Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Οι ανθελληνικές πόρνες πολυτελείας εν χορό βάλουν κατά της Ελλάδος!

Ντόναλντ Τουσκ

Η ανθελληνική ευρωπαϊκή πόρνη πολυτελείας ακούστε τι ξεστομίζει στους δούλους του Έλληνες, μετά από το ανθελληνικό για το μεταναστευτικό!!!!

Ο Βούλγαρος είναι ο εκπρόσωπος των Σπαρτιατών, δηλαδή φτιάχνουν έναν άλλον Λεωνίδα της Θράκης, τον Σπάρτακο και εκπρόσωπο των Θρακιωτών!!!!

Έτσι θωπεύουν την ιστορία, δεν είναι τυχαίο τώρα που λέγεται από έναν ανθέλληνα, τώρα που δήθεν γίνονται διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια???? τα Σκόπια θέλουν την Θεσσαλονίκη και η Βουλγαρία την Θράκη!!!

Και ο Έλληνας?????????? Υπουργός Εξωτερικών, Κωτζιάς δεν ασχολείται με τέτοιες ταπεινές δηλώσεις?????

Αυτή την ανθελληνική σε μόνιμη βάση ευρωπαϊκή ένωση θέλουν οι γενίτσαροι έλληνες;;;;;;;

Ποιο σκοπιανό και τρίχες κατσαρές?????? Μας δίνουν χάντρες να παίζουμε για να περάσουν το τελικό ξεπούλημα της Ελλάδος από την εγκάθετη βουλή!!!

«Βόμβες» Ντάισελμπλουμ: Ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης, ο Σαμαράς και το ούζο!

Ντάισελμπλουμ στους FT: Όλα έγιναν πιο εύκολα με Τσίπρα και Τσακαλώτο
Ντάισελμπλουμ: «Ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος έχουν βελτιώσει τις σχέσεις με τους Ευρωπαίους»
Ο Ντάισελμπλουμ αποχωρεί με καλά λόγια για Τσίπρα-Τσακαλώτο και την παραδοχή ότι επιβλήθηκαν ακραία μέτρα!!!!!!!!!!!!

8B4DBC13592B929B49BC87297BCAEB67

Τον Γιώργο Παπανδρέου, βράβευσε ο δήμαρχος του Μπεϊλίκντουζου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου για τη συμβολή του στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας- Τουρκίας

Ντόναλντ Τουσκ: Θράκας Πολεμιστής ο  Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπορίσοφ –

Προτεραιότητα τα Δυτικά Βαλκάνια

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ Με ιστορικές αναφορές στον Σπάρτακο και τους Αρχαίους Θράκες, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τούσκ, καλοσώρισε την προεδρία της Βουλγαρίας στο Συμβούλιο για το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Ο κ. Τουσκ χαρακτήρισε τους Βούλγαρους «απόγονους του Σπάρτακου, κληρονόμους της παλαιότερης Ευρωπαϊκής Πολιτείας», οι οποίοι αναλαμβάνουν το δύσκολο καθήκον όπως είπε να ανανεώσουν την Ευρωπαϊκή προοπτική για ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο ζήτημα της ενταξιακής προοπτικής των Βαλκανίων -που αποτελούν και μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της Βουλγαρικής Προεδρίας- συγκρίνοντάς τα με τη δημοφιλή σειρά Game of Thrones, επισημαίνοντας ότι «Η ιστορία των Βαλκανίων είναι πιο δραματική και ενδιαφέρουσα από το σενάριο του “Game of Thrones”, αν και δεν περιλαμβάνει δράκους». «Επιθυμούμε το παρόν και το μέλλον των Βαλκανίων να μοιάζει λιγότερο με δραματική ταινία: σταθερότητα, ευημερία, αυτά αξίζουν οι άνθρωποι όλης αυτής της περιοχής», συμπλήρωσε.

Μάλιστα χαρακτήρισε τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ, «Θράκα πολεμιστή», που θα ενέπνεε φόβο σε πολλούς, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την επιτυχία της Βουλγαρικής Προεδρίας.

Όπως είπε ο κ. Τουσκ, «ως Πολωνός καταλαβαίνω καλά πόση δουλειά, κουράγιο και αφοσίωση σας κόστισε, για να επιτύχετε την ευρωπαϊκή επιτυχία για τη χώρα των προγόνων σας. Κανείς δε σας έδωσε τίποτα δωρεάν. Εσείς ήσασταν από την αρχή οι συγγραφείς αυτής της ιστορικής επιτυχίας».

http://www.euractiv.gr/section/esoterikes-ipothesis/news/ntonalnt-tousk-thrakas-polemistis-o-borisof-protereotita-ta-dytika-valkania/

Related posts: