Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Εμπάργκο στην Τουρκία, Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία;

ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Δ

Ας σταματήσουμε την προδοτική αδιαφορία μας κατά του εαυτού μας και της πατρίδος μας.

Στηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα

Λόγο ότι ακόμα ανήκουμε σε έναν οργανισμό απάνθρωπα ανθρωποφάγο, που λέγετε Ευρωπαϊκή Ένωση, το επίσημο κράτος δεν μπορεί να κάνει εμπάργκο, μπορούν όμως να το κάνουν χωρίς συνέπειες, οι Έλληνες πολίτες!

ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Α

Οι Έλληνες οφείλουν επιτέλους να γίνουν συνειδητοί καταναλωτές, παύοντας να αγοράζουν τουρκικά προϊόντα, να βλέπουν τουρκικά σίριαλ και να ταξιδεύουν στην Τουρκία – ενώ το ίδιο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν με τα γερμανικά προϊόντα, καθώς επίσης με τα γερμανικά καταστήματα, εάν δεν θέλουν να μετατραπεί η Ελλάδα σε χώρα της LIDL.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιτέλους ας συνειδητοποιήσουμε ότι είναι στο χέρι μας να τους δώσουμε ένα γερο μάθημα σαν Έλληνες πολίτες στους αχάριστους εμπορικούς και εχθρικούς εισβολείς!

Με την συμπεριφορά μας, έκλεισαν μικρά τοπικά καταστήματα, κύτταρα με οικογενειακές  και παραδοσιακές ρίζες δεκαετιών, έκλεισαν διαχρονικές βιομηχανίες, που απασχολούσαν χιλιάδες εργατών, αλλά και επιστημονικού προσωπικού!

Κλωστοϋφαντουργία, μύλοι αλεύρων, υποδηματοποιία, εργαστήρια ρουχισμού, κονσερβοποιημένα αγροτικά προϊόντα, είδη ένδυσις και υπόδησις, ποικιλίες διατροφικές, βιομηχανικές και αγροτικές παραγωγές, το λάδι και οι μοναδικές Ελιές, η Σταφίδα μας, τα σύκα μας, που επί το πλείστον παραδόθηκαν στην Τουρκία μέσω Γερμανίας, Ολλανδίας, Ιταλίας, Αγγλίας, Αυστρίας και άλλες φίλες χώρες??????????!

ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Β

Στο εμπόριο και στα συμφέροντα δεν υπάρχουν φιλίες και περισσότερο συνεργασίες και γινόμαστε πρόσφορο έδαφος για απαλλοτρίωση όλων των παραδοσιακών προϊόντων!

Στα Σούπερ μαρκετ έχουμε ελληνικά με πολύ καλές τιμές σε αμιγώς ελληνικά προϊόντα, που το χρήμα παραμένει στην Ελλάδα, που τα προϊόντα είναι περισσότερα Ελληνικά και ασύγκριτα ανώτερα σε ποιότητα!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts:

1 comment to Εμπάργκο στην Τουρκία, Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία;