«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

image003

ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ!!! Τις πταίει; 

         «Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος … Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!» Αυτά έγραφε το 1896 ο μέγιστος Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης για τα τεκταινόμενα και επί των ημερών του.

Θρηνεί η Ελλάδα τα αδικοχαμένα παιδιά της και ο χιλιοπροδομένος Λαός έχει μείνει άναυδος από την επιδειχθείσα αναξιοπιστία μιάς εξαχρειωμένης Πολιτείας που μεθοδικά, χρόνια τώρα, καταγίνεται στο ξερίζωμα της ψυχής του Έλληνα ανθρώπου.

Τις πταίει; Φταίνε οι αποξενωμένοι από την κοινωνία φαύλοι «ΘΕΣΜΟΙ» ενός διεφθαρμένου κοινοβουλίου. Οι ΔΗΘΕΝ «ΘΕΣΜΟΙ» ΚΑΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τους, μέχρι στιγμής, είκοσι έναν νεκρούς μας, τους αγνοούμενους και τους τραυματίες της τραγικής εξέλιξης που είχε η νεροποντή της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου στο όρος Πατέρα της Δυτικής Αττικής.

Παρακολουθούντες άναυδοι τα τελευταία βήματα προς την καταστροφή, έχοντας καταστεί αυτόβουλα ανήμποροι… αναρωτιόμαστε: «ΠΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ;» και το ερώτημα αυτό καθιστά επίκαιρο το μήνυμα του Ιπποκράτη, επιστολέα του Σπαρτιάτη ναυάρχου Μίνδαρου μετά από την νίκη του Αλκιβιάδη στην Κύζικο: «Έρρει τα κάλα. Μίνδαρος απεσσύα. Πεινώντι τώνδρες. Απορίομες τι χρη δραν!» Και σε νεοελληνική απόδοση: «Τα πλοία καταστράφηκαν. Ο Μίνδαρος σκοτώθηκε. Οι άνδρες πεινούν. Αναρωτιόμαστε τι να κάνουμε!» Ξενοφώντος Ελληνικά: 1, 23-24.

Ξέρουν, το ζουν και το βλέπουν οι Έλληνες ποιοί ευθύνονται για τις τριτοκοσμικές συνθήκες στις υπηρεσίες και τους μηχανισμούς της μίζας και της διαφθοράς, αφού για να δουλέψουν οι υπηρεσίες του κράτους, χρειάζονται «λάδωμα».

Τα δηλητηριώδη άνθη του κακού έχουν ριζώσει για τα καλά σ’ αυτή τη χώρα: μαύρα, κόκκινα, μπλε και πράσινα, χωρίς να έχει σημασία η απόχρωση των «Ελλαδέμπορων», έχουν ως στόχο τους να εξευτελίσουν κάθε όσιο και ιερό πουλώντας τζάμπα μαγκιά στην εκλογική τους πελατεία που ζητωκραυγάζει αποχαυνωμένη.

Οι νουνεχείς πολίτες, που βλέπουν ένα καθεστώς θεσμικής ανομίας να έχει παγιωθεί στη χώρα και να προσδίδει στην πολιτική συμπεριφορά όλο και περισσότερο χαρακτηριστικά ζούγκλας, προσπαθούν να καταδείξουν τον κίνδυνο της θεσμικής εκτροπής, αλλά η εκάστοτε ένοχη κυβέρνηση και οι σαλτιμπάγκοι συνοδοιπόροι της «τυφλή τα τ᾽ ώτα τόν τε νούν τα τ᾽ όμματα», προσποιείται την μωρή παρθένα και  προσπαθεί να αποσείσει τις ευθύνες της από την  Δυτική Αττική με επίκεντρο την περιοχή της Μάνδρας που ζει έναν εφιάλτη οφειλόμενο ξεκάθαρα:

– Στην εγκληματική ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των αρμόδιων τοπικών φορέων να αντιμετωπίσουν σοβαρά το αντιπλημμυρικό θέμα της περιοχής,

– Στην ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της εκάστοτε Περιφερειακής πλειοψηφίας να αντιμετωπίσει το θέμα των ρευμάτων ορθολογικά και όχι εργολαβικά,

– Στην ΕΠΙΛΟΓΗ της εκάστοτε Κυβέρνησης να αντιμετωπίζει διαχρονικά το θέμα των πλημμυρών, με βάση το οικονομικό όφελος των κομματόσκυλων, των συνδρομητών και νταβατζίδων της.

Σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της ανικανότητας, της αδιαφορίας και της επιλογής αυτής της πορείας, δεν έχουμε παρά να προσθέσουμε τις ευθύνες του κομματικού ινστρούχτορα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του πολιτικά ημιμαθούς σφετεριστού του Συντάγματος, κατά το 2014, Υπουργού Εσωτερικών κυρίου Αργύρη Ντινόπουλου, που ενώ ΟΦΕΙΛΑΝ να εκδώσουν «διαπιστωτική πράξη έκπτωσης», υπερφαλαγγίζοντας κάθε πατριωτική φωνή, παρέκαμψαν την κατωτέρω ΠΡΟΣΦΥΓΗ-ΕΝΣΤΑΣΗ μας κατά των υπόχρεων σε ορκωμοσία, αιρετών αρχών της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ που η Περιφερειάρχης κυρία Ρένα Δούρου, «ιππεύουσα τον κάλαμον», διεκδίκησε την θέσπιση του δικού της ιδεολογήματος «ορκισθείσα», μετά των χειροκροτητών αυτής, με τον όρκο που έδιδαν οι κομμουνιστές στην περίοδο του συμμοριτοπολέμου, γεγονός που δεν συνδέθηκε με κάποια ανθρώπινη αξία ή και με θρησκευτική Ελευθερία αλλά ούτε με την έννομη Τάξη και κυρίως με τον υπέρτατο Νόμο της χώρας, το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, και αυτό αποτελεί βαρειά ύβρη.

            Αν λοιπόν θέλουμε να τα ξεριζώσουμε όλα ας αρχίσουμε από την ορκωμοσία. Διότι όταν εκ προοιμίου δείχνεις ότι θα σέβεσαι μόνο το Σύνταγμα και όχι τους νόμους, όπως δήλωσε κατά την ορκωμοσίας της η σέχτα «Δούρου και ΣΙΑ», παρανομία που πέρασε χωρίς σχόλια, καθώς για την εν λόγω κυρία, η εξουσία ασκείται από τον λαό και όχι από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του, θέση με την οποία εκ προοιμίου καθορίζει με κομπορρημοσύνη, την θεσμική ανομία ως το πλαίσιο της θεσμικής συμπεριφοράς της την οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι οδαλίσκες των αργυρώνητων Μέσων Μαζικού Εκμαυλισμού υποδέχθηκαν με «διθυράμβους και έκσταση περισσή».

            Το αδυσώπητο ερώτημα που τίθεται είναι, πώς, από αυτή την αμοραλιστική τυχαιότητα, από αυτό το αμετροεπές πρωτόζωο που έγινε ανθρωποειδής κομματικός πομφόλυξ, με τις ανερμάτιστες και χαοτικές απόψεις, είναι δυνατόν να εκπορεύεται ηθική διάσταση καί κρίση, που ονομάζεται τιμή καί συνείδηση καί πώς υφίστανται, μέσα σε αυτή την ανθρώπινη ύπαρξη, οι πνευματικές εκδηλώσεις του σεβασμού προς τους νόμους και του χρέους προς τους πολίτες και την πατρίδα; Αυτό το αλαλάζον κύμβαλο που περιφέρει το σαρκίο του στις συχνότητες των διαύλων

            Δέν διδάχθηκε τίποτα από τις υλακές των βαρβάρων, από τα ποτάμια αίματος και τους ομαδικούς τάφους των θυμάτων της ανείπωτης θηριωδίας των ψευδεπίγραφων «επαναστατών» που εμφορούντο από τα ίδια με αυτήν έωλα ιδεολογήματα;

Αθήνα 14η Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΦΥΓΗ-ΕΝΣΤΑΣΙΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ: 

Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Κατεχάκη 56

T.K. 11525 ΑΘΗΝΑ

Ηλ. Ταχ: ggattiki@otenet.gr;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ:

  1. Υπουργό εσωτερικών

Σταδίου 27

Τ.Κ: 10183 Αθήνα

  1. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

     Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121

     Τ.Κ. 115 22 Αθήνα

  1. Πρόεδρο Αρείου Πάγου

     Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121

     Τ.Κ. 115 22 Αθήνα

  1. Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας

     Πανεπιστημίου 47-49

     T.K. 10564 Αθήνα

  1. Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου

     Τσόχα & Βουρνάζου 4

     Τ.Κ. 101 68 Αθήνα

==============

Επειδή ως κατά το Σύνταγμα θεσμικό όργανο του κράτους και ως νομίμως λειτουργών πολιτικός φορέας πιστεύουμε στον δικαϊκό-νομικό πολιτισμό και στην τήρηση των διατάξεων του ισχύοντος ακόμη Ελληνικού Συντάγματος κατά το οποίο:

            α) Σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφο 2: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή  κυριαρχία»

β) Σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφο 3: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν  υπέρ αυτού και του Έθνους και  ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».

ΕΝΙΣΤΑΜΕΘΑ και ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ

κατά των υπόχρεων σε ορκωμοσία, προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντά των, αιρετών των περιφερειακών και δημοτικών αρχών του ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ως και των του ΔΕΥΤΕΡΟΥ τοιούτου τινές εκ των οποίων, όπως σήμερα την                      14η Σεπτεμβρίου 2014 περιήλθε εις γνώση μας και ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ από τα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου των ημερών, ότι ο Ελληνικός Λαός εγένετο αποδέκτης διαφόρων τύπου όρκων [προσωπικών, φυλετικών π.χ. Μπουτάρης], ακόμη δε και του ψηφίσματος του Εθνικού Συμβουλίου των «εθνοσυμβούλων», που συνεκλήθη στις 27 Μαΐου 1944 στις Κορυσχάδες Ευρυτανίας, [π.χ. Δούρου], ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΕΧΕΙ, προσπαθώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να αποφύγουν την προς το Σύνταγμα και τους νόμους δέσμευσή των, ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ και ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ διατάξεων του άρθρου 13 παράγραφο 4 του Συντάγματος το οποίο ορίζει ότι: «Κανένας δεν μπορεί, εξ  αιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, να απαλλαγεί από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς το Κράτος ή να αρνηθεί να συμμορφωθεί προς τους νόμους.» την παράγραφο 5 αυτού εις το οποίο ορίζεται: «Κανένας όρκος δεν επιβάλλεται χωρίς νόμο, που ορίζει και τον τύπο του», του νόμου 3852/7 Ιουνίου 2010 ΦΕΚ Α΄ Αριθμός Φύλλου 87 [Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης].

Συγκεκριμένα κατά το:

ΜΕΡΟΣ Γ΄

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Άρθρο 154

Ορκωμοσία των περιφερειακών αρχών

  1. Μετά την επικύρωση της εκλογής και ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών και πριν από την ημέρα εγκατάστασης και ανάληψης των καθηκόντων τους, ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες περιφερειακών ενοτήτων και οι περιφερειακοί σύμβουλοι δίνουν τον ακόλουθο όρκο:

«Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου.»

            Επί της ανωτέρω διατάξεως ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΥΔΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ και δη η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 43 με Αριθ. Πρωτ.: 30565/6 Αυγούστου 2014 του κυρίου ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ με ΘΕΜΑ: Ορκωμοσία των αιρετών των Δήμων, εγκατάσταση των νέων αρχών και εκλογή μελών των συλλογικών οργάνων των Δήμων (Δημοτική Περίοδος: 1η Σεπτεμβρίου 2014- 31η Αυγούστου 2019) δύναται να κατισχύσει των νόμων και να δημιουργήσει δίκαιο, καθώς και η εφαρμογή του άρθρου 408 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας τυγχάνει μη σύννομος ΟΥΔΟΛΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ υπό των συγκεκριμένων νόμων και ΟΥΔΟΛΩΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΥΜΑΣ εις την εφαρμογή των, διότι στους ανωτέρω νόμους ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ διαχωρισμός θρησκευτικού [χριστιανικού] και πολιτικού όρκου. Διά τούτο ΘΕΩΡΟΥΜΕ την έκδοση της Εγκυκλίου αυτής τουλάχιστον ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ σκοπόν έχουσα την δημιουργία τετελεσμένου ως προς τον τύπο του προς ορκοδοσία όρκου και τούτο διότι ΚΑΛΛΙΣΤΑ γνωρίζει ο εκδώσας την σχετική Εγκύκλιο κύριος Υπουργός ότι την 27η Ιουνίου 2014 ενώπιον του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, κατ’ άρθρο 100 του Ελληνικού Συντάγματος καταθέσαμε ένσταση, εναντίον των σφετεριστών του Συντάγματος η οποία στρέφεται και κατά της μη κατά το άρθρο 59 παράγραφο 1 του Συντάγματος ορκωμοσίας των βουλευτών και η συζήτησή της ορίστηκε διά την Τετάρτη 12η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας [Πανεπιστημίου 47- Αρσάκειο Μέγαρο], προσπαθώντας να προκαταλάβει πριν την έκδοση σχετικής απόφασης υπό του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου που αφορά την τήρηση του Συντάγματος, την νομιμοποίηση των αυθαιρετούντων διοικητικών αρχόντων.

Κατόπιν των ανωτέρω εκτεθειμένων και των διατάξεων των μνημονευομένων νόμων η ορκωμοσία των συγκεκριμένων αιρετών οργάνων ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ κατά νόμο διότι τόσο κατά τις διατάξεις του άρθρου 53 παράγραφο 2,  Αποποίηση εκλογής, κατά το οποίο:

  1. Αιρετός ο οποίος δεν αποποιείται την εκλογή του και δεν δίδει τον όρκο του προηγούμενου άρθρου μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, εκπίπτει αυτοδικαίως. Η σχετική διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον Ελεγκτή Νομιμότητας,

όσο και κατά τις του Άρθρου 155 παράγραφο 2,  Αποποίηση εκλογής κατά το οποίο:

  1. Ο μη προσερχόμενος να δώσει όρκο, εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμά του. Η σχετική διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον Ελεγκτή Νομιμότητας του νόμου 3852/7 Ιουνίου 2010, ως και κατά τις διατάξεις του άρθρου 71 παράγραφο 4, Αποποίηση εκλογής, κατά το οποίο:

  2. Όποιος δεν αποποιηθεί την εκλογή του και δεν δώσει τον όρκο του προηγούμενου άρθρου μέσα στην προθεσμία των παραγράφων 1 και 2 εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμα, και του άρθρου 155 παράγραφο 2, Αποποίηση εκλογής κατά το οποίο:

  3. Ο μη προσερχόμενος να δώσει όρκο, εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμά του. Η σχετική διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον Ελεγκτή Νομιμότητας,

του νόμου 3463/ 8 Ιουνίου 2006.

Ο νομοθέτης, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση και ανάληψη καθηκόντων εκ μέρους των προσώπων που εκλέγονται στα ανωτέρω αξιώματα και δεν αποποιούνται την εκλογή τους προβλέπει και επιβάλλει την προηγούμενη ορκωμοσία των εκλεγέντων, με την οποία δεσμεύονται να διοικήσουν το Δήμο σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους και στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν δώσει όρκο εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμά του.

Όθεν, ο καθ’ ύλη αρμόδιος Ελεγκτής Νομιμότητας ΟΦΕΙΛΩΝ, εκ του νόμου, να μην πειθαρχήσει στις  υποδείξεις του υπουργείου Εσωτερικών που εκδίδονται κατά παράβαση νόμων με κατάχρηση εξουσίας, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να εκδώσει ΑΜΕΛΛΗΤΙ σχετική διαπιστωτική πράξη έκπτωσης των μη, κατά τις διατάξεις των νόμων, ορκισθέντων αιρετών οργάνων των δημοτικών και περιφερειακών αρχών και να μην καταβληθούν εις αυτά οι προβλεπόμενες εκ του νόμου αντιμισθίες, έξοδα παράστασης, επιδόματα και κάθε είδους αποδοχές.

Η μη τήρηση των εκ του νόμου υποχρεώσεων εκ μέρους του Ελεγκτή Νομιμότητας συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος και υπάγεται στην δωσιδικία των σχετικών άρθρων του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως κάθε φορά ισχύει αφού καθίσταται τούτος υπόλογος και βάσει του Νόμου 3528/9 Φεβρουαρίου 2007 ΦΕΚ Α΄ Αριθμός Φύλλου 26:

Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

Αξιότιμοι Διοικούντες, υπηρέτες του δημοσίου συμφέροντος και του κυρίαρχου Λαού,

Μην γνωρίζοντας αν η ημιμάθεια, η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η πάση θυσία υποταγή στου όρους του μάρκετινγκ, ο τυχοδιωκτισμός και η σκοπιμότης, εν τέλει, επισφραγίζει την πολιτική ζωή της χώρας, εκδηλώνουμε την αποστροφή μας προς το δόγμα, της απολύτου παγκοσμιοποιήσεως διά της εθνοδιαλύσεως των ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ   από τα μέσα, το οποίο πρεσβεύει και η παρούσα κατοχική κυβέρνηση, δόγμα που αποτελεί ύβρη για τον ελληνικό λαό, και ως κατά το Σύνταγμα, ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 120 παράγραφο 2 κατά την οποία: «Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη  υποχρέωση  όλων των Ελλήνων», την παράγραφο 3 αυτού κατά την οποία: «O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται…» ως και την παράγραφο 4 κατά την οποία: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που  δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ και των διατάξεων του ισχύοντος ακόμη Ελληνικού Συντάγματος.

            ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ σε όλους τους Ελεγκτές Νομιμότητας της χώρας, που έχουν ταχθεί με ΟΡΚΟ να τηρούν το Σύνταγμα και τους Νόμους του Ελληνικού Κράτους ότι έχουν την ΘΕΣΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ της σχετικής διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης των μη συννόμως ορκισθέντων αιρετών οργάνων των δημοτικών και περιφερειακών αρχών και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας χορηγήσουν, ένας έκαστος εξ αυτών, επικυρωμένα πρακτικά της ορκωμοσίας των και την σχετική περί εκπτώσεώς των απόφαση επιφυλασσόμενοι των νομίμων δικαιωμάτων μας.

Διά τις καθ’ υμάς νόμιμες και Συνταγματικές ενέργειές σας,

Για την  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Οδυσσέας Τηλιγάδας                                          Στέργιος Σμυρλής

   210 3250220                                                        6944325056

Κατόπιν των ανωτέρω, ΟΥΔΕΙΣ δύναται να ισχυρισθεί ότι δεν γνωρίζει πλέον. Όθεν, εάν οι υγιείς πατριωτικές δυνάμεις της κοινωνίας δεν συνενωθούν αμέσως και, πάνω από προσωπικές και κομματικές μικρότητες, και δεν καλέσουν τον Λαό σε συγκρότηση μια ΑΣΠΙΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, εάν ο Λαός δεν εγκαταλείψει αμέσως την επισφαλή παθητικότητα και δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα τούτο, αν δεν ξεσηκωθεί ο κόσμος εναντίον όλης αυτής της κοινοβουλευτικής συμμορίας που μας έφερε εδώ, θα μετράμε καθημερινώς νεκρούς και θυσίες στον Μινώταυρο των ανθελληνικών ύαινων που ζητάνε αίμα, αίμα ελληνικό.

Τότε, θα είμαστε Γενιά Ανθρώπων, που θα παρακολουθήσει ανήμπορη, βήμα προς βήμα και με τα ίδια της τα μάτια την καταστροφή της Πατρίδας της και την φυσική εξόντωση των Παιδιών της και του Έθνους των Ελλήνων…

            Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ. ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ και η λύση είναι μία: ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ, ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ,  ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ προσθέτοντας ως αδήριτη ανάγκη το σύνθημα του δικού μας αγώνα για την Ελλάδα: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Μοιραστείτε το!

3 comments to ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

  • Μαρινα Γρίβα

    Αξιότιμε Κύριε Τυλιγαδα
    Συμφωνω απόλυτα με όσα γραφετε και μακάρι να υπάρξουν κι άλλοι πραγματικοί Ελληνες σαν και Σας, οχι γραικύλοι. Τοτε ισως η άμοιρη πατριδα μας να δει ασπρη μέρα!
    Μένω στην Σουηδία εδω και 45 χρόνια αλλά παρακολουθω τα θληβερα συμβάντα και θληβομαι!
    Συνεχειστε παρακαλώ τον αγωνα! Μπορει να ξυπνήσουν οι έλληνες. Στην Σουηδία ερχονται κατα χιλιάδες οι νέοι και νέες. Ολοι τους επιστήμονες. Και την Ελλάδα την κατοικουν τρωγλογδήτες αφροασιάτες!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>