Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Από την αρχαιότητα προδότες, η Μακεδονία είναι μια Ελληνική! Ούτε Βόρεια, ούτε νότια, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε κάτω, ούτε πάνω! Οι ανθέλληνες και οι προδότες την τεμαχίζουν.

ΦΥΝΚ ΦΑ

Ανθέλληνες, από τότε που σας κατεβάσαμε από τα δέντρα και σας διδάξαμε να περπατάτε με τα δυο πόδια η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική!

3

Αυτό είναι το σχέδιο της Αμερικής νέας τάξης!

Ο Ζάεφ, αποκάλυψε ότι πρόκειται για την υλοποίηση σχεδίου με την βοήθεια των Αμερικανών , το οποίο προς το παρόν τηρείται κατά γράμμα. Αυτοί οι παγκόσμιοι δολοφόνοι των λαών οι Αμερικάνοι, έχουν το συνονθύλευμα τα Σκόπια, για να πραγματοποιήσουν τους εγκληματικούς σκοπούς τους σε βάρος των Ελλήνων, αφού μοναδικός σκοπός τους είναι να κατέχουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Το στρατόπεδο παρακάτω έχει φτιαχτή βάση με τα πρωτόκολλα ΣΙΩΝ, είναι καθαρά Αμερικάνικο και είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο!

ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Με λίγα λόγια  ο Ζάεφ, αποκάλυψε οι ΗΠΑ θα βρουν μια ‘συμβιβαστική ονομασία με το όνομα Μακεδονία τα Σκόπια»  για την ΠΓΔΜ την οποία θα επιβάλλουν και στις δύο χώρες για τελειώνει το ζήτημα.

Ο εθνοπροδότης Κ.Μητσοτάκης ξεπούλησε τη Μακεδονία μας στους γυφτοσκοπιανούς

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

arxaiaithomi.gr

Related posts:

1 comment to Από την αρχαιότητα προδότες, η Μακεδονία είναι μια Ελληνική! Ούτε Βόρεια, ούτε νότια, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε κάτω, ούτε πάνω! Οι ανθέλληνες και οι προδότες την τεμαχίζουν.