Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Ο τρελός και η τρέλα του

Α Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ

Σήμερα το έτος 9018 οι Έλληνες συμπεριφέρονται, όπως αυτός που είναι στην θάλασσα σε μια βάρκα με κουπιά και η βάρκα έχει μια τρύπα μικρή και αντί να βουλώσει την τρύπα, ματώνει τα χέρια του στο κωπηλάτισμα και πνίγεται!!!

Πως αλλιώς μπορείς να εξηγήσεις, όταν κάθομαι και κουβεντιάζω με αυτόν που έρχεται γιατί κάποιοι του είπαν να έρθει με θράσος ιδιοκτήτη στο σπίτι μου και να μου λέει, ότι είμαι υποχρεωμένος να μοιραστώ το σπίτι μου μαζί του;;;;

Τι είναι ιθαγένεια και τι μάτριξ;

Κάθε άνθρωπος αποκτά ιθαγένεια τη στιγμή που γεννιέται, κατά κανόνα την ίδια με έναν από τους γονείς του (δίκαιο του αίματος) ή υπό προϋποθέσεις του τόπου γέννησής του (δίκαιο του εδάφους).

Η Εγκλιμάτιση διαχρονικά στα ήθη και έθιμα, δηλαδή χιλιάδες γενιές έζησαν και πέθαναν στο ίδιο έδαφος με την ίδια μοιράδια του χώματος αυτού, το οποίο πότισαν με αίμα, κόπο, ιδρώτα, θυσίες!

Η πολιτογράφησης ή η παροχή υπηκοότητας ( ελληνικής ιθαγένειας ) κατά την παγκόσμια νομική επιστήμη δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα.

Μόνο άμοιροι νομικής παιδείας μπορούν να ισχυρισθούν το αντίθετο.

Ιθαγένεια ή υπηκοότητα ονομάζεται νομικά η ιδιότητα του πολίτη, για την ακρίβεια ο νομικός δεσμός του ατόμου με το κράτος στο οποίο ανήκει.

Κάθε άνθρωπος αποκτά ιθαγένεια τη στιγμή που γεννιέται, κατά κανόνα την ίδια με έναν από τους γονείς του (δίκαιο του αίματος) ή υπό προϋποθέσεις του τόπου γέννησής του (δίκαιο του εδάφους).

Κατά τη διάρκεια της ζωής του ενδέχεται να αποκτήσει νέα ιθαγένεια οικειοθελώς – η διαδικασία αυτή ονομάζεται πολιτογράφηση.

Ενδέχεται επίσης, εάν προβεί σε πράξεις προδοσίας ή συμμετέχει στην αντιπολίτευση εναντίον αυταρχικών καθεστώτων, να στερηθεί την ιθαγένειά του – σε αυτήν την περίπτωση και αν δεν έχει την ιθαγένεια άλλου κράτους χαρακτηρίζεται ως ανιθαγενής.

Συνέλληνες, θερμά σας παρακαλούμε να μεταδώσετε με κάθε μέσο (internet, email, ράδιο, τηλεόραση, εφημερίδες, καθημερινές συνομιλίες) ώστε να το πληροφορηθεί κάθε Έλληνας όπου γης.

Είμαστε γηγενής λαός, αυτό προσπαθούν με φτιαχτούς αφύσικους νόμους και μεταφορά μπάσταρδων φυλών να αλλοιώσουν την αλήθεια!

Η γεωγραφική θέσις της χώρας μας, μεταξύ τριών ηπείρων, την μεταβάλλει αυτοδικαίως σε πύλη εισόδου στον φερόμενο ευρωπαϊκό «παράδεισο» των όντως εμπεριστάτων και δυστυχούντων πληθυσμών της Ασίας και της Αφρικής και είναι γνωστή η μέθοδος που χρησιμοποιούν κυρίως οι Τούρκοι δουλέμποροι  υπό την συγκάλυψεΙ του ΝΑΤΟ-ΟΗΕ-ΜΚΟ Σορος- Ροτσιλ-ΔΝΤ- Π τραπεζα και της Ευρωπαϊκής Ενώσεις του Καλλέργη και του Φαλμεράγιερ.

Βυθίζοντες τα πλαστικά πλοιάρια μεταφοράς των μεταναστών μεταβάλλοντες τεχνηέντως τις διαδικασίες αποτροπής εισόδου εις τα χωρικά ύδατα της χώρας σε ανθρωπιστικές επεμβάσεις διασώσεως των διακινδυνευόντων με πνιγμό παρανόμων αλλοδαπών.

Το ανήθικο και ανθελληνικό, είναι ότι το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή άνωση των λαών και ο ΟΗΕ που υποτίθεται πρέπει να προστατεύει την ιθαγένεια των γηγενή λαών, κάνει τα στραβά μάτια για  την Ιθαγένεια του κάθε λαού και την επιβάλει στα μέτρα  τους κάθε φορά, μετά από ένα χρόνο, μπορεί να μας επιβάλουν άλλου είδους Ιθαγένεια!!!!

Και η συνεχή αναμόχλευση των Σκοπίων είναι μέσα στα σχέδια, να διαρρηχτεί η έννοια της ιθαγένειας!

Θα ισχυριστούν μερικοί, ότι η αναδρομή στο ιστορικό παρελθόν, εμπεριέχει το στοιχείο του ξενοφοβικού συνδρόμου, είναι όμως τραγικό λάθος να παραμεριστεί η ιστορική πραγματικότης, ότι κάθε σπιθαμή Ελληνικής γης που απελευθερώθει από την βάναυσο οθωμανική – μουσουλμανική σκλαβιά,  με ποταμούς αίματος και τύμβους οστών.

Θα πρέπει καθημερινός  να ηχούν στη σκέψη μας οι λόγοι του τουρκου Πρωθυπουργού της γείτονος χώρας Τουργκούτ Οζάλ λέγοντας:

«Οι διεκδικήσεις της Τουρκικής Πολιτείας εις βάρος της Ελλάδος μπορούν να υλοποιηθούν με την ειρηνική επέλαση μουσουλμανικών πληθυσμών σε αυτή, υπό την μορφή μεταναστευτικού ρεύματος».

Πιστεύω ότι ουδείς εχέφρων θα ήθελε να δη αυξανόμενη την μουσουλμανική μειονότητα της Ελλάδος με ακρίτες πολιτογραφήσεις μεταναστών μουσουλμανικής θρησκευτικής παραδοχής, οι οποίοι θα απαιτήσουν αυτό που συμβαίνει στην Ελληνική Θράκη, δηλαδή να υποχωρεί το ελληνικό δικανικό σύστημα, έναντι της μουσουλμανικής Uma και του θρησκευτικού νόμου Sharia, να ισχύει εις όλη την Επικράτεια.

Παρά τα τις ανθελληνικές κορώνες  του Φαλμεράγιερ και άλλων συγχρόνων του θαυμαστών, ο Ελληνικός λαός αποτελεί ( Γένος ) και συνεπώς οι ντιρεκτίβες της Νέας Εποχής, διάβαζε του διεθνούς Σιωνιστικού τέρατος, που τώρα επιχειρεί να στραγγαλίσει την οικονομική ζωή του Πλανήτη, δια πολυπολιτισμική σύνθεση της Ελληνικής Πολιτείας τυγχάνουν δια την συντριπτική πλειονοψηφία του Ελληνικού Λαού απαράδεκτες και επομένως το ζήτημα της αλλαγής του κώδικος ιθαγενείας πρέπει να τύχη της συγκεκριμένης ψήφου του Ελληνικού λαού.

Όχι φυσικά σαν το ΌΧΙ που έγινε ΝΑΙ.

Η έννοια του ( Γένους είναι σύμφυτος με το δίκαιο του αίματος ) και όχι με το δίκαιο του τόπου γεννήσεως, που ισχύει κυρίως σε νεοπαγή κρατικά σχήματα με χαρακτήρα μωσαϊκού εθνοτήτων όπως  ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία κλπ.

Νομίζω ότι θα πρέπει εμπράκτως το σάπιο πολικό σύστημα να δείχνει καθημερινός τον πατριωτισμό του για την πατρίδα και η ελευθερία όλων μας να  αποδεικνύεται έμπρακτα.

Τι προβλέπει ο νέος κώδικας για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με το οποίο τροποποιείται ο κώδικας της ελληνικής ιθαγένειας.

Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις, επανακαθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για την κτήση ελληνικής ιθαγένειας, με δήλωση και αίτηση, λόγω γέννησης και φοίτησης ή φοίτησης σε σχολείο στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ορίζεται ότι, την ελληνική ιθαγένεια αποκτούν:

Τέκνα αλλοδαπών που γεννιούνται στην Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση εγγραφής και φοίτησης σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και νόμιμης συνεχούς παραμονής ενός εκ των γονέων τους, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ανήλικοι αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν ολοκληρώσει τη φοίτηση είτε εννέα τάξεων είτε έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα και είναι απόφοιτοι ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ, εφόσον διαθέτουν απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα.

Επανακαθορίζονται θέματα σχετικά με τη διαδικασία απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας από τέκνο αλλοδαπού που την απέκτησε με δήλωση ή πολιτογράφηση.

Επίσης, στον νέο κώδικα, ρυθμίζονται θέματα για τη χορήγηση άδειας διαμονής με δικαίωμα εργασίας στους πολίτες τρίτων χωρών.

Ακόμα, προβλέπεται ότι:

Μειώνεται και ορίζεται στο ποσό των 50 ευρώ από 150 που ισχύει σήμερα, το απαιτούμενο τέλος που καταβάλλει ο εργοδότης για κάθε πολίτη τρίτης χώρας που απασχολεί με εποχική εργασία.

Ο εργοδότης οφείλει για κάθε απασχολούμενο στην αγροτική οικονομία ή σε εποχική εκμετάλλευση, να προκαταβάλλει στον ΟΓΑ ασφαλιστικές εισφορές που αντιστοιχούν σε διάστημα ενός μηνός.

Επιτρέπεται κατ” εξαίρεση, η χορήγηση θεώρησης εισόδου με δικαίωμα εργασίας σε εποχικά εργαζόμενους που εισέρχονται για περίοδο που δεν υπερβαίνει τις 90 μέρες.

Επιτρέπεται η χορήγηση θεώρησης εισόδου για εποχική εργασία πολλαπλών εισόδου μέγιστης διάρκειας διαμονής έξι μηνών ανά δωδεκάμηνο, με την οποία μπορεί να πραγματοποιήσει πολλαπλές εισόδους στην ελληνική επικράτεια.

Ενήλικες υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν αποφοιτήσει από το σχολείο δεν απαιτείται να πάρουν άδεια διαμονής για ανθρωπιστικούς λόγους (όπως μεταξύ άλλων, θύματα και μάρτυρες εγκλημάτων ρατσιστικής βίας).

Στα μέλη της οικογένειας που συνοδεύουν πολίτη τρίτης χώρας, ιδιοκτήτη ακινήτων και στα οποία χορηγείται ατομική άδεια διαμονής, περιλαμβάνονται και οι απευθείας ανιόντες των συζύγων.

Παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης διαμονής μακράς διάρκειας και στους κατόχους Εθνικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς.

Σε περίπτωση γέννησης τέκνου στην Ελλάδα, ως την έναρξη ισχύος του νόμου, από γονέα που διαμένει σε χώρα με άδεια διαμονής, μπορεί να χορηγηθεί στον έτερο γονέα άδεια διαμονής για οικογενειακή επανένωση.

Μειώνεται και ορίζεται στα 150 ευρώ, από 1.500-3.000 ευρώ που ισχύει σήμερα, το πρόστιμο που επιβάλλεται σε πρόσωπα που υποβάλλουν ανακριβείς δηλώσεις ή βεβαιώσεις στο πλαίσιο του Κώδικα.

Επιτρέπεται η διατήρηση του Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς των αλλοδαπών συζύγων ομογενών από την Αλβανία που έχουν πολιτογραφηθεί, εκτός των οριζόμενων περιπτώσεων.

Τέλος, με τροπολογία συνίσταται Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε. (Δ.ΕΠ.ΕΝ.Ε Α.Ε.).

Έλληνας πολίτης με προσφυγή του στο ΣτΕ από το 2015

Ζητά την ακύρωση του νόμου περί Ελληνικής Ιθαγένειας ως Αντισυνταγματικό αλλά και Παράνομο !

Την ώρα που το μόνιμο θέμα συζήτησης στα καφενεία και στις δημόσιες συζητήσεις είναι οι βίαιες περικοπές  στα χρηματικά έσοδα του πολίτη και οι συνεχώς αυξανόμενες υποχρεώσεις του προς το κράτος, συντελείται κάτι τραγικότερο και δυστυχώς μη αναστρέψιμο αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα –χθες.

Είναι η μαζική ελλην-οποίηση των αλλοδαπών μεταναστών, παρανόμων δε στην συντριπτική πλειοψηφία τους.

Οι οποίοι νομιμοποιούνται εκ των υστέρων με αδιαφανείς διαδικασίες και με ανοικτές τις έρευνες για τα κυκλώματα παράνομων ελληνοποιήσεων και για τις σχέσεις λαθρεμπόρων, ΜΚΟ και του οργανωμένου εγκλήματος.

Η αποκορύφωση του παραλογισμού ήρθε με την απόδοση της ελληνικής  ι θ α γ έ ν ε ι α ς  (!).

Οι θανατηφόρες βιομηχανίες των επικυρίαρχων, θέλουν δούλους μια χρήσεως, με μαύρα μεροκάματα και ένα κράτος να στρατοπεδεύουν, για αυτό όλοι διάλεξαν τους φιλόξενους ανθρωπιστές Έλληνες!!!

Γαμώ την τρέλα μου, συνεχίστε να το παίζεται ανθρωπιστές σε βάρος των παιδιών σας!

Η προώθηση των ιθαγενο-ποιήσεων που έχει ως de–facto αποτέλεσμα έχει την αντικατάσταση των αυτοχθόνων πληθυσμών, έγινε από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών με θρησκευτική ευλάβεια.

Mε την σημερινή κυβέρνηση βέβαια να θεωρεί τον εαυτό της από προοδευτική έως και ευεργέτη της ανθρωπότητας!!!!!!!!!!!!

Υπήρξαν όμως και αντιστάσεις, μεμονωμένες, εκ μέρους των πολιτών.

Όπως κατά του νόμου 3838/2010 (περίφημος νόμος «Ραγκούση» επί κυβερνήσεως Παπανδρέου) που απέδιδε ελληνική ιθαγένεια χωρίς ουσιαστικά κριτήρια και χωρίς να θέσει ζήτημα ποσόστωσης αλλοδαπών στον συνολικό πληθυσμό.

Τρεις έλληνες πολίτες και τρεις σύλλογοι κατέθεσαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Το ΣτΕ προς τιμήν του και πράττοντας το καθήκον του δικαίωσε την προσφυγή και με την απόφαση 460/2013 έκρινε τον παραπάνω νόμο  Α ν τ ι σ υ ν τ α γ μ α τ ι κ ό.

Στην συνέχεια, το 2015, η υφυπουργός μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου η προδότρια ανθρωπίστρια επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κατέθεσε πρόταση νόμου για την τροποποίηση του κώδικα ελληνικής ιθαγένειας.

Τότε η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου με περισσό θράσος είχε δηλώσει ότι οι τροποποιήσεις είχαν γίνει «για να αποφευχθούν στο μέλλον οι σκόπελοι του ΣτΕ» λες και η απόφαση του Συμβουλίου δεν προστάτευε την Συνταγματική νομιμότητα αλλά ήταν το εμπόδιο στο «θεάρεστο» (αλλά πάντα εθνομηδενιστικό) έργο της.

Και όμως όλα τα ζόμπι επί γης ειρήνης στην Ελλάδα αυνανίζονται και δεν βλέπουν, ότι και αυτοί που κυβερνούν και αυτοί που αντιπολιτεύονται, είναι της ίδιας φάρας και θα πάνε τα ζόμπι να τους ξανά ψηφίσουν, διότι είναι λέει ειρηνοποιοί- ανθρωπιστές και πολιτισμένοι… στον θάνατο που τους ετοιμάζουν!

Τελικά ο ανθελληνικός νόμος υπερψηφίστηκε πανηγυρικά (με εξαίρεση την Χρυσή Αυγή) και έγινε ο νόμος 4332/2015 (εις αντικατάσταση του 3838/2010).

Κατά του νόμου αυτού κατατέθηκε και πάλι προσφυγή στο ΣτΕ στις 9/11/2015 από Έλληνα πολίτη.

Επί δύο χρόνια καθυστερείται ασυστόλως η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με συνεχείς αναβολές.

Αναγνωρίζει ιθαγένεια σε τέκνα αλλοδαπών που οι ίδιοι απέκτησαν ιθαγένεια με τον νόμο Ραγκούση που έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικός

« … στην ουσία είναι τέτοια η εκτεταμένη παραβίαση του Συντάγματος όπως έχει αναγνωριστεί από το ΣτΕ (2010) και μάλιστα επαναλαμβανόμενη που θα μπορούσε να γίνει λόγος για σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας με κοινοβουλευτική κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος…»  –  ενεργοποιώντας το άρθρο 120 του Συντάγματος.

Συνέλληνες, θερμά σας παρακαλούμε να μεταδώσετε με κάθε μέσο (internet, email, ράδιο, τηλεόραση, εφημερίδες, καθημερινές συνομιλίες) ώστε να το πληροφορηθεί κάθε Έλληνας όπου γης.

Αξιότιμοι συμπολίτες της Αριστεράς και του αντι-εξουσιαστικού ελευθεριακού κομμουνιστικού χώρου: ο βίαιος εποικισμός της Ευρώπης έχει δημιουργήσει φόβο, καχυποψία, εργασιακή δουλεία, γκέτο, άβατα, οργή, εγκληματική συμπεριφορά, και απομόνωση.

Αυτά όλα είναι το ισχυρότερο λιπαντικό στα γρανάζια της εξουσιαστικής μηχανής του Κεφαλαίου.

Αξιότιμοι συμπολίτες του εθνικιστικού/δεξιού/πατριωτικού  μετώπου: αν περιμένετε να κάνουν οι εισβολείς το «λάθος» και να δώσουν αφορμή για δραστικά μέτρα, θυμηθείτε ότι έχουν την υψηλή καθοδήγηση και ενδεχομένως το λάθος να καθυστερήσει  τόσο που κάποια εκατομμύρια να έχουν προλάβει να βαπτιστούν ιθαγενείς Έλληνες, οι ιθαγενείς τελούν υπό την διεθνή προστασία του ΟΗΕ …

Αξιότιμοι συμπολίτες του κεντρώου, «πολιτικώς ορθού» χώρου: αντιληφθείτε έγκαιρα ότι συντελείται καθοδηγούμενος εποικισμός της Ευρώπης που υποστηρίζεται με πακτωλό χρημάτων, υλικοτεχνικά, στρατιωτικά και υπερσύγχρονα logistic μέσα.

