«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Εμπάργκο στην Τουρκία, Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία;

ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Δ

Ας σταματήσουμε την προδοτική αδιαφορία μας κατά του εαυτού μας και της πατρίδος μας.

Στηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα

Λόγο ότι ακόμα ανήκουμε σε έναν οργανισμό απάνθρωπα ανθρωποφάγο, που λέγετε Ευρωπαϊκή Ένωση, το επίσημο κράτος δεν μπορεί να κάνει εμπάργκο, μπορούν όμως να το κάνουν χωρίς συνέπειες, οι Έλληνες πολίτες!

ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Α

Οι Έλληνες οφείλουν επιτέλους να γίνουν συνειδητοί καταναλωτές, παύοντας να αγοράζουν τουρκικά προϊόντα, να βλέπουν τουρκικά σίριαλ και να ταξιδεύουν στην Τουρκία – ενώ το ίδιο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν με τα γερμανικά προϊόντα, καθώς επίσης με τα γερμανικά καταστήματα, εάν δεν θέλουν να μετατραπεί η Ελλάδα σε χώρα της LIDL.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιτέλους ας συνειδητοποιήσουμε ότι είναι στο χέρι μας να τους δώσουμε ένα γερο μάθημα σαν Έλληνες πολίτες στους αχάριστους εμπορικούς και εχθρικούς εισβολείς!

Με την συμπεριφορά μας, έκλεισαν μικρά τοπικά καταστήματα, κύτταρα με οικογενειακές  και παραδοσιακές ρίζες δεκαετιών, έκλεισαν διαχρονικές βιομηχανίες, που απασχολούσαν χιλιάδες εργατών, αλλά και επιστημονικού προσωπικού!

Κλωστοϋφαντουργία, μύλοι αλεύρων, υποδηματοποιία, εργαστήρια ρουχισμού, κονσερβοποιημένα αγροτικά προϊόντα, είδη ένδυσις και υπόδησις, ποικιλίες διατροφικές, βιομηχανικές και αγροτικές παραγωγές, το λάδι και οι μοναδικές Ελιές, η Σταφίδα μας, τα σύκα μας, που επί το πλείστον παραδόθηκαν στην Τουρκία μέσω Γερμανίας, Ολλανδίας, Ιταλίας, Αγγλίας, Αυστρίας και άλλες φίλες χώρες??????????!

ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Β

Στο εμπόριο και στα συμφέροντα δεν υπάρχουν φιλίες και περισσότερο συνεργασίες και γινόμαστε πρόσφορο έδαφος για απαλλοτρίωση όλων των παραδοσιακών προϊόντων!

Στα Σούπερ μαρκετ έχουμε ελληνικά με πολύ καλές τιμές σε αμιγώς ελληνικά προϊόντα, που το χρήμα παραμένει στην Ελλάδα, που τα προϊόντα είναι περισσότερα Ελληνικά και ασύγκριτα ανώτερα σε ποιότητα!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

1 comment to Εμπάργκο στην Τουρκία, Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία;