Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Στρατιωτικός νομος στο Σικάγο, καθώς τα στρατεύματα εισέρχονται στους δρόμους της πόλης – Απολυτη σιγη απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Δυστυχώς δεν μπορώ να το διαγράψω, λόγο τον κοινοποιήσεων, γιατί θα πρέπει να μπαίνει ο αναγνώστης να βλέπει την διάψευση της ψεύτικης μέχρι στιγμής είδησης!

Αγαπητοί αναγνώστες δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω και για αυτό να μη του δώσετε σημασία, μπορεί να είναι και παραμύθι, αν δεν το επιβεβαιώσω θα το διαγράψω.

Συγνώμη και ευχαριστώ .

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στρατιωτες και οχήματα, που θεωρούνται ειρηνευτές του ΟΗΕ, έχουν εισέλθει στους δρόμους του Σικάγου, καθώς επιβάλλεται στην πόλη στρατιωτικος νόμος. Παρά την έντονη εμφάνιση ένοπλων δυνάμεων στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχει μια συνολική συσκότιση των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τα γεγονότα.

Σύμφωνα με τον χειριστή του WCKG 1530 AM Matt Dubiel, ο ραδιοφωνικός σταθμός «έκλεισε» όταν εξέδωσε μια εκπομπη του Alex Jones που αποκάλυπτε των αριθμο των στρατευμάτων στο έδαφος.

Ο Dubiel ισχυρίζεται ότι από τη στιγμή που ο Jones ανέφερε ότι τα οχήματα των Ηνωμένων Εθνών έχουν ήδη εισέλθει στην πόλη, οι ραδιοφωνικές αναμεταδόσεις κόπηκαν και “αφαιρέθηκαν από τον αέρα”.

Σύμφωνα με την Intellihub, πάνω από 50 βαριά θωρακισμένα οχήματα των Ηνωμένων Εθνών με διάφορα είδη εξοπλισμού (γεννήτριες κλπ.) επαρκείς για να στηρίξουν μια μικρή στρατιά των “ειρηνευτών” εχουν στρατοπεδευση πίσω από μια αμερικανική αποθήκη και φαίνεται να είναι έτοιμοι για ταχεία εγχώρια ανάπτυξη.

Τα οχήματα σταθμεύουν στο πίσω πάρκινγκ ενός κτιρίου αποθήκης που βρίσκεται στην 11841 New Gate Blvd.

Όλα ειναι βαμμένα λευκά και έφεραν τα γράμματα “U.N.” Αυτό ακολούθησε μετα απο αναφορές οπου οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν ζητήσει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στους δρομους στις Ηνωμένες Πολιτείες και ενω βρίσκονται σε συζητήσεις με τα Ηνωμένα Έθνη για την ανάπτυξη στρατευμάτων ειρηνευτικής κατοχής “μπλε κράνος” στο Σικάγο.

Οι Κυβερνητικοί αξιωματούχοι καλεσαν για στρατεύματα ειρηνευτικού σώματος απο τα Ηνωμένα Εθνη να επεκταθουν στις πόλεις των ΗΠΑ

Οι κλήσεις είχαν προέλθει από τον Επίτροπο του Cook County, Richard Boykin, οπου το που ονομάζει «ειρηνική γενοκτονία».

Ο Matt Dubiel της WCKG δήλωσε τον Αύγουστο ότι είχε εντοπίσει ένα τρένο με φορτίο απο οχημάτα των U.N. που εισέρχονται στην πόλη του Σικάγου.

Υποστηρίζει ότι όταν παρακολουθήθηκε αυτο το γεγονος συνελήφθη μετά από την εμφάνιση του στρατιωτικού εξοπλισμού.

Εάν είναι αλήθεια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο Στρατιωτικος Νόμος ειχε σχεδιαστεί πολύ νωρίτερα, με οχήματα ήδη σε θέση, έτοιμα να κινητοποιηθούν

https://katohika.gr/diethni/bardon-polemiko-dikaio-sto-sikago-kathos-ta-strateumata-eiserxontai-stous-dromous-tis-polis/

Related posts: