«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τελικά τίποτα στο δημόσιο δεν μένει απούλητο. Όσο για τιμές; Του σκοτωμού!!!

 Ξεπουλάνε όσο-όσο. Πάει τρελάθηκε το αφεντικό. 

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΕ

Του Δημήτρη Κυπριώτη

Όλα τα «μαχαιρώνει» και όλα τα «σκοτώνει»  αυτή η κυβέρνηση.

Όσο και να έψαχναν οι δανειστές, δεν θα έβρισκαν άλλο τεφαρίκι!

Αποτέλεσμα εικόνας για δεν θα έβρισκαν άλλο τεφαρίκι

Δικαιολογημένα χειροκροτείται ο Τσίπρας και από τους πλέον στυγνούς νεοφιλελεύθερους

ΦΤΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑ

Έχουν βγει σεργιάνι οι κυβερνητικοί και ξεπουλάνε όσο-όσο.

Πάει τρελάθηκε το αφεντικό.

Αλλά μήπως τα πλήρωσε αυτός ή μήπως είναι από την προσωπική του περιουσία;

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλλά μήπως τα πλήρωσε αυτός ή μήπως είναι από την προσωπική του περιουσία;

Για να δούμε;;;;;;;;;;

Το ποσό της μπάζας που έχει γράψει στον προϋπολογισμό από το ξεπούλημα αυτό το  υπουργείο Οικονομικών φτάνει περίπου στα 2,74 δις ευρώ, μέσα στο 2018.

ΝΤΡΟΠΗ

Ο τιμοκατάλογος του ξεπουλήματος περιγράφεται στον ίδιο τον προϋπολογισμό και έχει ως εξής:

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΔΑΠ

ΟΣΟ ΟΣΟ ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΠΕ

ΕΛΠΕ:  500 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών

Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών: 500 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικό

Ελληνικό: 300 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για δεν θα έβρισκαν άλλο τεφαρίκι

ΟΤΕ: 5%, 250 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΠΑ

ΔΕΠΑ: 250 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΘ

ΟΛΘ:    231  εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΣΦΑ

ΔΕΣΦΑ: 188 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ραδιοσυχνότητες κινητής τηλεφ

Ραδιοσυχνότητες κινητής τηλεφ: 100 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΗ

ΔΕΗ : 100 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΔΑΠ

ΕΥΔΑΠ 64 εκατ. ευρώ 

Αποτέλεσμα εικόνας για Λοιπά Ακίνητα

Λοιπά Ακίνητα : 59,2 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Εγνατία οδός

Εγνατία οδός 50 εκατ. ευρώ 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΑΘ

ΕΥΑΘ: 35 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μικροί λιμένες και Μαρίνες

Μικροί λιμένες και Μαρίνες: 28 εκατ. ευρώ

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Λοιπά (περ. αεροδρόμια

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ): 28 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ψηφιακό Μέρισμα

Ψηφιακό Μέρισμα: 26,9 εκατ. ευρώ 

Αποτέλεσμα εικόνας για Αφάντου Ρόδος

Αφάντου Ρόδος : 1 εκατ. ευρώ 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΈΕΣΣΤΥ

ΈΕΣΣΤΥ : 5 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλλά μήπως τα πλήρωσε αυτός ή μήπως είναι από την προσωπική του περιουσία;

Ναι αλλά η αξιολόγηση έκλεισε και τώρα φάτε μάτια ψάρια!!

Δημήτρη Κυπριώτη

Αποτέλεσμα εικόνας για δεν θα έβρισκαν άλλο τεφαρίκι

Εθνική προδοσία με τον μεγαλύτερο εχθρό εγκληματία της Ελλάδος τον Ερτονγάν.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Εθνική προδοσία ετοιμάζουν με τα Σκόπια.

skopian-propaganda-20100624

Πουλάνε για δούλους των Ευρωπαίων τους Έλληνες εργαζόμενους στον τόπο τους.

ραγιας

Κουβαλάνε όλους τους δολοφόνους αλλοδαπούς από όλες τις φυλές του κόσμου, να αντικαταστήσουν τους Έλληνες, με σκοπό να αφανίσουν το Ελληνικό στοιχείο από έναν γηγενή λαό.

θα σας

Σου ρίχνουν έντεχνα να σε κοιμίσουν, ότι θα πάρουν μόνο τα μεγάλα σπίτια και περιουσίες, είναι σίγουρο 100% ότι θα πάρουν όλων των φτωχών τα σπίτια, είναι ρητή εντολή των νταβατζήδων, για να στεγάσουν τους δούλους τους καινούργιους εργάτες αλλοδαπούς.

σπιτι μου

Απειλούν ακόμα και τα πεζούλια μας!

Να έρχονται με το φοροδρεπανοφόρο και να επιβάλουν το ένα χαράτσι πάνω στο άλλο σε σπίτια και σε γιαπιά.

Αγαπητοί πατριώτες και αναγνώστες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ κάνει ανένδοτο, από τον Αύγουστο ο Γερμανικός ΟΤΕ έκανε συμβόλαιο μαζί μου να με συνδέσει με τις οπτικές ίνες, μετά από δεκάδες κοροϊδίες, πριν ένα μήνα ήρθε τεχνικός, με συνέδεσε και από τα κεντρικά που επικοινώνησε επιτόπου, του είπαν να μου κόψουν την παροχή στις οπτικές ίνες και το έκαναν!

Ξέρετε με ποια δικαιολογία, ότι είναι λάθος η διεύθυνση, δεν διορθώνουν την διεύθυνση, κόβουν την σύνδεση, το τηλέφωνο λειτουργεί σε αυτό το σπίτι με αυτόν τον αριθμό πάνω από 40 χρόνια.

Η ποιο εγκληματική εταιρία αναζήτησις η Google μου έχει βάλει απαγορευτικό και όποιος πάει να μπει του λέει ότι αυτή η ιστοσελίδα φέρετε με απροσάρμοστο τρόπο και είναι επικίνδυνη!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Την επιμέλεια έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Τελικά τίποτα στο δημόσιο δεν μένει απούλητο. Όσο για τιμές; Του σκοτωμού!!!

  • .
    .
    .
    .
    .

    Πως η Γερμανία εξόντωσε την μισή Ευρώπη με τη ΄Συνθήκη σταθερότητας’ και το σκληρό ευρώ.
    Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018

    Η ‘κατάκτηση της Ευρώπης’ από την Γερμανία επετεύχθη σε τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο, η Γερμανία επέτυχε την ενοποίηση της Δυτικής με Ανατολική γερμανία, κάνοντας καραμπόλα εκμετάλλευσης. Αφενός εκλεισε Ανατολικογερμανικές παραγωγικές εταιρίες και φτωχοποίησε 15 εκατομμύρια εργατικό δυναμικο, της Ανατολικής πλευράς (οι μισθοί των δυο περιοχών ακόμη και τωρα δεν εχουν εξισωθεί) ρίχνοντας το δικό της κόστος, και διευρυνοντας την αγορά της σε βαρος αλλων γερμανων!

    Ανάπτυξη με απλήρωτες υποχρεώσεις πάνω απο 1 τρις!
    Δεύτερον η Γερμανία αθέτησε την πληρωμή των πολεμικών της υποχρεώσεων προς τρίτες χώρες που αποφασίστηκαν στην ‘Potsdam Conference’ που εγινε τον Αυγουστο του 1945, ενώ αντίθετα οι άλλες χώρες που έχασαν τον πόλεμο, όπως για παράδειγμα η Βουλγαρία και Ιταλία πλήρωσαν τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλαν. Εκτιμάται ότι μόνο προς την Ελλάδα οι αποζημιώσεις που η Γερμανία αθέτησε να πληρώσει ανέρχονται περίπου σε 300 δις ΕΥΡΩ, δηλαδή 150% του Ελληνικού ΑΕΠ. Οι υποχρεώσεις αυτές έπρεπε να γίνουν άμεσα πληρωτέες από τη Γερμανία προς Ελλάδα και άλλες χώρες με την ενοποίηση (1990). Να σημειώσουμε εδώ ότι η Γερμανία δεν είχε πληρώσει ούτε τις πολεμικές αποζημιώσεις που όφειλε από τον …πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, τις οποίες η πτωχή πλην τίμια Ελλάς ‘κούρεψε’ κατά 50% από την Δυτική Γερμανία το 1952, ώστε να προικοδοτήσει τους χρεοκοπημένους Γερμανούς! Το μεγάλο κόλπο όμως της Γερμανίας ήταν το ΕΥΡΩ και η συνθήκη Νομισματικής Σταθερότητας!
    Το τρίτο κόλπο: ΕΥΡΩ και η συνθήκη Νομισματικής Σταθερότητας!
    Καθώς η Γερμανία έπρεπε να βρεί έναν τρόπο αφενός να ενσωματώσει τους Ανατολικο-Γερμανούς με ‘μισθούς γαλέρας’ στην νέα ‘διευρυμένη’ Γερμανία, αφετέρου να τσακίσει τις οικονομίες χωρών που κατάφερναν να κρατάνε ανταγωνιστικότητα με νομίσματα που διολίσθαιναν, όπως Γαλλία Ιταλία, Ισπανία, και να δημιουργήσουν μια νέα ‘τεράστια δεξαμενή’ με χρεοκοπημένες επιχειρήσεις και απεγνωσμένους προλετάριους, όπως ακριβώς έκανε λεηλατώντας την Ανατολική Γερμανία. Το κόλπο ήταν ο συνδυασμός ενός σκληρού νομίσματος (του ΕΥΡΩ) και 3 σαδιστικών όρων που θα βαφτίζονταν ευφημιστικά ‘Συνθήκη Σταθερότητας και…Ανάπτυξης’ (Stability and Growth Pact)! Το κόλπο σκέφτηκε ο Τέο Βάιγκελ (Theo Waigel) το τότε σιδερένιο χέρι των Γερμανικών πολυεθνικών και Υπουργος Οικονομικών του καγκελάριου Κόλ. Ο Βάιγκελ, επάξιος προκάτοχος του γνωστού Σόιμπλε, ηταν εκείνος που κατάφερε προς έκπληξη τότε της Παγκόσμιας κοινότητας να εκβιάσει τους Γάλλους και να επιβάλλει δια της σιδηράς πυγμής τους όρους αυτούς σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Τι πονηρό έχει η Συνθήκη ‘Σταθερότητας’;
    Η συνθήκη βάζοντας εξωπραγματικά χαμηλούς όρους ‘μέγιστου ελλείματος προυπολογισμού’ (1%, και σε κρίση μεχρι 3%), σχεδόν μηδενικού πληθωρισμού και Χρέους προς ΑΕΠ όχι πάνω από 60%, έβαζε όλη την Ευρώπη σε μια διπλή μέγγενη. Αφενός πίεζε τις χώρες της ΕΕ με παραδοσιακά χαλαρά νομίσματα όπως Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία, σε χρεοκοπία, αφετέρου εισήγαγε έτσι ‘δια πυρός και σιδήρου’ εξωπραγματικά κριτήρια ώστε να τις θέσει υπό τον μακροοικονομικό έλεγχο της ισχυρής Γερμανίας τις οικονομίες τους, κάτι που επέτυχε.
    Πριν το ΕΥΡΩ Γαλλία-Ιταλία-Ισπανία αναπτύσσονταν γοργά
    Η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία είχαν καταφέρει να υποτιμούν κατά μέσο όρο το νόμισμά τους ετησίως κατά 3,8% , 9,1% και 7,3% αντίστοιχα, κατά την περίοδο 1973-1995, επιτυγχάνοντας ετσι να έχουν ζωηρή εγχωρια παραγωγή και ανταγωνιστικό κόστος. Ενδεικτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία των Ηνωμένων εθνών (UN Conference on Trade and Development -UNCTAD) ενώ στην περίοδο 1970-2000, η Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία υπερδιπλασίασαν τις βιομηχανική τους παραγωγή (Ιταλία από 112 σε 289 δις δολάρια, Γαλλία 122 σε 245, Ισπανία από 58 σε 149 δις δολάρια) σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τη Γερμανία που ειχε μολις 50% αύξηση (από 368 σε 550δις μόνο) η κατάσταση άλλαξε αρδην, με το ΕΥΡΩ και την ‘συνθηκη σταθερότητας’!
    Μετα το ΕΥΡΩ- ‘σύμφωνο σταθερότητας’, όλα τα οφέλη στην Γερμανία μόνο!
    Με την ένταξη στο ΕΥΡΩ και με την επιβολή των Γερμανικών κριτηρίων ‘Σταθερότητας’ όχι μόνοχρεοκόπησαν οι εσωτερικές αγορές της Ιταλίας, Ισπανίας και Γαλλίας, αλλά και οιβιομηχανίες των χωρών αυτών. Ενδεικτικά να αναφέρουμε μόνο ότι όχι μόνο η Γερμανική παραγωγή αυξήθηκε ουσιαστικά ενώ εκείνη Γαλλίας-Ιταλίας-Ισπανίας μεταβλήθηκε οριακά ή μειώθηκε. Η παραγωγή της Ιταλίας έπεσε στην περίοδο ΕΥΡΩ 2000-2014 απο 289 σε 257 δις δολάρια, της Γαλλίας ανέβηκε μόλις 11% (από 245 στα 267 δις) και της Ισπανίας έπεσε από 149 σε 134 δις! Αντίθετα της Γερμανίας αυξήθηκε από 550 σε 680 δις ΕΥΡΩ! Η Γερμανία έτσι κατάφερε να παραμείνει 4η βιομηχανική χώρα στον κόσμο, ενώ η Γαλλία είναι πλέον 7η , η Ιταλία 8η και η Ισπανία…15η χάνοντας πολλές ανταγωνιστικές θέσεις η καθεμία!
    Συμπέρασμα
    Η Γερμανία κατάφερε αφενός με την αθέτηση των συμβατικών της υποχρεώσεων, να μην πληρώσει αποζημιώσεις τρισεκατομμυρίων ΕΥΡΩ προς τρίτες χώρες, χρηματοδοτώντας με υποχρεώσεις έναντι όλων μας την ανάπτυξή της, αφετέρου με το σκληρό νόμισμα ΕΥΡΩ και τις συνθήκες σταθερότητας που επέβαλε, όχι μόνο κατάφερε την εκμετάλλευση εκατομμυρίων άλλων Γερμανών, αλλα και τη φτωχοποίηση της μισής Ευρώπης.
    Τελικά το ‘Γερμανικό σύστημα’ πέτυχε, δια της μεθόδου του κανιβαλισμού, εξοντώνοντας δηλαδή όλους εμάς τους υπόλοιπους Ευρωπαίους!

    Κωνσταντίνος Βέργος
    Καθηγητής Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πόρτσμουθ, Αγγλία

    https://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/01/blog-post_34.html?showComment=1515006452697#c5056933755973748136

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>