Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Το υπουργείο άμυνας από έναν αλήτη πρωθυπουργό, σε μια πολιτική πόρνη!!!

Ρε προδότη πρωθυπουργέ, δεν υπονομεύεις με ένα  ΧΑΦΙΕ το υπουργείο Άμυνας, αν δεν είναι κατάλληλος τον απαλλάσσεις, ιδικά σε αυτό το υπουργείο που έπρεπε να το στελεχώσεις με 5 υφυπουργούς απόστρατους έμπυρους στρατηγούς!

Αχ καημένε καμένε, πως κάηκες!

χαφι Α

Το υπουργείο άμυνας απέκτησε και (τσατσά)!!!!!!!!!

Τελικά οι προδοτικές συνιστώσες ξέρουν με σύγχρονο τρόπω να αναβαθμίζουν τα σοβαρά υπουργεία με πολιτικές πόρνες και την μετ εξελίξει των υπουργείων σε Μπουρδέλα διεθνών προδιαγραφών!!!!!

Ξέρεις η παροιμία λέει όπως έστρωσες θα κοιμηθείς!

Στα αρχ@δια του λαού για σένα καμένε, όπως τον έγραψες και εσύ, το θέμα είναι, η πατρίδα μου;;;;;

Θέλω να πονέσω, αλλά μου στέρησαν τα αισθήματα.

Θέλω να κλάψω, αλλά μου στέρησαν τα δάκρυα.

Θέλω να αγαπήσω, αλλά μου διέλυσαν την καρδιά.

Θέλω να τους φασκελώσω, αλλά από την πείνα δεν μπορώ να σηκώσω τα χέρια μου.

θέλω να τους φτύσω, αλλά μου στέρησαν το νερό και ξεράθηκε ο λαιμός μου.

Θέλω να τους στείλω στο διάολο, αλλά φοβήθηκε μέχρι και αυτός και την κοπάνησε, με αυτούς τους ανθρωποφάγους που κάναμε ηγέτες μας.

Θέλω  πάω να τους πω φύγετε προδότες, αλλά θέλω διόδια για να τους φτάσω.

Το μόνο που δεν θέλω είναι να σαπίσουν μέσα στην αγαπημένη μου Ελλάδα και να την μολύνουν.

Ήλθε η ώρα ο Καμμένος να γευθεί όσα γεύθηκε ο Αλαβάνος;

Με εντολή Τσίπρα αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες από τον Καμμένο (έγγραφο)

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ανατέθηκαν οι αρμοδιότητες στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη.
Στο πλαίσιο αυτό, το νέο κυβερνητικό στέλεχος έχει την ευθύνη της πολιτικής ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας και αποφασίζει για τις προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις του κατώτερου στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Φώτης Κουβέλης καθορίζει την πολιτική για θέματα που αφορούν στη μέριμνα κατηγοριών στρατιωτικού προσωπικού που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα και οξέα κοινωνικά προβλήματα, την υγειονομική πολιτική και την πολιτική σε θέματα εκπαίδευσης του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Ακόμα, στις αρμοδιότητες του αναπληρωτή υπουργού περιλαμβάνεται επίσης ο συντονισμός, έλεγχος και υπογραφή των συμβάσεων προμηθειών αμυντικού και μη υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων μέχρι του ποσού των δέκα εκατομμυρίων ευρώ.
Παράλληλα, αποφασίζει για το σύνολο των θεμάτων που αφορούν στην υλοποίηση των προγραμμάτων ναυπήγησης εκσυγχρονισμού και μετασκευών πλωτών μέσων του Πολεμικού Ναυτικού.
Στο πεδίο των αρμοδιοτήτων του εντάσσονται και τα θέματα επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας των Ενόπλων Δυνάμεων όπως επίσης και η εθνοφυλακή, ενώ εισηγείται και εφαρμόζει τη νομοθεσία, που σχετίζεται με στρατολογικά θέματα.
Ο Φώτης Κουβέλης καθορίζει την πολιτική για θέματα κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων, αποφασίζει επί των αιτήσεων, τις αιτήσεις απονομής χάριτος, καθώς και για θέματα που αφορούν την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Πηγή: Λυκαβητός
Αναρτήθηκε από Savvas Kalenteridis στις 3/12/2018 07:24:00 μ.μ.
Αντιδράσεις:

Ετικέτες Εθνική Άμυνα
10 σχόλια:

Παναγιώτης Μπαλακτάρης12 Μαρτίου 2018 – 7:32 μ.μ.
Εάν αληθεύει, τότε ο Τσίπρας τον αφήνει εκτεθειμένο σε διώξεις για τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία.

Απάντηση

NIKOS12 Μαρτίου 2018 – 8:26 μ.μ.
Πω πω από την σκύλα στην Χάρυβδη !!!!!!! Ο Καμμένος καμένο χαρτί είναι !!! Το μέλλον του όχι τώρα αλλά από την αρχή της συνεργασίας ήταν δυσοίωνο !!!! Τώρα ο καταληψιας τον έγραψε και στα … κατάστιχα !!!!

Απάντηση

Πετρακας12 Μαρτίου 2018 – 9:31 μ.μ.
Δεν τον βλέπω τον Καμμενο να φεύγει από την κυβέρνηση όμως γιατί ξέρει ότι θα τον φάει η μαρμάγκα στις επόμενες εκλογές αν δεν τον βάλει ο Τσίπρας στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ…

Απάντηση

Theo12 Μαρτίου 2018 – 9:37 μ.μ.
Επικίνδυνος ο Καμμένος, Υπέρ-επικίνδυνος ο Κουβέλης, το ξεπούλημα και του στρατού είναι πλέων σίγουρο!

Απάντηση

d x13 Μαρτίου 2018 – 12:15 π.μ.
Τα σημάδια της παραγκώνισης του φάνηκαν και από την απευθείας συνάντηση του Αμερικανού πρέσβη με τον ΑΓΕΕΘΑ. Μήπως έχουμε αλλαγή κυβερνητικού ετέρου; Για να διευκολύνουν-υποχρεώσουν και την αξιωματική αντιπολίτευση να ψηφίσει για το όνομα των Σκοπίων; Ώστε να δείχνει ότι με διευρυμένη συναίνεση από τη βουλή αλλά και συμπαγή και ομόφωνη κυβέρνηση παραχωρείτε το όνομα;

Απάντηση

i makedonia einai elliniki13 Μαρτίου 2018 – 12:40 π.μ.
Ο Καμμένος είναι τόσο μαλάκας,που δεν κατάλαβε την τοποθέτηση του άλλου αριστερού,ως αναπληρωτή στο Υπουργείο Άμυνας.

Απάντηση

SOCRATES ALEXANDRINOS13 Μαρτίου 2018 – 12:50 π.μ.
Α) Στον Κουβέλη ἡ εθνοφυλακή;;!!!
Τό θέμα ἐθνοφυλακη δέν πρέπει νά μετατραπῆ σέ κομματικό. Δέν νοεῖται σήμερα ἐθνοφυλακή οὔτε δεξιά, οὔτε ἀρισερή, οὔτε ἀντεθνική, οὔτε ἐθνικιστική, οὔτε νατοϊκή, οὔτε σλαβόφιλη.
– Οὔτε φιλο-σκοπιανή κε Κουβέλη!
– Οὔτε γιά την ἀναπτυξη τῆς Τουρκικῆς «φιλίας» ἐπί τῆς Ἑλλάδος.
– Οὔτε γιά τήν καλίτερη αστυνόμευση μιᾶς πολυεθνικῆς Θεσσαλονίκης, σέ βάρος τῶν Ἑλλήνων, ως τάχα ρατσιστῶν, κε Κουβέλη!

