«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Μόνο ένας ηλίθιος θα πιστέψει ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο, το θέμα παίρνει άλλες διαστάσεις αν είναι στο κόλπο και οι δικοί μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για CIA

Το σχέδιο είναι από CIA για να ξελασπώσουν τους Προδότες, για δυο βασικούς λόγους.

1) Για τα Σκόπια.

2) Να πάρουν οι Τούρκοι τους δικούς τους, ποιος Έλληνας θα αρνηθεί να ανταλλάξει τους Τούρκους με τα παιδιά μας;

ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ;

ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ ΣΕ ΕΝΕΔΡΑ!

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ MAKELEIO.GR

εβροσ

Ο ταξίαρχος της δύναμης των δύο συλληφθέντων Ελλήνων στρατιωτικών, πέρασε στην Τουρκία για να δει την κατάσταση των ανδρών. Εκεί διαπίστωσε ότι και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους φρουρούς τους, σύμφωνα με πληροφορίες της Athens Voice.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώπιον των καμερών των Τούρκων δημοσιογράφων, πάντα με εντολή των τουρκικών αρχών.

Διαβάστε και: ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! ΣΑΝ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα σε ημιεμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία και οι δικοί μας ψάχνουν να βρουν τρόπο να αποφύγουν την σύγκρουση. Από πότε πεζός περίπολος με υπολοχαγό και λοχία; Ούτε αυτοκίνητο υπήρξε, ούτε σήμα GPS. Αν υπάρχει ας βγουν να το δείξουν. Κανονικά από το φυλάκιο τους βούτηξαν.

Οι δυο χώρες βρίσκονται πλέον στον προθάλαμο μιας πλήρους κλίμακας πολεμικής αναμέτρησης μεταξύ τους.

Έχουμε αντιληφθεί τι σημαίνει η σύλληψη και η αιχμαλώτιση Ελλήνων στρατιωτικών; Έχουμε αντιληφθεί ότι συνέβη ένα σοβαρό στρατιωτικό επεισόδιο και χάσαμε δύο Έλληνες στρατιωτικούς;

Η πορεία των δύο στρατιωτικών μας-αν ήταν περίπολος- που συνελήφθησαν από Τούρκους, σύμφωνα με όσα προβλέπονται είναι καταγεγραμμένη από GPS.

Υπάρχει αυτό το στίγμα του GPS;

Γιατί αν δεν υπάρχει τότε πάμε στο σενάριo αυτό που θέλει τον αξιωματικό και τον υπαξιωματικό μας να μην ήταν περίπολο, αλλά Αρχιφύλακας και Υπαρχιφύλακας φυλακίου στις Καστανιές και από κει και πέρα περνάμε στο χειρότερο σενάριο να ακινητοποίησαν ολόκληρο το φυλάκιο…

Τα υπόλοιπα δεν θέλουμε καν να τα σκεφτόμαστε.

Να δείξουν άμεσα το σήμα GPS και μετά να δικαιολογήσουν γιατί είπαν ότι η αιχμαλώτιση έγινε εντός τουρκικού εδάφους. Που δεν ισχύει.

Υπήρχε αυτοκίνητο της περιπόλου; Κάτι μας λέει πως όχι…

Η όλη κίνηση των Τούρκων ήταν και προμελετημένη και προσχεδιασμένη μεταφέροντας εμπειροπόλεμες δυνάμεις από τη ΝΑ Τουρκία…

Ηδη επιβεβαιώνεται η δράση πολυάριθμης τουρκικής ομάδας.

Οι Τούρκοι γκριζάρουν καθαρά χερσαίο έδαφος. Πρόκειται για ένα πολεμικό μεθοριακό επεισόδιο πολύ καλά μελετημένο και στοχευμένο.

Γι αυτό είχαν και έχουν πολεμικό συναγερμό στις δικές τους μονάδες στην Ανδριανούπολη και όχι μόνο.

Οι Τούρκοι έκαναν ότι ακριβώς έπραξαν και στα Ίμια.

Αυτός ήταν ο στόχος τους εξαρχής.

Ούτε ανταλλαγή με τους 8, ούτε κάτι άλλο.

Αλλωστε πως θα μας σύρουν στην αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης;

Και οι δικοί μας ανέφεραν εξαρχής ότι εισήλθαν σε τουρκικό έδαφος αιφνιδιάζοντας ακόμη και τους Τούρκους!

Αιφνιδιάστηκαν όταν επί 24 ώρες το ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό…

Οσο αφορά την υγεία τους, οι Ελληνες στρατιωτικοί μεταφέρθηκαν για ιατρικό έλεγχο και μετά στις φυλακές της Αδριανούπολης…

Άντε Σάββατο είναι, να δούμε πόσα ζώα ¨δικά μας¨ θα πάνε να ψωνίσουν από εκεί…

Το άγχος και ο πανικός της Κυβέρνησης είναι έκδηλος. Μίλησαν για «απολύτως τυπικό» θέμα το οποίο όχι απλά δεν λύθηκε αλλά δεν ξέρουμε πότε και αν θα λυθεί.

Οσο αφορά την διαμεσολάβηση των ΗΠΑ, ας απελευθερώσουν πρώτα τους δικούς τους που τους κρατούν ακόμη στην Τουρκία και μετά μας βοηθάνε.

Κυβέρνηση: Είναι απολύτως τυπικό το όλο θέμα

Γιατί όμως δεν λύθηκε σε τοπικό επίπεδο;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, επιβεβαίωσε ότι οι Τούρκοι θα οδηγήσουν σε δίκη τους δύο Έλληνες για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους, είπε ότι το όλο θέμα «προέκυψε από ένα λάθος τους εξαιτίας καιρικών συνθηκών. Είναι απολύτως τυπικό το όλο θέμα, είναι δίκη για παράνομη είσοδο στη χώρα και θα απελαθούν».

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε ότι «οι δύο Έλληνες αξιωματικοί κρατούνται από τις τουρκικές Αρχές. Βρισκόμαστε σε συνεννόηση με τις τουρκικές Αρχές για την άμεση διευθέτηση του ζητήματος. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο κ. Αποστολάκης είχε ήδη τηλεφωνική επικοινωνία σε καλό κλίμα με τον Τούρκο ομόλογο του, κ. Άκαρ. Οι νομικές τυπικές διαδικασίες στην Τουρκία θα κινηθούν άμεσα και αναμένουμε τη σύντομη επιστροφή των δύο ελλήνων στη χώρα μας».

Σχολιάζοντας «διαρροές» περί ανταλλαγής των δυο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι πρόκειται για συνομωσιολογικά σενάρια, τα οποία δεν είναι άξια σχολιασμού.

Τις συνθήκες υπό της οποίες συνελήφθησαν από την τουρκική περίπολο, κατέθεσαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στο δικαστήριο της Αδριανούπολης.

«Δεν είμαστε πράκτορες», φέρονται να είπαν στην κατάθεσή τους οι δύο Έλληνες στρατιώτες που συνελήφθησαν στον Εβρο το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο 25χρονος ανθυπολοχαγός Άγγελος Μιτρετώδης φέρεται να κατέθεσε, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ότι κατά τις 10.30 βγήκαν σε περιπολία.

«Το χιόνι ήταν γύρω στα 20-25 εκατοστά. Όταν είδαμε ίχνη παπουτσιών πάνω στο χιόνι αρχίσαμε να τα ακολουθούμε σκεπτόμενοι ότι είναι ίχνη παράνομων μεταναστών. Ακολουθώντας τα ίχνη φτάσαμε κάτω από ένα δέντρο, απέναντί μας βρέθηκαν Τούρκοι στρατιώτες και μας πήραν τα όπλα. Μετά μας μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα. Εμείς δεν είμαστε πράκτορες, δεν περάσαμε τα σύνορα σκόπιμα. Περάσαμε τα σύνορα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών», φέρεται να κατέθεσε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Birlik, Ιλχάν Ταχσίν στο κινητό τηλέφωνο των δυο στρατιωτών βρέθηκαν φωτογραφίες με πατημασιές πάνω στο χιόνι. Οι δυο στρατιωτικοί ισχυρίστηκαν ότι αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για να τις στείλουν στους ανωτέρους τους.

Το τουρκικό κατηγορητήριο στους δύο Έλληνες αιχμαλώτους

To pronews.gr έφερε στην δημοσιότητα ολόκληρο το έγγραφο με τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν αιχμάλωτοι χθες το πρωί στις Καστανιές Έβρου από την ειδική τουρκική μονάδα «Αετοί των Συνόρων», που υπάγεται στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του τουρκικού Στρατού.

Το έγγραφο ξεκαθαρίζει ότι αντίθετα με ότι αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, δεν αντιμετωπίζουν την κατηγορία της κατασκοπείας αλλά μόνο της παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή που βέβαια μπορεί να επισύρει καταδίκη μέχρι 3 ετών.

Συγκεκριμένα το έγγραφο αναφέρει «Αναφορικά με τους ύποπτους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κουκλατζή και συνεκτιμώντας τις αναφορές από τη σύλληψή τους, τον σωματικό έλεγχο, το σχεδιάγραμμα της γραμμής συνόρων, πληροφορίες από την παρουσία τους στο τουρκικό έδαφος και άλλα κατασχεμένα έγγραφα, όλα αυτά στοιχειοθετούν συγκεκριμένες αποδείξεις για την ενοχή των δύο υπόπτων αναφορικά με την διάπραξη της παράνομης εισόδου σε στρατιωτική απαγορευμένη περιοχή η υποψία καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων και η πεποίθηση ότι οι ύποπτοι μπορεί να διαφύγουν εάν αφεθούν ελεύθεροι από τη στιγμή που οι ύποπτοι δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία.

Η εξέταση όλων των στοιχείων της σύλληψης όπως και των ηλεκτρονικών στοιχείων συνεχίζεται.

Αποφασίζεται οι ύποπτοι να ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ξεχωριστά ο καθένας για το έγκλημα της παράνομης εισόδους σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή».

Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε η κράτησή τους για τους κάτωθι λόγους, όπως καταλήγει:

«-Παραβίαση πρωτοβάθμιας απαγορευμένης στρατιωτικής ζώνης

-Υποψία διαφυγής

-Υποψία καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων

-Μη ύπαρξη μόνιμης κατοικίας στην Τουρκία

-Πιθανότητα διαφυγής στο εξωτερικό».

xarti4