«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το 1886 σε επανάληψη και πάλι το θύμα είναι η Ελλάδα, προς εξυπηρέτηση των άνομων συμφερόντων των παγκόσμιων δολοφόνων!

νατο

Η Τουρκιά πάντα είναι το παιδί για όλες τις δουλειές!

Η Τουρκιά είναι σαν τον πληρωμένο δολοφόνο, κλίνει συμβόλαια θανάτου επί πληρωμή!

Δεν έχει σημασία αν το συμβόλαιο είναι καπιταλιστικό η κομουνιστικό, αυτό που έχει σημασία είναι να συντηρεί και να (ενδυναμώνει – καθιερώνει)  αυτήν την δυναμική έναντι των διαφόρων ισχυρών πελατών της!

Η δε πολιτικής της είναι όταν συντηρείς την διχόνοια και αν δεν υπάρχει την δημιουργείς, ακόμα και ανάμεσα στους ισχυρούς πελάτες, για να μην μπορούν να σε πειράξουν!

Αυτό κάνει σήμερα στην μέση ανατολή, σε βάρος των αραβικών λαών, όταν η Αμερική αισθανόμενη αρκετά δυνατή σαν υπερδύναμη, δεν ικανοποιούσε τα ετοίμασα της Τουρκιάς, η Τουρκιά έβαλε στο παιχνίδι την Ρωσία!

Τώρα έχει και τους δυο να δουλεύουν για αυτήν και οι δυο την προστατεύουν για να καταφέρουν γεωπολιτικό χτύπημα η μια στην άλλη για τον έλεγχο του ορυκτού πλούτου της μέσης ανατολής, που δεν είναι δικός τους και η Τουρκιά συνεχίζει να τρώει από τα μερίδια των μεγάλων πελατών της!

Το ζούμε σήμερα ζωντανά, πλακώνονται ποιος θα πρώτο πάει στην Τουρκιά, φεύγει η Γερμανία, πάει η Ρωσία, φεύγει η Ρωσία , πάει η Αμερική, φεύγει η Αμερική πάει η ευρωπαϊκή ένωση!

Η Τουρκιά όταν βλέπει ότι τα χαρτιά της είναι δυνατά και έχουν πέραση, ανοίγει η όρεξή της και ξανά θυμάται παλιές δόξες, αδιαφορώντας για πόσες χιλιάδες ή και εκατομμύρια σκοτωθούν αθώοι, αρκεί να κάνη ένα βήμα ποιο κοντά στους ανόμους και δολοφονικούς  σκοπούς της!

Τώρα είναι η ευκαιρία να ανακατώσει την Ελλάδα ,  ποιες Λοζάνες και ποιες συμφωνίες ρίγανη, αυτά είναι για τα σταβλισμένα ζώα, τα όρνια είναι ελεύθερα να τρώνε από όποια στάνη θέλουν!

Αυτά οι μεγάλοι παίχτες τα χρησιμοποιούν προς όφελός τους κάθε φορά, την Ελλάδα την έχουν για κωλόχαρτο στην τουαλέτα τους!

Τα μικρά ζώα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα όρνια κατά μέτωπο, για αυτό πρέπει να είναι κριμένα στις τρύπες τους και να βγαίνουν την νύχτα που τα όρνια κοιμούνται και να τα χτυπούν στον ύπνο!

Αυτό σημαίνει καλή και πατριωτική διπλωματία, σημαίνει σταθερή και αταλάντευτη εξωτερική πολιτική, σημαίνει να παραφυλάς, να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες όταν παρουσιάζονται, για να σε υπολογίζουν στα παιχνίδια τους ως σοβαρό παίχτη.

Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα ποιος από το πολιτικό σύστημα αναλαβαίνει την εξουσία, η εξωτερική πολιτική είναι μια και ενιαία χωρίς διακοπή από πολιτικές σκοπιμότητες και οι διπλωμάτες θα αξιοποιούνται ή θα παύονται ανάλογα με τα ωφέλει που προσκόμισαν στο ενεργητικό τους!

Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα σε όρνια, που την ξεσκίζουν ποιος θα την φάει, ή θα την πάει τροφή στα παιδιά του!

Αυτά τα περί πολέμου είναι παιχνίδια των ορνέων και η Ελλάδα είναι το θύμα και η Τουρκιά είναι στο ίδιο τραπέζι με το φαγοπότι και προσπαθούν να σε διαμελίσουν να πάρει και ο καθένας ένα κομμάτι, τι κάνεις, πηδάς από το τραπέζι όσο έχεις χρόνο ακόμα και κρύβεσαι στην τρύπα μέχρι να κοιμηθούν τα όρνια, προετοιμάζεσαι και χτυπάς στα σίγουρα!

Αυτό για να γίνει πρέπει να έχεις πατριωτικό στρατό, ανεξάρτητο από πολιτικές!

Ένα στρατό που θα ετοιμάζει τα όπλα που θα μπορούν να σκοτώσουν ή να τραυματίσουν τον επίδοξο σφαγέα σου!

Σήμερα ζούμε σε επανάληψι το ίδιο σκηνικό του 1897, θα μας βάλουν στο δρόμο τους μπροστά σαν εμπροσθοφυλακή, να σκοτωθούμε και αυτοί θα πάρουν τα κερδισμένα με αίμα ωφέλει και όσοι επιζήσουν θα χρωστάμε  για τα όπλα που μας έδωσαν για να σκοτωθούμε για δικά τους ωφέλει και επιδιώξεις!

Παραδιγμα: Κατά τα έτη 1821-1822 οι Μεγάλες Δυνάμεις (Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία) κράτησαν αρνητική στάση απέναντι στην επανάσταση λόγω  των συμφερόντων της κάθε χώρας , της κοινής επιθυμίας να εμποδίσουν τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Μετά το τέλος του Ελληνοτουρκικού πολέμου του 1897, που έμεινε γνωστός ως «ατυχής πόλεμος», πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη συνομιλίες για την υπογραφή Συνθήκης Ειρήνης.

Σε αυτές πήραν μέρος εκπρόσωποι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και των Μεγάλων Δυνάμεων. Δηλαδή όλα τα όρνια έκατσαν στο τραπέζι να μοιράσουν το θύμα την Ελλάδα!!!

 Για αυτό δεν έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της Ελλάδας, καθώς η Ελληνική πλευρά είχε εμπιστευτεί τις τύχες της στις Μεγάλες Δυνάμεις! Δηλαδή έβαλλαν τον λύκο να φύλα τα πρόβατα!!!!

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων η Τουρκική πλευρά θέλησε να εκμεταλλευτεί τη στρατιωτική της επικράτηση στον πόλεμο που είχε προηγηθεί και να αποσπάσει σημαντικά κέρδη σε βάρος της Ελλάδας και το επέτυχε με τις ευχές και την κάλυψη των φιλικών  μεγάλων δυνάμεων??????.

Στο δια ταύτα, μόνο ένας άξιος στρατηγός πατριώτης μπορεί να χειριστή τέτοιες καταστάσεις, παρακάμπτοντας το πολιτικό σάπιο σύστημα!

Αν υπήρχαν πατριώτες πολιτικοί, ειδή έπρεπε να έχουν ανακηρύξει το έθνος σε έκτακτη στρατιωτική ανάγκη,  να έχουν ζητήσει από τον στρατό να αναλάβει την εθνική οργάνωση σε ετοιμότητα πολέμου από άκρη σε άκρη της επικράτειας, ανεξάρτητα από τα διεθνή διαβήματα που θα κάνει!

Οργάνωση της πολιτοφυλακής, οπλισμός των ελλήνων γηγενών στα χωράφια και όπου δουλεύουν και κοιμούνται, όσοι χρησιμοποιήσουν τον οπλισμό για προσωπικές διαφορές, θα δικάζονται όχι μόνο για το αδίκημα, αλλά και εσχάτη προδοσία, που χρησιμοποίησαν το όπλο που τους παρέχει η πατρίδα, για εθνικούς λόγους, οι παράπλευρες απόλυες θα είναι απειροελάχιστες και αξίζουν την θυσία για το έθνος!

Μόνο έτσι σώζετε ένα έθνος, όταν οι εχθροί είναι διάφοροι και περισσότεροι σε ανθρώπινο δυναμικό, όταν οι εχθροί σε έχουν περικυκλώσει!

Μόνο έτσι σε σέβονται, πρέπει να δείχνει τα δόντια σου και όχι τον πισινό σου, για να σε υπολογίζουν!

Σε διαφορετική περιπτώσει μας περιμένουν μαύρες ημέρες, όλεθρος και αίμα!

Και το πολιτικό σύστημα θα είναι στο εξωτερικό να καλοπέρνα με το αίμα σου, μέχρι να μαζέψουν τα πτώματα, για να αναλάβουν πάλι την καινούργια στάνη των ζώων!

 Πατριώτες του γλυκού νερού και ανθρωπιστές της κονόμας, μην πείτε ότι δεν σας το είπα, μην με πείτε πολεμοχαρή, γιατί εγώ μπορεί να έχω φύγει, αλλά τα παιδιά σας θα είναι ή νεκροί, ή σκλάβοι.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Το 1886 σε επανάληψη και πάλι το θύμα είναι η Ελλάδα, προς εξυπηρέτηση των άνομων συμφερόντων των παγκόσμιων δολοφόνων!

  • .
    .
    .
    .
    ΜΕ ΤΟΟΟΟΣΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
    .
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .
    .
    ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ …..
    .
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑ ΕΚΛΗΜΑ !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !
    .
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ !
    .
    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ; ; ;
    .
    .
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ,
    .
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ……
    .
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Ή ΑΜΥΝΑ …
    .
    .
    ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΟΔΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ,
    .
    ΓΑΪΔΟΥΡΟΔΕΣΕΙ !
    .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ………………………..
    .
    .
    .
    ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ – ΑΛΛΟ –
    .
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !
    .
    .
    .
    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ …………….
    .
    .
    .
    Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
    .
    .
    .

    • Πρώτον μίλησα για γηγενή πληθυσμό να οπλιστεί, για πολιτοφυλακή και να κηρυχθεί σε έκτακτη στρατιωτική ανάγκη το έθνος και τέλος όποιος κανί αδίκημα σε στρατιωτικό νόμο θα δικάζετε για εσχάτη προδοσία, αν λιπών κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος, τα αλλοδαπά θα εξαφανιστούν σε μια εβδομάδα, όπως ήρθαν κολυμπώντας έτσι θα φύγουν, άρον άρον!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>