Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Το γιατί του προδότη Παφίλη; Γιατί δεν ξανά κάνουμε την ίδια προδοσία, όπως κάναμε με τον Τίτο;;;

ΤΟΣΚΑΣ Α

Οι ανθέλληνες οι προδότες και οι πρόστυχες βουλευτικές μαριονέτες.

«Όλος ο καυγάς που γίνεται, υποτίθεται για το όνομα (της ΠΓΔΜ) και όλα τα υπόλοιπα, τι θα γίνει με τη διαπραγμάτευση και τι θα κάνουν οι ΑΝΕΛ, αν θα ψηφίσουν ή όχι, κρύβουν από τον ελληνικό λαό ότι όλα αυτά τα κόμματα,  συμφωνούν στο να γίνει συζήτηση, να βρεθεί λύση, όχι για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις, αλλά επειδή αυτό απαιτείται από το ΝΑΤΟ για να κλείσει και με την ένταξη της ΠΓΔΜ, και είναι φανερό γιατί, και βέβαια και στο πλαίσιο της ένταξης στην ΕΕ» !

«Αυτό τι προμηνύει; Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ είναι αυτοί που δημιουργούν και τις εστίες πολέμου και τις εντάσεις.

Είναι αυτοί, και δεν πρέπει να ξεχνάει ο ελληνικός λαός, που βομβάρδισαν και διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία.

Είναι αυτοί που δημιούργησαν προβλήματα σε όλα τα Βαλκάνια στην λογική του “διαίρει και βασίλευε” και στη δημιουργία προτεκτοράτων, είναι αυτοί που έφτιαξαν την ανεξαρτησία του Κοσόβου» πρόσθεσε ο Θ. Παφίλης σε συνέντευξη του στον «Αθήνα 984».

Ως προς την επίτευξη συμφωνίας με την ΠΓΔΜ, είπε ότι κάποιος πρέπει «να γυρίσει λίγο πίσω και να σκεφθεί πως δημιουργήθηκε το πρόβλημα από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και δεύτερον τι έλεγαν όλα τα κόμματα που σήμερα “βγαίνουν στα κεραμίδια” το 1992 όταν προέκυψε το θέμα του ονόματος».

«Και τότε όλοι μαζί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός και οι άλλοι που ήταν ενταγμένοι σε αυτά τα κόμματα έτρεχαν στα εθνικιστικά συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα, έλεγαν ότι δεν δεχόμαστε με κανένα τρόπο το όνομα “Μακεδονία” και το ΚΚΕ τότε είχε πει:

Αποδεχόμαστε ένα όνομα σύνθετο που θα περιέχει και το “Μακεδονία” με τον όρο ότι θα αποτελεί γεωγραφικό προσδιορισμό, ότι θα σταματήσουν οι οποιεσδήποτε αλυτρωτικές αντιλήψεις που υπάρχουν και μπορεί να είναι καταγεγραμμένες στο Σύνταγμα (της ΠΓΔΜ) και αλλού, ότι θα υπάρξει αμοιβαία εγγύηση και συμφωνία και από τις δύο χώρες, ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής συνόρων και ότι εγγυώνται τα σύνορα που υπάρχουν σήμερα και να προχωρήσουμε σε μια τέτοια λύση και να εξομαλυνθεί».

Παφίλης: Ναι σε σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για ΠΓΔΜ
Οι διαχρονικοί προδότες παίρνουν σε κάθε εκλογές συχωροχάρτι για τις προδοσίες τους! 

Υπέρ του λαού ρε γαμώτο, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, είμαστε το κόμμα των αλλόφυλων!

Ερωτηθείς αν το ΚΚΕ θα ψηφίσει υπέρ συμφωνίας με γεωγραφική περιγραφή, «αν οι ΑΝΕΛ πουν όχι», καθώς «η πολιτική συγκυρία είναι περίεργη στην Ελλάδα, υπάρχει πρόβλημα αν θα έχει δεδηλωμένη η κυβέρνηση», απάντησε ότι »αν δεν δούμε το σύνολο της συμφωνίας δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

Είπε ότι το ΚΚΕ «δεν είχε και δεν έχει πρόβλημα με την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, αρκεί να τηρούνται και οι υπόλοιπες προϋποθέσεις».

Ανέφερε ότι το ΚΚΕ δεν εξαρτά την θέση του από τους συσχετισμούς και τις πολιτικές συγκυρίες, σημειώνοντας ότι το ΚΚΕ «πήγε τότε κόντρα σε όλο το ρεύμα, μάλιστα ο μακαρίτης Λ. Κύρκος μας είχε πει “όλοι πλην Λακεδαιμονίων” και του είχαμε απαντήσει “οι Λακεδαιμόνιοι πήγαν στις Θερμοπύλες” με την έννοια ότι είχαμε μια σταθερή θέση και περιγράφαμε που είναι το πρόβλημα».

Ο κ. Παφίλης διατύπωσε το ερώτημα «γιατί δεν μιλούσε κανείς όταν η Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (όπως λεγόταν τότε) ήταν ενταγμένη στην ενιαία Γιουγκοσλαβία» προσθέτοντας «γιατί τότε έπαιζαν άλλα παιχνίδια γεωπολιτικά μέσα από το ΝΑΤΟ και τον ιμπεριαλισμό.

Γιατί τότε η Γιουγκοσλαβία είχε συγκρουστεί με την Σοβιετική Ένωση και τότε δεν έβγαζε κουβέντα κανένας.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: