«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Από που μας διαβάζουν

Flag Counter

Θέλει θυσίες η ΠΑΤΡΙΔΑ μας, όχι αυτές που μας ξεφουρνίζουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, αλλά σύσσωμη λαϊκή ΟΡΓΗ!

ΧΡΕΟΣ

Με μαριονέτες πολικούς και ανίκανους, όπως η πολύ κ. Κουντουρά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει στόχο την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης, αφού έχει ξεπαστρέψει την βασική εργατική και παραγωγική τάξη.

Είναι, «στρατηγική τους επιλογή η φτωχοποίηση της, για να μπορέσουν να επιβληθούν με τα συσσίτια και τα επιδόματα, να παρακαλάς ιατροφαρμακευτικές ανάγκες, να σε έχουν κομματικό δούλο για να σου ρίχνουν κανένα ξεροκόμματο, να είσαι επαίτης για την ζωή σου.

Όταν αυτοί να τρέφονται πλουσιοπάροχα και παίρνουν και τα αναδρομικά εκατομμύρια που είναι το αίμα σου.

Η Έλενα Κουντουρά έκανε «ευθεία προσβολή στις θυσίες του ελληνικού λαού και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, να λέει η εγκάθετη  και προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και να συνυπογράφει όλη η βουλή στο σύνολό τους, πέρα από τις κομματικές κορώνες για τα πόπολα, ότι είναι τυχεροί οι Έλληνες που δεν τρώνε από τα σκουπίδια»!

Βλέπουμε με τι θράσος, αποβράσματα της ποιο πρόστυχης πολιτικής στην ιστορίας, να αχούν πάρει απαλλακτικό νομιμότητας, από μια δικαιοσύνη δογματική και μολυσμένη με διαφθορά και να μας ζητούν να ανανεώσουμε τους αφέντες μας και τους σφαγείς μας!

Την έχουν ονομάσει κεντροαριστερά, φέξε μου και γλίστρησα!

 Και ο Μητσοτάκης όπως είπε, στην παρουσίαση των προτάσεών του για την ανάπτυξη, έλειπε και πάλι η λέξη άνθρωπος, «δεν ειπώθηκε τίποτα που να αφορά τους πολλούς, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, για τους καταστρεμμένους, τα νοικοκυριά».

Τώρα θα μου πείτε για να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο, θα πρέπει να είναι άνθρωπος????????

Έδωσε και την δουλική του συγκατάθεση στις Βρυξέλες, ότι δεν θα τους δημιουργήσει πρόβλημα, όταν αλλάξει ο Μανολιός και βάλει το παντελόνι τους αλλιώς!

Το αν θα μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες, το αν θα αυτοκτονούν, το να υπάρχουν παιδιά σε ασιτία, Εεεεεε αυτά  είναι ψιλά γράμματα για τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ακολουθεί πιστά το δρόμο της δεξιάς, την πολιτική των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης.

Είναι η Ελίτ που αυξάνετε σε βάρος του λαού, που πεθαίνει στην κυριολεξία!

 Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και για να γίνει η πατρίδα μας ανεξάρτητη, αυτό δεν γίνεται με ανθοδέσμες.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