Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Ελάτε ρε??????? Που κάνουν τέτοια πράγματα οι Γαλαζοαίματοι, έκφυλοι δολοφόνοι των λαών Άγγλοι;

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ 1

Πρίγκιπας Κάρολος

Μια άλλη βρετανική Royal Βρέθηκαν Με Offshore Συνδέσεις

Ιδιωτική περιουσία του πρίγκιπα Καρόλου που πραγματοποιήθηκε ένα άγνωστο ενδιαφέρον για μια υπεράκτια εταιρεία που θα μπορούσε να επωφεληθεί από την εκστρατεία του για τις αλλαγές στους κανόνες της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με αναφορές από Βρετανούς ICIJ του media στον τελευταίο γύρο του Παραδείσου έγγραφα αποκαλύψεις.

Prince Charles’ private estate held an undisclosed interest in an offshore company that could have benefited from his campaigning for changes to climate change rules, according to reporting by ICIJ’s British media partners in the latest round of Paradise Papers revelations.

Το BBC και η Guardian ανέφερε την Τρίτη ότι η περιουσία του πρίγκιπα, το Δουκάτο της Κορνουάλης, «αγόρασε κρυφά μετοχές αξίας $ 113.500 σε μια εταιρεία των Βερμούδων,» Βιώσιμη Διαχείριση Δασών, που κατευθύνθηκε από έναν φίλο του πρίγκιπα.

The BBC and the Guardian reported on Tuesday that the prince’s estate, the Duchy of Cornwall, “secretly bought shares worth $113,500 in a Bermuda company,” Sustainable Forestry Management, that was directed by a friend of the prince.

Το δουκάτο είπε εταίρους ICIJ του μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ο πρίγκιπας δεν είχε άμεση συμμετοχή στις επενδύσεις του, και ένας εκπρόσωπος του πρίγκιπα, δήλωσε εκστρατεία του για την αλλαγή του κλίματος είχε τίποτα να κάνει με το ποσοστό ιδιοκτησίας του, πουστην υπεράκτια εταιρεία.

The duchy told ICIJ’s media partners that the prince had no direct involvement in its investments, and a spokesman for the prince said his campaigning on climate change had nothing to do with his estate’s stake in the offshore company.

Ημέρες νωρίτερα, η μητέρα του πρίγκιπα, ιδιωτική περιουσία Βασίλισσα Ελισάβετ Β “ ήταν επίσης το όνομα στον Παράδεισο έγγραφααναφέρουν ως επενδυτής σε ένα ταμείο Νησιά Καϊμάν των οποίων τα περιουσιακά στοιχεία που περιλαμβάνονται σε λιανοπωλητή rent-to-δική κατηγορούνται για τη χρέωση υψηλών επιτοκίων.

Days earlier, the prince’s mother, Queen Elizabeth II’s private estatewas also named in Paradise Papersreporting as an investor in a Cayman Islands fund whose assets included a rent-to-own retailer accused of charging high interest rates.

Οι αποκαλύψεις Paradise έγγραφα έχουν ζητηθεί αυξανόμενη οργή στο Ηνωμένο Βασίλειο ως ακτιβιστές και πολιτικοί όσο πρόσκληση για τις έρευνες και την αύξηση της διαφάνειας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Βρετανίας.

Ένας εκπρόσωπος του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Theresa Μαΐου, είπε ότι η εφορία είχε «ζήτησε να δει τον διαρρεύσει Paradise Papers».

Σε συνέντευξή του, ο Βρετανός ηγέτης της αντιπολίτευσης, ο Jeremy Corbyn, είπε αυτά που βάζουν τα χρήματά offshore για να αποφευχθεί φόρου θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη .

Σε άλλες βρετανικές ειδήσεις, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος του Συντηρητικού κόμματος, ο Λόρδος Ashcroft, αποφεύγεται αυτό που ονομάζεται BBC «ενέδρα» και κατέφυγε σε μια τουαλέτα για να αποφύγει ερωτήσεις σχετικά με τις πληρωμές από την εμπιστοσύνη στις Βερμούδες, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

U2 τραγουδιστή, Bono, είπε ότι ήταν «προβληματικές» για να μάθει ότι μια εταιρεία στην οποία επενδύει και η οποία διαθέτει ένα εμπορικό κέντρο στη λιθουανική είναι που δοκιμάζεται από τις φορολογικές αρχές.

«Χαιρετίζω αυτή την έκθεση,» είπε ο Bono. «Δεν θα πρέπει να λαμβάνουν διαρροές για να καταλάβουμε τι συμβαίνει πού.»

«Έχω λάβει διαβεβαιώσεις από τους υπευθύνους της εταιρείας ότι είναι πλήρως φόρο συμμορφώνεται, αλλά αν αυτό δεν είναι η περίπτωση, θέλω να μάθω όσο και η εφορία κάνει», είπε ο Bono.

Αρκετές οι φορολογικοί παράδεισοι των οποίων υπεράκτιες βιομηχανίες αναδείχθηκε από τη διαρροή ήρθε στην άμυνα τους – και των άλλων.

Τα νησιά Cayman, δήλωσε ότι «δεν είναι φορολογικός παράδεισος» και ότι « δεν θα ανεχθεί αθέμιτες επιθέσεις εναντίον Βασίλισσα μας , Ελισάβετ Β “, ο οποίος διατηρεί την κανονική και νόμιμη επενδύσεις σε Cayman, ένα βρετανικό υπερπόντιο έδαφος.»

Πρεμιέρα των Βερμούδων υποσχέθηκε να υπερασπιστεί τη φήμη του νησιού και είπε ότι δεν ήταν ένα μέρος για να «κρύψει τα χρήματα.»

Συνεργάτες σε αυτή την ιστορία: Hamish Boland-Rudder

Related posts: