«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατρίδομαζέματα προδοτόσκορπίσματα.

ΜΗΤΣΟΑΔΟΝΙΣ Α

Ο πολιτικός βόθρος έχει από όλα!

Aλ. Τσίπρας: Το όνομα «Μακεδονία» θα δοθεί στα Σκόπια, κάθε άλλο είναι εκτός πραγματικότητας.

Εχει πολλες τετοιες πορνες το προδοτικο συστημα!!!
Θέμα μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία», όπως και των ΚΤΕΛ, έθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου. 

Μήνυμα στο εσωτερικό της ΝΔ στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη διαγραφή του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να φρενάρει την έκφραση δημόσιας αμφισβήτησης του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη από γαλάζιους βουλευτές, λίγες μέρες πριν έρθει στη βουλή η συζήτηση για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Κούλογλου για Novartis: Η ΝΔ ήξερε και πίεζε να σταματήσει η έρευνα
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει, ότι πρώην υπουργός ζήτησε να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
«Στη ΝΔ, κάποιοι γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό για το σκάνδαλο Novartis, και έχω την πληροφόρηση πως ασκούσαν πιέσεις για να σταματήσουν οι έρευνες.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε ότι οι ΗΠΑ έχουν πολλά στοιχεία εναντίον στελεχών της ΝΔ και από τον Αμερικανό πρέσβη στην τελευταία συνάντηση που είχαν.

Κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του, γιατί θα βρεθεί εκτεθειμένος όταν αρχίσουν να έρχονται στοιχεία από το FBI», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, σε συνεντεύξεις του και σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου που διένειμε.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο κ. Κούλογλου δήλωσε πως, επειδή ακριβώς κάποιοι γνώριζαν, «κρυφτήκαν πίσω από το μακεδονικό.

Η πατριδοκαπηλία, ξέρετε, είναι το τελευταίο καταφύγιο του απατεώνα.

Επιπλέον, ένας πρώην υπουργός ζήτησε να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων του FBI, καθώς γνώριζε πως υπήρχαν στοιχεία εναντίον του».

Είπε, επίσης, ότι αυτή «η λάθος τακτική που ακολουθεί η αντιπολίτευση και ιδίως η αξιωματική, αντιδρώντας στην υπόθεση, φέρνει την κατάσταση στα άκρα και πλήττει τους δημοκρατικούς θεσμούς και την Δικαιοσύνη».

Ο κ. Κούλογλου πρόσθεσε ότι «δεν έχει υπάρξει προηγούμενο στην δημοκρατική ιστορία της χώρας, να καταγγέλλονται με αυτό τον τρόπο δικαστές ότι έχουν στήσει μια υπόθεση», αναφέροντας στη συνέχεια πως «αντίστοιχο μπούλιγνκ με αυτό που δέχεται η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, έχουμε να δούμε από το 1963, που οι ανακριτές στην Θεσσαλονίκη ερευνούσαν την υπόθεση της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη από τους παρακρατικούς».

Χαρακτήρισε εξίσου «απογοητευτική» την αντιμετώπιση των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, «που ενώ σε όλη την Ευρώπη προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε την προστασία τους, εδώ εκβιάζονται, λέγονται “κουκουλοφόροι”, ενώ κάποιοι “δημοσιογράφοι” βγάζουν ονόματα στην δημοσιότητα. Μετά από αυτές τις απειλές, θα βγει κανείς να μιλήσει ξανά;».

Μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία της Θεσσαλονίκης, είπε ότι «το πολιτικό σύστημα δέχεται σαν μπούμερανγκ τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, που ορίζει ότι όταν ένας ανακριτής βρεθεί μπροστά σε ένα όνομα πολιτικού, πρέπει να στείλει αμέσως την υπόθεση στην Βουλή».

«Ο νόμος αυτός που προστατεύει το πολιτικό σύστημα και παραγράφει τα αδικήματα μετά από μια κοινοβουλευτική θητεία, πλέον στρέφεται εναντίον του πολιτικού συστήματος. Εξάλλου, όταν προειδοποιεί ο ανακριτής ότι θα κάνει έρευνα, ο ύποπτος προφυλάγεται» πρόσθεσε.

«Δεν είμαστε εμείς οι ειδικοί για να κρίνουμε την δικογραφία και τις καταθέσεις των μαρτύρων. Το σκάνδαλο σε κάθε περίπτωση βέβαια, έχει προκαλέσει τριγμούς στην ΝΔ με διαγραφές και ένταση στο εσωτερικό.

Εάν είχαν κρατήσει την πρότερη στάση του “όλα στο φως” και “να αποφασίσει η δικαιοσύνη”, θα λειτουργούσαν υπέρ των θεσμών και της Δικαιοσύνης.

Τώρα όμως, μιλούν για παράλογες σκευωρίες και συνωμοσίες για να προστατευτούν μερικά στελέχη της ακροδεξιάς πτέρυγας, και ιδίως ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Σαμαράς» είπε ακόμα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας αυτή τη φορά:

«Το πολιτικό σύστημα πιάστηκε με τη γίδα στα χέρια.

Αυτό που αποδεικνύει η υπόθεση Novartis είναι ότι “δεν τα φάγαμε μαζί”, αλλά κάποιοι τα έφαγαν».
Τι φοβήθηκε ο Μητσοτάκης και διέγραψε τον Αντώναρο.

Η σιωπή κορυφαίων στελεχών και βουλευτών της ΝΔ.

Στο στόχαστρο μερίδας Καραμανλικών ο Άδωνις για υπονόμευση της πενταετίας Καραμανλή
Θοδωρής Λαπαναΐτης
Φεβρουαρίου 12 2018 07:21
Μήνυμα στο εσωτερικό της ΝΔ στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη διαγραφή του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να φρενάρει την έκφραση δημόσιας αμφισβήτησης του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη από γαλάζιους βουλευτές, λίγες μέρες πριν έρθει στη βουλή η συζήτηση για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Ήδη μια μέρα πριν τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου, ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος είχε ζητήσει την παραίτηση Γεωργιάδη από την αντιπροεδρία της ΝΔ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το σκάνδαλο της Novartis, γεγονός που προβλημάτισε ιδιαίτερα το Μοσχάτο.

Άλλωστε, πέραν των ψιθύρων στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μεταξύ σειράς γαλάζιων βουλευτών που είναι της άποψης ότι θα πρέπει ο κ. Γεωργιάδης να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος του κόμματος για να διευκολύνει πολιτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σειρά άλλων κορυφαίων στελεχών και βουλευτών της ΝΔ τις τελευταίες μέρες έχουν αποφύγει τις δημόσιες εμφανίσεις προκειμένου να μην κληθούν να σχολιάσουν τις εξελίξεις με το σκάνδαλο της Novartis.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Αντώναρος εξακολουθεί να θεωρεί άκυρη και αντικαταστατική τη διαγραφή του καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγκαλέσει τα αρμόδια όργανα και να παρουσιάσει αιτιολόγηση της απόφασή τους να τον θέσει εκτός κόμματος, ενώ έχει απευθυνθεί και στον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Από το Μοσχάτο εμμένουν στην απόφασή τους και υποστηρίζουν ότι τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη διαψεύδουν ότι υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της ΝΔ και του Κώστα Καραμανλή για το θέμα, ενώ επισημαίνουν ότι τις τελευταίες μέρες ο κ. Αντώναρος με σειρά τοποθετήσεών του στα social media έδειξε διάθεση κλιμάκωσης από την πλευρά του σε μια στιγμή, που όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, μέσω των φερόμενων ως εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο της Νοβάρτις στελεχών βάλλεται η ίδια η παράταξη από μια «κυβερνητική σκευωρία».

Δεν είναι τυχαίο ότι από την πρώτη στιγμή πηγές της ΝΔ εξηγώντας την απόφαση της διαγραφής του Ευάγγελου Αντώναρου θέλανε να αποσυνδέσουν τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο από τον Κώστα Καραμανλή και έλεγαν ότι «είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Και τούτο διότι το τελευταίο που θα ήθελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να ανοίξει ένα καινούργιο μέτωπο με τον πρώην πρωθυπουργό, την ώρα που μερίδα καραμανλικών και το στρατόπεδο Σαμαρά μέσω του Άδωνι Γεωργιάδη βρίσκονται σε ανοιχτό πόλεμο με αφορμή την υπόθεση της Νovartis.

Πάντως και ο Ευάγγελος Αντώναρος φρόντισε να αποσυνδέσει τη στάση του από τον Κώστα Καραμανλή επισημαίνοντας ότι «δεν παίρνω οδηγίες να πω ή να μη πω κάτι από κανένα.

Σέβομαι τον πρώην πρωθυπουργό ως κορυφαίο πολιτικό και προσωπικό μου φίλο.

Αλλά η υπόθεση αυτή είναι καταδικιά μου».

Τη στήριξή τους στον Άδωνι Γεωργιάδη εξέφρασαν πάντως ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να έχει εξοργίσει μερίδα των καραμανλικών και ουσιαστικά αυτό εξέφρασε ο Ευάγγελος Αντώναρος είναι το γεγονός ότι αποδίδουν στον Άδωνι Γεωργιάδη και στον Αντώνη Σαμαρά υπονόμευση της πενταετίας Καραμανλή και είναι ενδεικτική μία από τις αναρτήσεις του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου που οδήγησε στη διαγραφή του στην οποία τόνιζε ότι «ο μουσαφίρης αντιπρόεδρος μόλις είπε στην Γιάννα Παπαδάκου ότι “πάρτυ στο χώρο της υγείας γινόταν μέχρι το 2010.

” Τουτέστιν: όλα γίνονταν καλά από τον Παπανδρέου και μετά (ενδιαφέρον ε;;;;) κι όλα λάθος μέχρι τη διακυβέρνηση Καραμανλή.

Κατά τα άλλα αυτός ο κύριος είναι Νεοδημοκράτης…και βαζει τις κυβερνήσεις 2004-2009 (τότε βουλευτής του ακροδεξιού ΛΑΟΣ ο εν λόγω κύριος) στο στόχαστρο!!!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος είναι το δεύτερο στέλεχος που τίθεται εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαιτίας της κόντρας του με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Τον Οκτώβριο είχε τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας η Κατερίνα Παπακώστα η οποία σχολίασε τη διαγραφή Αντώναρου με μια αινιγματική δήλωση: «Σαββατοκύριακο, φίλοι μου.

Η γάτα μου λέει ότι, πολλά ξέρει ο ποντικός μα πιο πολλά ο γάτος.

Τα δύσκολα από Δευτέρα… Χαλαρά».
http://news247.gr
Εχει πολλες τετοιες πορνες το προδοτικο συστημα!!!
Θέμα μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία», όπως και των ΚΤΕΛ, έθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου. Υποστήριξε ότι οι τουρίστες που έρχονται είτε στο αεροδρόμιο, είτε στα ΚΤΕΛ πιστεύουν πως φτάνουν στα… Σκόπια!

Αφού άναψε τις σχετικές φωτιές, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης παρίστανε τον υπεράνω ζητώντας να μπει ένα χρονοδιάγραμμα σε ότι αφορά την αλλαγή των σχολικών βιβλίων των Σκοπίων, καθώς και σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα ζητήματα αλυτρωτισμού.

Μπουτάρης: «Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν ότι έρχονται στα Σκόπια»
https://politik.gr

«Πηγαίνεις στα Σκόπια και κάθε 30 χιλιόμετρα έχει Alexander the Great.

Σου γυρνάει το άντερο.

Πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας.

Θα κρατήσουμε το “Μακεδονία” στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ;

Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια.

Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία.

Χάσαμε και έχουμε υποστεί συστηματικές και συνεχόμενος ήττες.

Ακόμα και το μακεδονικό χαλβά χάσαμε» κατέληξε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Σκληρή απάντηση Μαξίμου στα «πυρά» του ζεύγους Μητσοτάκη

Λοβέρδος στον ΣΚΑΪ: Η συμμορία σπέρνει λάσπη για Novartis αλλά θα πληρώσει

Τσίπρας: Θα δώσουμε το όνομα Μακεδονία, θα πάρουμε τα αλυτρωτικά

Τσίπρας: Η Ελλάδα έχει δώσει το όνομα Μακεδονία εδώ και χρόνια.

Το Βήμα Online
Βενιζέλος: Τέλος στη φάση του παρασκηνίου περνάμε στην δημόσια διαδικασία.

Υπέρ της προληπτικής πιστωτικής γραμμής ο Γ. Στουρνάρας.
Μαρέβα Μητσοτάκη: Σε εξέλιξη επιχείρηση εξόντωσής μου -Δεν θα λυγίσω.
Σκοπιανό: Αιφνιδιαστική συνάντηση Κοτζιά-Ντιμιτρόφ στην Βιέννη.
Γιλντιρίμ: «Η Τουρκία στηρίζει τη “Μακεδονία” με τη συνταγματική της ονομασία»
Λοβέρδος στον ΣΚΑΪ: Η συμμορία σπέρνει λάσπη για Novartis αλλά θα πληρώσει
«Toν Φρουζή τον γνώρισα τυχαία 10 μήνες μετά την αποχώρησή μου από το υπουργείο Υγείας».
Υπόθεση Novartis: Μηνύσεις και αγωγές προανήγγειλε ο Ανδ. Λοβέρδος.
Εξελίξεις: Αιφνίδια συνάντηση Κοτζιά-Ντιμιτρόφ στη Βιέννη για το όνομα -Την Τρίτη με Νίμιτς.
Aλ. Τσίπρας: Το όνομα «Μακεδονία» θα δοθεί στα Σκόπια, κάθε άλλο είναι εκτός πραγματικότητας

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>