Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΟΙ Ε.Δ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ

ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΟΙ Ε.Δ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ

ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ Α

ΚΑΤ” ΑΡΧΗΝ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΘΕΤΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΦΕΡΟΤΑΝ ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΑ , ΟΤΑΝ ΧΘΕΣ   ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ  ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΙ” ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ.

 Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ  ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ  ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ  ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Ν.Α ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ , ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΥΠΟ ΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΘΗΚΑΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ  ΤΑ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΟΜΕΝΑ  ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ,   ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΤΟ 1940.

ΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ , ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ , ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ..

ΟΙ Ε.Δ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ , Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

7/12/2017

κωνσταντινίδης κωνσταντίνος kostas01@cyta.gr

Related posts: