«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΡΤ 3, το κανάλι της Θεσσαλονίκης, έπαιζε ένα επεισόδιο της γνωστής σειράς «Κυριακή στο χωριό». Και έξω από το κτήριο ο λαός φώναζε για την πατρίδα του!!!

9 1

Αλήθεια οι εγκάθετοι της βουλής και των προδοτικών ΜΜΕ, πως την καταλαβαίνουν την ισονομία, την ισοπολιτεία, την αντικειμενικότητα, το όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι στο δικαίωμα της ενημέρωσις;;;

Πόσο βρόμικα και πρόστυχα μπορεί να είναι όλα τα προδοτικά αυτά τα στοιχεία, όταν φτύνουν την διαμαρτυρία χιλιάδων Ελλήνων πολιτών;;;

Για αυτή την ΕΡΤ ενδιαφέρονταν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ όταν είχε πέσει το μαύρο;;;

Δηλαδή η ΕΡΤ είναι ιδιοκτησία του κάθε εγκάθετου προδότη;;;

Αυτά τα βοθροκάναλα που διεκδικούν Συχνότητες στην Ελληνική επικράτεια, ποιους και πως θα τους ενημερώνουν τους Έλληνες;;;

ÓÕËËÁËÇÔÇÑÉÏ ÓÔÇ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ ÊÁÔÁ ÔÇÓ ×ÑÇÓÇÓ ÔÏÕ ÏÑÏÕ "ÌÁÊÅÄÏÍÉÁ" ÓÔÇÍ ÏÍÏÌÁÓÉÁ ÔÙÍ ÓÊÏÐÉÙÍ / ÁÅÑÏÖÙÔÏÃÑÁÖÉÅÓ - ËÇØÅÉÓ ÌÅ DRONE (MOTIONTEAM/ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ ÂÁÓÉËÇÓ)

Εντάξει είμαστε εθνικιστές δεν το αρνούμαστε, εσείς οι προδότες τους εθνικιστές, ίσων πατριώτες τους έχετε κατατάξη στους τρομοκράτες, δηλαδή η Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από προδότες ανθρωπιστές, ειρηνοποιούς του κόλου, λέτε στον εχθρό ελάτε γαμήστε και μην πληρώνετε, έχετε κάνει την βουλή μια κωλοτρυπίδα, με πόρνες πολυτελείας!

Αυτοί οι Κατά άλλους 500 χιλιάδες, κατά άλλους 400, κατά άλλους 90 και ας πούμε ότι ήταν λίγες χιλιάδες, δεν έχουν δικαίωμα να ακουστή η γνώμης τους σε πατριωτικά και εθνικά θέματα;

Όταν συκοφαντείται ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων ως τραμπούκους, εξτρεμιστές, απάνθρωπους και όταν των πατριωτικό εθνικισμό τον λοιδορείται και συκοφαντείτε, σε τι ελπίζετε, σε έναν εμφύλιο αδελφοκτόνο πόλεμο και εσείς να είσαστε στο εξωτερικό να κάνετε επανάσταση της κωλοτρυπίδα σας και μετά να έρθετε ως αντιστασιακοί στον σβέρκο των Ελλήνων;;;

Παίζετε προδότες με την φωτιά πάλι, αλλά αυτή τη φορά δεν θα σας βγει, θα γεμίσουν οι δρόμοι με κρεμασμένους προδότες, να σαπίζετε εκεί για παραδειγματισμό!

Για δείτε πως γυρίζουν οι καιροί, εγώ που φώναζα για το μαύρο στην ΕΡΤ, τώρα φωνάζω μαύρο στην ΕΡΤ!!!!!!!!!!!

Για σκεφτείτε τι ειρωνεία,  εμείς οι άνεργοι, οι πεινασμένοι αποκαταστήσαμαι τους καλοζωισμένους χορτάτους λιγδιάρηδες προδότες της ΕΡΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΥΛΟΣ

Όταν τα βοθροκάναλα της διαπλοκής μπαίνουν στον δρόμο της αρετής
Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η ΕΡΤ 3, το κανάλι της Θεσσαλονίκης, έπαιζε ένα επεισόδιο της γνωστής σειράς «Κυριακή στο χωριό». Λίγο πιο πέρα από το στούντιο, στον Πύργο τον Λευκό, τετρακόσιες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωναν για την Μακεδονία. Δεν τους είδαν, δεν τους άκουσαν. Ομοίως και τα άλλα πανελλαδικά κανάλια. Εκείνη την ώρα έβλεπαν όλοι ΕΡΤ 3 που έδειχνε Κυριακή στο χωριό.

Η ΕΡΤ, συνεπής στην ιερή προσήλωση των στελεχών της στην εθνοσωτήριο, υποβάθμιζε πιο μετά την συγκέντρωση μιλώντας για δεκάδες πολίτες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση. Δεκάδες! Στην συνέχεια αυτό το «δεκάδες» έγινε 90.000, που ήταν η επίσημη εκδοχή της αστυνομίας. Τόσος κόσμος ήταν μόνο όσοι μετακινηθήκαν με τα πούλμαν, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εδώ!

Κι ενώ από την ΕΡΤ μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα και είμαστε απολύτως σίγουροι ότι θα ζήσουμε και στο μέλλον αξέχαστες στιγμές, μεγαλύτερη εντύπωση μας έκανε η σιωπή ασυρμάτου που ακολουθήθηκε από τα ιδιωτικά κανάλια. Ούτε ένα από τα μεγάλα και πανελλαδικά κανάλια δεν βρέθηκε να διακόψει το πρόγραμμά του για να δείξει εικόνες από την συγκέντρωση. Ούτε ένα δεν ανέφερε «ζωντανά» τη είδηση. Βλέπετε, είναι συνηθισμένο φαινόμενο να συγκεντρώνονται κάθε ημέρα 400 χιλιάδες άνθρωποι. Ή έστω 200.000, όπως ήθελαν οι πιο απαισιόδοξες εκτιμήσεις ανθρώπων που έχουν μετρήσει στο παρελθόν δεκάδες συγκεντρώσεις στον ίδιο χώρο. Θέλετε να ήταν 90.000 που ήθελαν οι αρχές; Και πάλι ας μας δείξουν μία συγκέντρωση με 90.000 ανθρώπους τα τελευταία δέκα χρόνια.

Τι συνέβη και όλα τα ιδιωτικά κανάλια ακολούθησαν τον δρόμο της σιωπής; Να υποθέσουμε ότι τους μάζεψαν όλους σε ένα δωμάτιο και τους απείλησαν να τους στείλουν σε στρατόπεδα αναμόρφωσης; Αστειευόμαστε! Δεν συμβαίνουν τέτοια στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα. Μπορούν να σας διαβεβαιώσουν σχετικά και οι Γερμανοί που στηρίζουν την κυβέρνηση Τσίρπα. Οι Γερμανοί δεν θα στήριζαν μία μη δημοκρατική κυβέρνηση. Δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι. Να φταίει το γεγονός ότι η διαδικασία των αδειών είναι σε εξέλιξη; Θέλετε να πείτε, δηλαδή, ότι η ενημέρωση υποχώρησε για χάρη του ατομικού συμφέροντος του κάθε καναλάρχη; Κι αυτό δύσκολο, μπορείτε να ρωτήσετε όπου βρεθείτε και σταθείτε. Οι καναλάρχες σέβονται την ενημέρωση.

Αρχικά τα κανάλια «έπαιζαν» 30.000 διαδηλωτές. Το βράδυ έφτασαν ασθμαίνοντας τους 90.000.Υπομονή! Αν η ημέρα είχε κι άλλες ώρες θα βλέπαμε 200.000 κόσμο…

Η ουσία πάντως είναι ότι έπεσε «κανονικό μαύρο». Και το ερώτημα είναι τι θα πρέπει να κάνουν 400 χιλιάδες άνθρωποι για να δουν την εικόνα της πιο μαζικής διαδήλωσης των τελευταίων ετών να βγαίνει στις οθόνες τηλεοπτικών σταθμών που έχουν δημόσιες άδειες λειτουργίας. Η ενημέρωση ήταν ο μεγάλος χαμένος της χτεσινής ημέρας. Οι 400 χιλιάδες θα βρουν το δίκιο τους αργά ή γρήγορα. Θα ακουστούν. Για να μην πούμε ότι ακούγονται ήδη. Τα social media έδειξαν χτες ότι ο κόσμος μπορεί να ζήσει και να ενημερωθεί και χωρίς την τηλεόραση…

Θανάσης Μαυρίδης
thanasis.mavridis@liberal.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ΕΡΤ 3, το κανάλι της Θεσσαλονίκης, έπαιζε ένα επεισόδιο της γνωστής σειράς «Κυριακή στο χωριό». Και έξω από το κτήριο ο λαός φώναζε για την πατρίδα του!!!

  • .
    .
    ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Τσίπρας Συμφώνησε Σε Σύνθετη Ονομασία με τα Σκόπια
    .
    .
    Ιανουάριος 24, 2018
    .
    https://hellas-now.com/wp-content/uploads/2018/01/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%84-696×399.jpg
    .
    Ο Τσίπρας παραδίδει τον όρο Μακεδονία στους σκοπιανούς λες και ήταν τσιφλίκι του – Τρίζουν τα κόκκαλα του Παύλου Μελά
    Ζάεφ: «Αλλάζουμε το όνομα στο αεροδρόμιο και τους δρόμους» – Δεν είπε τίποτα για το Σύνταγμα
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Δηλώσεις Τσίπρα – Ζάεφ
    .
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=61&v=Ar1gQnvRMpI
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιαν 2018
    .
    «Τόσο εγώ όσο και ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ έχουμε την επιθυμία να αντιμετωπίσουμε τις υπαρκτές διαφορές μας με ρεαλισμό και υπευθυνότητα», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων στο περιθώριο της συνόδου του Νταβός.
    «Δεν θέλουμε απλά να λύσουμε το θέμα του ονόματος, αλλά να θέσουμε τις σχέσεις σε σταθερά θεμέλια.
    Πρώτα να αντιμετωπίσουμε τον αλυτρωτισμό σε όλες του τις μορφές, με εγγυήσεις ότι δεν θα αφήσουμε κανένα ανοιχτό παράθυρο για να υπάρξουν εκ νέου παρόμοιες προκλήσεις στο μέλλον», σημείωσε.
    «Ο Ζόραν με ενημέρωσε ότι είναι διατεθειμένος να προβεί σε σημαντικές πρωτοβουλίες άμεσα σε αυτή την κατεύθυνση. Και εγώ του είπα ότι και εμείς, πρωτοβουλίες που είχαμε παγώσει, θα τις προχωρήσουμε», τόνισε ο κ. Τσίπρας σημειώνοντας ότι η Αθήνα θα στηρίξει την υποψηφιότητα της γείτονος χώρας στην Πρωτοβουλία Αδριατικής – Ιονίου αλλά θα προχωρήσει και στην κύρωση της δεύτερης φάσης της σχέσης με την ΕΕ στο κοινοβούλιο.
    Προκειμένου να προχωρήσει η ευρωπαϊκή ενταξιακή πορεία και η ένταξη στο ΝΑΤΟ που θέλουν, πρέπει να βρούμε λύση σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα, σημείωσε ο κ. Τσίπρας. Πρέπει να συμφωνήσουμε σε σύνθεση ονομασία με ισχύ έναντι όλων. Συμφωνήσουμε να εντατικοποιήσουμε τις διαβουλεύσεις που διεξάγονται ήδη στα πλαίσια του ΟΗΕ.
    Παράλληλα, συμφωνήσαμε ότι οι συνομιλίες για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης θα εντατικοποιηθούν, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μέτρα σημαντικά σε ενέργεια, μεταφορές και διασυνοριακές επαφές. Το σημαντικότερο, τόνισε, είναι το άνοιγμα της διασυνοριακής διάβασης των Πρεσπών.
    Τι είπε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός
    Δηλώσεις έκανε και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ ο οποίος ανάφερε: «Είμαστε αποφασισμένοι και δεσμευμένοι να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να συμβάλλουμε να ξεπεραστούν τα προβλήματα των δύο χωρών». Ωστόσο δεν έκανε καμιά κουβέντα για αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων…
    Στην συνέχεια των δηλώσεων του ανέφερε πως: «Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε μία γειτονιά στα Βαλκάνια που θα είναι ευημερίας. Η πλειοψηφία των πολιτών και στις δύο χώρες θέλουν να είμαστε κοντά. Θέλουμε να είμαστε εταίροι στην ΕΕ και σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Η λύση πρεπει να λαμβάνει υπόψη της την εθνική αξιοπρέπεια των λαών μας. Θέλουμε να βρούμε λύση μετά από 25 χρόνια. Η χώρα μου θα αλλάξει το όνομα στο αεροδρόμιο και τις λεωφόρους.
    Αυτό δείχνει ότι δεν έχουμε αλυτρωτικές σκέψεις έναντι του γειτονά μας. Με τον Τσίπρα συζητήσαμε ήδη για αυτό. Θα παραμείνουμε δεσμευμένοι υπό τον ΟΗΕ, οι υπουργοί εξωτερικών θα είναι υπεύθυνοι για την διαδικασία υπό την δική μας επίβλεψη».
    .

    https://hellas-now.com/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%bf-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%8e%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b8%ce%b5%cf%84/
    .
    .
    ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .

  • .
    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    .
    ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ……………
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    O Κίρο Γκλιγκόροφ Δηλώνει ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 3 6 1992
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=9-huPB71OLY
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοε 2015
    .
    Σκοπιανός Πρόεδρος παραδέχεται οτι είναι σλάβος – Διετέλεσε δύο φορές Πρόεδρος
    .
    .
    Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Σκοπιανός Πρόεδρος ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΟΝ ΣΛΑΒΟΥΣ
    ΕΣΕΙΣ ( ΚΥΡΙΕ ) ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ; ; ; ΕΕΕΕΕΕ; ; ;
    .
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ …
    ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;;;
    ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ……..
    ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΚΥΡΙΕ ) ΤΣΙΠΡΑ
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ! ! !

    ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΗΝΕΤΕ ……………….

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ………

    .
    ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !
    .
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟΟΟΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
    .
    ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
    .
    ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !
    .
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !
    .
    ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    .
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !
    .
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ . . .
    .
    Δείτε τι έλεγαν τεράστιοι άνθρωποι του πνεύματος για τον Ελληνισμό και την προσφορά μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, και το που θα ήταν ο πλανήτης χωρίς εμάς.
    .
    Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και να έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ, από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα σε αυτήν.
    .
    Friedrich Wilhelm Nietzsche (Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε)
    .
    Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018
    .
    Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    .
    Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
    .
    Α’ Υπενθύμιση Ζ.Π. Ο πράκτορας της CIA Μπέιρ σε συνέντευξή του στο ebritic.com: “αξιωματούχοι της CIA γράφουν ακόμα και τις επίσημες ανακοινώσεις που διαβάζονται στα δελτία ειδήσεων”.
    .
    http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2018/01/blog-post_12.html
    .
    .
    .
    ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Τσίπρας Συμφώνησε Σε Σύνθετη Ονομασία με τα Σκόπια
    .
    Ιανουάριος 24, 2018
    .
    https://hellas-now.com/wp-content/uploads/2018/01/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%84-696×399.jpg

    .
    Ο Τσίπρας παραδίδει τον όρο Μακεδονία στους σκοπιανούς λες και ήταν τσιφλίκι του – Τρίζουν τα κόκκαλα του Παύλου Μελά
    Ζάεφ: «Αλλάζουμε το όνομα στο αεροδρόμιο και τους δρόμους» – Δεν είπε τίποτα για το Σύνταγμα
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Δηλώσεις Τσίπρα – Ζάεφ
    .
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=61&v=Ar1gQnvRMpI
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιαν 2018
    .

    https://hellas-now.com/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%bf-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%8e%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b8%ce%b5%cf%84/
    .
    .
    .
    Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ …………….
    .
    Σοφία Μαυραντζά , για το CNN GREECE, 06 Σεπτεμβρίου 2016
    .
    ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 23.450.000 ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ (350.000 Χ 67 ΕΤΗ).
    .
    http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2017/07/350000-10.html
    .
    ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,
    .
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΠ …….
    .
    .
    ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ , ΛΟΓΙΑ , ΛΟΓΙΑ , ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

    ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ !
    .
    .
    .

    ΞΥΠΝΑΤΕ ……………

    ΛΕΥΤΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    .
    .
    .
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ
    .
    ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΒΡΟΧΗ
    .
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    .
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΣΧΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ……
    .
    ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…….
    .
    ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    Ο .Λ .Ο .Ι
    .
    ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    .
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ
    .
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !
    .
    .
    .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
    .
    .
    .
    Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018
    .
    Νίμιτς και Soros πάνε πακέτο – Ποια είναι τα τσιράκια του Soros στην Ελλάδα; (Κρατήστε αυτή τη λίστα στο αρχείο σας)
    .
    .
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-Cz-YiStTymU/WmcDihNdZ4I/AAAAAAABomA/daK7Y4hYlOA4anf-ooqoecZrmBa9uMpZQCLcBGAs/s400/2018-01-23_113920.png
    .
    .

    Λυσίμαχος Σαμασίτης
    .
    Θα ζητήσει η κυβέρνηση να αλλάξει ο, έμμισθος από τον Soros, διαμεσολαβητής του ΟΗΕ;
    .
    Mας πληροφόρησε ο καθηγητής Γεωπολιτικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μάζης σε μία τηλεοπτική συνέντευξη ότι,
    .
    «Ο κύριος Νίμιτς είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ‘CDRSEE‘ το οποίο κέντρο χρηματοδοτείται από το γνωστό ‘Open Society Fund – Macedonia’ του κύριου Σόρος και το οποίο έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και .. χρηματοδοτείται και από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης…» και όλοι αυτοί γενικώς τώρα συζητάνε για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    “Ο Ι. Μάζης για τις τελευταίες εξελίξεις & την ονομασία των Σκοπίων…”
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=BNpikPX1kKQ
    .

    Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιαν 2018
    .
    Ο σκοπός του CDRSEE [CENTER FOR DEMOCRACY AND RECONCILIATION IN SOUTHEAST EUROPE] είναι με δυο λόγια, να ξαναγράψει την ιστορία στην νοτιοανατολική ευρώπη, στην περιοχή μας, για την «ειρήνη», την «δημοκρατία» και την «αγάπη». (όπως περίπου μας τα λένε και οι οικουμενιστές)
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/soros-soros.html
    .
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ………
    Κ@ΥΦ@ΛΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ :
    Ε .Λ .Λ .Α .Δ .Α ! ! ! ! ! !
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    .
    .
    ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ !
    .
    όλοι αυτοί οι οποίοι προδίδουν,
    .
    θα είναι μόνο για καταναγκαστικά έργα και για να σπάνε πέτρες.
    ..

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>