«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ  ΙΣΟΝ  ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

       ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

Οι «Αριστεροί» Τουρκο-Εβραίοι Σιωνιστές  Τσίπρας και Γαβρόγλου, υπηρέτες της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως, έκαναν δηλώσεις περί αλλαγής του συστήματος εκλογής των Μουφτήδων της Θράκης.

Έτσι εξίσωσαν τους Μητροπολίτες της Ορθοδοξίας, με τους Μουσουλμάνους Μουφτήδες.

Όλο τους το μίσος οι «Αριστεροί» σαν Σιωνιστές, εκδηλώνεται επάνω στους Μητροπολίτες της Ορθοδοξίας.

Βλέπε δηλώσεις  Σιωνιστή Τσίπρα και Τούρκου Γαβρόγλου,  σε όλα τα δελτία ειδήσεων.

Ο Τύπος σήμερα γράφει, «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ».

Μερικοί νέοι Σιωνιστές Μητροπολίτες είναι οπαδοί της Ν.Τ.Π. και προαλείφονται για υποψήφιοι Αρχιεπίσκοποι Πάσης Ελλάδος, σας κρούω το κώδωνα του κινδύνου.

 ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!

Έγινε το θέλημα του Ερντογάν: «Εκσυγχρονίζεται» η συνθήκη της Λωζάνης εις βάρος της Ελλάδος, κατόπιν εντολής της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως της Σιωνιστικής ΕΛΙΤ.

Ενώπιον αυτής της καταστάσεως, ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος, (Αλβανός;;;) , ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ παρέμεινε μουγγός.

Η νέα εκλογή των Μουφτήδων, ήταν απαίτηση του Σουλτάνου Ερντογάν κατά την εδώ επίσκεψην.

Γιαυτό πήγε ο ΤουρκοΕβραίος Γαβρόγλου στο αεροδρόμιο, να αποχαιρετήσει τον Σουλτάνο.

Δεν γνωρίζουμε σε πόσα  άλλα Εθνικά θέματα έκανε υποχωρήσεις ο  Σιωνιστής Τσίπρας, πίσω από τις κλειστές πόρτες, κατά τις συνομιλίες με τον Σουλτάνο.

(Βλέπε γεγονότα στη διάσκεψη στο Παρίσι το 2015 όπου ο Σιωνιστής Τσίπρας υπέγραψε όλα τα Μνημόνια, και συμφώνησε να είναι δούλος του προέδρου της Ν.Τ.Π. και Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.

Ο Τσίπρας ίσον Σημίτης & ΓΑΠ & Σαμαρο-Βενιζέλοι, και οι πέντε Εβραίοι Σοσιαλ-(ληστές)  Σιωνιστές, υπηρέτες και δούλοι της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης, υποχωρούν σε όλα τα Εθνικά Θέματα, που θέτει ο πρόεδρος της Ν.Τ.Π.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να υποφέρει άλλη αφέλεια και επιπολαιότητα, που καταντά ΠΡΟΔΟΣΙΑ στα Εθνικά μας θέματα.

Οι πολιτικοί των κομμάτων του Σιωνιστικού Δημοκρατικού Τόξου, (Τσίπρας-Κυριάκος-Φώφη) κ.λ.π. , επιδεικνύουν άγνοια των γεγονότων, αδιαφορία, εφησυχασμό, επαναύπαση, απάθεια, αδράνεια, ενδοτικότητα, που καταλήγει σε προδοσία της Πατρίδος!!!

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, (ΥΠ. ΕΞ. Κίσινγκερ), προκειμένου να μη φύγει ο Σουλτάνος από το ΝΑΤΟ, προς ΠΟΥΤΙΝ μεριά, αποφάσισαν να του κάνουν όλα τα χατήρια, εις βάρος της Ελλάδος!

(Συμπεριλαμβανομένου του ακρωτηριασμού της Ελλάδος, προς Σουλτάνο μεριά) & Σκόπια………..

Οι Βουλευτές των κομμάτων του λεγομένου Σιωνιστικού Δημοκρατικού Τόξου συμφωνούν .

Οι ηγέτες των Ενόπλων Δυνάμεων είναι δεδομένοι………………..

Οι Έλληνες αναμένουν πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Θα τηρήσουν σιγήν ιχθύος;;;-( όπως ο Βόλου που συνεργάζεται με ραββίνους;;;).

Oι Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ , αρπάξανε τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος.

Η Ελλάδα αλυσοδέθηκε με τα Μνημόνια, με αντίτιμο τον ορυκτό πλούτο, και έχουν σχέδια για ακρωτηριασμό.

Προ ημερών ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, εκάλεσε τον Υπουργό Σκουρλέτη να προσκυνήσει το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ μέσα στην Εκκλησία.

Αυτός αρνήθηκε!!!

Μόνον οι Εβραίοι αρνούνται το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Για αυτούς υπάρχει μόνον το ΤΑΛΜΟΥΔ.

Όλος ο Δυτικός Κόσμος , (και η Ελλάς), τελεί υπό κατοχήν της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Μητροπολίτες ΜΗΝ ΚΑΘΕΥΔΕΤΕ!!!

Οι καιροί ου μενετοί!!!

Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία χάνονται με τους Μουσουλμάνους Λαθρομετανάστες που κατέκλυσαν την Ελλάδα.

Μόνον η Ουγγαρία, Αυστρία, Πολωνία ανθίστανται, η Ελλάδα του Σιωνιστή ΤΣΙΠΡΑ παρέδωσεν τα όπλα στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, και Επικυρίαρχους της Γης, και δέχθηκε τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες σαν Έλληνες, μόνιμους κατοίκους αυτής της χώρας!!!

ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ  ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ…………………….

                                   ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

          Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

                                   Έλληνες Πατριώτες