«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξένη πρεσβεία είχε προειδοποιήσει 24 ώρες πριν

παι

Αυτό το κατακάθι σχεδίασε και έδωσε την εντολή στους Τούρκους, αυτοί είναι δειλοί, δεν θα τολμούσαν κάτι τέτοιο, ο “Πάιατ”, η βρόμικη Αμερική, ίσως και με την συγκατάθεση των δικών μας προδοτών, για να δικαιολογήσουν τον εκβιασμό των Αμερικανών, για το θέμα των Σκοπίων!

Εδώ είμαστε και θα το δούμε, υπογράψτε για τα Σκόπια και θα έρθουν πίσω οι στρατιωτικοί!

Η πρεσβεία που μας ενημέρωσε πρέπει να είναι η Ρωσική, διότι μόνο αυτοί έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν τέτοια σχεδία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!

Προ μερικών ημερών 2 Έλληνες αξιωματικοί πέρασαν στρατοδικείο με τη κατηγορία της ανυπακοής σε διαταγή, επειδή αρνήθηκαν να εκτελέσουν καθήκοντα εξυπηρέτησης προσφύγων και παράνομων μεταναστών σε στρατόπεδο (hotspot) της Θεσσαλονίκης και ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ. Άρα δεν υπάρχει πλέον ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, για όσους δειλούς στρατιωτικούς εξακολουθούν να κάνουν αυτό το επαίσχυντο έργο.

Ενδιαφέρον έχουν τα επιχειρήματα του κατηγορουμένου Α/λχία (ΥΠ) Ευάγγελου Φώτη (ΑΞΙΟΣ).
Ο ίδιος στην αναφορά του υποστηρίζει ότι:

-Στα στρατιωτικά του καθήκοντα δεν συμπεριλαμβάνεται η υπηρεσία σε στρατόπεδο μεταναστών και προσφύγων (hotspot).
-Οι «δομές φιλοξενίας» προάγουν το δουλεμπόριο
-Η  Τουρκία χρησιμοποιεί τις λαθρομεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο εναντίον των Ελλήνων.
-Δεν γίνεται καμία διαπίστευση για το αν τα άτομα που φιλοξενούνται ανήκουν στις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας ή είναι φανατικοί ισλαμιστές και το γεγονός ότι περιθάλπονται επισύρει ευθύνες στην διοίκηση του Ελληνικού Στρατού.
-Η όλη αυτή κατάσταση αποδυναμώνει τις Μονάδες του Ελληνικού Στρατού.
Πάντως στο άρθρο 53 περί ανυπακοής, στο εδάφιο 2, αναφέρεται ότι «η πράξη δεν είναι άδικη αν η προσταγή ή η υπηρεσία είναι προδήλως παράνοµη» και αυτό θα προσπαθήσει να αποδείξει ο Αρχιλοχίας. Οτι η διαταγή που του δόθηκε ήταν καθαρά είναι εκτός των καθηκόντων του στρατεύματος.
Αναλυτικά σύμφωνα με τον ορισμό του επιχειρησιακού έργου του Στρατού Ξηράς (Δόγμα ΣΞ 1, εδάφιο 2, σελ. 31, Έκδοση 2014) η παράνομη μετανάστευση θεωρείται ως ασύμμετρη και υβριδική απειλή, άρα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις ως μέγιστος κίνδυνος προς το Ελληνικό Έθνος.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ… ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ… Τουρκική καταδρομή και όχι «απώλεια προσανατολισμού»;

– Ξένη πρεσβεία είχε προειδοποιήσει 24 ώρες πριν

Εντελώς αντίθετη εικόνα από αυτή που δίνει το ΓΕΣ στην ανακοίνωσή του αναφορικά με την αιχμαλώτιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών (στο ΓΕΣ κρατούν για ανεξήγητους λόγους, μυστικούς τους βαθμούς τους), από τους Τούρκους στον Εβρο, δίνουν διάφορες πηγές στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό:

Πιθανότατα οι δύο Ελληνες (η ανακοίνωση αναφέρει για “στελέχη” οπότε είναι πιθανόν ο ένας τουλάχιστον να είναι αξιωματικός ή υπαξιωματικός και ο άλλος ΕΠΟΠ ή και οι δύο να είναι βαθμοφόροι), πιάστηκαν αιχμάλωτοι ΕΝΤΟΣ του ελληνικού εδάφους, σε καταδρομική ενέργεια των Τούρκων.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΓΕΣ, άλλωστε δεν αντέχει σε κριτική για τον λόγο της υποτιθέμενης εισόδου στη Τουρκία των δύο αιχμαλώτων στρατιωτικών: Από τον Ελληνικό Στρατό έχουν υπηρετήσει σε σύνολο αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών από το 1974, εκατοντάδες χιλιάδες στο προγεφύρωμα του Κάραγατς (εκεί ο ποταμός Εβρους εισέρχεται στο τουρκικό έδαφος και οι δύο όχθες είναι τουρκικές, άρα υπάρχει μια λωρίδα τουρκικής γης), αλλά ουδείς εισήλθε λόγω “καιρικών συνθηκών” στη Τουρκία.

Αυτό που λέει δεν λέει η ανακοίνωση αλλά το υποστηρίζουν πηγές του ΓΕΣ είναι ότι μετακινήθηκαν μεταξύ του φυλακίου και της προκεχωρημένης βάσης και λόγω… ομίχλης εισήλθαν κατά λάθος στο τουρκικό έδαφος, ενώ έκαναν έλεγχο των φυλακίων!

Πώς πιστοποιήθηκε ότι οι αιχμάλωτοι μπήκαν κατά λάθος στη Τουρκία; Κατ’αρχήν στην συγκεκριμένη περιοχή έχει συρματόπλεγμα στην συνοριακή γραμμή. Επειτα, κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί τους από ελληνικής πλευράς, απλώς υπήρξε διαβεβαίωση των Τούρκων.

Η Αγκυρα, όταν εκδώσει ανακοίνωση, φυσικά θα μιλήσει για “Παράνομη είσοδο στη Τουρκία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών”. Αν εκδώσει ανακοίνωση και αν λήξει ομαλά το επεισόδιο και δεν τους κρατήσουν ομήρους “έναντι” των οκτώ Τούρκων που διέφυγαν στο πραξικόπημα στην Ελλάδα.

Aλλωστε το ανησυχητικό είναι ότι απ΄ότι αναφέρουν πηγές του ΥΠΕΞ, ετοιμάζονται να τους δικάσουν!

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού επίσης δεν δίνεται απάντηση και στο ερώτημα πότε ακριβώς σημειώθηκε το περιστατικό.

Επισήμως, αναφέρεται ότι η περίπολος συνελήφθη από Τούρκους στρατιωτικούς την 1η Μαρτίου, αλλά αρνούνται να πουν αν πέρασαν σε τουρκικό έδαφος το πρωί, το μεσημέρι, το απόγευμα ή το βράδυ της χθεσινής ημέρας. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι μετέφεραν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Αδριανούπολη και δεν τους κράτησαν κοντά στις Καστανιές. Αν ήταν ήσσονος σημασίας το επεισόδιο δεν θα τους μετέφεραν στην Ανδριανούπολη

Αρα τους έχουν αιχμαλωτίσει κανονικά.

Κατ’αρχήν υπάρχει μια στενή ζώνη μεταξύ των εδαφών των δύο χωρών που ακόμα και αν κάνεις λάθος και πας ανατολικά αντί δυτικά, το αντιλαμβάνεσαι έγκαιρα.

Τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού δεν είναι η «Κοκκινοσκουφίτσα που περπατά εις το δάσος»: Υπάρχει συγκεκριμένο κοντινό δρομολόγιο από το φυλάκιο και επειδή ενίοτε οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες, υπάρχουν σημάδια και συρματόπλεγμα που αποτρέπουν ακόμα και τον πιο άσχετο να μην μπει στο τουρκικό έδαφος.

Μπορούμε να γράφουμε πολλά για το θέμα, το οποίο απεκρύβη κατά τρόπο απαράδεκτο από το ΓΕΣ και δόθηκε στην δημοσιότητα μία ημέρα μετά.

Το πιθανότερο (και αυτό αναφέρει ως γεγονός πηγή μεγάλης ξένης πρεσβείας) είναι ότι είχαμε καταδρομική τουρκική ενέργεια και σύλληψη των δυο αιχμαλώτων και εν συνεχεία μεταφορά τους στο ελληνικό έδαφος.

Ταυτοχρόνως υπήρξε πληροφορίας από ξένη πρεσβεία το μεσημέρι της Τετάρτης (απόλυτα διακριβωμένο και επιβεβαιωμένο) όπου επισημάνθηκε στην ελληνικη πλευρά, φυσικά ανεπίσημα, “Να είναι προσεκτική τις επόμενες ώρες”.

Και μετά από λίγες ώρες συμπτωματικά προφανώς, “Δύο στελέχη του ΕΣ μπήκαν στο τουρκικό έδαφος λόγω κακών καιρικών συνθηκών και συνελήφθησαν”.

Μάλλον και το 1940 λόγω κακών καιρικών συνθηκών μπήκαν οι Ιταλοί στην Ελλάδα…

Οι Αμερικανοί παρακολουθούν και προσπαθούν να επέμβουν κατευναστικά αλλά η συγκυρία στις ΗΠΑ είναι κακή για την Ελλάδα: Η σύγκρουση Λευκού Οίκου με το “βαθύ αμερικανικό κράτος” είναι βίαιη και δείχνει ότι δεν ελέγχει πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να ελέγχει… pronews.gr

http://www.stoxos.gr/2018/03/24.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>