Β) Κε Καμμένε, εἶσθε γά τόν σημερινό κ. Τσίπρα καμμένο χαρτί. Καί ἐμπόδιο. Γιατί συνεργασθήκατε μέ τόν ἄνθρωπο αὐτόν τόσον καιρό; Ἔχεί ήθικές ἀναστολές; Νομίζατε ὅτι θά ἀρκεῖτο σέ κωλοτοῦμπες καί σέ διαβρωτικές «ἀνατροπές» τοῦ 15μελοῦς;

Γ) Προσφέρονται ἄλλοι, γνήσιοι διεθνιστές-«ἀντιμιλιταριστές», γιά νά παρατείνουν τήν χωρίς νομιμοποίηση διακυβέρνηση τῆς Ἑλλάδος.

Απάντηση

SOCRATES ALEXANDRINOS13 Μαρτίου 2018 – 1:05 π.μ.
Παρά ταῦτα, κε Καμμενε, μείνετε καί κάντε τό καθῆκον σας ὡς Ελληνας. Ἔχει ὁ Θεός!

Απάντηση

Στράτος Ιωσηφέλης13 Μαρτίου 2018 – 7:57 π.μ.
κοπριτες

Απάντηση

Όλα για όλα13 Μαρτίου 2018 – 12:45 μ.μ.
Συμφέρει το ΣΥΡΙΖΑ το σκάνδαλο η δήθεν σκάνδαλο Καμμένου (προσωπικώς τείνω στην δεύτερη εκδοχή ) ! Οπως τον συμφέρει και το σκάνδαλο μεγατόνων (γελάει κι η κουτσή μαρια ) στο ποδόσφαιρο και η δίωξη στο Σαββιδη ! Κατα τη γνώμη μου συνδέονται και συνδέονται και με τις σχέσεις με τους Αμερικανούς αλλά και με ανοικτά θέματα οπως το Μακεδομικο … Και η τυχαίοτης και η αντιπολίτευση δουλεύουν για το ΣΥΡΙΖΑ στα συγκεκριμένα.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/03/blog-post_883.html#more

Δώσε θάρρος στο χωριάτη και θα ανέβει στο κρεβάτι σου!

ΥΠΕΞ Σκοπίων: Να μοιραστούμε με την Ελλάδα την «πολιτιστική κληρονομιά» της Μακεδονίας

Σε μία προκλητική δήλωση προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμίτροφ, ο οποίος κάλεσε την Ελλάδα και τα Σκόπια να… μοιραστούν την «πολιτιστική κληρονομιά» της Μακεδονίας.

Ωστόσο ο Νίκολα Ντιμίτροφ δεν διευκρίνισε τι εννοεί λέγοντας «πολιτιστική κληρονομιά», αφήνοντας ερωτήματα στους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Πολωνό ομόλογό του, Γιάτσεκ Τσαπούτοβιτς. Πάντως ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με τις συνομιλίες Ελλάδας – Σκοπίων για το θέμα της ονομασίας.

«Είμαστε δύο χώρες της Ευρώπης του 21ου αιώνα που μοιράζονται τη γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας, θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να μοιραστεί, μια τέτοια πολιτιστική κληρονομιά, ακόμη και όταν υπό τον όρο αυτόν σημαίνουν διαφορετικά πράγματα ή θέτουν διαφορετική έμφαση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΥΠΕΞ των Σκοπίων.

Επίσης τόνισε ότι η κατάσταση με τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα αλλάζει καθημερινά ενώ υποστήριξε πως τα Σκόπια κάνουν τα πάντα ώστε να επιτευχθεί ένας αξιοπρεπής συμβιβασμός που θα γίνει αποδεκτός και από τις δύο πλευρές.

«Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση που θα καλύπτει τις ανησυχίες και των δύο πλευρών, όσον αφορά τη διάκριση μεταξύ του κράτους της «Μακεδονίας» και της περιοχής της Μακεδονίας στην Ελλάδα» δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας πως η διάκριση «θα πρέπει να είναι αξιοπρεπής και να μην εμπεριέχει  ζητήματα ταυτότητας και στις δύο πλευρές».

Related posts: