«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ = ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΗΡΑΚΛΗΣ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

17.10.2017

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Κατά τον κομη Richard Nikolaus von Coudenhoven-Kalergi, τον πατερα της Πανευρωπης των θυγατερων και υιων του Αβρααμ (ως υπηρετης της Σιων και της στοας της εκανε πολύ γρηγορα καριερα κατακτωντας ηδη με 29 ετων των 18. βαθμο της Μασονιας, δηλαδη του «Ιπποτη του Ροδοσταυρου)

«Τυφλος είναι αυτος, ο οποιος δεν βλεπει τους κινδυνους,

οι οποιοι καιροφυλακτουν σε μια τεμαχισμενη Ευρωπη.

Εγκληματιας είναι αυτος, ο οποιος δεν κανει τιποτε κατά του

κινδυνου αυτου.

Προδοτης είναι αυτος, ο οποιος εργαζεται κατά μιας ενωμενης Ευρωπης και αποδεικνυει ετσι ότι δεν αγαπα την πατριδα του, την οικογενεια του και ότι εχει εγκαταλειψει τον εαυτο του». 

Ο πατερας της Πανευρωπης γνωριζε βεβαιως, ότι η κατασκευη της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ δεν μπορουσε, δεν μπορει και δεν θα μπορεσει ποτε να γινη η Ευρωπη των Πατριδων, διοτι από το Α εως το Ω είναι ένα προ’ι’ον της συναγωγης του Σατανα και ένα κατευθηνομενο κατασκευασμα.

Για τον λογο αυτό η Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ κατά αιμα ‘η ως αδερφια της ιδιας στοας, δηλαδη της Συνθηκης του Μααστριχτ, δεν μπορει να είναι η Ευρωπη των Πατριδων!

Αφου η Σιων και η στοα της δραστηριοποιηθηκαν, δηλαδη αφου κατελαβαν με τους πιστους τους δουλους τις ασφαλιστικες δικλειδες της Ευρωπης στην πολιτικη, οικονομια, χρηματοπιστωτικο τομεα, ενοπλες δυναμεις, ΜΜΕ και πολιτισμο, απεφασισαν και για το ειδος της σημαιας  της Ε.Ε., ένα βασιικο μπλε τετραγωνο ‘η ορθογωνιο παραλληλογραμμα με ένα κυκλικο στεφανι με ακριβως 12 πενταγραμμα χρυσα αστερια.

Βεβαιως κατεχει η ευρωπα’ι’κη σημαια, όπως και κάθε σημαια, τον συμβολισμο της.

Σημασια εδώ εχει τι ακριβως αυτή συμβολιζει, δηλαδη για ποιο πραγμα στεκεται;

Ο σημερινος αριθμος των μελων κρατων της Ε.Ε. είναι ακομη 28, δηλαδη τα 12 πενταγραμμα χρυσα αστερια δεν συμβολιζουν τον αριθμο των 28 μελων κρατων ουτε δε και τον αριθμο 6 των ιδρυτικων κρατων της ΕΟΚ.

Η επισημη ανακοινωση ότι αυτή συμβολιζει τους 12 ζωικους κυκλους, δεν είναι πιστευτη.

Συμβολιζει μηπως η σημαια της Ε.Ε. τους 12 υιους του γεναρχη των Εβραιων Ιακωβο;

Εάν είναι ετσι δεν μπορουν ολοι οι αντιπαλοι της Ε.Ε. της Συνθηκης του Μααστριχτ και συνεπως και ο αρθρογραφος του παροντος αρθρου, να είναι στα ματια της εξουσιαστικης καστας τυφλοι, όχι, μαλιστα και εγκληματιες και, ακομη χειρωτερο, προδοτες!

Η σημερινη εξουσιοαστικη καστα της Ε.Ε. είναι αυτή η οποια αποτελειται απο απροσδιοριστες φιγουρες οι οποιες δεν αποκλειεται να είναι εγκληματιες και προδοτες!

Σε ολες τις εποχες στο παρελθον ανηκε στην δικαιοδοσια των αυτοκρατορων και βασιλεων ο ελεγχος για την εκδοση και κυκλοφορια νομισματων, μια δικαιοδοσια η οποια θα μπορουσε να ειχε μεταβιβασθη χωρις περιπλοκες σε δημοκρατικα εκλεγμενες κυβερνησεις μοντερνων δημοκρατιων, βασιλευομενων και μη ως συνεχεια των αυτοκρατορων και βασιλεων.

Αντ’ αυτου περασε η δικαιοδοσια αυτή στις ετσι ονομασθεισες κεντρικες τραπεζες οι οποιες μονο κατ’ ονομα υποκεινται στην κρατικη δικαιοδοσια και ελεγχο.

Πως λειτουργουσαν στην Ευρωπη οι εθνικες κεντρικες τραπεζες προ της ιδρυσης της ΕΚΤ που δεν υποκεινταν στην κρατικη δικαιοδοσια και ελεγχο αλλα πισω από αυτην κρυπτομενη των ιδιωτικων μεγαλων τραπεζων που ειχαν και το θρασος να απολαμβανουν και τους μεγαλους τοκους και πανωτοκια που προεκειπταν στην κυκλοφορια του χρηματος;

Για να διατηρηθη σταθερη η αξια του χρηματος, κατι που είναι γενικα αλλα και στις σημερινες συνθηκες ενας ευσημος στοχος, οφειλεν μια εθνικη κεντρικη τραπεζα της Ευρωπης (προ της ιδρυσης της ΕΚΤ) κατά την μειωση του ΑΕΠ να μειωση και την ποσοτητα του κυκλοφορουντος χρηματος και αντιστροφα με την αυξηση του ΑΕΠ να την αυξανη.

Αλλα πως ελανβανε χωρα η ως ανω διαδικασια;

Από ποιους λαμβανονταν τα παραπανησια χρηματα και σε ποιους διδονταν αυτά χωρις να δημιουργουνται χονδροειδεις αδικιες;

Μια εθνικη κεντρικη τραπεζα ουτε επαιρνε αλλα και ουτε μοιραζε χρηματα.

Ρυθμιζε συνεχως αλλα εμμεσα την κυκλοφορια της ποσοτητας χρηματος με το να αυξανη και να μειωνη τους τοκους δανειων προς τις εργασιακες τραπεζες.

Οσο ακριβωτερα ηταν τα δανεια αυτά προς τις εργασιακες τραπεζες, τοσο λιγωτερη ηταν η ζητηση προς αυτά και τοσο λιγωτερο χρημα των κεντρικων τραπεζων κατεληγε δια των εργασιακων τραπεζων στην κυκλοφορια του χρηματος.

Η κατασταση αυτή ειχε αντικτυπτο στην αυξηση των αποταμιευσεων των πελατων στις εργασιακες τραπεζες, διοτι με τους τοκους δανειων αυξανονταν και οι τοκοι των αποταμιευσεων και η κυκλοφορια του χρηματος μειωνονταν.

Το υψος τον τοκων είναι συνεπως ένα σπουδαιο οργανο για την ρυθμιση της ποσοτητας κυκλοφοριας του χρηματος.

Κάθε εργασιακη τραπεζα ηταν υποχρεωμενει να διατηρη ένα σταθερα καθωρισμενο ποσο χρηματος των αποταμιευτων της πελατων ως «ελαχιστο ντεποζιτο» στην εθνικη κεντρικη τραπεζα.

Το ντεποσιζιτο αυτό δημιουργουσε το επισημο «ιδιωτικο κεφαλαιο» της εθνικης κεντρικης τραπεζας.

Από αυτό το κεφαλαιο μπορουσε η εθνικη κεντρικη τραπζα να παραχωρη στις εργασιακες τραπεζες εντοκα δανεια όταν τα κεφαλαια αυτων συν οι αποταμιευσεις των πελατων τους δεν αρκουσαν για να ικανοπιησουν την ζητηση δανειων από επιχειρησεις και ιδιωτες.

Εάν το συστημα αυτό ρυθμισης του ποσου της κυκλοφοριας του χρηματος διατηρουνταν, θα κατειχε κάθε εθνικη κεντρικη τραπεζα μονο ένα πολύ στενο χωρο παιχνιδιου για την αυξηση ‘η μειωση της ποσοτητας του σε κυκλοφορια ευρισκομενου χρηματος.

Επιπλεον οι εθνικες κεντρικες τραπεζες θα μπορουσαν να περιορισουν την ποσοτητα του σε κυκλοφορια ευρισκομενου χρηματος στα μεγιστα ποσοστα του υπαρκτου ολικου ογκου χρηματος με χρησιμοποιηση της δραστικης ρυθμισης προς τους τοκουσ τους προεξοφλησης και πιστωσης ώστε να μην ενδιαφερονται για δανεια οι εργασιακες τραπεζες.

Αντιστροφα θα μπορουσαν οι εθνικες κεντρικες τραπεζες να αυξησουν την ποσοτητα κυκλοφοριας του χρηματος κατά 100 % του υπαρχοντος ογκου χρηματος με την μειωση των τοκων τους προεξοφλισης και πιστωσης σε τετοια επιπεδα ώστε οι εργασιακες τραπεζες ευχαριστως να δανειζονται από το «ελαχιστο ντεποζιτο» της εθνικης κεντρικης τραπεζας.

Οσο καιρο το ΑΕΠ μιας οικονομιας δεν αυξανεται ‘η μειωνεται δραστικα θα αρκουσε ένα τετοιο μετρο όπως περιγραφθηκε για να στεθεροποιηθη το νομισμα της ως ανω οικονομιας.

Το προβλημα εδώ κρυβεται στην Συναγωγη του Σατανα, δηλαδη των Μεγιστανων του χρηματος, οι οποιοι καθ’ ολου δεν ενδιαφερονται για μια σταθεροποιηση του νομισματος μιας χωρας!

Τι σημαινει αυτό;

Οι ως ανω Μεγαλοαπατεωνες θελουν η αυξηση της ποσοτητας ‘η η δημιουργια του χρηματος να βασιζεται στο ότι το τραπεζικο συστημα στον τομεα των δανειων και τα αξιοχαρτων του να μπορη να τα επεκτεινει αυτά κατά το δοκουν.

Μονο κατ αυτόν τον τροπο να μπορουν οι εταιρειες και οι καταναλωτητες να είναι σε χρηματικη ρευστοτητα.

Αντιστροφως οι ακινητοι τραπεζικοι ισολογισμοι δειχνουν ότι καμια άλλη χρηματικη ρευστοτητα δεν ρεει προς την οικονομια μιας χωρας.

Η κατασταση αυτή λειτουργει μονο όταν οι εθνικες κεντρικες τραπεζες  πουθενα δεν τιθενται σε ένα καοιο δημοσιο ελεγχο, πραγμα που τις δινει την δυνατοτητα και την δικαιοδοσια κατά βουληση και μονο στα χαρτια το υπαρχων «καταγεγραμμενο χρημα», να μεταφερεται αυτό στην κυκλοφορια προς οφελος των εργασιακων τραπεζων.

Επειδη στην περιπτωση αυτή οι εθνικες κεντρικες τραπεζες, σε αντιθεση με από τους πολιτικους παρουσιαζομενη σκοπημα παραμορφωμενη εικονα, δεν θα ειχαν κανενα ενδιαφερον για εντιμα μεν αλλα μη αποδοτικας μετρα για την σταθεροπιηση ενός εθνικου νομισματος, διοτι ο πραγματικος στοχος τους είναι να στηριχθουν οι δικες τους εργασιακες τραπεζες και να προσκομησουν μεγιστα κερδη από τους τοκους των δανειων τους που σημαινει, ότι οι εργασιακες τραπεζες ντε φακτο είναι αυτές που ελεγχουν και κατευθυνουν τις εθνικες κεντρικες τραπεζες.

Μετα τις ως ανω χρησιμες διευκρινησεις, ερχεται τωρα και η σειρα της ΕΚΤ και ο ρολος αυτης στην λεηλασια της πατριδας μας.

Η τραπεζα αυτή αναδυθηκε στην Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ σε μονοπωλιακο πιστωτη, δηλαδη σε αυτό που εκαναν, εως την εμφανιση της, σε εθνικο επιπεδο οι εθνικες κεντρικες τραπεζες αλλα σε τετοιο βαθμο που μεγιστοποιει τα κερδη των Μεγαλοαπατεωνων λεηλατωντας την οικονομικη δυναμη των λαων της Ευρωπης υων Πατριδων.

Κατά την Συνθηκη του Μααστριχτ οφειλει η ΕΚΤ να είναι «ανεξαρτητη»!

Ποσο ανεξαρτητη όμως μπορει αυτή να είναι κατω από τις πιεστικες διαταγες των Μεγιστανων του χρηματος από τοτε που η Goldman Sachs την αποροφησεν;

Ανεξαρτητα από το γεγονος, ότι η «ανεξαρτησια» της πουθενα στο καταστατικο της δεν αναφερεται, ελεγχεται αυτή μονο από το ετσι ονομασθεν EG-Gerichtshof, οπου όμως δεν διευκρινιζεται εάν η ηγεσια της λογω παραμερισμου των υποχρεωσεων της, καταχρησεων στο λειτουργημα και αλλων παρομοιων πλημμεληματων, μπορει να τιμωρηθη.

Κατά πασα πιθανοτητα «Όχι», διοτι κατι τετοιο θα επλητεν την ανεξαρτησια της ΕΚΤ!

Η ανεξαρτησια αυτή φθανει μεχρι το σημειο, ώστε η ΕΚΤ βασει του αρθρου 34.1 του καταστατικου της μπορει να εκδιδη διαταγματα και αποφασεις που αφορουν νομισματικες και συναλλαγματικες διαδικασιες της Ευρωζωνης.

Ένα διαταγμα δεν εχει μονον γενικη ισχυ, είναι υποχρεωτικα δεσμευτικα όλα τα μερη του και ισχυει εμμεσα σε κάθε μελος χωρα της Ε.Ε.…Μια αποφαση βασει του αρθρου 34.2 ισχυει επισης σε όλα τα μερη της, σε ζητηματα στα οποια αναφερεται.

Ετσι μπορουν οι Μεγιστανοι του χρηματος, δηλαδη οι Μεγαλοαπατεωνες, να κουνησουν μονο τα χειλη τους και σε όλα τα μηκη και πλατη της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, να χωρευουν οι τιμαριωτες τους με τον σκοπο που αυτοι σφυριζουν!

Οι Μεγιστανοι του χρηματος δεν θα ηταν Μεγιστανοι εάν αρκουνταν με τα μισα εκει που θα μπορουσαν να παρουν τα παντα.

Οι Μεγαλοαπατεωνες αυτοι διοχετευσαν στο καταστατικο της ΕΚΤ ένα μικρο, ασημαντο και αχρωμο αρθρο 24 με τον τιτλο «υπολοιπες εργασιες» το οποιο περιεχει:

«Η ΕΚΤ και οι εθνικες κεντρικες τραπεζες εχουν το δικαιωμα, περαν από τις εργασιακες τους υποχρεωσεις να εργαζονται και για τον εαυτο τους και τους υπαλληλους των»

Ετσι στην ΕΚΤ που είναι τοσο υπεροχα ανεξαρτητη μπορει η διοικηση της, ακομη και στις ωρες υπηρεσιες της, να εργαζεται τελειως επισημα και για τα συμφεροντα των Μεγιστανων του χρηματος.

Η ΕΚΤ τιποτε δεν αποφασιζει για την οικονομικη πολιτικη της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ. Για την πολιτικη αυτή υπευθυνη είναι η ευρωπα’ι’κη επιτροπη.

Οι ειδικοι της ΕΚΤ είναι υποχρεωμενοι στον χρηματικο τομεα να ακολουθουν τις αποφασεις της ευρωπα’ι’κης επιτροπης, δηλαδη τις αποφασεις των πολιτικων που αντιπροσωπευουν τους λαους τους.

Κατι τετοιο όμως ξεπερνα τα ορια της γελειοτητας και είναι τελειως υποκριτικο!

Τις αποφασεις τις περνουν οι Μεγιστανοι του χρηματος που εχουν τελειως κοινα ενδιαφεροντα και συμφαιροντα…Είναι πασιγνωστο δε, ότι ολοι σχεδον οι διοικητες των εθνικων κεντρικων τραπεζων δεν ελαβαν τις θεσεις τους κατοπιν των αποφασεων των κυβερνησεων τους (το ιδιο ισχυει και για το Στουρναρι της τραπεζας της Ελλαδος!) αλλα κατοπιν επιλογων, διαταγων και απειλων των Μεγιστανων του χρηματος.

Η δηλωση του Στουρναρι της ΕΚΤ, δηλαδη του ανθρωπου της Goldman Sachs, ότι θα σωσει το Ευρω αδιαφορο ποσο αυτό θα κοστισει, υπηρξε η εναρξη για τον τελικο κυκλο του θεαματικης σκηνοθεσιας τρισεκατομμυριων Ευρω της Wall-Street σε βαρος της ηλιθιας ελιτ της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ.

Παρ’ ολου που η πολιτικη αγαπητη υπηρετρια της Wall-Street και ο φοροεισπρακτοσας και εγκαθετος στο αναπηρικο του καροτσακι, που ασκουν ακομη στην Γερμανια εξουσια, κατ’ επαναληψη δηλωνουν, ότι δια των θανατηφωρων αποταμιευσεων των μελων κρατων της Ε.Ε. θα ξεπληρωθουν τα χρεη τους, η Goldman Sachs των Μεγιστανων του χρηματος σχεδιασεν τα αντιθετα.

Η θανατοφορος αποταμιευση, όπως εδειξε η Ελλας, χρειαζεται μονο για να ξεπληρωνονται οι καθημερινα αυξανουσες αποπληρωμες των στοιχηματων ασφαλειων των δανειων και τιποτε άλλο.

Με το χρημα αυτό αιματος (στην Ελλαδα οι αυτοκτονιες ξεπερασαν τις 10.000) ξεπληρωθηκαν κυριως οι τραπεζες και οι πιστωτες αυτων.

Ποτε δεν σχεδιασθηκε, να ξεπληρωθουν τα χρεη των υπερχρεομενων κρατων μελων της Ε.Ε. Το αντιθετο εγινε όπως δειχνει το παραδειγμα Ελλας.

Τα χρεη υπεραυξηθηκαν!.

Γι’ αυτό εγινε ξεκαθαρο, ότι τα Στουρναρια της ΕΚΤ και της κεντρικης τυραπεζας της Ελλαδος πρεπει να επιστρεψουν εκει που πραγματι ανηκουν περνοντας για παρεα και τον κ. Λουκα Παπδημο, δηλαδη στην Goldman Sachs ‘η να ισοπεδοθουν και να εξαφανισθουν από προσωπου της Γης.

Η Ελλας ως γνωστο, με την εισοδο της στην Ευρωζωνη, δεν εχει πλεον δικο της νομισμα.

Για τον λογο αυτό η ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων της είναι θεμα της ΕΚΤ και όχι του ελληνικου κρατους.

Δεν είναι δυνατο η ΕΚΤ να συμμετεχει στα κερδη των τραπεζων αλλα όχι και στις ζημιες αυτων.

Εδώ κρυβεται και ο κυριος λογος για την υπερχρεοση του ελληνικου κρατους.

Η Ελλας προ της εισοδη της στην Ευρωζωνη ηταν χρεομενη με 100 % του ΑΕΠ της.

Αναλογα με την αυξηση του ΑΕΠ αυξανονταν και το δημοσιο χρεος.

Προ του ετους 2000 το δημοσιο χρεος μετρουσε 160 δισεκατομμυρια Ευρω και κατά το τελος του 2009, 220 δισεκατομμυρια Ευρω.

Το 2012 με Πρωθυπουργο τον κ. Λουκα Παπαδημα (υψηλο στελεχος της Goldman Sachs) και με τα PSI απατης (ανακεφαλαιοποιηση των τραεζων) επιβαρυνθηκαν οι συνταξιοδοτικες ασφαλειες προς οφελος των τραπεζων με περιπου 100 δισεκατομμυρια Ευρω και το δημοσιο χρεος αντι για 120 δισεκατομμυρια Ευρω το 2012, αυτό ανηλθε σε 320 δισεκατομμυρια Ευρω.

Τα 200 δισεκατομμυρια Ευρω διαφορα που αθροιστηκαν είναι προ’ι’ον Μεγαλοαπατης. Ποιοι Υπεραπατεωνες οφελουνται από τις διαδικασιες αυτές μεγαλοαπατης;

Οι λωποδυτες της Wall-Street οι οποιοι φουσκωνου τα ασφαλιστικα στοιχηματα οσο θελουν καθωριζοντας και την ημερομηνια ληξης τους.

Μονο οι εκτιμησεις για τα στοιχηματα που πληρωθηκαν από την μικρη Ελλαδα κεινται μεταξυ 260, 400, 1000 και 2000 δισεκατομμυρια Ευρω.

Το ότι τα ως ανω ποσα δεν προκειται για δανεια που παρθηκαν, αυτό το γνωριζουν πολύ καλα τα Στουρναρια της ΕΚΤ και της τραπεζας της Ελλαδος.

Διοτι και τα δυο αυτά Στουρναρια συμμετεχουν στην Μεγαλοαπατη αυτή κατά της Ελλαδος. Η νεοελληνικη τραγωδια όμως σταματησε ακομη.

Για το 2018 σχεδιασε η ΕΚΤ την εφαρμογη στην Ελλαδα για την ανακεφαλαιοποιης των τραπεζων, των μεθοδων Bail- Out και Bail-In με νεα λεηλασια του ελληνικου λαου.

Στην Ελλαδα από το 2009 σωζονται πολλα πραγματα από την Ε.Ε. των θυγατερων αι υιων του Αβρααμ με σωσιβια από μολυβδο.

Και κανενα από τα αλλλα κρατη μελη της Ε.Ε. δεν πρεπει να πεση στην αυταπατη, ότι αυτο δεν θα παθει αυτά που ζει σημερα η Ελλας. Ουδεις από τους υπουργους των οικονομικων των κρατων μελων της Ε.Ε. γνωριζει, ποσο ψηλα

στεκονται σημερα τα στοιχηματα για τις ασφαλειες των δανειων της Wall-Street, σε βαρος και των αλλων κρατων μελων της Ε.Ε.

Η Ελλας σημερα είναι ένα παραδειγμα για αυτά που θα παθουν σε λιγο και τα κρατη αυτά.

Η μοχθηρια των ισχυρων αβανταδορων και Μεγαλοαπατεωνων της Συναγωγης του Σατανα είναι απειρως μεγαλη.

Οι αδυναμοι πολιτικοι των μελων κρατων της Ε.Ε. αλλα και της ιδιας της Ε.Ε., δεν αποτελουν για τα Μεγαλοκαθαρματα αυτά κανενα προβλημα.

Από τα ως ανω διατυπωθεντα προκυπτει, ότι οι μοντερνες κεντρικες τραπεζες και οι ιδιωτες κατοχοι αυτων, ευθυνονται για την συνεχη πληθωριστικη εξελιξη πολλων νομισματων, για την αστρονομικη αυξηση των κρατικων χρεων και για τις περιοδικες ‘η κυκλικες πτωσεις της οικονομικης αναπτυξης οι οποιες στοχευουν στην συνεχη λεηλασια των οικονομιων και με τους πολιτικους να παιζουν μαζι με τα ΜΜΕ ένα παραπλανητικο παιχνιδι, στηνοντας ένα ρητορικο παραπετασμα από πυκνο καπνο για να μην μπορουν να το διαπερασουν τα βλεματα των ανησυχων και ενεργων πολιτων.

Προκειται για μια πολύ παλαια μεθοδευση των Μεγαλοαπατεωνων, δηλαδη των Μεγιστανων του χρηματος.

Εγκληματουν πρωτα κατά της ανθρωποτητας για να την βοηθησουν μετα υποκριτικα με ένα μεγαλυτερο εγκλημα.

Ετσι εντοπισαν την μαζικη δημοκρατια για να αντικαταστησουν μετα την περιορισμενη λειτουργηκοτητα αυτης με τα δηθεν ανεξαρτητα δημιουργηματα τους, κεντρικες τραπεζες, ΔΝΤ και την παγκοσμια τραπεζα και για να τα αντικαταστησουν και αυτά σε λιγο με μια δεκα φορες ποιο δεσποτικη παγκοσμια κεντρικη τραπεζα.

Μονο ο τοκος και τα πανωτοκια μπορεσαν να δημιουργησουν το θαυμα, να συγκεντρωθη η μαζα του χρηματος και κατ’ επεκταση η  δυναμη της εξουσιας στα χερια των Μεγιστανων του χρηματος, οι οποιοι εκτοπισαν τους αυτοκρατορες, βασιλεις και τους αλλους ευγενεις για να στησουν μετα 2000 χρονια σκληρου αγωνα την δικη τους ψευτομεσιανικη κυριαρχια.

Οι επιγονοι της παλαιας κυριαρχιας, οι ετσι ονομασθεισα σημερινη ελιτ της Ευρωπης των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, υποβιβασθηκεν σε εκτελεστη διαταγων και εξαφανιζεται αμεσως από την πολιτικη σκηνη, όταν τολμα καπου καπου να μην υπακουση στις προσταγες των αφεντικων του.

ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Και στα γερμανικά:

PD DR.-Ing. Georg Chaziteodorou                                       Bleibergweg 114

D-40885 Ratingen

Tel.+Fax: 0049 2102 32513

E-Mail: chaziteo@t-online.de

16.10.2017

DIE DUSSELIGKEITEN DER DUSSELN VON EZB (EUROPAISCHE ZENTRALBANK) UND HZB (HELLENISCHE ZENTRALBANK) UND DIE

SUPERGAUNEREI MIT DEN STAATSSCHULDEN HELLAS.

 

Dr. Georg Chaziteodorou

Nach den Grafen Richard Nikolaus von Coudenhoven-Kalergi, den

Vater Paneuropas der Töchter und Söhne Abrahams (als Knechte Zions und seiner Loge machte er in dieser so rasch Karriere dass er mit 29 Jahren bereits den 18. Grad, den eines «Ritters vom Rosenkranz» innehatte)

«Bind ist, wer die Gefahren nicht sieht, die einem weiterhin

zersplitterten Europa drohen; Verbrecher ist, wer nichts gegen

diese Gefahren tut; Verräter ist, wer gegen die Vereinigung

Europas arbeitet und damit beweist, dass er seine Nation nicht

liebt, seine Familie nicht liebt und sich selbst aufgegeben hat».