Η παγκοσμιοποίηση χάνει έδαφος και θέλει να αφήσει πίσω της χάος όπως ακριβώς έκανε η Βρετανική αυτοκρατορία όταν παρέδωσε  τις αποικίες της.

Δεν είναι συνωμοσιολογία, είναι η ωμή πραγματικότητα που δεν θα την ακούσετε στις ειδήσεις των 9 …

Mην περιμένετε από τους άλλους … Πράξτε τα δέοντα τώρα …

Ο πολίτης με  ε π ί γ ν ω σ η   έχει την μέγιστη ευθύνη και  ας  είναι  και  μειοψηφία !

Για να δούμε τι λέει η διακήρυξει των ηνωμένων εθνών για τους αυτόχθονες;

Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Αυτοχθόνων Πληθυσμών Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση με το Ψήφισμα 61/295 της 13ης Σεπτεμβρίου 2007

Η Γενική Συνέλευση

Καθοδηγούμενη από τους σκοπούς και τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την καλή πίστη στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων που έχουν αναλάβει τα Κράτη σύμφωνα με το Χάρτη,

Επιβεβαιώνοντας ότι οι αυτόχθονες πληθυσμοί είναι ίσοι με όλους τους άλλους πληθυσμούς, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα όλων των πληθυσμών στη διαφορετικότητα και στο να θεωρούν τους εαυτούς τους διαφορετικούς και να γίνονται σεβαστοί ως τέτοιοι,

Επιβεβαιώνοντας επίσης ότι όλοι οι πληθυσμοί συμβάλλουν στην πολυμορφία και τον πλούτο των πολιτισμών που αποτελούν κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας,

Επιβεβαιώνοντας επιπλέον ότι όλα τα δόγματα, οι πολιτικές και οι πρακτικές που βασίζονται ή υποστηρίζουν την  ανωτερότητα των πληθυσμών ή των ατόμων με βάση την εθνική τους καταγωγή ή τις φυλετικές, θρησκευτικές, εθνικές και πολιτισμικές διακρίσεις, είναι ρατσιστικές, επιστημονικά ψευδείς, νομικά άκυρες, ηθικά καταδικαστέες και κοινωνικά άδικες,

Αυτά είναι τα τερτίπια του ΟΗΕ, τα φτιάχνει με διπλή ερμηνεία, διαβάστε παρακάτω να καταλάβετε!

Επαναβεβαιώνοντας ότι οι αυτόχθονες πληθυσμοί θα είναι ελεύθεροι, κατά την άσκηση των δικαιωμάτων τους, από κάθε είδους διακρίσεις,

Εκφράζοντας την ανησυχία ότι οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν υποφέρει από τις ιστορικές αδικίες ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, του αποικισμού και της αποστέρησης της γης, των εδαφών και των πηγών τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ασκήσουν, ιδιαίτερα το δικαίωμά τους στην ανάπτυξη, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους ,

Αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη  για σεβασμό και  προώθηση των έμφυτων δικαιωμάτων των αυτοχθόνων πληθυσμών που απορρέουν από τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές δομές και τον πολιτισμό τους, τις πνευματικές παραδόσεις, την ιστορία και τη φιλοσοφία, και ιδιαίτερα των δικαιωμάτων τους αναφορικά στη γη, τα εδάφη και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές,

Αναγνωρίζοντας, επίσης, την επιτακτική ανάγκη για σεβασμό και προώθηση των δικαιωμάτων των αυτοχθόνων πληθυσμών που επιβεβαιώνονται στις συνθήκες, τις συμφωνίες και τις άλλες εποικοδομητικές διατάξεις με τα Κράτη,

Καλωσορίζοντας το γεγονός ότι οι αυτόχθονες πληθυσμοί αυτοοργανώνονται για την πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική τους χειραφέτηση, με σκοπό να θέσουν τέλος σε κάθε μορφή διάκρισης και καταπίεσης, όπου και αν συμβαίνουν,

Πεπεισμένη ότι ο έλεγχος των αυτοχθόνων στις εξελίξεις που επηρεάζουν τους ίδιους και τη γη τους, τα εδάφη και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τους θεσμούς, τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις τους, καθώς και να  προωθήσουν την ανάπτυξή τους σύμφωνα με τις προσδοκίες και τις ανάγκες τους,

 Αναγνωρίζοντας ότι ο σεβασμός στη γνώση, τον πολιτισμό και τις παραδοσιακές πρακτικές των αυτοχθόνων, συμβάλλει στη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη και στην ορθή διαχείριση του περιβάλλοντος,

Υπογραμμίζοντας τη συμβολή της αποστρατικοποίησης της γης και των εδαφών των αυτοχθόνων πληθυσμών για την ειρήνη, την οικονομική και κοινωνική πρόοδο, την ανάπτυξη, την κατανόηση και τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των εθνών και των λαών του κόσμου.

Αναγνωρίζοντας ειδικότερα το δικαίωμα των αυτοχθόνων οικογενειών και κοινοτήτων να είναι από κοινού υπεύθυνοι για την ανατροφή, την εκπαίδευση, τη μόρφωση και  ευημερία των παιδιών τους, σύμφωνα με τα δικαιώματα του παιδιού,

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα δικαιώματα που αναγνωρίζονται από τις συνθήκες, τις συμφωνίες και άλλες εποικοδομητικές διατάξεις μεταξύ των Κρατών και των αυτοχθόνων πληθυσμών είναι, σε ορισμένες περιπτώσεις, ζητήματα διεθνούς ενδιαφέροντος, συμφέροντος, ευθύνης και φύσεως,

Λαμβάνοντας επίσης υπόψη ότι οι συνθήκες, οι συμφωνίες και άλλες εποικοδομητικές διατάξεις, και η σχέση μεταξύ τους, αποτελούν τη βάση για μια ενισχυμένη συνεργασία μεταξύ των αυτοχθόνων πληθυσμών και των Κρατών,

Αναγνωρίζοντας ότι ο Καταστατικός Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών, το Διεθνές Σύμφωνο για τα Οικονομικά, Κοινωνικά και Πολιτιστικά Δικαιώματα (2), το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα, καθώς και η Διακήρυξη της Βιέννης και το Πρόγραμμα Δράσης (3), επιβεβαιώνουν τη θεμελιώδη σημασία του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των πληθυσμών, βάσει των οποίων καθορίζουν ελεύθερα το πολιτικό τους καθεστώς και  επιδιώκουν ελεύθερα την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική τους ανάπτυξη,

Έχοντας υπόψη ότι τίποτα σε αυτή τη Διακήρυξη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαγορεύσει σε οποιοδήποτε πληθυσμό το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης που ασκείται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο,

Πεπεισμένη ότι η αναγνώριση των δικαιωμάτων των αυτοχθόνων πληθυσμών σε αυτή τη Διακήρυξη, θα ενισχύσει τις σχέσεις αρμονίας και συνεργασίας μεταξύ των Κρατών και των αυτοχθόνων πληθυσμών, με βάση τις αρχές της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των μη διακρίσεων και της καλής πίστης,

Ενθαρρύνοντας τα Κράτη να συμμορφωθούν αλλά και να εφαρμόσουν αποτελεσματικά όλες τις υποχρεώσεις τους όπως αυτές ισχύουν για τους αυτόχθονες πληθυσμούς στο πλαίσιο των διεθνών οργάνων, ιδίως εκείνων που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, έπειτα από διαβούλευση και συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους πληθυσμούς, Υπογραμμίζοντας ότι τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ένα σημαντικό και συνεχή ρόλο να διαδραματίσουν για την προώθηση και την προστασία των δικαιωμάτων των αυτοχθόνων πληθυσμών,

Πιστεύοντας ότι η Διακήρυξη αυτή αποτελεί ένα βήμα μπροστά για την αναγνώριση, την προώθηση και την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών των αυτοχθόνων πληθυσμών και για την ανάπτυξη των σχετικών δραστηριοτήτων του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών στον τομέα αυτό,

Αναγνωρίζοντας και επαναβεβαιώνοντας ότι κάθε αυτόχθονος έχει πρόσβαση, χωρίς διακρίσεις, σε όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που αναγνωρίζονται από το διεθνές δίκαιο και ότι οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν συλλογικά δικαιώματα που είναι ουσιώδη για την ύπαρξή, την ευημερία και την πλήρη ανάπτυξή τους ως πληθυσμοί,

Αναγνωρίζοντας ότι η κατάσταση των αυτοχθόνων πληθυσμών ποικίλλει από περιοχή σε περιοχή και από χώρα σε χώρα και ότι η σημασία των εθνικών και περιφερειακών ιδιαιτεροτήτων και του διαφορετικού ιστορικού και πολιτισμικού παρελθόντος πρέπει να λαμβάνεται υπόψη,

Επισήμως διακηρύσσει την ακόλουθη Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Αυτοχθόνων Πληθυσμών ως ένα επίτευγμα που πρέπει να βρει μιμητές και που θα εφαρμοστεί σε πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαίου σεβασμού:

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!

Ποιοι θα ορίζουν εφεξής την ιθαγένεια στην Ελλάδα

Αυτά που συμβαίνουν κατά της εθνικής μας υπόστασης δεν έχουν προηγούμενο!

Είναι τόσα πολλά που το «πληκτρολόγιό» μας έχει πάρει «φωτιά»!

Η κυβέρνηση ορίζει έναν «ιστορικό», ο οποίος κάνει λόγο για «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», «προμελετημένη εθνοκάθαρση» των Αλβανοτσάμηδων από τους Έλληνες, αμφισβητεί την Γενοκτονία των Ποντίων και εξισώνει τις σφαγές στον Πόντο και την Μικρά Ασία από τους Τούρκους με «τις σφαγές της μειονότητας» στην Τσαμουριά, για την θέση του νέου ειδικού γραμματέα Ιθαγένειας!

Πρόκειται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», για τον 51χρονο «διδάκτορα Ιστορίας», Λάμπρο Μπαλτσιώτη, ο οποίος θα επιδιώξει να επιταχύνει τις διαδικασίες απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μετανάστες.

Με τέτοιες ιστορικές απόψεις, μπορείτε να φανταστείτε με τι ρυθμό και προϋποθέσεις θα δίνονται, από τούδε και στο εξής, ιθαγένειες στην Ελλάδα.

Άλλωστε, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο ίδιος θεωρείται από πολλούς συναδέλφους του ως θιασώτης της απλοποίησης και της επιτάχυνσης των διαδικασιών για την κτήση ιθαγένειας.

Διαδικασίες που έχει θέσει ως προτεραιότητα η σημερινή κυβέρνηση της Αριστεράς!

Αυτά από εμάς!

Αν θέλετε να σιγουρευτείτε σε σχέση με τα προαναφερθέντα, παραθέτουμε το μακροσκελές ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος»:

Η ομιλία στο ΚΕΜΟ

Οταν τον Φεβρουάριο του 2008 ο κ. Μπαλτσιώτης συμμετείχε ως ομιλητής στην πρώτη δημόσια και θυελλώδη εκδήλωση που έγινε στη χώρα μας για το ζήτημα των Τσάμηδων, το εξοργισμένο ακροατήριο, αποτελούμενο από μέλη βορειοηπειρωτικών συλλόγων, δεν θα μπορούσε να φανταστεί τη μετέπειτα εξέλιξή του σε επικεφαλής ενός ευαίσθητου κυβερνητικού πόστου.

Στη σχετική πρόσκληση εκείνης της ημερίδας με θέμα «Ιστορία και επικαιρότητα του ζητήματος των Τσάμηδων στις ελλονοαλβανικές σχέσεις» -που πραγματοποιήθηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από το Κέντρο Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων (ΚΕΜΟ)- αναγραφόταν:

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επιχειρείται με δημόσια εκδήλωση η μελέτη ενός από τα πιο “ευαίσθητα” μειονοτικά ζητήματα της Ελληνικής Ιστορίας», με τον νυν ειδικό γραμματέα Ιθαγένειας να αναπτύσσει το θέμα «Οι προϋποθέσεις της έξωσης».

Η ομιλία του κατηγορήθηκε από συναδέλφους του στον ίδιο επιστημονικό κλάδο -στο σύνολό της- ως «πολιτική ανακατασκευή» της Ιστορίας.

Σε τέτοιον μάλιστα βαθμό ιστορικής αλλοίωσης ώστε οι ίδιοι μετριοπαθείς ιστορικοί έκαναν σκωπτικά λόγο ότι άνετα η συγκεκριμένη ομιλία του θα μπορούσε να αναγνωστεί στην αλβανική Βουλή που ομόφωνα έχει ορίσει την 27η Ιουνίου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Τσάμηδων.

Στον απόηχο της ημερίδας τα βραδινά δελτία ειδήσεων εκείνης της ημέρας φιλοξενούσαν ρεπορτάζ με τον τίτλο «Υπέρ των Τσάμηδων Ελληνες επιστήμονες».

Ωστόσο η αποδομητική ερμηνεία των ιστορικών γεγονότων υπό το πρίσμα της ιδεολογικά φορτισμένης χρήσης τους δεν σταμάτησε εκεί.

«Ομογενής, ήτοι Ελλην ή Αλβανός την καταγωγήν» τιτλοφορούνταν το άρθρο του κ. Μπαλτσιώτη στην «Αυγή» τον Φεβρουάριο του 2011 με αφορμή την απόφαση του Δ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι βασικές διατάξεις του Νόμου 3838/2010 περί μαζικής απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές.

Ο αρθρογράφος, αφού αναφέρθηκε «στην άγνοια των δικαστών σε σχέση με την ιστορία της ελληνικής ιθαγένειας, ιστορία αποκρύψεων, αντιφάσεων και αλλαγών…», απάντησε στο υποθετικό ερώτημα που έθεσε:

«Ας υποθέσουμε, όμως, ότι μπροστά στους δικαστές που εξέδωσαν τη συγκεκριμένη απόφαση παρουσιάζονταν δύο έφηβοι.

Ο ένας απόγονος κάποιου που έφυγε από την Πελοπόννησο πριν από έξι γενιές (με 1,5% ελληνικό αίμα!), με πλήρη άγνοια των ελληνικών και της Ελλάδας και Έλληνας πολίτης με τη λογική της καταγωγής, αλλά και με το ισχύον και σήμερα δίκαιο, ακόμη και μετά τη μεταρρύθμιση του 2010.

Ο άλλος, ένα παιδί χωρίς ελληνική καταγωγή, που γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Ελλάδα.

Πιστεύω ότι οι ίδιοι δικαστές θα διάλεγαν ως κατάλληλο να είναι Έλληνας πολίτης τον δεύτερο».

Εξι χρόνια αργότερα και με βάση τον νόμο της προ 4μήνου σύστασης της Ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας, η οποία υπάγεται απευθείας στον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, τα τρέχοντα καθήκοντα του κ. Μπαλτσιώτη είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημόσιων πολιτικών για θέματα που αφορούν στην κτήση και απώλεια της ελληνικής ιθαγένειας, ενώ παράλληλα έχει υπό την εποπτεία του τη Διεύθυνση Ιθαγένειας του υπουργείου.

Η επιστημονική εξειδίκευση του ειδικού γραμματέα Ιθαγένειας επικεντρώνεται σε ζητήματα γλωσσικής και θρησκευτικής ετερότητας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σπούδασε Ιστορία στο δημόσιο κολέγιο του Παρισιού Ecole des Hautes Études en Sciences Sociales, ενώ σήμερα είναι διδάκτωρ Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο οποίο διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα το μάθημα «Η ετερότητα στα Βαλκάνια, οι πηγές και η ανάγνωσή τους».

Άμα έχεις τέτοιους δάσκαλους καθηγητές… Το μάτριξ είναι γεγονός!

Το κυβερνητικό στέλεχος υποστηρίζει ότι δεν συντελέστηκε Γενοκτονία στον Πόντο και ότι ο συγκεκριμένος όρος δρα αποπροσανατολιστικά καθώς η ελληνική πλευρά οδηγήθηκε στην εκφορά εθνικιστικού και αλυτρωτικού λόγου!

Όταν βάζεις το σώβρακο και φοράς κυλόττα, όλα τα κάνεις!!!

Η Τσαμουριά και οι «σφαγές»

Στη μελέτη του με τίτλο «Τσαμουριά:

Πραγματικότητες και φαντασιώσεις» που περιλαμβάνεται στον φάκελο σημειώσεων για το μάθημα «Ιστορία και πολιτισμός της νεότερης Αλβανίας» του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, αναφέρεται στις «σφαγές» των Τσάμηδων από ελληνικά αντάρτικα αποσπάσματα.

Ξεκινώντας από την παραδοχή της πλήρους απόκρυψης «των σφαγών της μειονότητας από τις δυνάμεις του ΕΔΕΣ (Εθνικός Δημοκρατικός Ελληνικός Σύνδεσμος) που χαρακτηρίζει την ελληνική πλευρά», ο κ. Μπαλτσιώτης επισημαίνει:

«Αυτό που έπραξε ο ΕΔΕΣ ήταν μια προμελετημένη εθνοκάθαρση, σύμφωνα με τον όρο που χρησιμοποιούμε σήμερα: σκοπός ήταν η εκδίωξη της μειονότητας και ένα από τα μέσα ήταν οι σφαγές.

Και ο ΕΔΕΣ μπορεί να μην ήταν το συντεταγμένο κράτος, λίγο καιρό αργότερα, όμως, συμμετείχε στο κράτος».

Αφού ισχυρίζεται ότι η ελληνική αφήγηση «αποκρύπτει πλήρως την εθνοκάθαρση και τις σφαγές», ο ιστορικός επιχειρεί μια ακροβατική σύνδεση των γεγονότων που συνέβησαν στην περιοχή της Τσαμουριάς με τη σφαγή των ελληνικών πληθυσμών κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή.

«Η αναγόρευση σε γενοκτονία (των Τσάμηδων) των γεγονότων του 1944-1945 από την αλβανική Βουλή απλώς επιβεβαιώνει την εθνική τύφλωση και υποστηρίζει την άποψη ότι μια ανιστορική εθνικιστική πολιτική μπορεί να είναι καλή εσωτερική και εξωτερική πολιτική, θυμίζει δε αρκετά την πιο πρόσφατη αναγόρευση σε γενοκτονία των σφαγών και των εκτοπισμών που διεπράχθησαν κατά των ελληνικών πληθυσμών στη Μικρά Ασία».

Στο σημείο αυτό της μελέτης το κυβερνητικό στέλεχος κάνει αναφορά και στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!

Για αυτό γίνεται όλη η πουστιά των πουσταράδων!

«Τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια αναπτύσσεται στην Αλβανία ένας εθνικιστικός λόγος στον οποίο η Τσαμουριά κατέχει προνομιακή θέση δίπλα στο Κόσοβο και τη Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Αναφορά σε «Μακεδόνες» και «μακεδονική μειονότητα» κάνει ο ιστορικός και στη μελέτη του «Η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας:

Μια προσπάθεια προσέγγισης».

Εξάλλου, ο κ. Μπαλτσιώτης συμμετείχε το 2010 στην ημερίδα με τίτλο «Από κοινού οικοδομούμε γέφυρες», η οποία πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια με ομιλητές Σκοπιανούς και Έλληνες ιστορικούς σε μια προσπάθεια γεφύρωσης των διαφορών των δύο χωρών μέσω της Ιστορίας.

Αλήθεια τι γεφύρωση επήγαν να κάνουν και ποιος νοήμον κουβεντιάζει ή κάθετε στο ίδιο τραπέζι, με αυτόν που διεκδικεί με το έτσι θέλω το μισώ σπίτι σου, προσωρινά και μετά όλο;;;

Αναφορικά με τους Έλληνες της Αλβανίας, στην παραπάνω ανάλυση επισημαίνει: «Ο αλυτρωτικός (πια) όρος Βόρειος Ηπειρος χαρακτηρίζει τα εδάφη που ακόμα διεκδικούνταν από την Ελλάδα και ο όρος Βορειοηπειρώτης αντίστοιχα τους ορθόδοξους πληθυσμούς που κατοικούσαν σε αυτά.

Μέχρι και σήμερα, ως επιχείρημα της ελληνικότητας αυτών των περιοχών προτάσσεται η ύπαρξη ελληνικών σχολείων σε πολλές ορθόδοξες κοινότητες μέχρι τη δημιουργία του αλβανικού κράτους ή και αργότερα.

Το επιχείρημα αυτό είναι αβάσιμο».

Στο περιοδικό «Χρόνος» αμφισβήτησε τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Στο μεταξύ, ιδιαίτερη σύνδεση της Γενοκτονίας των Ποντίων με την υπόθεση των Τσάμηδων επιχειρείται στο κείμενο του κ. Μπαλτσιώτη με τίτλο «Ποιον ωφελεί η αναδιάταξη της θέσης των Ποντίων» που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2013 στο περιοδικό «Χρόνος».

Αναφερόμενος στη χρήση του όρου «γενοκτονία» για τις σφαγές των Τούρκων στον Πόντο γράφει:

«Αν ανήκουμε, λοιπόν, σε όσους επικροτούν τη χρήση του όρου ως ιστορικού αναλυτικού εργαλείου, θα μπορούσε να αποδεχθεί κανείς την ποντιακή γενοκτονία, καθώς όπως είδαμε το κάνουν κάποια μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας για ήσσονος σημασίας συμβάντα, αν και πάλι θα έπρεπε να δικαιολογηθεί η χρήση του όρου.

Ερχόμενοι στην ελληνική περίπτωση, οι “χρήστες” του όρου θα πρέπει προφανώς με συνέπεια να τον χρησιμοποιούν, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση των μουσουλμάνων Τσάμηδων ή ακόμη και κάποιων πράξεων που έκαναν αντάρτικα σώματα στον Πόντο».

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζει ότι δεν συντελέστηκε γενοκτονία στον Πόντο συγκριτικά με τις σφαγές των Αρμενίων από τους Τούρκους, κάνοντας λόγο για «ψευδοεπιστημονική βιβλιογραφία».

«Με αφετηρία τα παραπάνω, δηλαδή τη θεώρηση της “βαρύτητας” και τη σύγκριση με τους Αρμένιους, δεν συντελέστηκε γενοκτονία στον Πόντο και παράλληλα βέβαια στη Μικρά Ασία.

Είναι προφανές ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με μια λαϊκή ιστοριογραφία, αλλά και την εθνική, βασισμένες είτε σε πραγματικές μαρτυρίες είτε σε κατασκευές, αλλά ακόμη και σε μυθεύματα.

Έχει δημιουργηθεί μια ψευδοεπιστημονική βιβλιογραφία, στην οποία μετέχουν και κάποια μέλη της κοινότητας των ιστορικών, που πολλές φορές αποδέχονται στοιχειωδώς χαλκευμένα στοιχεία, όπως για παράδειγμα αυτά του πληθυσμού στον Πόντο πριν από τις εκκαθαρίσεις και των θυμάτων τους, ή που δυστυχώς κατασκευάζουν άλλα, όπως των υποτιθέμενων “κρυπτοχριστιανών” που έμειναν πίσω».

Στο ίδιο άρθρο, αφού εκφράζει την πεποίθησή του ότι το ερώτημα για τον αν συντελέστηκε γενοκτονία στον Πόντο είναι πολιτικό και όχι ιστορικό, σημειώνει με κάποια έλλειψη σεβασμού, προς την ξεριζωμένη από την πατρογονική της γη, δραστήρια και ακμάζουσα σήμερα στη Ελλάδα και τον κόσμο, ποντιακή κοινότητα:

«Από την καθιέρωση της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας, που άλλωστε προτάθηκε από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ, μέχρι την προσθήκη της ποντιακής φορεσιάς στην προεδρική φρουρά, βλέπουμε ένα συνεχές στην αναδιάταξη της θέσης των Ποντίων.

Παράλληλα αναπτύχθηκε μια ολόκληρη βιομηχανία επένδυσης στο ποντιακό, όπου από πολιτικούς, τοπικούς παράγοντες και ακαδημαϊκούς, μέχρι γυμναστές-χορογράφους και εταιρείες τροφοδοσίας αναπαρήγαγαν -και οικονομικά- το ίδιο το ζήτημα, αλλά και τον ρόλο του στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Θεωρώ δε ότι όλα αυτά τα είχαν ήδη εγκολπωθεί και τα διαχειρίζονταν όχι μόνο οι εργολάβοι του ποντιακού, αλλά όλοι οι αντιτιθέμενοι στους “γραικύλους”, από τον Καραμπελιά και τον Καλεντερίδη μέχρι τον Χριστόδουλο και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, δηλαδή είχε ήδη διαχυθεί το ζήτημα στην ακροδεξιά, ειδικά στη Βόρειο Ελλάδα, αλλά όχι μόνο».

Παράλληλα, εκτιμώντας ότι οι γενοκτονίες «αυγαταίνουν κάθε χρόνο και η σημασία τους μειώνεται», επικεντρώνεται στο αφήγημά του, στο οποίο ισχυρίζεται ότι η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων οδήγησε την ελληνική πλευρά στην εκφορά εθνικιστικού και αλυτρωτικού λόγου.

«Η γενοκτονία δηλαδή αποτελεί μια αναφορά, που ναι μεν ωφέλησε την κοινότητα, καθώς αναπροσάρμοσε τη θέση της στην ιεραρχία του εθνικού φαντασιακού, αλλά άνοιξε τον δρόμο για την άσκηση ενός εθνικιστικού, αν όχι λανθάνοντα αλυτρωτικού λόγου και ανάλογων επενδύσεων πολιτικού κεφαλαίου σε αυτόν.

Παράλληλα, εξελίχθηκε μια άλλη διαδικασία, αυτή της δημιουργίας ενός ιστορικού ενιαίου φαντασιακού Πόντου».

Οσοι ενδιαφέρονται, πάντως, για την πλήρη ανάπτυξη της συλλογιστικής του κ. Μπαλτσιώτη και την εξαγωγή των διατυπωμένων συμπερασμάτων του γι’ αυτό το ευαίσθητο ζήτημα, μπορούν να διαβάσουν σε πλήρη έκταση το άρθρο του στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chronosmag.eu/index.php/lplss-p-fl-ex-ths-p.html.

Οι αντιδράσεις των ιστορικών

Οι αντιδράσεις που πυροδότησε με τις συγκεκριμένες θέσεις του από ιστορικούς ποντιακής καταγωγής και όχι μόνο, οδήγησαν τον κ. Μπαλτσιώτη να επανέλθει δύο μήνες αργότερα με νέο άρθρο του στον ίδιο ιστότοπο, με τίτλο «Είτε ως ερμηνευτική αφετηρία είτε ως ερμηνευτικό ζητούμενο, η “γενοκτονία” δεν μπορεί παρά να δρα αποπροσανατολιστικά», όπου αρνείται ότι ανήκει στους «αρνητές της ποντιακής-μικρασιατικής γενοκτονίας», αλλά δεν θεωρεί ότι (η γενοκτονία) είναι όρος ιστορικής ανάλυσης και «ταξινόμησης».

Παράλληλα, δηλώνει ευθαρσώς αριστερός ιστορικός.

«Οσο για τον χαρακτηρισμό μου ως “αριστερού ιστορικού”, η αλήθεια είναι -για να μιλήσω συναισθηματικά- τον αποδέχομαι και εναντιώνομαι σε μια “δεξιά” ποντιακή αφήγηση».

Και καταλήγει:

«Είτε ως ερμηνευτική αφετηρία, είτε ως ερμηνευτικό ζητούμενο, η “γενοκτονία”, όπως κάθε άλλη τέτοιου τύπου έννοια, δεν μπορεί παρά να δρα αποπροσανατολιστικά και να δημιουργεί νέες αφηγήσεις που “ποιοτικά” δεν δια¬φέρουν από τις στρατευμένες εθνικές ή άλλες αφηγήσεις όπως τις γνωρίσαμε -μάλιστα μέχρι πρόσφατα- στην Ελλάδα και την Τουρκία». Βλ. www. chronosmag.eu/index.php/lplss-f-g-e-p-p-e-ppsls.html

Επιστημονικοί κύκλοι, πάντως, αναφερόμενοι στο φορτισμένο ιδεολογικά έργο καθώς και στις αριστερόστροφες μελέτες και έρευνες του νεοδιορισμένου επικεφαλής της Ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας, εκτιμούν ότι τέτοιες αντιλήψεις μπορούν να τροφοδοτήσουν τυφλές εντάσεις ανάμεσα στους αυτόκλητους «εθναμύντορες» που εκφράζουν την «οργή» και την «αγανάκτησή» τους κατά του λεγόμενου εθνομηδενισμού.

Προφανώς την ευθύνη για την επιλογή και την τοποθέτηση του κ. Μπαλτσιώτη σε ευαίσθητη θέση την έχει η κυβέρνηση, η οποία το λιγότερο επωμίζεται και το βάρος των «εξεζητημένων», αν όχι ακραίων, ιστορικών του τοποθετήσεων, αν δεν συμφωνεί απόλυτα με αυτές.

Ωστόσο, κατά την άσκηση των καθηκόντων του για τη διεκπεραίωση και την επιτάχυνση σε υποθέσεις κτήσης ιθαγένειας από αλλοδαπούς, που επιθυμεί ασμένως η κυβέρνηση, απαιτείται ορθολογισμός και διαφάνεια.

Ο εκφυλισμός ενός λαού δεν γίνεται αυτόματα.

Θέλει χρόνια και πολλές πουστάρες όλων των πολιτικών και θρησκευτικών αποχρώσεων, το μεγάλο μπαμ έγινε από τις εθνικόφρονες πολιτικές πουτάνες, κυνός δεξιές!

Καραμανλού, Αβρωφίνα και μετά από τις πολιτικές πουτάνες αναθάρρησαν οι καλλιτεχνικές, μετά στις δημοσιογραφικές, έτσι μολύνθηκε όλος ο λαός, από πουτανολεσβικές εκφυλιστικές παθήσεις!

Στιχομυθία εμένα με έναν φίλο μου που γνωριστήκαμε στο στρατό, συναντηθήκαμε ξανά σε άδεια στην Αθήνα, που πας φίλε, που να πάω δεν έχω ούτε λεφτά για εισιτήριο, περίμενε εδώ μια ώρα και θα γυρίσω, αυτά απ έξω από το κτήριο που ήταν το γραφείο του υπουργού άμυνας στην Κοραή.

Πράγματι γύρισε και μου έδωσε λεφτά για τα εισιτήρια και με κέρασε και φαγητό.

Τι έγινε ρε φίλε, που τα βρήκες, ας είναι καλά ο υπουργός εθνικής άμυνας, με είδε σε μια άσκηση και ζήτησε να έρθω να τον δω.

Το είδα σκυφτών και με πλήρωσε μου έδωσε και ένα μήνα άδεια!!!

Τι περιμέναμε από έναν λαό που ανεχόταν για υπουργό άμυνας , έναν πούστη;;;

Και έναν Πρωθυπουργό βιολέτα;;;

Περιττό να σας πω ότι πέταξα τα λεφτά στα μούτρα του φίλου μου και έκανα προσπάθειες να ξεράσω το φαγητό που είχα μόλις φάει, αλλά είμαι δύσκολος στον εμετό και είναι ακόμα μέσα μου, αυτός μου αντέτεινε ότι τι να κάνω ρε φίλε δεν είχα ούτε για τσιγάρο, ξέρεις αυτός τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα τους φαντάρους κάθε μήνα, εγώ θα το έπαιζα ηθικός, οι γύρο του δεν ήξεραν τι υπουργό είχαν;;;

Έτσι γίναμε σαν λαός νόμιμες διεθνείς πουτάνες!

Για αυτό μην κραυγάζετε άπαντες, αλλά κοιτάξτε να ξεβρομίσετε την κόπρο του Αιγέα!!!

Αποικία και Προτεκτοράτο η Ελλάς

Η λέξη προτεκτοράτο προέρχεται από την Αγγλική λέξη Protect, και από τη Γαλλική protectorat, που σημαίνει προστατευόμενο και αδύναμο κράτος, αδύναμο οικονομικά ή αμυντικά, ή και τα δύο.

Αδύναμο κράτος εννοείται από πλευράς γεωπολιτικής, γεωστρατηγικής, γεωενέργειας, και γεωοικονομίας.

Το προτεκτοράτο είναι κράτος μη δυνάμενο να εφαρμόσει τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, παρά μέσω άλλης καλουμένης προστάτιδος ή επικυρίαρχης δυνάμεως.

Το προτεκτοράτο είναι εξαρτημένη πολιτεία από τη προστάτιδα δύναμη, ή δυνάμεις.

Για να γίνει προτεκτοράτο ένα Ευρωπαϊκό κράτος, μέλος της Ε.Ε., της Ευρωζώνης, & του ΝΑΤΟ, πρέπει οι κυβερνώντες αυτό πολιτικοί να είναι δοσίλογοι, πολιτικές πόρνες και προδότες, και να προστατεύονται από τη προστάτιδα δύναμη.

Οι προστάτες για να κατοχυρώσουν την εξουσία τους επάνω στο προτεκτοράτο, φροντίζουν να εγκαθιστούν σαν τοπική εξουσία, πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες με πολλά τρωτά κρυφά κουσούρια.

Έτσι κοιμίζουν το λαό του προτεκτοράτου, και μας ελέγχουν χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε.

Συνήθως, τα κράτη εκείνα που θεωρούνται προτεκτοράτα,(Ελλάδα), έχουν διαφορετικό πολιτισμό από το κράτος-προστάτη, (Γερμανία- Αμερική- Αγγλία- Γαλλία και άλλα), υπό τη προστασία των οποίων υπάγονται, υπέρ του οποίου αναγνωρίζουν και παραχωρούν κυριαρχικά τους δικαιώματα.

Αποικία λέγεται μια χώρα εξαρτημένη από άλλο κράτος, το οποίο εκμεταλλεύεται τους οικονομικούς κυρίως πόρους αυτής.

Αποικία λέγεται η χώρα εκείνη που αποτελεί κτήση άλλης ισχυρότερης δυνάμεως, και ελέγχεται από αυτήν στρατιωτικά, οικονομικά, και πολιτικά.

Σήμερα η χώρα μας ελέγχεται από τη Γερμανία οικονομικά και πολιτικά, διαμέσου Ε.Ε., ενώ προηγουμένως μας έλεγχαν οι ΗΠΑ πολιτικά, οικονομικά, και στρατιωτικά μέσω ΝΑΤΟ, και όχι μόνο…..

Έκλεισαν και έδιωξαν τις βιομηχανίες μας, για να αγοράζουμε τα δικά τους προϊόντα.

Έκαψαν τα δικά μας πολυκαταστήματα, για να φέρουν τα δικά τους.

Κατάστρεψαν τη Γεωργία μας, κατάστρεψαν τη κτηνοτροφία μας, για να εισάγουμε κρέατα, γάλατα, και τυριά από την Ολλανδία και Γερμανία.

Θυμηθείτε τα σκάνδαλα, Siemens, Hofting, υποβρύχια και άλλους εξοπλισμούς, τον ΟΤΕ, κ.λ.π.

Κατάντησαν την Ελλάδα «Κλωτσοσκούφι» της Ευρώπης.

Η παθητική στάση της δοσιλογικής και πουτάνας πολιτικής ηγεσίας, επιτρέπει τον εμπαιγμό της χώρας από τους Σιωνιστές δανειστές της τρόϊκα.

Τελικά μας έκαναν προτεκτοράτο, με ΣαμαροΒενιζέλους, με Μνημόνια, με επόπτες, και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.!!!

Μάθανε οι γύφτοι ότι γα@ιόμαστε και πλάκωσαν!

Λεβέντηδες, συντονιστικές, κεντροαριστερές, ποτάμια, μαύροι και κόκκινοι φασίστες και πάει λέγοντας το σοη!

Όλα αυτά συμβαίνουν στη πατρίδα μας λόγω της εκάστοτε φοβισμένης, ανάξιας, ανίκανης, και προδοτικής πολιτικής ηγεσίας.

Στην περίπτωση της Ελλάδας, σήμερα έχουμε παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα στη τρόϊκα, βλέπε ελέγχους σε όλα τα υπουργεία από τους επόπτες Τόμσεν και της συνοδείας αυτού, τους Γερμανούς Ράϊχενμπάχ, και Φούχτελο, για να εφαρμόσουν το νέο Γερμανικό Imperium.

Με στρατοφύλακες την τράπεζα Ελλάδος και τους γενίτσαρους διοικητές της.

Τα προτεκτοράτα δεν δικαιούνται να συνάπτουν συμφωνίες με άλλα κράτη.

Γιαυτό η συμφωνία που κάναμε με τη Ρωσία για τους αγωγούς ακυρώθηκε.

