prothypourgi-ke-ypourgi-tis-dysis-den-tolmoun4.jpg?w=1070.
    .
    https://i2.wp.com/grothia.gr/wp-content/uploads/2017/12/prothypourgi-ke-ypourgi-tis-dysis-den-tolmoun5.jpg?w=1239.
    .
    https://i0.wp.com/grothia.gr/wp-content/uploads/2017/12/prothypourgi-ke-ypourgi-tis-dysis-den-tolmoun6.jpg?w=1218.
    .
    https://i2.wp.com/grothia.gr/wp-content/uploads/2017/12/prothypourgi-ke-ypourgi-tis-dysis-den-tolmoun7.jpg?w=1025.
    .
    https://i0.wp.com/grothia.gr/wp-content/uploads/2017/12/prothypourgi-ke-ypourgi-tis-dysis-den-tolmoun8.jpg?w=557
    .
    http://grothia.gr/enimerosi/sionismos/67258/prothypourgi-ke-ypourgi-tis-dysis-den-tolmoun/
    .
    .
    Όταν ο Πάπας Λέων Ι’ επέτρεψε με παπική βούλα την τοκογλυφία- Μέχρι τότε θεωρούταν… αμαρτία!
    .
    500 χρόνια από τότε που με παπική βούλα, η τοκογλυφία στην Δύση έπαψε να είναι αμαρτία

    ΝΕΑ-ΤΑΞΗ-ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    Στις 4 Μαΐου 2015, συμπληρώθηκαν 500 χρόνια από τότε (1515) που ο Μέδικος Πάπας Λέων o 10ος (Giovanni di Lorenzo de ‘Medici, 1475 – 1521), εξέδωσε μια παπική βούλα (“Inter multiplicis”) με την οποία επέτρεπε τα επιτόκια για τα χρηματικά δάνεια, αν τα δάνεια ήταν για τους φτωχούς.

    Αυτή η ανατρεπτική άδεια χορηγήθηκε για τις λεγόμενες τράπεζες φιλανθρωπίας, που ήταν γνωστές ως ‘Monte di Pieta’*, το οποίο μεταφράζεται ως «τα βουνά της συμπόνιας», αλλά αρκετά από τα έσοδα κατέληξαν στα χέρια των Μεδίκων τραπεζιτών, και όχι στους φτωχούς, και ακόμα και αν αυτή η τοκογλυφία των τραπεζών είχε λειτουργήσει για το υποτιθέμενο όφελος των απόρων και μόνο, παραβίαζε το νόμο του Θεού και έστρωνε το έδαφος για περισσότερη τοκογλυφία.
    .

    [Οι Μέδικοι (ιταλ.: Medici) ήταν μια πολύ πλούσια οικογένεια της Φλωρεντίας, που από το 15ο ως τον 18ο αιώνα κυριάρχησε στην οικονομική, πολιτική αλλά και καλλιτεχνική ζωή της πόλης, παίζοντας έτσι ένα καθοριστικό ρόλο στην ιταλική και ευρωπαϊκή ιστορία].
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………………

    .
    http://katohika.blogspot.gr/2015/05/500-xronia-apo-tote-pou-i-tokoglifia-stin-dysi-epapse-na-einai-amartia.html
    .
    .
    .
    .
    S.O.S.: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! Η Σύμβαση της Βιέννης του ΟΗΕ… «Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αμφισβητηθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια»!!! * Εκείνο που δεν υπάρχει είναι πολιτική βούληση !!!

    ======================
    Πώς καταρτίζεται, τροποποιείται και λύεται μια διεθνής συνθήκη (Σύμβαση της Βιέννης)
    Nov 21 2013

    Μία από τις πολλές “πίπες” με τις οποίες μας βομβαρδίζουν καθημερινά τα πουλημένα αστικά τομάρια και οι παρατρεχάμενοι της κάθε λογής εξουσίας, είναι και το “τώρα πια δεν γίνεται τίποτε”. Εννοούν, δηλαδή, ότι τώρα πια έχουμε βάλει βούλες και υπογραφές στα διάφορα μνημόνια και δεν γίνεται να τα ακυρώσουμε.
    .
    .
    Ο πρωθύ το έχει πει σταράτα: “Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα αλλά σέβεται την υπογραφή της”. Ο Φωτάκιας τής ΔημΑρ, λίγο πριν τις περασμένες εκλογές, το είπε πιο επιστημονικά: “Αναμφισβήτητα υπάρχει ένα δεσμευτικό πλέον πλαίσιο το οποίο θα βαραίνει την όποια κυβέρνηση αναλάβει”.
    .
    .
    Οι καφροτηλεαναλυτές δεν χάνουν ευκαιρία να ειρωνευτούν οποιαδήποτε φωνή τολμάει να αρθρώσει λόγο περί μονομερούς καταγγελίας των μνημονίων, είτε αυτή είναι η εκφρασμένη σοβαρά πολιτική θέση τού ΚΚΕ είτε είναι λαϊκίστικη κορώνα τού στυλ “εμείς θα σκίσουμε το μνημόνιο”.
    .
    .
    Και, βέβαια, όλοι αυτοί δεν παύουν να επισείουν την απειλή των δανειστών μας πως θα προσφύγουν στα αγγλικά δικαστήρια αν δεν τηρήσουμε τους όρους των μνημονίων (παρεμπιπτόντως, η προσφυγή στα αγγλικά δικαστήρια περιλαμβάνεται στα μνημόνια).
    .
    .
    Πόσο αληθεύουν όλα τούτα, όμως; Πόσο σωστός είναι ο ισχυρισμός πως όποια κυβέρνηση κι αν βγει σε τούτη την χώρα, θα δεσμεύεται θέλοντας και μη από όσα θα έχουν ήδη υπογραφεί;
    .
    .
    Την απάντηση μας την δίνει η περίφημη Σύμβαση της Βιέννης του ΟΗΕ. Η σύμβαση αυτή καταρτίστηκε το 1969 και ρυθμίζει το πώς καταρτίζεται, τροποποιείται και λύεται μια διεθνής συνθήκη, πώς ερμηνεύονται οι όροι της, πώς προσχωρούν τρίτα κράτη σε αυτήν κλπ.
    .
    .
    Το δεύτερο τμήμα τής Σύμβασης της Βιέννης, το οποίο έχει τίτλο “Ακυρότης των συνθηκών”, περιλαμβάνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες διατάξεις:
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………………….

    https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/11/21/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB/
    .
    .

    Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου όπως κυρώθηκε με το Ν. 3003/2002
    .
    .
    Διαβάστε το ! ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.
    .
    .
    ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ” ΕΠΙΤΥΧΩΣ ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ….
    .
    .
    Σημειώστε παρακαλώ και ότι τα εδώ προβλεπόμενα έχουν υπερνομοθετική ισχύ (δείτε στο τέλος αρθ 28 Σ)
    .
    Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
    Υιοθετήθηκε στις 17.7.1998 από τη Διπλωματική Διάσκεψη των Πληρεξουσίων των Ηνωμένων Εθνών για την Ίδρυση Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
    .
    Έναρξη ισχύος: 1.7.2002, σύμφωνα με το άρθρο 126
    Text: United Nations, Treaty Series, vol. 2187, p. 3
    [όπως κυρώθηκε με το Ν. 3003/2002: Κύρωση Καταστατικού Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, ( ΦΕΚ 75, τ Α΄) ]
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………………..

    .
    https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/01/05/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%80%CE%BF-2/
    .
    .

    ΥΣ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .
    ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΛΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΚΕΨΕΙΣ
    .
    .
    Από τη στιγμή που τα σύνορά μας είναι ανοιχτά για τέτοιου είδους “επενδυτές” και για λογής απατεώνες-τοκογλύφους-τραπεζίτες προστατευόμενους της Ευρωπαϊκής “Ένωσης”, του ΔΝΤ και λογής άλλων διεθνών οργανισμών της Νέας Τάξης,
    ..είναι ανοιχτά και για κάθε είδους εδαφική επιβουλή.

    Όλα είναι θέμα χρόνου ή τύχης.
    “Γρηγορείτε και προσεύχεσθε”!..

    .
    .
    http://mandatoforos.blogspot.gr/2018/03/blog-post_14.html
    .
    .
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ SSSSSSSSSSSSSSSSSSS ΗΣΥΧΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…
    .
    .

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………….
    .
    .
    .
    .
    .

  • Ανώνυμος16 Μαΐου, 2018 20:33
    Τεταρτη,16-5-2018 –
    Ρωσικά πολεμικά πλοία με πυραύλους Kalibr στέλνει ο Πούτιν στη Μεσόγειο

    Ρωσικά πολεμικά πλοία, εξοπλισμένα με πυραύλους κρουζ Kalibr, θα πραγματοποιούν περιπολίες κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους στην Μεσόγειο, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά την έναρξη της σύσκεψης που είχε στο Σότσι με την στρατιωτική ηγεσία και την ηγεσία της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας.
    «Κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους έχουν προγραμματισθεί 120 αποστολές πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων και, σε σχέση με την υπάρχουσα απειλή επιθέσεων των διεθνών τρομοκρατών στην Συρία και την Μεσόγειο, τα πλοία μας που είναι εξοπλισμένα με πυραύλους κρουζ Kalibr θα πραγματοποιούν μόνιμα περιπολίες», δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους.
    Ο κ. Πούτιν, αναφερόμενος στην δραστηριότητα του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια τα ζητήματα που αναλαμβάνει να επιλύσει το Π.Ν. της Ρωσίας αυξήθηκαν, ενώ διευρύνθηκε γεωγραφικά η παρουσία του – στην Μεσόγειο , στον Βόρειο Ατλαντικό αλλά και στις θάλασσες της Ασίας και του Ειρηνικού. Εξήρε παράλληλα την άψογη και μελετημένη δράση των πληρωμάτων των πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων κατά την διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Συρία, επισημαίνοντας ότι «τα πλήγματα με πυραύλους κρουζ και η αποτελεσματικότητα της αεροπορίας του πολεμικού ναυτικού προκάλεσαν σοβαρές καταστροφές σε μονάδες και υποδομές των «τρομοκρατών».
    Ο πρόεδρος της Ρωσίας υπογράμμισε ότι «είναι αναγκαίο να ενισχυθούν οι ναυτικές στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις, να αναβαθμισθεί ο ρόλος του πολεμικού στόλου, ώστε να αποτελεί εγγύηση για την πυρηνική αποτροπή», ενώ ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον συντονισμό δράσης του πολεμικού στόλου με τις στρατιωτικές διαστημικές δυνάμεις και άλλα τμήματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
    Διαβεβαίωσε τέλος ότι το κράτος θα συνεχίσει να εξοπλίζει το ρωσικό πολεμικό ναυτικό με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα όπλων, τηλεπικοινωνιών και κατασκοπείας και στόχευσης στο πλαίσιο του κρατικού εξοπλιστικού προγράμματος.
    Οι πύραυλοι Kalibr
    Οι πύραυλοι Kalibr έχουν βεληνεκές 2.500 χιλιομέτρων . Με παρόμοιους πυραύλους είναι εξοπλισμένα ρωσικά υποβρύχια, φρεγάτες και άλλα πολεμικά σκάφη του ρωσικού πολεμικού ναυτικού..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>