Der Vater Paneuropas wusste das dieses Gebilde konnte, kann und wird niemals das Europa der Vaterländer Sein können, da es sich um von A bis Z von der Synagoge Satans inspiriertes und geleitetes Projekt handelt. Damit ist die EU der Töchter und Söhne Abrahams, dem

Fleische nach oder als Logenbrüder d.h. des Maastrichter Vertrags, nicht die demokratische EU der Vaterländer! Nachdem Zion und seine Loge längst auf dem Posten waren, d.h. europäische Schlüsselpositionen in Politik, Finanz, Wirtschaft, Militär, Medien und

Kultur größtenteils mit ihren Leuten besetzt hatten, könnte die Europa-Flagge vorgestellt  werden, ein königsblaues Quadrat oder Rechteck mit einem kreisförmigen Kranz von exakt zwölf goldenen Pentagrammen (Fünfzacksternen). Natürlich besitzt die Europa-Flagge, wie jede Flagge auch symbolischen Charakter. Es fragt sich nur, was sie eigentlich symbolisiert d.h. wofür sie stehen soll? Die derzeitige Zahl der Mitgliedsländer ist noch 28 d.h. die 12 Sterne sind nicht Symbole der derzeitigen einzelnen Mitgliedsstaaten und auch nicht der anfänglichen nur 6 Mitgliedsstaaten. Die Interpretation der 12 Tierkreiszeichen ist nicht glaubhaft! Symbolisiert vielleicht die Europa-Flagge die 12 Söhne des Stammvaters der Hebräer Jakob?  Damit können nicht alle Gegner                                                                                                     der EU des Maastrichter Vertrags und damit auch der Verfasser dieses

Artikels, in den Augen der gegenwärtigen Herrscherkaste Europas, Blinde, nein, sogar Verbrecher und, schlimmer noch, Verräter sein! Die gegenwärtige Herrscherkaste Europas ist diejenige die aus zwielichtigen Figuren besteht d.h. aus Personen hebräischer Abstammung die auch Verbrecher und Verräter sein könnten!

 

Zu alle Zeiten in der Vergangenheit war das Recht der Kaiser und Könige, eine Währung auszugeben und ihr Umlaufvolumen zu kontrollieren, ein Recht, das also eigentlich ohne weiteres auf die demokratisch gewählten Regierungen unserer modernen Republiken und konstitutionellen Monarchien als die Nachfolger der Kaiser und

Könige hätte übergehen müssen. Stattdessen ging dieses Recht auf

sogenannte Zentralbanken über, die nur noch dem Namen nach staatlicher Hoheit und Kontrolle unterliegen. Wie eigentlich regulierte eine nationale Zentralbank Europas, vor der Gründung der EZB, die nicht die staatliche Hoheit und Kontrolle sondern den hinter ihnen stehenden privaten Großbanken die auch das Gros der enormen Zinsen einheimsen unterlag, die umlaufende Geldmenge? Um den Wert des Geldes konstant zu halten, was ja allgemein als erstrebenswertes Ziel angesehen wird und unter heutigen Bedingungen auch tatsächlich erstrebenswert ist, muss eine nationale

Zentralbank Europas (vor der Gründung der EZB) bei sinkendem Bruttosozial– bzw. Bruttoinlandsprodukt (BIP) die umlaufende Geldmenge verringern, im umgekehrten Fall diese Geldmenge erhöhen. Aber wie machte sie das? Wem soll sie das überschüssige Geld abnehmen, wem das zusätzliche Geld geben, ohne gröbste Ungerechtigkeiten zu begehen? Eine nationale Zentralbank weder Geld nimmt noch gibt. Sie reguliert fortlaufend auf indirekte Weise die Geldmenge, indem sie ihre Kreditzinsen gegenüber den Geschäftsbanken anhebt oder senkt. Je teuer die Kredite der Geschäftsbanken werden, desto seltener werden sie noch in Anspruch genommen, desto weniger Zentralbankgeld gelangt mittels der Geschäftsbanken in den Wirtschaftskreislauf. Stattdessen wird umso mehr Spargeld bei den Banken angelegt, weil mit den Kreditzinsen ja auch die Sparzinsen steigen und die umlaufende Geldmenge verringert sich. Damit sind die Zinssätze ein wichtiges Instrument zur Steuerung der Geldmenge. Jede Geschäftsbank war verpflichtet einen bestimmten gleichbleibenden Prozentsatz der ihr anvertrauten Spargelder als

«Mindestreserven» bei der nationalen Zentralbank hinterlegen. Diese bildeten das offizielle «Eigenkapital» der nationalen Zentralbank. Aus diesem Eigenkapital kann die nationale Zentralbank den Geschäftsbanken Kredite gewähren, wenn deren Eigenkapital plus Spareinlagen nicht mehr ausreichen, die Nachfrage nach Krediten zu befriedigen. Wenn es indessen bei diesen System bliebe, besäße jede nationale Zentralbank nur einen sehr engen Spielraum für die Vermehrung oder Verminderung der umlaufenden Geldmenge. Die nationale Zentralbank könnte auch die umlaufmenge Geldmenge auf maximale Prozentsätze des vorhandenen Gesamtvolumens begrenzen indem sie ihre Diskont- und Lombardzinsen so gewaltig anhöbe, dass keine Geschäftsbank mehr ihre Kredite in Anspruch nehmen wollte. Umgekehrt könnte sie die umlaufende Geldmenge maximal auf 100 % der vorhandenen Geldmenge ausweiten indem sie den Diskont- und Lombardsatz soweit absenkte, dass die Banken gerne ihre gesamten Mindestreserven als Kredite in Anspruch nähmen. Solange das BIP einer Volkswirtschaft nicht ganz drastisch anwüchse oder zurückginge wurde diese Maßnahme genügen, um die Stabilität der Währung dieser Volkswirtschaft zu sichern. Das Problem hier ist dass die Synagoge Satans d.h. die Hochfinanz daran keinerlei Interesse hat. Was heißt das? Diese Supergauner wollen dass die Geldvermehrung oder Geldschöpfung grundsätzlich darauf beruhen soll, dass das Banksystem seine Kredite und Wertpapiereinlagen ausdehnen kann. Nur auf diese Weise sollen sich Unternehmen und Konsumenten insgesamt liquid werden. Umgekehrt stagnierenden Bankbilanzen besagen, dass keinerlei zusätzliche Liquidität in die Volkswirtschaft fließt. Das funktioniert nur wenn die nationale Zentralbanken nirgendwo einer wirksamen öffentlichen Kontrolle unterliegen, was ihnen die

Möglichkeit und das Recht gibt, nahezu beliebig viel bloß auf dem Papier stehendes «Buchgeld» in Verkehr zu bringen zum Nutz der eigenen Geschäftsbanken. Da die Zentralbanken bei dieser Situation,

entgegen dem von den Politiker und Medien permanent erweckten Anschein, nicht etwa die anständige aber unprofitable Aufgabe haben, die Stabilität einer nationale Währung zu sichern, sondern ihr wahrer Zweck einzig der ist, den eigenen Geschäftsbanken zu möglichst exorbitanten Zinsgewinne zu verhelfen, liegt nichts näher als die Schlussfolgerung, dass es auch die eigene Geschäftsbanken sein müssen, die de facto die nationale Zentralbanken kontrollieren und dirigieren. Und nun zu der EZB die heute über die gebündelte, unwiderstehliche finanzielle, wirtschaftliche und politische Macht eines unerbittlichen monopolistischen Gläubigers ganz Europas der Töchter und Söhne Abrahams verfügt, über die bisher schon auf nationaler Ebene mehr oder weniger die nationalen Zentralbanken verfügt, dass sich endlich die finanzielle Ausbeutung der Wirtschaftskraft der europäische Völker unter der Schirmherrschaft der EZB in erhöhten Masse fortsetzt. «Unabhängig» muss die im Maastrichter Vertrag verankerte Europäische Zentralbank sein. Wie unabhängig aber ist die EZB von Weisungen der Hochfinanz wirklich, seit Goldman Sachs sie sozusagen voll übernommen hat? Abgesehen von dieser die in der Satzung der EZB nirgends ausdrücklich erwähnt wird, kann nur noch der EG-Gerichtshof die EZB kontrollieren, wobei jedoch nicht klar wird, ob ihre Führung ggf. überhaupt wegen Pflichtverletzung, Amtsmissbrauch oder ähnlicher Delikte verurteilt und bestraft werden kann. Vermutlich nicht, denn das würde ja ihre kostbare Unabhängigkeit antasten! Die geht auf der anderen Seite so weit, dass die EZB gemäß Art. 34.1 der Satzung rechtskräftige Verordnungen und Entscheidungen in

binnenwährungs- wie auch devisenpolitischen Fragen erfassen kann.

Eine Verordnung hat nicht nur allgemeine Geltung, sie ist noch in allen ihren Teilen verbindlich und gilt unmittelbar in jedem Mitgliedsstaat…Eine Entscheidung nach Art. 34.2 ist in allen ihren Teilen für diejenigen verbindlich, an die sie gerichtet ist. Nun brauchen die Herren der Hochfinanz also nur noch die Lippen zu spitzen, und europaweit der Töchter und Söhne Abrahams tanzt alles nach ihrer Pfeife! Die Hochfinanz wäre nicht die Hochfinanz, wenn sie sich mit der Hälfte zufriedengäbe, wo sie das Ganze bekommen kann. Sie hat einen

knappen, unauffälligen Art. 24 mit dem Allerwelttutel «Sonstige Geschäfte» in der EZB-Satzung geschleust der lautet:

«Die EZB und die nationalen Zentralbanken sind befugt, außer den mit ihren Aufgaben verbundenen Geschäften auch Geschäfte für ihren eigenen Betrieb und für ihre Bediensteten zu tätigen».

 

Damit steht fest dass die EZB, die so herrlich unabhängig ist, dass ihr Direktorium selbst während der Dienstzeit ganz offiziell in die Tasche der Hochfinanz schaffen darf. Die EZB entscheidet nicht über die Wirtschaftspolitik der EU der Töchter und Söhne Abrahams. Dafür zuständig ist der Europäische Rat. Die Experten der EZB sind verpflichtet, auf dem monetären Feld die Entscheidungen des Europäischen Rates auszuführen d.h. die Entscheidungen von Politiker, die ihre Völker vertreten. Das ist auch Falsch! Die Entscheidungen treffen die Herren der Hochfinanz die völlig einheitliche Interesse haben…Zudem werden die Präsidenten der nationalen Zentralbanken nicht wirklich von ihren Regierungen entsandt, die ja gerade in dieser ganz entscheidenden Personalfrage unbedingt auf ihnen (notfalls drohend) zugeflüsterte Wünsche der Hochfinanz Rücksicht nehmen müssen. Die Ankündigung des EZB-Dussels der Goldman Sachs, er werde den Euro retten, kostet es, was es wolle, war der Startschuss für die Endrunde im Trillionen-Tribut-Spiel der Wall-Street gegen den elitären Idioten der EU der Töchter und Söhne Abrahams. Obwohl die

politische Liebesdienerin der Wall-Street und ihr rollender Steuereintreiber immer wieder verkündeten, durch Todessparen der der Mitgliedsstaaten der EU würden die Schulden abgebaut, war natürlich Goldman Sachs der Hochfinanz genau das Gegenteil geplant.

Das Todessparen, wie Hellas zeigte, wird nur benötigt, um die täglich höher werdenden CD-Wettfälligkeiten einlösen zu können. Mit diesem Blutgeld wurden vor allem die Banken und deren Gläubiger ausgezahlt.

Es war also nie geplant, die Schulden der verschuldeten EU-Mitgliedstaaten abzubauen, im Gegenteil wie das Beispiel Hellas zeigt, die Schulden zu erhöhen. Damit ist klar. Die Dussels der EZB und HZB

müssen zu Goldman Sachs zurückversetzt bzw. beseitigt werden

Hellas,  bekanntlich, mit dem Beitritt in der Eurozone hat keine eigene Währung mehr. Aus diesem Grund ist für die Kapitalisierung der hellenischen Banken die EZB und nicht der hellenischer Staat zuständig. Es kann nicht sein dass die EZB sich nur an die Überschüsse der hellenischen Banken beteiligt aber nicht an deren Verluste. Hier liegt auch der Hauptgrund für die Überschuldung des hellenischen Staates.

Die Verschuldung Hellas, auch vor dem Eintritt in der Eurozone, betrug

etwa 100 % von BIP, das langsam zusammen mit den Staatsschulden

anstieg. Vor dem Jahr 2000 die Staatsverschuldung betrug 160 Mrd.

Euro und gegen Ende von 2009 220 Mrd. Euro. Im Jahre 2012 mit den Ministerpräsidenten Nikolaus Papadimos (ehemaliges Mitglied der Investmentbank Goldman Sachs) mit den betrügerischen PSI haben die hellenische Rentenversicherungen ca. 100 Mrd. Euro zu Gunsten der Rettung der hellenischen Banken verloren und die Staatsschulden

gegen Ende des Jahres 2012 statt 120 Mrd. Euro stiegen auf 320 Mrd. Euro. Damit sind Ende 2012 zu der Staatsschulden von 120 Mrd. Euro völlig betrügerisch dazu 200 Mrd. Euro addiert. Welche Supergauner

profitieren von diesen betrügerischen Machenschaften? Die Gauner der Wall-Street die die Wettsummen nach Belieben festgesetzt und fällig gestellt werden. Allein die Schätzungen für zu bezahlende Wetten für das kleine Hellas variieren zwischen 260 Mrd., 400 Mrd., 1000 Mrd., und 2000 Mrd. Euro. Dass es sich bei diesen Summen nicht um wirklich aufgenommene Kredite handelt, wissen sehr genau sowohl der Dussel der EZB als auch der Dussel der HZB. Denn beide sind Komplizen dieses

Superbetrugs. Das hellenische Drama geht aber weiter. Für 2018 hat die

EZB geplant, durch Anwendung der Methoden Bail-Out und Bai-In, die

hellenische Banken wieder auf Kosten der bereits ausgeplünderte

hellenischen Bevölkerung zu retten. Es wird zu vieles  in Hellas seit 2009 gerettet d.h. ausgeplündert. Und keiner der übrigen Mitgliedsländer der EU der Töchter und Söhne Abrahams sollte sich der Illusion hingeben, es würde für immer von einer verbrecherischen Entwicklung wie in Hellas verschont bleiben. Kein Finanzminister der EU weiß, wie hoch die Wetten der Wall-Street gegen die Euro-Staaten derzeit stehen.                                                                                              Hellas ist ein Bild dessen, was die übrigen EU-Mitgliedsländer sehr bald wiederfahren könnte. Die Böswilligkeit der mächtigen Profiteure der Hochfinanz ist sehr Groß. Die schwachen Volksvertreter der EU-

Mitgliedsländer und der EU selbst sind ihnen  ausgeliefert.

Nach allem bisher Gesagten sind die modernen Zentralbanken bzw.

deren Herren der Hochfinanz voll und ganz für die ständige Inflation

sämtlicher Währungen, für die ins Astronomische steigende

Staatsschulden und für die periodisch oder zyklisch auftretenden

allgemeinen Konjunkturabschwünge verantwortlich, die sie zum Zweck

der anhaltenden Ausbeutung der ihnen ausgelieferten

Volkswirtschaften eiskalt planen und durchführen, wobei die Politiker

nur eine jämmerliche Statistenrolle spielen und im Verein mit den

gesteuerten Massenmedien die nötige rhetorische Nebelwand zu

erzeugen haben. die normale und fleischig arbeitenden Bürger den

Durchblick zuverlässig verwehrt. Es ist das uralte Vorgehensmuster der

Hochfinanz. Sie begeht Verbrechen an der Menschheit, um dann

heuchlerisch Abhilfe mittels noch größerer Verbrechen zu fordern und

zu schaffen. Sie hat die Massendemokratie erfunden, um ihr

mangelhaftes Funktionieren durch eine unabhängige Zentralbank

auszugleichen, den IWF und die Weltbank hat sie geschaffen, um deren

verbrecherischen Regiment durch die Errichtung einer noch zehnmal

despotischeren globalen Zentralbank ein Ende zu setzen. Nur der Zins

und Zinseszins konnten das Wunder vollbringen, die Masse des Geldes

und damit die Fülle der Macht in den Händen der Männer der

Hochfinanz zu konzentrieren, welche die Kaiser, Könige und Fürsten zu

stürzen und ihre eigene pseudomessianische Herrschaft zu errichten

fast zwei Jahrtausende lang bestrebt waren und immer noch sind. Die

alten Herrschenden d.h. die sogenannte Elite Europas, sind mittlerweile

zu puren Befehlsempfängern verkommen, die prompt von der

politischen Bühne abzutreten gezwungen werden, wenn sie sich jemals

in einem Anfall von Tollkühnheit dem entgegenzustellen wagen, was

die Hochfinanz dekretiert.

Dr. Georg Chaziteodorou

http://arxaiaithomi.gr/ 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>