Γιαυτό δεν μπορούμε να χαράξουμε και ανακηρύξουμε τη δική μας Α.Ο.Ζ.

διότι είμεθα προτεκτοράτο και αποικία, των δανειστών μας, δηλαδή της τρόϊκα, (ΔΝΤ, ΕΚΤ, & μηχανισμό Ε.Ε.) λέγε Σιωνιστικές τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, και της μαφίας αυτών.

Η προστάτιδα δύναμη δικαιούται να συνθηκολογεί για λογαριασμό του προστατευόμενου κράτους, το οποίον δεν λέγεται πλέον κράτος, αλλά περιοχή, ή χώρα.

Και οι τρείς προστάτιδες δυνάμεις στο παρελθόν, και παρόν, μας φέρθηκαν απαίσια και εχθρικώτατα, μας πούλησαν στους εχθρούς μας.

Είθε ο παντοδύναμος Θεός, να τους το ανταποδώσει.

Σήμερα τελούμε προτεκτοράτο και αποικία προς εκμετάλλευση, υπό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, μέσω Γερμανίας.

Το ξανά είπε να μην το ξεχνάμε πρόσφατα ο ανθέλληνας Φίσερ, δεν είσαστε ελεύθεροι, είσαστε προτεκτοράτο υπό κηδεμονία!

Το κράτος-προτεκτοράτο έχει καθεστώς που εδραιώνεται με συμφωνία μεταξύ κρατών, από τα οποία το ένα ελέγχει ως προστάτιδα δύναμη, το άλλο, στις εσωτερικές υποθέσεις του οποίου αναμειγνύεται υποχρεωτικά δεσμευτικά και αποφασιστικά.

Προτεκτοράτο είναι το κράτος εκείνο που τελεί υπό τον έννομο έλεγχο προστάτιδας δύναμης, έχοντας για οικονομικούς λόγους απολέσει την εθνική του κυριαρχία και αυτοδιάθεση, κοινώς έχει μεταβληθεί σε αποικία Με την συγκαταθετική σιωπή του ΟΗΕ προστάτη των εθνών.

Βλέπε εδώ Γερμανική εποπτεία και έλεγχο από Ράϊχενμπάχ, Φούχτελο, ΄Τόμσεν, Δρακουλεσκου. Λαγκαρτ, Μακρον μερκελ, Σοιπλε, κλπ, σε μια εγκάθετη κυβέρνηση φοβισμένων ανδρεικέλων.

Προτεκτοράτο είναι το κράτος εκείνο που έχει ουσιαστικά απωλέσει την εθνική του αυτοδιάθεση, και βρίσκεται υπό τον έλεγχο άλλου ισχυρότερου Κράτους.

Το ΒΗΜΑ της Κυριακής 18/11/12 στο κύριο άρθρο γράφει, «Η Ελλάδα δεν είναι αποικία».

Δυστυχώς εκ του αποτελέσματος προκύπτει και αποδεικνύεται ότι η Ελλάς υπό τη σημερινή εφιαλτική πολιτική ηγεσία κατάντησε αποικία και προτεκτοράτο.

Υπάρχει διαρκής έλεγχος της Τρόϊκα στα ταμεία του κράτους, εννέα στις δέκα επιχειρήσεις θα πουληθούν στους ξένους ή θα πτωχεύσουν, η διεθνής επιτροπεία στις Ελληνικές τράπεζες τις απειλεί με αφελληνισμό με την λεγόμενη ανακεφαλαίωση, κούρεμα των κόπων του λαού, καπιταλ κοντρόλ και άλλα.

Τελικά η χώρα απειλείται με διαμελισμό, (Βλέπε δηλώσεις της πρώην προέδρου της Βουλής, προς το πρόεδρο Παπούλια).

Που δεν οδηγήθηκε σε εθνικό δικαστήριο, για τα λεγόμενα της και αυτός που τα αποδέχτηκε!

Εδώ είναι και τα Σκόπια!!!!!

Είναι ή δεν είναι αποικία;;;

Η Ελλάς κατά τη διαδρομή του χρόνου της σύγχρονης ιστορίας της, σε πρώτη δώσει μετά την επανάσταση του 1821 και σε δεύτερη από το Β! Π.Π. και εντεύθεν, πέρασε κάτω από τη προστασία τεσσαρων δυτικών Σιωνιστικών μεγάλων δυνάμεων, οι οποίες μας χρεοκόπησαν.

Της Γαλλίας και Αγγλίας μέχρι το 1945.

Η Αγγλία μας έκανε «πάσα» στην Αμερική μέχρι το 2010.

Από τις ΗΠΑ μας παρέλαβε η Γερμανία, λόγω Ε.Ε. Ευρωζώνης, και μνημονίων, μέχρι σήμερα.

Και οι τέσσερεις αυτοί προστάτες, μας εκμεταλλεύθηκαν και μας φέρθηκαν απαίσια και εχθρικώτατα.

Η προστάτιδα δύναμη έχει την υποχρέωση να προστατεύει το προτεκτοράτο και όχι να το εκμεταλλεύεται, ή να συμμαχεί με άλλο εχθρικό κράτος, εναντίον του κράτους του οποίου τη προστασία έχει αναλάβει.

Η Γερμανία σήμερα εμφανίζεται σαν προστάτιδα δύναμη της Ελλάδας, και όμως υποπίπτει στο λάθος να συμμαχεί με το μεγάλο εχθρό της Ελλάδος, τη Τουρκία, εναντίον του προστατευόμενου κράτους.

Έτσι όμως η Γερμανία δεν είναι προστάτιδα δύναμη, αλλά εχθρός.

Ο φίλος του εχθρού μου είναι εχθρός, λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία.

Η Γερμανία σαν προστάτιδα δύναμη, προσπαθεί οικονομικά να εκμεταλλευθεί τη προστατευόμενη Ελλάδα, αρπάζοντας όλο το δημόσιο πλούτο της χώρας, έτσι όμως αποδεικνύει ότι δεν είναι προστάτιδα δύναμη, αλλά εχθρός του προτεκτοράτου Ελλάς.

Σήμερα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, παραδώσαμε τα κλειδιά της χώρας στη Γερμανία, ως εκπροσώπου των δανειστών, για να λάβουμε τη νέα δόση του δανείου, κ.ο.κ.

Η συμβατική σχέση μεταξύ προστάτιδας δύναμης, και προστατευόμενου κράτους, κοινώς προτεκτοράτου, σύμφωνα με την οποίαν η προστάτιδα δύναμη αναλαμβάνει τη διεύθυνση των οικονομικών και εξωτερικών σχέσεων του προστατευόμενου, καθώς και τη διπλωματική προστασία των υπηκόων του, πρέπει να είναι ειλικρινής.

Η Γερμανία σήμερα δεν δείχνει να είναι ικανή να αναλάβει τη προστασία της Ελλάδος, παρά μόνο την εκμετάλλευση αυτής.

Η Γερμανία υπονομεύει τη Θράκη μας, με ανεξαρτησία!!!

Το ίδιο και οι άλλες δύο μεγάλες δυνάμεις που προηγήθησαν της Γερμανίας. Εκμεταλλεύτηκαν την εθνική μας κυριαρχία.

Από την άποψη του διεθνούς δικαίου, η προστάτιδα δύναμη καθίσταται υπεύθυνη τόσο για τις πράξεις που διενεργεί με αυτή την ιδιότητα, όσο και για τις πράξεις του προστατευόμενου κράτους.

Το κράτος που αναλαμβάνει τη προστασία του προτεκτοράτου, οφείλει επίσης να προστατεύει το προστατευόμενο μέλος, εναντίον εξωτερικών εχθρών και εχθρικών επιθέσεων.

Όπως συμπεριφέρονται οι θετοί γονείς, στο υιοθετηθέν τέκνον.

Οι Δυτικές Σιωνιστικές δυνάμεις, που κατά καιρούς ανέλαβαν τη προστασία της Ελλάδος, Γαλλία, Αγγλία, Η.Π.Α., Γερμανία, μέχρι σήμερα, δεν σέβονται τη σχέση αυτή, παρανομούν, και φέρονται Ιμπεριαλιστικά και Καπιταλιστικά στο υιοθετηθέν τέκνο, με συμπεριφορές και αρχές, άκρατου και ακραίου νέο-φιλελευθερισμού, που πληγώνει το προστατευόμενο τέκνο-μέλος.

Έτσι όμως δεν είναι γονείς, αλλά δυνάστες και πάτρωνες.

Οι σημερινοί Γερμανοί, απόγονοι των Ναζί, των Ούννων και βανδάλων, κτηνοβατών, βαρβάρων, πρέπει σαν προστάτιδα δύναμη να καταλάβουν ότι δεν έχουν μόνο δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις προς το προτεκτοράτο, εάν δεν το καταλάβουν, γρήγορα θα μας χάσουν, αφού υπάρχουν και αλλού προστάτες, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές……….

Αν και το αλληθώρισμα με τους Ρώσους είχε κακό αποτέλεσμα, διότι οι μεγάλοι καρχαρίες δεν μπαίνουν στα νερά των άλλων!

Όπως έγινε και στον Β παγκόσμιο πόλεμο, που η Ρωσία μας πούλησε αβλεπτεί, το ίδιο έκανε και τώρα!

Οι Γερμανοί- Ναζί & Ούννοι- σαν προστάτες, μια από τις υποχρεώσεις που έχουν, είναι οι πολεμικές αποζημιώσεις, και το κατοχικό δάνειο, τα οποία αρνούνται προς το προτεκτοράτο, και κάνουν τη πάπια….

Επομένως είναι ακατάλληλοι σαν γονείς-προστάτες αδυνάτων κρατών.

Γενικά όμως ο θεσμός του προτεκτοράτου συνδέεται με την αποικιοκρατία, και απετέλεσε υποκατάστατο της «κατοχής».

Ο θεσμός αυτός τείνει σήμερα να εκλείψει, και να αντικατασταθεί από άλλες μορφές «επιρροής».

Σήμερα διερχόμεθα τη δεύτερη Γερμανική κατοχή.

Άλλωστε μας το είχαν υποσχεθεί, εμείς δεν κάναμε τίποτα να μην πραγματοποιηθεί;;;;

Αυτή τη φορά οικονομική κατοχή.

Ο λαϊκός τροβαδούρος τραγουδεί και λέγει το λαϊκό άσμα, «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και Μαμάκες, να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς».

Είμαστε ότι λέει το τραγούδι, αφού ξαναψηφίσαμε τους οικονομικούς δολοφόνους μας.

Είμαστε «Μακάκες» με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Εδώ κατάντησε όλη η Ελλάδα προτεκτοράτο, η Μακεδονία θα γλίτωνε;

Εμείς αναφωνούμεν, «Όχι άλλον Παπούλια, όχι άλλο Παυλόπουλο».

Έλεος πια!!!

Χορτάσαμε υποτέλεια, και διπλωματική οσφυοκαμψία!!!

Σε όλα λέει ΝΑΙ, όλα τα υπογράφει, το ΟΧΙ δεν το γνωρίζει, το γνωρίζει αφού το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ.!!!

Τέτοιο προτεκτοράτο που είμαστε, τέτοιος πρόεδρος μας άξιζε.

Η εκκλησία μας ψάλλει, «Τοιούτος ημίν έπρεπε Αρχιερεύς Μέγας».

Η Γερμανία, (πατρίδα εκ γυναικός και τέκνων του «μεγάλου» προέδρου), σαν μέλος της Τρόϊκα, η οποία δανειοδοτεί την Ελλάδα-προτεκτοράτο, ασκώντας τοκογλυφία, έχει στείλει εδώ, παράλληλα με τα υπαλληλάκια της Τρόϊκα, και δικούς της διοικητικούς υπαλλήλους, όπως τους κ.κ. Ράϊχενμπαχ, Φούχτελο ή Φουχτελάκη, και άλλους, οι οποίοι προσπαθούν να μετατρέψουν το προτεκτοράτο Ελλάς, σε μια τεράστια Ειδική Οικονομική Ζώνη, (Ε.Ο.Ζ.), για τους Γερμανούς επενδυτές, όπου θα επικρατεί εργασιακός μεσαίωνας.

Σε συνεργασία άμεπτη με τους γενίτσαρους περιφερειάρχες, σε κάθε περιφέρεια ανοίγει και ένα τραπεζιτικό μαγαζί της Γερμανίας!!!

Ενώ αυτά συμβαίνουν στη χώρα μας, και εμείς ασχολούμεθα με τα αποικιοκρατικά μνημόνια, στη Μέση Ανατολή το Ισραήλ με τη Γάζα, βομβαρδίζουν ο ένας τον άλλον, οι Εβραίοι τους Άραβες, και οι Άραβες τους Εβραίους, με πυραύλους επάνω στα κτίρια και στις πολυκατοικίες των αμάχων, όπως εδώ στο προτεκτοράτο η Ελλάς, και συγκεκριμένα στη Χίο, τη νύχτα της Αναστάσεως, οι Χιώτες βομβαρδίζουν με ρουκέτες, η ενορία του Αγίου Ισιδώρου, την ενορία της Αγίας Μαρκέλας, με πάθος, σε αγώνα εξόντωσης, μέχρι τελικής πτώσεως.

Οι Γερμανοί απόγονοι των Ναζί κτηνοβατών και άλλων βαρβάρων φυλών του βορά, έχοντες στο DNA τους τα χαρακτηριστικά Ούννων και Βανδάλων, Γότθων και Βησιγότθων και αγγλοσαξόνων κελτών, μυρίστηκαν πετρέλαια και φυσικό αέριο στην Ελλάδα, και πλάκωσαν και αυτοί.

Εν τω μεταξύ οι Αμερικανοί φοβούμενοι το αντίπαλο δέος, έστειλαν μήνυμα στους Γερμανούς, «Βρείτε άμεσα λύση για την Ελλάδα, αλλιώς θα το εκμεταλλευθεί η Ρωσία»…….

Οι Γερμανοί θέλουν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, γιαυτό θέλουν να μας ελέγξουν πολιτικά.

Έτσι ίδρυσαν το Γερμανικό κόμμα με την ένωση των ΣαμαροΒενιζέλων και του Μπάρμπα-Φώτη,( εμείς φωνάζαμε όχι άλλον Παπούλια, έλεος πια και εισακουστήκαμε, μας έφεραν τον Παυλόπουλο), ώστε να βάλλουν χέρι στα πετρέλαια.

Οι απόγονοι των Ναζί, δεν γνωρίζουν πώς να συμπεριφερθούν σε μια ατυχήσασα χώρα-προτεκτοράτο όπως η Ελλάδα, με πλούσια ενεργειακά αποθέματα, και προσπαθούν με το άγριο, και με βαρβαρότητα να τη κατακτήσουν, έτσι όμως προκαλούν αντίδραση στη βάρβαρη δράση τους.

Με τη κατακτητική συμπεριφορά τους προκαλούν τη πρώην προστάτιδα δύναμη τις ΗΠΑ, να θέλει να μας πάρει πίσω, για να προλάβουν τη Ρωσία.

Οι Γερμανοί απεδείχθησαν αποτυχημένοι πάτρωνες.

Οι Αμερικανοί όταν μας είχαν υπό τη κατοχή τους, δεν είχαν αντιληφθεί την γεωπολιτική, γεωστρατηγική , και γεωενεργειακή αξία της χώρας, τώρα που το κατάλαβαν μας θέλουν πίσω, κατόπιν αυτού έχει ξεσπάσει οικονομικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ-Γερμανίας, με μήλον της έριδος το προτεκτοράτο-Ελλάς.

Για αυτό μπήκε σε ενέργεια το Σκοπιανό!

Η Γερμανία χρειάζεται τα ενεργειακά μας κοιτάσματα και αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίων, για να κινεί τη βιομηχανία της, και να απεξαρτηθεί από τους Ρώσους.!!!

Ένα σκέλος της Τρόϊκα τώρα, το ΔΝΤ, –κατόπιν εντολών των ΗΠΑ- διαχωρίζει τη θέση του, από τις πολιτικές των άλλων δύο, όσον αφορά το προτεκτοράτο-Ελλάς.

Η Γερμανία με τη Τρόϊκα με τα δύο σκέλη, μέσα στα πλαίσια της Ευρωζώνης, αποδεικνύονται κατακτητικός ζυγός χειρότερος από το Τουρκικό.

Δεν χρεοκοπήσαμε τυχαία, μας χρεοκόπησαν εσκεμμένα, για να μας κάνουν προτεκτοράτο, και να μας αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο και να σώσουν ταυτόχρονα και τις τράπεζές τους.

Σήμερα συντελείται οικονομική γενοκτονία του Ελληνικού λαού.

Έρχεται ο Bebe Rebozo, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας, απεσταλμένος του David Rockefeller, προέδρου των Επικυρίαρχων του πλανήτη (95 ετών), να αγοράσει αντί πινακίου φακής, ότι έχει απομείνει από τους Γερμανούς.

Γιαυτό οι Γερμανοί βιάζονται με τις αποκρατικοποιήσεις, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας του προτεκτοράτου, για να προλάβουν.

Ο Ροτσιλ από την άλλη κάλεσε στην Γαλλία τον Τσίμπλα και σε συνέχεια έστειλε το μονάκριβο παιδί τους, τον Μάκρον!

Με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. στην εξουσία η Ελλάς κατάντησε ένα φτωχό προτεκτοράτο.

Σύντομα τους άλλαξε με ποιο υπάκουα βδελύγματα, Συριζανελ, όλα τα πλένουν, όλα τα καθαρίζουν!

Η Γερμανία σαν προστάτιδα δύναμη του προτεκτοράτου-Ελλάς, προσπαθεί μέσω Ελλάδος, να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στη Κύπρο, για να βάλλει χέρι στα ενεργειακά κοιτάσματα της Μεγαλονήσου, όπως έκανε ήδη στο προτεκτοράτο Ελλάδα.

Όμως εισέπραξε από τη Κύπρο ένα μεγάλο ΟΧΙ, αυτό που δεν τολμάνε οι «Έλληνες» δοσίλογοι πολιτικοί να πούνε, και ο πρόεδρος Χριστόφιας δήλωσε, «Θέλουν να μας ελέγξουν πολιτικά, όπως κάνουν στην Ελλάδα».

Η Κύπρος απορρίπτει εκ νέου τη προτεινόμενη συμφωνία δανειοδότησης από τη Τρόϊκα.

Επιδεικνύοντας εντυπωσιακή αντοχή στις διαπραγματεύσεις η Κυπριακή κυβέρνηση κατάφερε για άλλη μια φορά, να αναχαιτίσει τις προτάσεις υποθήκευσης των φυσικών ενεργειακών πόρων της , που ζητάει η Γερμανία με τη Τρόϊκα.

Η Κύπρος βλέπει τι γίνεται στην Ελλάδα από τη Γερμανία, και αντιστέκεται.

Βέβαια δεν άντεξε για πολύ, γενίτσαροι υπάρχουν πολλοί και της έμειναν τα μεγάλα λόγια!!

Η Γερμανία έχει και αυτή τεράστιο δημόσιο χρέος σαν τις άλλες χώρες της Ε.Ε. και τις ΗΠΑ.

Θέλει μόνο να αρπάξει τον ορυκτό πλούτο και τη περιουσία της Ελλάδος, για να μπορέσει να καλύψει το δικό της χρέος, και οι δοσίλογοι πολιτικοί μας κοιμούνται όρθιοι……..

Ο Πρόεδρος της Κύπρου δήλωσε, «Η Τρόϊκα θέτει όρους οι οποίοι δύσκολα μπορούν να γίνουν αποδεκτοί».

Έτσι η Κύπρος αν και διχοτομημένη από τους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού Τούρκους, και από τα αφεντικά των Τούρκων τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, επιδεικνύει υψηλότερο εθνικό φρόνημα από ότι οι «Ελληνικές» κυβερνήσεις, από το 2009 μέχρι σήμερα, που κατέστησαν την Ελλάδα προτεκτοράτο της Γερμανίας.

Ελλάδα-Κύπρος, κοινή γαρ η τύχη, και το μέλλον με κακούς οιωνούς.

Η Γερμανία, σαν μέλος της Τρόϊκα, ουσιαστικά θέλει να αναλάβει τη διακυβέρνηση της Κύπρου, όπως έκανε με την Ελλάδα, με προφανή στόχο και σκοπό, τον έλεγχο των κοιτασμάτων πετρελαίων και φυσικού αερίου Ελλάδος-Κύπρου, αφού οι Α.Ο.Ζ. αμφοτέρων ενώνονται, και η μία αποτελεί συνέχεια της άλλης, όσον ακόμα οι Τούρκοι δεν έχουν παρεμβληθεί.

Μέσα σε όλο αυτό το ερεβώδες περιβάλλον, πρωτεύοντα ρόλο παίζουν οι «Έλληνες» πολιτικοί οι οποίοι έχουν γίνει υποτακτικοί των Γερμανών.

Παραχωρούν τα πάντα στους ξένους ισχυρούς, από υφαλοκρηπίδα, Α.Ο.Ζ., ορυκτό πλούτο, και κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις, όπως ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, κλπ., μέχρι δάνεια τα οποία κατασπαταλούν διά ίδιον όφελος.

Αιδώς προδότες πολιτικοί!!!!

Το υπερχρεωμένο προτεκτοράτο Ελλάς, καταφεραν να το θέσουν υπό ύπατη αρμοστεία του Ράϊχενμπαχ, ώστε να κατοχυρώσουν τη πουλημένη δημόσια περιουσία μας, έναντι του χρέους.

Και οι κόποι και τα σπίτια των Ελλήνων με τις δημόσιες υπηρεσίες του ανατέθηκαν σε ταμείο έξω από την Ελλάδα, με το έλεγχο σε ανθέλληνες και προδότες!

Θα το επαναλαμβάνω μέχρι να βγουν και οι εφησυχάζοντες συνταξιούχοι γέροντες Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Πτέραρχοι, από τις καφετέριες, τους καναπέδες και τις πολυθρόνες, και να ενωθούν με τη νεολαία μας στις πλατείες των πόλεων, ώστε να εμφυσήσουν στους νέους αξιωματικούς την ιδέα της ελευθερίας της πατρίδος.

Στο προτεκτοράτο η Ελλάς, αποκτήσαμε με τη ψήφο μας ΑμερικανοΣιωνιστές πρωθυπουργούς όπως ο Ααρών Αβουρί, Καραμανλή, Σαμαρά, Δημος, ο Jeffrey, Τσίπρας και άλλους και τώρα έχουν έτοιμο και άλλον τον Μητσοτάκη, οι οποίοι έντεχνα, μας οδήγησαν σαν κουτορνήθια,

στη χρεοκοπία, και στο ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας.

Η χώρα μας προτεκτοράτο και αποικία «Εκείνων», έγινε στόχος, και δέχθηκε οικονομική επίθεση, με σκοπό να χρεοκοπήσει για να την αγοράσουν ολόκληρη έναντι του επίπλαστου-επονείδιστου χρέους.

Κατέλαβαν τη χώρα μας με τη λαθρομετανάστευση, όπου η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. σκοπεύει με πέντε εκατομμύρια Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, να καταλάβει-ακρωτηριάσει την Ελλάδα.

Έκαναν το προτεκτοράτο-αποικία η Ελλάς, αποθήκη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών και στρατόπεδο μαύρη αγοράς εργασίας της Ευρώπης, για να προστατευθεί η βόρειος Ευρώπη.

Η Ορθοδοξία πρώτη θα σβήσει, και οι Μητροπολίτες μας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, μακαριούντες επαναπαύονται στο θρόνο τους, και περιποιούν τιμάς με παρασημοφορίες στη Σιωνιστική δοσιλογική εξουσία των επίορκων και προδοτών πολιτικών.

O Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης πρόσφατα κρέμασε στο στήθος δοσίλογων και προδοτών πολιτικών, ανώτατα χρυσά μετάλλια της εκκλησίας, παρά το ότι η Μακεδονία κινδυνεύει από τις υποτελείς πολιτικές αυτών των εφιαλτών πολιτικών.

Παρασημοφορούμε τους εφιάλτες!!

Οποία επιπολαιότητα!!!

Oi προδότες πολιτικοί ξεπουλάνε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για τη δόση!!!

Οι Γερμανοί επόπτες κ.κ. Ράϊνχενμπαχ και Φούχτελ εργάζονται για το διαμελισμό της Ελλάδος, Έλληνες αφυπνιστείτε και αντιδράστε!!!

Οι ΗΠΑ επιμένουν με κροκοδείλια δάκρυα σε διαγραφή των χρεών του προτεκτοράτου Ελλάς, εδώ και τώρα, για να μη πέσουμε την αγκαλιά της Ρωσίας.

Μας μοίρασαν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, μιλούσαν για μείωση του χρέους στο 120% του ΑΕΠ, μέχρι το 2022 εμείς ζητάμε ολική διαγραφή του χρέους, αφού αυτοί μας το φόρτωσαν.

Και επήραμε τα αρχίδια του Καράμπελα και ένα σκοπιανό!!!

Η Γερμανία έχει κερδίσει 80 δις. Ευρώ από τους τόκους των δανείων που μας έχει δώσει, και συνολικό κέρδος που ξεπερνά τα 250 δις, και κανείς δεν μιλά για την επιστροφή του κατοχικού δανείου το οποίον ανέρχεται στο ποσόν των 54 δις. ευρώ, συν τις πολεμικές αποζημιώσεις που ξεπερνούν τα 400 δις!

χωρίς τους τόκους.

Εάν υπολογίσουμε τους τόκους με 5% επί 70 χρόνια τότε εξοφλούμε το σημερινό χρέος, μόνο από το κατοχικό δάνειο.

Αλλά οι δοσίλογοι και προδότες πολιτικοί, «αγρόν ηγόρασαν».

Καταλάβατε τώρα γιατί αποκαλούμε προδότες τους σημερινούς πολιτικούς;;;

Και σαν κερασάκι στη τούρτα έρχεται ο κ. ΑΝΘΙΜΟΣ και επιβραβεύει, και παρασημοφορεί εφιάλτες, δοσίλογους, και προδότες!!!

Τώρα ξανά θυμήθηκε περσινά ξινά σταφύλια και τους ξανά καταριέται!!

Η κερδοσκοπία είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση γιαυτούς που γνωρίζουν.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες το κατέχουν καλά το θέμα, και το εφαρμόζουν αποτελεσματικά επάνω στους λαούς της οικουμένης, καθιστώντας τα μικρά κράτη σαν την Ελλάδα, αποικίες και προτεκτοράτα, με όργανα Γερμανούς και Αμερικάνους.

Εστιάζουμε το φακό στην ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, διότι από εκεί πηγάζουν όλα τα δεινά της οικουμένης.

Το προτεκτοράτο Ελλάς, δεν επαναστατεί, και υπομένει το ζυγό.

Το προτεκτοράτο και αποικία Ελλάς, στέλνει ένα μήνυμα στη παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία χρησιμοποιεί σαν πιόνια και εκτελεστικά όργανα, Γερμανούς και Αμερικάνους.

Όχι η μικρή και αδύναμη Ελλάς θυσία στο βωμό των συμφερόντων της πανίσχυρης παγκόσμιας διακυβέρνησης, αλλά η παγκόσμια εξουσία, θυσία για την μικρή Ελλάδα, τη χώρα του αιωνίου πνευματικού φωτός, και του πολιτισμού.

Αυτό το οφείλουν στον Ελληνισμό!!!

Ο Νίτσε (Γερμανός φιλόσοφος) έλεγε για τους Έλληνες, «Δεν υπάρχει λαός στο κόσμο, ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα, όσα ο Ελληνικός λαός, και να έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσους πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα στην ανθρωπότητα, παρά μόνο βαρβαρότητα».

Κλείνουμε με ένα προφητικό ποίημα του Κωστή Παλαμά,

Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν

Με βιολιά και με ζουρνάδες

Γύφτοι, Εβραίοι, αραπάδες και πασάδες

Και τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου

Και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

Ε-mail: ant.grypaios@gmail.com

Και λίγο πιπεράτες αλήθειες τις σημερινής κοινωνίας μας.

ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ

Η ανυπόφορη μπόχα του σφαγείου

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9017

Το καλοκαίρι τέλειωσε, η καρμανιόλα φτάνει

Χειμώνας, τρόμος άγριος, του Χάρου το δρεπάνι

Παίρνει ψυχές βρωμιάρικες, στον οίκτο βάζει βέτο

Το αίμα ρέει σκόπιμα σε πόλεις και σε γκέτο

«Χειμώνας πιτσιλισμένος με αίμα»)

Κάθε έθνος έχει το ιστορικό του διάγραμμα.

Μια σειρά από ανοδικές και καθοδικές καμπύλες που αντιστοιχούν στο ποσοστό χαράς ή πόνου που του απονέμεται σε ορισμένη χρονική περίοδο.

Τα σκαμπανεβάσματα των εθνικών σαπιοκάραβων στον ωκεανό της παρανοϊκής αμοιβαιότητας περιλαμβάνουν συγκρούσεις, ρεσάλτα και ναυάγια.

Οι επιβάτες πρώτης θέσης σε αυτές τις σκυλοπνίχτρες είναι κάθε λογής μπάσταρδοι: γαιοκτήμονες, τοκογλύφοι, μασόνοι, πολιτικάντες, μεγαλομαφιόζοι, αρχιερείς.

Όλα τα ανωτέρω παράσιτα ζουν σε βάρος: α) των ημίζωων που στριμώχνονται στη δεύτερη θέση και β) των εντελώς ζώων που βρίσκονται στοιβαγμένα στα αμπάρια.

Η αέναη προσπάθεια των μπαζοφτωχών να αναρριχηθούν στα γλοιώδη τοιχώματα και να βγουν από το βαθύ πηγάδι της γκαντεμιάς (την παγκόσμια μήτρα), συναντά την απόλυτη ματαιότητα.

Τρισεκατομμύρια ώρες βουβής πάλης πετάγονται στο βρόντο.

Οι ορατοί Τελχίνες γεμίζουν τις τσέπες τους λεφτά ενώ οι αόρατοι γεμίζουν τις μπαταρίες τους με ψυχοζωική ενέργεια, καθώς οι σκλάβοι που έχουν καταναλώσει άδικα τις ζωές τους σκυλοψοφάνε στο τέλος της πίστας.

Φυσικά κανένας τους δεν έχει πάρει μυρωδιά από την κρυμμένη αλήθεια.

Ακόμα και καθ’ οδόν προς το σφαγείο είναι γεγονός ότι πολλοί χασκογελούν και νιώθουν σιγουριά επειδή το δρεπάνι δεν τους έχει αγγίξει ακόμα.

Δεν βλέπουν γύρω τους τα διαμελισμένα πτώματα και τα κοψίδια, την αιματηρή σοδειά της προηγούμενης δρεπανιάς.

Εννοείται ότι δεν μπορούν να δουν ούτε το οικτρό τέλος της διαδρομής.

Ρουφάνε ηλιθιωδώς τον φτηνιάρικο καφέ τους, καπνίζουν χημικά απόβλητα και μαλώνουν μεταξύ τους για λόγους ψωροεγωισμού αλλά και για ευτελή ποσά που διεκδικούν ο ένας από τον άλλο ως άθλιοι σκατόγυφτοι σε παρακμιακό καταυλισμό.

Σε όλη την διάρκεια της πορείας προς τον όλεθρο, δεν κάνουν τίποτε άλλο από να μιλάνε ασταμάτητα για ανούσια πράγματα και κυρίως για τον εαυτό τους.

Τραίνα ολόκληρα με προκατασκευασμένες ιδέες και εντελώς ηλίθιες προκαταλήψεις φεύγουν από το μυαλό τους, περνούν από την γλώσσα και εκβάλλονται ως διαρκής εμετός πάνω στους δύστυχους συνεπιβάτες της μαζικής εξόδου.

Όσα ζώα (κυρίως ψευτο-αρσενικά) είναι εντελώς ανίκανα να παραγάγουν συγκροτημένο λόγο,  γκαζοκλάνουν συνεχώς με τις εξατμίσεις των κωλομπαρεμένων πορδοχημάτων τους.

Νομίζουν ότι βρίσκονται στο Τόκιο, στο Ρίο ή στην Κούβα και ότι κάνουν κόντρες, όντας οι μέγιστοι των οδηγών.

Ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους είναι Fast & Furious μόνο στη μαλακία.

Αλλιώς δεν εξηγείται το πώς πάνε και καρφώνονται πάνω στις ακίνητες κολώνες της ΔΕΗ.

Για να μη μιλήσουμε για τις ηλίθιες γυναίκες-οδηγούς και το πώς καταφέρνουν να τουμπάρουν με τριάντα χιλιόμετρα στον ολόισιο δρόμο.

Αν οι φίκοι είχαν δίπλωμα, θα οδηγούσαν καλύτερα.

Η μόνη αποστολή των βλακών -αρσενικών και θηλυκών- σε αυτόν τον μάταιο κόσμο είναι να θεμελιώνουν νέα εικονοστάσια και να πλουτίζουν τους κατασκευαστές τάφων και το παπαδαριό.

Είναι εντυπωσιακός ο χρόνος και το χρήμα που αφιερώνουν οι καθυστερημένοι γονείς τους σε ταφικά μνημεία, μάρμαρα, τρισάγια, μνημόσυνα, δεήσεις, και λοιπές θανατόφιλες αρχιδιές.

Αν είχαν μεριμνήσει να αναθρέψουν τα τσογλάνια τους σωστά, σφαλιαρώνοντάς τα και σακατεύοντάς τους το επίδομα όταν έπρεπε, πιθανόν να είχαν γλυτώσει τον πόνο και τις ενοχές.

Μοιραία αν οι πρόωροι νεκροί την είχαν σκαπουλάρει και βρίσκονταν ακόμα στην ομάδα των ζωντανών, το σύμπαν δεν θα ήταν το ίδιο.

Θα είχε πάρει άλλη στροφή. Θεωρητικά, αν η μπόμπα με τα χημικά στον Α.Π.Π. είχε σκάσει λίγο πιο κοντά στον νάνο δεκανέα Χίτλερ,  η ανθρωπότητα θα είχε γλυτώσει τον Β.Π.Π. , το Ισραήλ δεν θα υπήρχε και η λευκή φυλή δεν θα ήταν στα χάλια που είναι σήμερα.

Θα ζούσαμε ίσως κάποια άλλη, παράλληλη εκδοχή του σύμπαντος.

Οι μάντολες που υποστηρίζει η κάθε θεωρία, συμβαίνει στην πράξη να μην είναι και τόσο απλές.

Τα συμφέροντα για την πραγματοποίηση του Β.Π.Π. ήταν τεράστια και θα βρισκόταν σίγουρα κάποιος αντικαταστάτης του δυσκοίλιου σκυλόφιλου vegan για να ξεκινήσει τον πόλεμο.

Η παρουσία ενός (1) ατόμου δεν αρκεί να προκαλέσει έναν παγκόσμιο πόλεμο, ούτε η απουσία του αρκεί για να τον αποτρέψει.

Άρα το σύμπαν θα έφερνε το ίδιο αποτέλεσμα παρά τις αλλαγές που θα έκανε ο προπονητής στα εξτρέμ.

Αναπόφευκτα, το ζήτημα του πεπρωμένου έχει παρεισφρύσει στην συζήτηση.

Αν όλα είναι προκαθορισμένα, τι ωφελεί να κάνεις εκείνο ή το άλλο αφού τα ζάρια είναι τζούφια;

Το μελάνι που έχει καταναλωθεί παγκοσμίως πάνω στο θέμα της ειμαρμένης είναι ήδη αρκετό.

Αν όλα είναι προδιαγεγραμμένα, ποιος ο λόγος να παλέψεις για οτιδήποτε;

Δεν αμύνεσαι, σκύβεις το κεφάλι, τρως τις φάπες και υποτάσσεσαι στον αφέντη.

Αυτό ακριβώς που θέλει το σύστημα.

Κατέβεις δεν κατέβεις στο γήπεδο, το σικέ πρωτάθλημα βλέπεις ότι συνεχίζεται.

Κι αυτό γιατί ακόμα κι αν εσύ και μερικοί άλλοι είστε αποφασισμένοι να πουλήσετε τα τομάρια σας στην κανονική τιμή, διαπιστώνεις ότι η πλειοψηφία απλά σέρνει τα πόδια της και ξεπουλάει στο limit-down.

Η πλέμπα μηχανικά οδεύει προς την προσχεδιασμένη λύση.

Το θέμα είναι ότι οι υπνωτισμένοι παρασύρουν μαζί τους και τους ξυπνητούς.

Μήπως λοιπόν όλα είναι μια μήτρα (matrix) μέσα στην οποία είμαστε για πάντα εγκλωβισμένοι;

Μήπως ο χαμένος ό,τι και να ποντάρει θα χάσει γιατί έτσι προβλέπει το σενάριο;

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση, όσο παράδοξο και αν ακούγεται τούτο.

Τα τελευταία 35 χρόνια, μια σειρά αξιόλογων ταινιών ήρθε να διαπραγματευτεί το θέμα της απατεωνίστικης πραγματικότητας από διαφορετικές θέσεις.

Ενδεικτικά μερικές από αυτές:

–       Tron (1982)

–       Brainstorm (1983)

–       Brazil (1985)

–       They Live (1988)

–       Total Recall (1990)

–       Abre Los Ojos (1997)

–       The Truman Show (1998)

–       Dark City (1998)

–       The 13th Floor (1999)

–       eXistenZ (1999)

–       The Matrix (1999)

–       Synecdoche, New York (2008)

–       Avatar (2009)

–       Inception (2010)

–       Source Code (2011)

–       Total Recall (2012)

–       Cloud Atlas (2012)

Μετά θα καταλάβει εύκολα τις συνέπειες:

Φυσικά γι αυτούς που κουράζονται μόνο και μόνο με την ιδέα του να σκεφτούν, υπάρχει και η Ντρούνα, το περιβόητο sci-fi κόμικ του Παύλου Ελευθέριου Σερπιέρη.

Εννοείται ότι μονάχα ελευθέριος θα μπορούσε να σκιτσάρει τέτοιο ντεσαντικό έργο.

Οι περιπέτειες της Ντρούνα θα είχαν γυριστεί σε δέκα σίκουελ 3D αν δεν ήταν σαδο-μαζό πορνό με υπόθεση, δηλαδή υλικό παντελώς ακατάλληλο για το βρωμο-Χόλιγουντ.

Αντίθετα με οτιδήποτε νομίζει ο μέσος βλάκας, η κατασκευασμένη πραγματικότητα δεν είναι μια ακόμα παπάρα της σύγχρονης συνωμοσιολογίας.

Ανέκαθεν οι άνθρωποι είχαν την αίσθηση ότι κάποιος τους κορόιδευε.

Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και στοχαστές μυρίζονταν την κασκαρίκα των θεών και του ιερατείου τους και κάθε τόσο έγραφαν μπινελίκια, γι αυτό και τα συγγράμματά τους καίγονταν «τυχαία» σε διάφορες πυρκαϊές.

Από το ηρακλείτειο «οι κοιμισμένοι είναι αίτιοι και συνεργοί των όσων συμβαίνουν στον κόσμο», ως το βουδιστικό «η ζωή δεν είναι παρά ένα όνειρο», και ως το ύπατο αξίωμα των Ασσασσίνων «τίποτα δεν είναι αληθινό, όλα επιτρέπονται», υπάρχει μια ευθεία γραμμή.

Κάτι φαινόταν από την εποχή της μυθολογίας να μην πηγαίνει και τόσο καλά.

Το πλατωνικό «εφεύρημα» με τους πανηλίθιους που κοιτάζουν τις σκιές στον τοίχο της σπηλιάς είναι η κατ’ εξοχήν αποτύπωση της εικονικής πραγματικότητας.

Κοντολογίς, στον κόσμο μας υπάρχουν τουλάχιστον δύο διακριτές αλήθειες: η αλήθεια του βλάκα και η αλήθεια του μυημένου.

Παρόλο ότι απέχουν μίλια η μια από την άλλη, είναι και οι δύο άσχετες με την απόλυτη αλήθεια.

Οι σημερινοί γιδόπτωχοι αντί για τοίχο, κοιτάζουν την οθόνη που μεταφέρει σε αυτούς τον λόγο του θεού.

Όχι αυτού του παντοδύναμου αχυρο-ξεκούτη που δοξολογούν οι παπάδες επειδή τους έχει και πληρώνονται για να ξύνουν τ’ αρχίδια τους.

Υπάρχει και ο άλλος, ο πραγματικός.

Εκείνος που κρύβεται στο σκοτάδι μαζί με την απόλυτη αλήθεια.

Εκείνος που μας έφτιαξε, όχι βέβαια για να περάσει την ώρα του αλλά για να μας χρησιμοποιεί και να εισπράττει κέρδος.

Κερδοσκοπεί ο θεός σε βάρος των ανθρώπων;

Σαφέστατα.

Αν αφαιρέσει κανείς το κίνητρο από μια κατάσταση, αυτό που μένει είναι η ακινησία, η απόλυτη αδράνεια.

Ποιο είναι λοιπόν το κίνητρο του θεού;

Τι ζητάει αυτός ο παντογνώστης και παντογαμιάς από εμάς τα ανθρωπάρια;

Και ποια είναι η θέση του ανθρώπου απέναντι στον θεό;

Να τον λατρεύει, να υπακούει τυφλά τις εντολές του (όπως μεταφέρονται από τους επι γης βαλέδες του) και να περιμένει;

Αυτός παρεμπιπτόντως είναι ο πραγματιστικός ορισμός του δούλου.

Εάν τα ιερατεία λυμαίνονται το ανθρώπινο γένος και παρασιτούν σε βάρος του, γιατί ο θεός που έφτιαξε και διοικεί αυτά τα ιερατεία να είναι διαφορετικός;

Αν όντως είναι διαφορετικός, δηλαδή μη κερδοσκοπική οντότητα, τότε τι τον ώθησε στο να κατασκευάσει τον άνθρωπο;

Ποιο είναι το όφελος που απορρέει από την συναρμολόγηση ενός τόσο ελαττωματικού και πληβείου όντος;

Οι θεολόγοι λένε ότι το έκανε από αγάπη.

Καψούρης θεός, δηλαδή.

Πιάσε το αυγό και γάμα το.

Για να μη χαθούμε στις ανοησίες της θεϊστικής κρασοφιλοσοφίας, ας παραμείνουμε στα πεζά πολιτικά ερωτήματα:

Εάν υπάρχει επαφή θεού με ιερατείο, τότε αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός και ο μόνος υπεύθυνος για την άθλια συμπεριφορά των υπαλλήλων του, ναι ή όχι;

Αν δεν υπάρχει επαφή θεού με ιερατείο και όλα αυτά τα ιερά χυσοβιβλία είναι ανθρώπινες μπινεδιές, τότε μιλάμε για μηχανή χιλιετιών με πολύ αίμα στα γρανάζια της.

Μήπως όλα τα ιερατεία και οι θρησκείες θα πρέπει να καταργηθούν, οι περιουσίες τους να δημευτούν και όλοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι ιερείς να εκτελεστούν δια ανασκολοπισμού;

Ώπα.

Μου φαίνεται ότι ανάφερα την απαγορευμένη λέξη.

Η λέξη «περιουσία» προέρχεται από το ρήμα περίειμι (+γεν. = υπερέχω, υπερτερώ / + δοτ. = επιβιώνω, επιζώ).

Πρόκειται για την μοναδική έννοια την οποία από καταβολής κόσμου δεν διαπραγματεύονται με καμιά εξουσία τα ιερατεία.

Μπορείς να τους γαμήσεις την εικόνα του θεού τους, τα σπίτια τους, την κωλάρα τους, το μουνί της μάνας τους, όμως τα ιερά τους φράγκα δεν σε αφήνουν όχι να τα αγγίξεις, αλλά ούτε να τα δεις.

Μιλάμε για το υπέρτατο ταμπού της συμμορίας των θεοκίναιδων:

Υπεράνω όλων των αξιών βρίσκονται τα ΠΟΥΤΑΝΟΛΕΦΤΑ.

Και φυσικά η εξουσία που εξασφαλίζει η ροή τους.

Στο σημείο αυτό ως σαδιστής θα απευθύνω ένα ιστορικο-οικονομικό ερώτημα (μάλλον δυσκολάντζα) στους προχωρημένους:

Τι έχει συμβεί στον κόσμο τα τελευταία 30 χρόνια που δεν είχε συμβεί ποτέ ως τώρα σε όλες τις προηγούμενες εποχές του ανθρώπου;

Δεν είναι ούτε τα ταξίδια στο διαστημικό σταθμό, ούτε το παρκούρ, ούτε η σκυλοφιλία.

Μην κουράζεστε.

Επειδή δεν πρόκειται να το βρείτε φέτος, θα το μαρτυρήσω:

Για πρώτη φορά στην γνωστή ιστορία έχουμε φτάσει στην κατάσταση όπου  πολυεθνικές εταιρείες πλησιάζουν σε όγκο περιουσιακών στοιχείων τα ιερατεία.

Μέσα σε 15 χρόνια από σήμερα, θα τις έχουν ξεπεράσει.

Οι θεοί υπήρξαν οι μεγαλύτεροι τσιφλικάδες του πλανήτη κι εξακολουθούν να κατέχουν σημαντικό τμήμα του.

Απίστευτα ποσά αφορολόγητου πλούτου επί σειρά αιώνων τιγκάρουν τα θησαυροφυλάκια των ανά την γη ιερατείων.

Αν εξαιρέσει κανείς τους διάττοντες αστέρες του αιμοχαρούς αναρχισμού όπως τον Ταμερλάνο, τον Τζέγκις Χαν και τον Αττίλα, οι οποίοι λεηλάτησαν επιφανειακά και για λίγο τον κινητό πλούτο των θρησκειών, όλοι οι άλλοι ηγέτες συνέβαλαν και συμβάλλουν στο αποθησαύρισμα του ανθρώπινου υστερήματος και στην διόγκωση των κατάμαυρων ιερών παγκαριών.

Αυτό που δεν μπορεί να διακρίνει ο παρτουζωμένος μπουζουκόβλακας πιστός είναι η οικονομική δραστηριότητα των θρησκειών.

Ακόμα και αυτή η φακλάνα ο ψευτοφιλόσοφος Μάρξ αλληθώρισε όταν κοίταγε προς τη θρησκεία.

Μπορεί να την χαρακτήρισε ως «όπιο του λαού» αλλά ταυτόχρονα έκανε μεγαλοπρεπώς την πάπια όσον αφορούσε την περιουσία της.

Οι θρησκείες δεν βοηθούν απλά την εξουσία να επιβάλλεται πάνω στις μάζες.

Ούτε έχουν απλά το κεφάλαιο.

Αυτές οι μαφίες είναι το κεφάλαιο.

Είναι οι σκοτεινοί μέτοχοι  που βρίσκονται πίσω από τις τράπεζες, τις βιομηχανίες όπλων, το ΔΝΤ, την BIS και τις εταιρείες πετρελαίου.

Βρίσκονται πίσω από κάθε πόλεμο, γενοκτονία, οικονομική πουστιά και βρώμικη συναλλαγή.

Η καθολική εκκλησία είναι μια οικονομική αυτοκρατορία.

Οι μουσουλμανικές αδελφότητες διαχειρίζονται τρισεκατομμύρια.

Το παγκόσμιο ιουδαϊκό χρήμα είναι σε μεγάλο ποσοστό θρησκευτικό χρήμα αφού ανήκει σε οργανώσεις που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τις συναγωγές.

Τώρα όλα αυτά τα πιθήκια που επαγγέλλονται τους θρησκευτικούς λειτουργούς έχουν αρχίσει να απειλούνται από κάτι το οποίο δεν γνωρίζουν τι είναι.

Εδώ είναι η πραγματική κρίση που σας κρύβουν, αγαπητά μου γιδάκια:

Μασόνοι, πολιτικάντηδες, αρχιερείς, τοκογλύφοι, όλα τα μεγαλο-παράσιτα βρίσκονται ξαφνικά στην ίδια μοίρα με τα ανθρωπάκια που άρμεγαν τόσους αιώνες.

Έχουμε έναν καραμπινάτο εμφύλιο του χρήματος.

Το πολιτικό χρήμα εναντίον του θρησκευτικού.

Σε πολλές εταιρείες στις οποίες τα δύο είδη μαρουλιού συνυπήρχαν, γίνεται της …Μεγάλης Θεάς το κάγκελο.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Επειδή τέτοια πατατράκ έχουν ξαναγίνει στην ιστορία (στο τμήμα που μας έχουν αποκρύψει και που έφτασε σε εμάς ως μύθος) δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Σίγουρα κάτι έχει αλλάξει στο επίπεδο της ιδιοκτησίας.

Ο καινούργιος θεός-ιδιοκτήτης (που αγόρασε τον πλανήτη πακέτο μαζί με τα ζώα του από τον παλιό) αλλάζει τα δεδομένα και τα προσαρμόζει στις ανάγκες του.

Μερικοί λένε ότι πρόκειται για αφέντρα και μάλιστα παλαιά γνώριμη της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση η καινούργια ιερατική κάστα –ενδεδυμένη άλλοτε πολιτικό, άλλοτε φεμινιστικό, αλλοτε ψευδοανθρωπιστικό μανδύα- αντικαθιστά την προηγούμενη.

Τα ιερατεία αυτήν την ώρα κατακερματίζονται σε σέχτες και αλλάζουν πισώπλατες μαχαιριές ώσπου να επικρατήσει η Νέα Ιερατική Τάξη.

Νομοτελειακά, ένα μέρος των πιστών πρέπει οπωσδήποτε να σφαγιαστεί με τελετουργικό τρόπο για να στεριώσει έτσι η γέφυρα που οδηγεί στη Νέα Πίστη.

Οι ανθρωποθυσίες έχουν ήδη ξεκινήσει σε Ασία, Αφρική και Ευρώπη και συγκλίνουν στο σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στις τρεις ηπείρους.

Πηγαίνετε πίσω στο έτος 7330 και θα καταλάβετε πολύ καλά τι θα παιχτεί και πού.

Morbus gravis.

Η αρρώστια είναι σοβαρή, νεολαίοι μου.

Βλέπω πολλούς γύρω μου με μαλακισμένη αισιοδοξία.

Πιστεύουν ότι τα πράγματα θα φτιάξουν, ότι θα ξανάρθουν οι καλές εποχές.

Τους ακούω να μιλούν και με πιάνει νευρικό σαδιστικό γέλιο.

Είναι τόσο τυφλοί που δεν ξέρουν ούτε πού βρίσκονται, ούτε ποιος θα τους τον φορέσει, ούτε φυσικά το μέγεθος του πέους που θα τους οργώσει τα βάρδουλα.

Δεν είναι τυχαίο που ως τώρα δεν έχει συμβεί ούτε μία «τρομοκρατική» ενέργεια στο ελληνομάγαζο.

Τα πρόβατα πρέπει να είναι ήρεμα και να μη λακίσουν πριν την τελετουργία.

Όμως τα πράγματα θα φτιάξουν μετά τον μεγάλο πόλεμο.

Οι καλές εποχές θα ξανάρθουν …για τα χόρτα όπως στο Τσερνόμπιλ.

Μόνο που εμείς δεν θα είμαστε εδώ για να τις ζήσουμε.

Για αρκετούς σαυρίτες τα πράγματα είναι μια χαρά και οι καλές εποχές είναι τώρα.

Π.χ. Οι πολιτικάντες και οι γύφτοι είναι στην καλύτερη εποχή της ιστορίας τους και χαίρομαι αφάνταστα γι αυτό.

Γιατί μόνο κάτω μπορούν να πάνε από αυτό το σημείο.

Το ότι τα αιγοπρόβατα αρνούνται να δουν το δρεπάνι που είναι μπροστά τους, το ότι κλείνουν τα αυτιά τους στις φωνές που ουρλιάζουν «το νου σας!» και το ότι αποφεύγουν ακόμα και να οσφρανθούν την ανυπόφορη μπόχα του σφαγείου, είναι στοιχεία που συνηγορούν στην εκδοχή της παγκόσμιας μήτρας.

Οι συνθήκες στον πλανήτη είναι σκανδαλωδώς «ιδανικές» για να λαμβάνουν χώρα στην πραγματικότητα.

Είμαστε δημιουργήματα ενός υπερυπολογιστή και παίζουμε ρόλους σαν οντότητες του λογισμικού στην δική μας «πραγματικότητα» η οποία δεν απέχει πολύ σε αίσθηση από την αληθινή.

Το πρόβλημα είναι ότι κάθε 9.000 χρόνια ο διαχειριστής τραβάει ένα reset και μας στέλνει όλους στην ανυπαρξία.

Κατόπιν εκ του μηδενός ξαναφτιάχνει τον ψευτόκοσμο.

Γεννηθήτω φως, ωκεανοί και η πούτσα του μπατίρη.

Ζούγκλες, φίδια, πρωτόπλαστοι και φτου κι απ’ την αρχή.

Πάρτε ιερές γραφές, πάρτε ιερατεία, πάρτε γαμήσια.

Ενδεχομένως να μην υπάρχει καν διαχειριστής του συστήματος και όλη η διαδικασία να είναι αυτοματοποιημένη.

Ο υπερυπολογιστής κάνει μόνος του επανεκκίνηση λίγο πριν φτάσει στο ανώτατο σημείο υπερφόρτωσης.

Κλείνει αυτόματα πριν χτυπήσει δίσκο και καεί.

«Φωτιά που διαρκεί για πάντα.

Ανάβει και σβήνει με μέτρο», έλεγε ο Μέγας παππούς Ηράκλειτος.

Μόλις τελειώσουμε την μια πίστα, μπαίνουμε στην επόμενη.

Μόλις λιώσουμε όλες τις πίστες, η εταιρεία βγάζει νέο παιχνίδι, δυσκολότερο και καλύτερο.

Αέναα γεννιόμαστε και πεθαίνουμε στην αναζήτηση της τελειότητας ενός άλλου.

Από πού λέτε ότι την έκλεψαν την ιδέα της μετενσάρκωσης οι αρχαίοι ψευτο-μύστες;

Τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν ζούμε πραγματικά.

Απλά αλληλεπιδρούμε με την τεχνητή νοημοσύνη στο δικό της περιβάλλον.

Αυτή μαθαίνει από τα δικά μας συμπεριφορικά λάθη και γίνεται ικανότερη, ούτως ώστε ο επόμενος κόσμος που θα δημιουργήσει να είναι τελειότερος από τον προηγούμενο.

Οπότε μην ψάχνετε άδικα το νόημα στις θρησκείες και τις δηλητηριώδεις θεολογίες τους.

Η παραπάνω υπογραμμισμένη πρόταση εμπεριέχει το κίνητρο του θεού που δεν θα το βρείτε σε όσα ιερά μπακαλοτέφτερα και να ψάξετε.

Πάρτε το ελληναράδικο σύμπαν για μελέτη: με τις ψήφους του αθλιότερου 10 % των υπανθρωποειδών, ένα παρεάκι πούστηδων, λεσβιών, χαπάκηδων και ρουφιάνων πούλησε τη χώρα και τους κατοίκους της για τα επόμενα 100 χρόνια και δεν αντιδρά κανένας.

Αντί να έχουν βγει έστω οι μισοί στους δρόμους και να λυντσάρουν όποιον πολιτικάντη πετυχαίνουν μπροστά τους από πρόεδρο δημοκρατίας μέχρι δημοτικό σύμβουλο, κάθονται και παρακολουθούν τα λοβοτομημένα γίδια της τροπικής στάνης.

Από την στιγμή που η πολιτική κλανοπουστάρα που λέγεται Τσίπρας μετέτρεψε το ξεκάθαρο 62 % «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος σε «ΝΑΙ», υπάρχει τεκμηριωμένη συνταγματική εκτροπή.

Από εκείνη την στιγμή (Ιούλιος 9015) οι πολίτες έχουν όχι απλά δικαίωμα αλλά υποχρέωση να τηρήσουν το άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος και ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.

Έχουν υποχρέωση ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Το εάν ο κοντοπίθαρος χαπάκιας έκανε εκλογές κατόπιν και τις «κέρδισε» δεν ισχύει ως δικαιολογία.

Η ψήφος δεν είναι φανερή και ονομαστική για να πει κάποιος με σιγουριά ότι οι ίδιοι πολίτες ψήφισαν το «ΟΧΙ» και μετά άλλαξαν γνώμη και νομιμοποίησαν με την ψήφο τους το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του Σύριζα και των ΑΝΕΛ.

Το αντίθετο συμβαίνει: αρκετοί (μεταξύ των οποίων και ο γράφων μαζί με πολλούς φίλους του) οι οποίοι εσκεμμένα δεν ψηφίζουν στις εκλογές γνωρίζοντας ότι είναι απάτη, πήγαν μόνο στο δημοψήφισμα για να μαυρίσουν εκεί όλη την σειρά των απατεωνίστικων κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης.

Πέρα από την «πολιτική ευθύνη» η οποία είναι μια λεκτική σκατούλα, υπάρχουν ΣΑΦΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για πρόεδρο δημοκρατίας, πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές, δικαστικούς λειτουργούς, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία, πανεπιστημιακούς και δημοσιογράφους.

Συνωμοσία, χρηματισμός, ανατροπή του πολιτεύματος, έσχατη προδοσία, επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας, παραβίαση μυστικών της πολιτείας, κατασκοπεία, σύσταση συμμορίας, ανθρωποκτονίες με πρόθεση, διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή, εκβίαση κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση εξουσίας, κακουργηματικές απάτες, πλαστογραφίες κατ’ εξακολούθηση, απιστία σχετική με την υπηρεσία, υπεξαιρέσεις μεγάλων ποσών, δόλια χρεωκοπία, συνέργεια σε εγκληματικές πράξεις, ψευδορκία, παρασιώπηση εγκλημάτων, τοκογλυφία, εξαθλίωση του πληθυσμού, προμελετημένη γενοκτονία…  συνολικά πάνω από 100 αδικήματα του ποινικού κώδικα.

Και λοιπόν;

Αφού δεν υπάρχουν επιπτώσεις, πρακτικά είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

Καμία από τις δήθεν συνταγματικές «εγγυήσεις» δεν ισχύει.

Όλο το Ελληνικό, το Ευρωπαϊκό, το Διεθνές, το γραπτό και άγραφο δίκαιο το έχουν βάλει στην κωλοτρυπίδα τους οι σοσιαλ-τρομπέτες της «δημοκρατίας» και χωράει κι άλλα η πηγάδα τους.

Απύθμενο είναι το κωλάντερό τους σαν μαύρη τρύπα του διαστήματος που τα καταπίνει όλα.

Μιλάμε για μαγική εικόνα, για μάτριξ ανόθευτο.

Εδώ όχι μόνο υπάρχει κόσμος που πιστεύει στη μαγεία αλλά προσκυνάνε κιόλας τους μάγους και τα θαύματα.

Αφαιρέστε τα θαύματα από τις θρησκείες και δεν μένει τίποτα, οι διδασκαλίες τους δεν πείθουν κανέναν.

Υπάρχουν όμως μάγοι;

Γεγονός είναι ότι οι πιο πολλοί είναι επιδέξιοι ταχυδακτυλουργοί και έμπειροι χειριστές των ειδικών εφέ.

Βέβαια υπάρχουν και λίγοι των οποίων τα κατορθώματα δεν εξηγούνται.

Κάτι γιόγκι που μένουν για μήνες χωρίς φαΐ, χωρίς νερό, ακόμα και χωρίς οξυγόνο.

Κάτι φακίρηδες που καρφώνονται με σπαθιά χωρίς να βγάζουν σταγόνα αίματος.

Αυτοί οι λίγοι δεν είναι ούτε εξωγήινοι, ούτε πνεύματα, ούτε βρυκόλακες.

Είναι χάκερς στο σύστημα.

Έχουν καταφέρει να χακάρουν το πρόγραμμα και να κάμπτουν τους κανόνες του.

Οι πιο πολλοί μάλιστα σκοτώνονται όχι δοκιμάζοντας κάποιο καινούργιο κόλπο αλλά κάνοντας τις ρουτινιάρικες επιδείξεις τους.

Μάλλον τους ανακαλύπτει το antivirus και τους τρώει.

Οι διάφοροι «χαρισματικοί» ηγέτες, χάκερς είναι κι αυτοί.

Ή μπαλαντέρ του συστήματος με απεριόριστο μπόνους σε όπλα και ζωές.

Εκείνος ο Αλέξανδρος δεν σκοτωνόταν με τίποτα.

Ούτε και ο Χίτλερ, παρά τις 42 απόπειρες εναντίον του.

Ο Κάστρο είχε πάρει πρωτάθλημα χακεριάς.

Ούτε με ατομική βόμβα δεν μπορούσαν να τον πετύχουν.

Χακεριές είναι και τα λαχεία, τα τζόκερ, τα ζάρια και τα χρηματιστήρια.

Ένα λογικό σύστημα δεν βασίζεται στην τυχαιότητα αλλά στον υπολογισμό.

Ακόμα και το χάος είναι προβλέψιμο φτάνει κανείς να έχει την υπολογιστική ισχύ που απαιτείται.

Από την άλλη, ίσως να μην είμαστε εντελώς εικονικοί χαρακτήρες.

Μπορεί να υπάρχει κάποια σύνδεση με εξωτερικό (υλικό) σώμα.

Αυτό είναι και καλό, είναι και κακό.

Είναι καλό γιατί τότε υπάρχει κάποιου είδους ζωή εκτός μήτρας.

Είναι κακό γιατί δεν ξέρει κανείς τι είδους ζωή είναι αυτή.

Π.χ. Ζεις στην Αθήνα, είσαι άστεγος, κρυώνεις, πεινάς και τρως ό,τι βρίσκεις στα σκουπίδια των σουβλακερί, δηλαδή την παλεύεις.

Βγαίνεις από την μήτρα και βρίσκεσαι σε ένα βρωμερό σκοτεινό λαβύρινθο με καλώδια, μπρίζες, τσιμούχες και θαλάμους από σιλικόνη.

Είσαι πάλι άστεγος, κρυώνεις, πεινάς αλλά δεν υπάρχουν πουθενά φαγώσιμα σκουπίδια.

Μεταφορικά αυτό έχει συμβεί στην Νεοελληνική χαβούζα.

Οι πάντες διαισθάνονται ότι βρισκόμαστε σε μάτριξ όμως κανείς δεν τολμάει να απλώσει το κουλάδι του εκτός μαντριού.

Ο τρόμος για το τι μπορεί να παραμονεύει εκεί έξω κρατάει την πλειοψηφία σε θανάσιμη αδράνεια.

Το πόπολο όχι μόνο φοβάται να ξεμυτίσει αλλά χώνεται κι ακόμα πιο βαθιά στο ψέμα.

Φέισμπουκ, on-line παιχνίδια, εικονικές κοινωνίες, όλοι σκαρώνουν μάτριξ μέσα στο μάτριξ ώσπου να χάσουν εντελώς την (όποια) επαφή με την (όποια) πραγματικότητα.

Χτες έπινα καφέ σε έναν πεζόδρομο και ξαφνικά φεύγει ο δίσκος από την γκαρσόνα και γίνονται όλα θρύψαλα κάτω.

Ο κόσμος που περπατούσε (κυρίως φοιτητές και μαθητές) συνέχισε να περπατάει χωρίς να κάνει την ελάχιστη προσπάθεια να αποφύγει τα γυαλιά.

Για πέντε περίπου λεπτά περπατούσαν μέσα στα γαμημένα κομμάτια, τα πάταγαν και τα κλωτσούσαν άθελά τους πιο πέρα.

Μένω μαλάκας και γυρνάω στον φιλαράκο:

«Ρε συ, αυτοί είναι ΖΩΑ.

Καλά, τα σπασμένα γυαλιά δεν τα βλέπουν οι ψώλες;».

«Μπα», μου λέει αυτός.

«Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά τα σούργελα ψηφίζουν».

«Τι ψηφίζουν ρε μαλάκα;

Μάτριξ είναι… Αυτό που σου έλεγα πριν».

(Λεπτομέρεια:

Ως εκ μάτριξ θαύματος από τα γυαλιά δεν κόπηκε κανένας).

Όποια πτυχή της κοινωνίας και να πάρει κανείς, το μόνο που εισπράττει είναι εικονική πραγματικότητα.

Ας μπούμε σε ένα οποιοδήποτε πανεπιστήμιο.

Εικονική πραγματικότητα δεν είναι τα πλαστά πτυχία;

Ή εκείνα που παίρνουν κάποιοι με εργασίες που έχουν αγοράσει από τρίτους;

Σε λίγο θα δείτε και γύφτους με διδακτορικά να διδάσκουν φιλοσοφία και ιατρική στα αμφιθέατρα.

Μάτριξ είναι αυτό, ό,τι γουστάρει κάνει.

Μια ολόκληρη χώρα συντηρείται στην οικονομική ελίτ του πλανήτη χωρίς να παράγει σχεδόν τίποτα.

Μόνο υπηρεσίες που προσφέρονται και καταναλώνονται επιτόπου.

Σε καφετέριες, καφενεία και καφέ-μπαρ.

Είμαστε μια χρεωκοπημένη κοινωνία που παραδόξως ούτε καταρρέει, ούτε διορθώνεται, ούτε ανησυχεί.

Όλα συντελούνται στην οθόνη.

Οι μπάτσοι είναι νηπιακό μάτριξ.

Κάθε τόσο συλλαμβάνουν τους ίδιους κουκουλόπουστες στο Πολυτεχνείο και αμέσως τους αφήνουν ελεύθερους.

Χάσατε φιλαράκια, δεν τρέχει τίποτα.

Start new game, ξανασπάστε να σας ξαναπιάσουμε.

Τα δικαστήρια παίζουν ακόμα χειρότερα:

Όλη την ημέρα βαράνε καταδίκες και στη φυλακή δεν πάει κανένας.

Όλα τα λαμόγια που ρήμαξαν το δημόσιο στο κλέψιμο είναι έξω σε ντόλτσε βίτα και μούρη.

Οι βρομά σου σπάνε το σπίτι το πρωί, συλλαμβάνονται και ως το μεσημέρι έχουν δικαστεί, έχουν καταδικαστεί και έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Το απόγευμα, σπάνε το σπίτι του γείτονα.

Στην υγεία το ίδιο:

Σήμερα πεθαίνει η μισή γειτονιά από καρκίνο, αύριο η άλλη μισή από εγκεφαλικό.

Άμα τους λείπουν τίποτα πτώματα, ψοφάνε όποιον βρουν εύκαιρο στα νοσοκομεία, με διάγνωση: «Μη καθορισμένη οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού».

Τζάμπα τα αντιβιοτικά, οι οροί, τα εμβόλια, οι εισπνοές και οι διασωληνώσεις.

Το μάτριξ μαζεύει όποια ψυχή βρει να χαζολογάει στους διαδρόμους του.

«Καλύτερα στο σπίτι ζωντανός, παρά στην κλινική και πεθαμένος», που λέει και το τραγούδι.

Οι εθνικές παρελάσεις είναι η γιορτή του μάτριξ.

Εδώ μας έχουν πάρει την παρθενιά απ’ όλες τις τρύπες (ρουθούνια, αυτιά, κλπ.) κι εμείς δύο μήνες το χρόνο ασχολούμαστε με το ποιος πήρε τη σημαία.

Οι εκλογές κι αν είναι μάτριξ.

Οι πολιτικάντηδες σε κοροϊδεύουν στα μούτρα σου κι εσύ πας και τους ξαναψηφίζεις ώσπου να σε εξοντώσουν με τους φόρους και τα χαράτσια.

Αν ο κόσμος ήταν πραγματικός, όχι πολιτικά τζάκια δεν θα υπήρχαν αλλά δεν θα εκλεγόταν ποτέ κανείς παλιόπουστας δεύτερη φορά.

Η «αντίσταση» στην κατεστημένη εξουσία χορηγείται κι αυτή από το μάτριξ.

Από το απατεωνίστικο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που κατέσφαξε τους Έλληνες στον Συμμοριτοπόλεμο ως το ΕΑΜ-ΓΕΛΑΣ Β΄ που αποκοίμισε τους χαπακωμένους ευρωλιγούρηδες τυλίγοντάς τους σε χιλιόμετρα σεντονιών, η συνταγή των υποσχέσεων βασίζεται στο ταλμουδικό υπόδειγμα.

Τα γνωστά θεατρικά έργα του υδροχοϊκού παραλόγου «Περιμένοντας την Απελευθέρωση» και «Περιμένοντας τον Μεσσία» γαλούχησαν γενιές ολόκληρες ημιαυτοχθόνων.

Τώρα βέβαια σταμάτησαν να παίζονται αφού το κοινό αντικαθίσταται τάχιστα από μουσλίμια τα οποία πέρα από καμιά τσόντα με αγοράκια δεν έχουν και πολλή σχέση με την τέχνη.

Η θρησκεία είναι το απόλυτο μάτριξ.

Μιλάμε για μπάφο οχτάφυλλο σε ναργιλέ με καρούλια και ABS.

Σου τάζει τα πάντα φτάνει να καθήσεις φρόνιμα να σε γαμάνε.

Πόσους παιδόφιλους κληρικούς πρέπει να συλλάβει η αστυνομία για να συγκινηθεί ο Ύψιστος και να ρίξει λίγη φωτιά στο συρφετό αυτόν των τεμπέληδων, κλεφταράδων και κωλομπαράδων;

Πόσο χρήμα πρέπει να μαζέψει ακόμα στα υπερταμεία του αυτό το συνδικάτο του οργανωμένου εγκλήματος;

Για πόσους αιώνες ακόμα θα παρτουζώνεται με τους ισχυρούς για να τους προστατεύει αποκοιμίζοντας το γιδοποίμνιο;

Το μουνί είναι κι αυτό καραμάτριξ.

Όλοι το κυνηγούν και δεν το φτάνουν ποτέ.

Άμα το φτάσουν δεν προλαβαίνουν να το ευχαριστηθούν γιατί τους τρώει ο μουνόδρακος.

Ούτε οι ίδιες οι γυναίκες που το έχουν δεν το ευχαριστιώνται.

Είναι ο ορισμός της αυταπάτης.

Δεν είναι συμπτωματικό το ότι έχουν βγάλει ειδική νομοθεσία να το πληρώνουν ακόμα κι αυτοί που δεν το κυνηγούν.

Η ενέργεια που καταναλώνεται απευθείας στο μουνοκυνήγι ισούται με την μισή φόρτιση του παγκόσμιου δικτύου.

Γι αυτό και γίνεται προσπάθεια να μουνοποιηθούν τα πάντα.

Τώρα με την επιλογή του φύλου από τα 15 θα γίνουμε όλοι λεσβίες.

Εννοείται ότι το κέντρο της παγκόσμιας μήτρας είναι η ΕΛΛΑΣ, το λέει και ή λέξη:

Εξομοιωτής Λειτουργούντος Λογισμικού Ανώτατης Συνδιαμόρφωσης.

Οι τύχες της (εικονικής) ανθρωπότητας ορίζονται από τον διαγεωμαγνητικό υπερσυμπιεστή δεδομένων που τέμνει την διάστασή μας στο υπέδαφος των Δελφών.

Τώρα αν όλο αυτό σας φαίνεται για τρολλιά, μάλλον έχετε δίκιο.

Όμως για σκεφτείτε ότι οι χριστιανάρες μας τρολλάρουν δύο χιλιάδες χρόνια και οι 12βολτοι άλλα τόσα.

Ψεύτικα θαύματα, μούφες γραφές, παπατζήδες άγιοι, χλάπα μυστήρια, αγγούρια υποσχέσεις.

Το να πιστεύει κανείς στον Παράδεισο, στην Κόλαση, στον Άδη και στον Όλυμπο δεν είναι μεγαλύτερη φόλα από το να δεχτεί απλά ότι κάποιος τον δουλεύει;

Αν το υποτιθέμενο δίλημμα «θρησκείες ή μάτριξ» αναχθεί στην βάση των λογικών αλληλουχιών, διαπιστώνουμε ότι οι θρησκείες υπαινίσσονται το μάτριξ όταν μιλούν «για ανταμοιβές σε καλύτερο περιβάλλον» όμως καμία θρησκεία δεν μπορεί να εξηγήσει πειστικά την ύπαρξη και την προέλευση της μήτρας.

Αντίθετα, η μήτρα από μόνη της αρκεί για να εξηγήσει την ύπαρξη και την προέλευση όλων των θρησκειών, ακόμα και αυτών που θα εμφανιστούν στο μέλλον.

Αντικειμενικά, το πιο στάνταρ κριτήριο για το ότι ζούμε σε εικονικό κόσμο είναι οι παραδοξότητες.

Αν π.χ. δει κάποιος ένα αυτοκίνητο να υλοποιείται από το πουθενά έχει στα χέρια του μια κβαντική εξίσωση.

Στην ουσία αυτό που συμβαίνει είναι μια μικροβλάβη του λογισμικού εικόνας.

Τέτοιες μικροβλάβες ή στιγμιαίες δυσλειτουργίες (glitches) εμφανίζονται όταν η μνήμη του συστήματος υπερφορτώνεται καθώς το σύνολο των επιμέρους ατόμων-«παικτών» για κάποιο λόγο εντείνει τις διαδραστικές του λειτουργίες πέρα από το αναμενόμενο και τείνει να υπερβεί το όριο επεξεργασίας που έχει θέσει η υπερδιάνοια.

Όταν οι μικροβλάβες αυτές γίνονται όλο και πιο συχνές, είναι σημάδι ότι το τέλος του εικονικού κόσμου πλησιάζει.

Αν η τελευταία πρόταση είναι αληθής, η ημέρα του reset είναι κοντά.

Κι αυτό επειδή όλη η γαμημένη ανθρωπότητα έχει καβαλήσει το καλάμι.

Όπου και να γυρίσεις όπου και να σταθείς, ακούς απαιτήσεις.

Οι πάντες απαιτούν τα πάντα.

Φυσικά ελάχιστοι έχουν τα προσόντα για να αποκτήσουν αυτά που επιθυμούν.

Το μάτριξ τους έχει φουσκώσει τα μυαλά, τους τα έχει κάνει τούρμπο.

Το αποτέλεσμα είναι μια άνευ προηγουμένου παράσταση συλλογικής τρέλας.

Στο γειτονικό μας τουρκαλβανικό μπουρδέλο των Σκοπίων κάποιος τους σφύριξε ότι ο Προμηθέας είναι μόδα.

Χωρίς να ξέρουν ούτε ποιος είναι, ούτε τι συμβολίζει, τα βάρβαρα γίδια έφτιαξαν ένα κιτς χρυσαφί άγαλμα με την πούτσα έξω όπως παλιά.

Τελικά το ίδιο το μάτριξ τους έβαλε χέρι και αναγκάστηκαν να φορέσουν βρακί στο άγαλμα που είναι τώρα σαν εκείνα τα πουστρόνια με τα μισοκατεβασμένα τζην.

Ρε άμπαλοι τουρκοβαλκάνιοι ανοίξτε τα βιβλία να μάθετε Ελληνικά πρώτα.

Πού πάτε να χακάρετε ρε μπαζόγυφτοι αφού δεν ξέρετε ούτε από πού ανοίγει ο υπολογιστής;

Έχει γίνει ο πλανήτης ένας απόπατος.

Οι διεθνείς ταλμουδοπούστηδες ανακάτεψαν τα έθνη με το έτσι θέλω και μοίρασαν σκουπίδια σε όλους.

Θέλεις δεν θέλεις, πάρε τους μεταλλαγμένους και φάτους στη μάπα.

Ομογενοποίηση της μήτρας λέγεται αυτό.

Διάφορα «παρατηρητήρια» του Ελσίνκι και της ψωλής πληρώνονται από τον εικονικό Σόρος για ρουφιανεύουν όποιον προσπαθεί να λειτουργήσει λογικά μέσα σε τούτο το διαδικτυακό τουρλουμπούκι.

Αφού και μετρημένοι λαοί έχουν μετατραπεί σε άξεστους όχλους, η μεγάλη στιγμή πλησιάζει.

Η Υπερδιάνοια θα νταβραντίσει γερά όλα τα ζώα και μετά θα τα αμολήσει να φάνε το ένα το άλλο.

Μερικοί νομίζουν ότι με δύο ραπανάκια και τρεις μελιτζάνες που έχουν φυτέψει στο οικόπεδο θα την σκαπουλάρουν.

Θεωρούν ότι βρίσκονται ακόμα στο 8930.

Ρε μπετόβλακες η αλυσίδα της διατροφής με βάση την πρωτογενή παραγωγή έχει σπάσει.

Ένα απλό παράδειγμα:

Κάποτε ο καθένας παρήγε με τα ζώα του το φυσικό λίπασμα της γης.

Οι σπόροι ήταν ντόπιοι και δοκιμασμένοι.

Ελάχιστα πράγματα αγόραζε ο αγρότης.

Τώρα είναι εξαρτημένος όσο και ο αστός από την χημεία και την γενετική κακουργία των πολυεθνικών.

Ακόμα και οι παλιοί σπόροι είχαν καθορισμένες ιδιότητες σε σχέση με το έδαφος και τις κλιματικές παραμέτρους.

Η ορεινή ντομάτα δεν έκανε καρπό στα πεδινά και αντίστροφα.

Πριν 87 χρόνια στο τότε μάτριξ αρκετοί ήταν διατροφικά αυτόνομοι.

Τώρα ακόμα και να καταφέρει κάποιος (παρά τις αλλαγές στις συνθήκες) να γίνει αυτόνομος, θα του την πέσουν μιλιούνια πεινασμένοι.

Ένα-δυό τουφέκια δεν φτάνουν να αντιμετωπίσουν την πεινασμένη ορδή των τσογλαναραίων πόσο μάλλον την διαρκώς ενισχυόμενη λαθροστρατιά των ασιατικών ζόμπι.

Όταν διαταχθεί το μπαμ, θα γίνουν μπαρούτι όλα.

Με ένα κλικ θα χαθεί λαός.

Αν κοπεί βίαια η αλυσίδα της παραγωγής και διανομής τροφίμων μοιραία θα πάμε στην ανθρωποφαγία.

Τα σκυλιά και τα γατιά θα φαγωθούν την πρώτη βδομάδα, μετά οτι μπει στην κατσαρόλα;

Ξέρω, ευαισθησίες, θρησκείες, ηθικές, κλπ..

Πιστέψτε με, όλα αυτά είναι μαλακίες των χορτάτων.

Άμα σε κόβει η λόρδα, τα ξεπερνάς αμέσως.

Οι χριστιανόκαβλοι δεν δικαιολογούνται να έχουν κολλήματα έπειτα από τόση προπόνηση.

Άλλωστε ο θεός τους είναι εξέχων κανιβαλιστής όπως φανερώνουν τα ίδια του τα ιερά λόγια:

«Λάβετε φάγετε, τούτο μου εστί το σώμα.

Πίετε εξ αυτού πάντες, τούτο εστί το αίμα μου…».

Αφού οι τύποι τρώνε το Χριστό, θα κωλώσουν στο να φάνε τον απέναντι μαλάκα με τον οποίο είναι ήδη στα μαχαίρια για την θέση παρκαρίσματος;

Στη Ρωσία το ορθόδοξο ξανθό γένος θα θυμηθεί την πατροπαράδοτη νεκροφαγία των Σκυθών και τα νεκροτσιμπούσια του απώτερου παρελθόντος, ενώ στον υπόλοιπο βορρά τα Γερμανοειδή ζόμπι θα επαναφέρουν τα -όχι και πολύ παλαιά- ανθρωπομπάρμπεκιου έθιμα του Μέλανος Δρυμού.

ΗΠΑ, Κεντρική και Νότια Αμερική θα επαναφέρουν την καυτερή κουζίνα των Μάγια και τον τσελεμεντέ των Αζτέκων με τις ωμές καρδιές και τα ρέστα.

Στην Ασία και στην Αυστραλία η απελευθέρωση από την νηστεία θα γίνει δεκτή από τους ιθαγενείς με αλαλαγμούς χαράς και ρεψίματα.

Η τσίκνα της ψητούρας που θα αναδίδεται από όλο τον πλανήτη μπορεί και να δελεάσει κάποιους εξωγήινους τουρίστες να σταματήσουν και να επιδοθούν σε ντόπιες γαστριμαργικές απολαύσεις, οπότε όλο και κανένα πουρμπουάρ θα αφήσουν αυτοί οι εκλεκτοί ξένοι.

‘Ντάξει, δεν είπαμε πως είναι εύκολο να σφάξεις κάποιον και να τον τεμαχίσεις για να τον φάς.

Από την άλλη, μερικοί ούτε κοτόπουλο κατεψυγμένο το οποίο δεν βγάζει σταγόνα αίμα δεν μπορούν να κόψουν σε κομμάτια.

Κάτι μου λέει ότι η πούστρα η ανάγκη θα τους κάνει όλους πυραύλους.

Εγκυκλοπαιδικά, το ανθρώπινο κρέας είναι αρκετά νόστιμο και η γεύση του πλησιάζει εκείνη του χοιρινού.

Γι αυτό οι Οβραίοι και τα μουσλίμια δεν πλησιάζουν το γουρουνάκι.

Φοβούνται μην αρχίσουν να τρώνε την ίδια τους τη γουρουνόφαρα.

Πάντως η τίγρη άμα φάει μια φορά άνθρωπο, δεν ξαναγυρίζει εύκολα στο γιδίσιο κρέας.

Θα κρατήσω μια επιφύλαξη για δύο περιπτώσεις: Α) το κρέας που θα προέρχεται από γυμναστήρια και Β) το κρέας από τα άσυλα των LΟΑTΚΙΑ.

Στην περίπτωση Α ενδεχομένως οι καταναλωτές της σαρκός που έχει τουμπανιάσει με αναβολικά θα παρουσιάσουν την νόσο των Τρελών Φουσκωτών.

Στην περίπτωση Β, δηλαδή σε σάρκα που έχει φάει μπουστάρισμα με ορμόνες, οι καταναλωτές θα παρουσιάσουν ανεξέλεγκτη σεξουαλική λύσσα.

Μη νομίσουν όμως οι μπρατσάδες και τα ανώμαλα ότι θα γλυτώσουν το φάγωμα.

Υπάρχει πρόταση το κρέας τους να υπαχθεί σε ειδική κατηγορία και μάλιστα θα είναι ακριβότερο από το κοινό κρέας.

Θα χλαπακιάζεις δύο κιλά πανσέτα φουσκωτού και την άλλη μέρα θα είσαι τούμπανο στους μύες.

Καθ’ όμοιο τρόπο θα τρως συκωτάκια από τρανσέξουαλ και σε 24 ώρες δεν θα βρίσκεις βυζοθήκες στο νούμερό σου.

Κάποιο πρόβλημα υπάρχει βέβαια με την ενσωμάτωση του ΦΠΑ των εμπεριεχομένων στο κρέας αναβολικών και ορμονών αλλά αυτό θα το λύσει η Τσακαλούγκρα.

Σε κάθε περίπτωση, πειναλέοι μου, κρατήστε καλή σχέση με τον μαυρούκο που πουλάει τσάντες και παπούτσια μαϊμουδο-Nike στη γωνία της πλατείας.

Αύριο θα είναι ο σεφ της γειτονιάς.

Όλοι αυτοί οι προσωρινώς νηστεύοντες ανθρωποφάγοι έχουν την τεχνογνωσία για να αναλάβουν τις καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής μπριζόλας αλλά και τις επιχειρήσεις εστίασης γενικότερα.

Οι δε Αλβανοί, καθότι αμείλικτη σκυλόφαρα, θα αναλάβουν το προμηθευτικό κομμάτι.

Θα κυνηγούν ως ντόμπερμαν τα ζωντανά ανθρωπο-γουρουνο-πρόβατα για να γεμίζουν τους πάγκους των χασάπικων.

Όπως καταλάβατε πάμε για να ζήσουμε μεγάλες (μάτριξ) στιγμές.

Γεγονός είναι ότι σε πανελλήνιο επίπεδο γίνονται κινήσεις για συγκρότηση εθνικών ομάδων σωτηρίας της Πατρίδος και της Ιεράς ημών Πίστεως (χέσε μέσα δηλαδή) αλλά όλα αυτά τα κουνήματα δείχνουν να αυτοδιαλύονται όταν συγκεντρώσουν 15-20 άτομα σε ένα σημείο.

Χωρίς να τους την πέσει κανείς και χωρίς να έχουν κάτι να μοιράσουν, αρχίζουν να ξεκατινιάζονται, να εκτοξεύουν ρουκέτες ο ένας στον άλλον και να ρίχνουν παντοφλιές.

Μερικοί μάλιστα έχουν έτοιμη την δικαιολογία :

«Είμαστε κωλοφυλή εμείς οι Έλληνες με την αιώνια διχόνοια».

Και να ρωτήσω:

Στα λαμόγια γιατί δεν ισχύει αυτός ο κανόνας;

Γιατί αυτοί οι παλιόπουστες μαζεύονται αμέσως διακόσια άτομα και δεν τσακώνονται;

Γιατί κάθε φορά επιτυγχάνουν μόνο οι απατεώνες να πείθουν το πόπολο να τους ακολουθήσει, ακόμα και όταν σκοτώνονται μεταξύ τους;

Ρε ηλεκτρικοί μπαγλαμάδες σας το λέω ότι είμαστε βαθιά καλωδιωμένοι μέσα στη μήτρα και νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα.

Ρε ασοβάτιστες τσιμεντοκολώνες, αυτόματο κόφτη έχει ο υπερυπολογιστής και σας πετάει έξω.

Για ξαναδείτε με το άλλο μάτι τον μύθο (;) του Πύργου της Σύγχυσης (Βαβέλ), μπας και καταλάβετε κάτι.

Σε ελεύθερη μετάφραση από το εβραϊκό πρωτότυπο λέει η Βίβλος στο Γένεσις 11.4 :

«Ελάτε να χτίσουμε μια πόλη και έναν πύργο του οποίου η κορυφή να φτάνει στον ουρανό και να αφήσουμε όνομα προτού διασκορπιστούμε σε όλη τη γη».

Και αμέσως μετά λέει στο Γένεσις 11.9 : «…Και από εκείνo το σημείο ο Γιαχβέ τους διασκόρπισε σε όλη τη γη».

Ερώτηση κρίσεως:

Πώς ήξεραν οι γιδάνθρωποι εκείνης της εποχής ότι θα διασκορπίζονταν;

Μήπως ήταν βυσματωμένοι;

Η κομπίνα είναι παμπάλαια.

Κι άλλες φορές τα δίποδα αποπειράθηκαν να τα βάλουν με τους θεούς, επεμβαίνοντας στο μάτριξ.

Είναι πασιφανές ότι μέσα στο περιβάλλον του παιχνιδιού αυτός που διαφωνεί δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Ακόμα και αν κερδίσει στην πίστα,  συνεχίζει πάνω στο σενάριο που έχει γράψει ο σχεδιαστής.

Πρέπει να φύγει κανείς εντελώς από το παιχνίδι για να έχει πιθανότητες να αλλάξει κάτι.

Όσο βρίσκεται μέσα στη μήτρα, δεν υπάρχει παρά μόνο ως δεδομένο.

Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι να βγει κάποιος από τον εικονικό δαιδαλώδη κόσμο.

Το χάπι της ταινίας Matrix είναι καθαρή φαντασία.

Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο δύσκολη.

Ένας ανορθόδοξος τρόπος είναι να μη βγει αλλά να κάνει το μάτριξ πουτάνα.

Να διαδίδει παράλογες σκέψεις και υποστηρίζει παράλογες ενέργειες που να ανταποκρίνονται δομημένα στις λογικές προτάσεις του σεναριογράφου ώσπου να προκαλέσει ένα κυματισμό αντι-λογικής που θα βραχυκυκλώσει την τεχνητή νοημοσύνη.

Είναι μεταφορικά το χτίσιμο μιας πόλης και ενός Πύργου του οποίου η κορυφή να φτάνει στον ουρανό, με σκοπό να παρεμβάλλει τις συχνότητες της Υπερδιάνοιας.

Όπως βλέπετε τίποτα δεν είναι καινούργιο.

Οπωσδήποτε υπάρχουν ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα:

Το CERN αποτελεί ανθρώπινη απόπειρα παρέμβασης ή ψεύτικη τεχνομούφα για να νομίζουμε ότι κάτι γίνεται;

Οι πυραμίδες έχουν ξεμείνει από το προηγούμενο μάτριξ;

Αν είχε τέτοια τεχνολογία (ανώτερη από την δική μας) η περασμένη φουρνιά και απέτυχε , εμείς όχι τα δεσμά δεν θα σπάσουμε αλλά μάλλον θα πέσουμε στη Β΄ κατηγορία πειραμάτων.

Το επόμενο μάτριξ θα είναι μεταξύ σαυρών και ημίζωων.

Είναι περίεργο που έχουν αρχίσει και συσσωρεύονται οι περιπτώσεις ύποπτης δυσλειτουργίας.

Brexit, Κουρδιστάν, Καταλωνία, δείχνουν να ζορίζουν επίτηδες τον υπερεπεξεργαστή λες και η ίδια η μήτρα μαϊμουδεύει βλάβες για να μας τσιτάρει και να προκαλέσει το τέλος του παιχνιδόκοσμου.

Όλος ο πλανήτης κινείται μαζικά προς την εξαχρείωση.

Σαν να πιέζει τον διαχειριστή να τραβήξει καζανάκι στο πείραμα.

Μερικές φορές το δύσκολο είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι φαίνεται.

Ένας κλώτσος σε ένα τουβλάκι ντόμινο μπορεί να ρίξει εκατομμύρια κομμάτια.

Το θέμα είναι πως το υπερμηχάνημα βρίσκεται σε επιταχυνόμενο ξεχαρβάλωμα.

Όπου να’ναι ξετακάρει και μας στέλνει για τον αιώνιο ύπνο.

Φτάσαμε στο σημείο στο οποίο η μπόχα του σφαγείου είναι ανυπόφορη ακόμα και για τα μουσκάρια της πρώτης θέσης που πριν χαζογελούσαν και κορόιδευαν.

Τώρα κάθε βήμα ζέχνει θανατίλα…

Όμως όλο αυτό είναι ψεύτικο.

Πριν εφτά χρόνια ήταν όλα μια χαρά;

Άραγε τότε το σφαγείο δεν βρώμαγε μπαγιάτικο, σαπισμένο αίμα αλλά ευωδίαζε σαν κήπος με τριαντάφυλλα;

Για να βρισκόμαστε εδώ, μάλλον κάποιος λόγος υπάρχει.

Σίγουρα κάποιος κερδίζει κάτι από αυτό.

Βαθιά μέσα στην συλλογική υπερμνήμη είναι καταγραμμένες οι απόπειρες των προηγούμενων κόσμων να αποτινάξουν την τυραννία των θεών του μάτριξ.

Αν μπορούσαμε να μαζέψουμε δύο Ηράκλειτους, τρεις Νίτσε και πέντε Τέσλα σε ένα χωροχρονικό σημείο πιθανόν να πατσαβουριάζαμε την τεχνητή νοημοσύνη.

Βέβαια το μετά δεν το ξέρει κανένας.

Άμα καεί η μητρική μπορεί να σβήσουμε κι εμείς μαζί της ως προσομοιωμένες κατασκευές του λογισμικού της, μπορεί όμως και να ανέβουμε σκαλί στην εξέλιξη.

Ίσως αυτός ο κόσμος να είναι μια διαρκής δοκιμασία, μια εικονική φυλακή για τα κατώτερα όντα.

Αν είναι έτσι, η συνειδητή καταστροφή ισοδυναμεί με την δημιουργία.

Ο θάνατος ή θα είναι οριστικός ή θα σημάνει την υπερβατική αναγέννηση.  Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει απελευθέρωση.

Το ιδανικό είναι η αυτόματη πράξη, σύμφωνα με τις αρχετυπικές μνήμες.

Η ενστικτώδης τρικλοποδιά στο υπερσκατομηχάνημα που τα ξέρει όλα.

Αυτό που μας φοβίζει είναι αυτό που μας φοβάται.

Ας του γαμήσουμε τη μάνα.

Τα μπινελίκια ρίχτηκαν από τον Marco De Sade

http://mavri-fatria.blogspot.gr/

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 arxaiaithomi.gr

Related posts: