«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αφήστε τις πουστιές σας στην άκρη ρε ρετάλια! Τα ασυμβίβαστα είναι μόνο για τα Πόπολα!

 Γιάννης κερνά!!!!!Γιάννης πίνει!!!!!!! 

Για τους πολίτικους απατεώνες δεν υπάρχει ασυμβίβαστο!

Κλέβουν, σκοτώνουν με νόμιμους  αντισυνταγματικούς νόμους, καταδικάζουν σε θάνατο και ολοκαύτωμα όλο τον ελληνικό λαό με νόμιμους παράνομους νόμους και αντισυνταγματικούς, που δεν θα περνούσαν ποτέ από τον λαό!

Για ποιο ασυμβίβαστο μιλάτε και κοροϊδεύετε τον δεινοπαθούν τα λαό;

Η υποκρισια στο αποκορυφωμα της.
ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!

δεν φτάνει που τον σκοτώνουν, τον κοροϊδεύουν κιόλας θρασύτατα!

Για τον ετοιμοθάνατο, που η βρόμα (Λαγκάρτ) λέει να μην πάρει μια μικρή αύξηση;;;

Διότι θα αφαιρεθεί από τα απάνθρωπα τοκογλυφικά κέρδη τους!!!

Ο λαός ας πεθάνει, διότι το διατάζουν και το ανέχονται μια χούφτα προδότες και ανθέλληνες!

Αιδώ??????

Πρόκειται για ασυμβίβαστο ολόκληρης βουλής απέναντι στον Ελληνικό λαό και έχεις  τα πρόστυχα ΜΜΕ μιλάνε για παιχνιδάκια που παίζουν τα κομματόσκυλα, εκατέρωθεν και εναλλάξ!!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ασημακοπούλου: Ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ είναι σύμβουλος μου – Κανένα ασυμβίβαστο

Ο κ. Παπαουλάκης μπορεί να είναι σύμβουλος της ΝΔ, υποστηρίζει η τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής του κόμματος – Χρ. Σπίρτζης: Έχω μείνει “στήλη άλατος” με αυτά που υποστηρίζει η κα. Ασημακοπούλου

Οκτωβρίου 11 2017 10:39

Μείζον ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξης προκύπτει από την παρουσία του αντιπροέδρου ανεξάρτητης αρχής σε ρόλο συμβούλου της ΝΔ σε συνάντηση της τομεάρχη ψηφιακής πολιτικής Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου με εκπροσώπους των ιδιωτικών ραδιοσταθμών.

Ωστόσο, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 η κ. Ασημακοπούλου υποστήριξε ότι δεν τίθεται ζήτημα ασυμβίβαστου για τον αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Νίκο Παπαουλάκη, την ώρα που με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης επισήμανε ότι θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον κ .Παπαουλάκη.

Για μένα δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου

“Για μένα δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου. Ο κ. Παπαουλάκης, μπορεί να είναι σύμβουλος της ΝΔ για θέματα ψηφιακής πολιτικής”, υποστήριξε η κ. Ασημακοπούλου μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Η κ. Ασημακοπούλου απέφυγε να απαντήσει για την προσφυγή των καναλαρχών στο ΣτΕ για την απόφαση του ΕΣΡ που αποφάσισε να υπάρχουν επτά τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας με την τιμή εκκίνησης να είναι 35 εκατ. Ευρώ. Όπως είπε, έχουμε δημοκρατία, ο καθένας μπορεί να προσφεύγει στη δικαιοσύνη εάν νομίζει ότι θίγεται. Ας περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου είπε χαρακτηριστικά.

Αντίδραση Σπίρτζη

«Έχω μείνει στήλη άλατος με τις δηλώσεις της κ. Ασημακοπούλου» δήλωσε από την πλευρά του στο ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Γνωστοποίησε ότι μίλησε με τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά, ο οποίος θα ζητήσει εξηγήσεις από τον κ. Παπαουλάκη

Έχω μείνει στήλη άλατος με τις δηλώσεις της κ. Ασημακοπούλου

Σημείωσε ότι “όταν εμείς μιλούσαμε για τον τρόπο λειτουργίας των ανεξάρτητων Αρχών δεχόμασταν επιθέσεις, αλλά σήμερα, η κ. Ασημακοπούλου μας δικαιώνει πλήρως”.

Ο κ. Σπίρτζης είπε ότι η πρώτη γκρίζα ζώνη ήταν με τον χάρτη των τηλεοπτικών σταθμών , όπου κανείς δεν γνώριζε τι γινόταν και που είχε σχέση ο κ. Παπαουλάκης. Πρόσθεσε ότι ο κ. Παπαουλάκης -στη δεύτερη γκρίζα ζώνη – ήταν υπεύθυνος για τον διαγωνισμό όπου η DIGEA, με μετόχους τα επτά κανάλια ήταν η μόνη που πήρε μέρος στον διαγωνισμό για το ψηφιακό φάσμα.

Όπως είπε ο υπουργός ο κ. Παπαουλάκης είχε συμμετοχή και στην τρίτη γκρίζα ζώνη που είναι η μηδενική επιτήρηση της DIGEA, ενώ είναι υπεύθυνος και για το μαύρο στην ΕΡΤ.

Ο κ. Σπίρτζης πρόσθεσε: Αυτή είναι η αντίληψη της ΝΔ για τις Ανεξάρτητες Αρχές, να είναι τα μέλη τους και μέλη της ΝΔ και των τομέων ώστε να ελέγχους κανάλια, ραδιόφωνα, τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Τι σχολιάζει η ΔΗ.ΣΥ.

Τα μέλη των ανεξάρτητων Αρχών πρέπει να είναι μακριά από τα κόμματα και να διαφυλάσσουν την ανεξαρτησία τους. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε ερώτηση για τον Νίκο Παπαουλάκη, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και συγχρόνως σύμβουλος ψηφιακής πολιτικής της τομεάρχη Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου είπε ότι η ΔΗΜΑΡ είχε ξεκάθαρη θέση, είπε ένα ξεκάθαρο ναι.

Για τις εκλογές για την ηγεσία της νέου φορέα της κεντροαριστεράς είπε ότι όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πουν ξεκάθαρα τις απόψεις τους.

Στην ίδια γραμμή κινούνται και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που ζητούν τα μέλη των Ανεξάρτητων Αρχών να είναι πραγματικά ανεξάρτητα και να μην εμπλέκονται με πολιτικά κόμματα και πρόσωπα.

Παύλος Χρηστίδης: Ο κ.Αντιπρόεδρος οφείλει να προστατεύει το θεσμικό του ρόλο

“Η παρουσία του Αντιπροέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Νικου Παπαουλάκη, σε συνάντηση στελέχους της Νέας Δημοκρατίας είναι νόμιμη αλλά χρήζει εξηγήσεων”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, για την αποκάλυψη του Έθνους και πρόσθεσε: “Σίγουρα ο Κύριος Αντιπρόεδρος οφείλει να σέβεται και να προστατευει το θεσμικό του ρόλο. Είμαστε αντίθετοι σε τέτοια φαινόμενα, τα οποία δε ταιριάζουν με τη λειτουργία Ανεξάρτητων Αρχών”.

Ποτάμι: Ανεξάρτητες αρχές με κομματικούς συμβούλους δεν νοούνται

“Εφόσον δεν διαψεύδεται, ότι Αντιπρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής, εν προκειμένω της ΕΕΤΤ συμμετείχε ως σύμβουλος υπό κομματική ιδιότητα σε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων, προκύπτει ένα αντιδεοντολογικό ζήτημα. Η κα Ασημακοπούλου θεωρεί ότι δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου αλλά να σημειώσουμε τα εξής αυτονόητα. Σε μια ανεξάρτητη αρχή μπορούν να συμμετέχουν άτομα που είχαν στο παρελθόν κάποια κομματική ιδιότητα. Από τη στιγμή όμως που επιλέγονται να θητεύσουν σε μια ανεξάρτητη αρχή πρέπει να αφήνουν την κομματική τους ταυτότητα έξω από την πόρτα. Ο Πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι της ΕΕΤΤ δεν επιτρέπεται να αναλαμβάνουν άλλα καθήκοντα ακόμα και χωρίς αμοιβή”, αναφέρει σε ανακοίνωση του με τίτλο “Ανεξάρτητες αρχές με κομματικούς συμβούλους δεν νοούνται”.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού καταλήγει: “Το Ποτάμι, όπως αποδεικνύει εμπράκτως και όχι μόνο στα λόγια, παραμένει σταθερό στις αρχές του και είναι υπέρ της πραγματικής ανεξαρτησίας των Ανεξάρτητων Αρχών. Ο κ. Σπίρτζης και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν δείξει ότι όχι μόνο δεν τη σέβονται, αλλά αντιθέτως την παραβιάζουν συστηματικά. Σεβασμός με πράξεις, λοιπόν, και όχι με ευκαιριακές δηλώσεις.”

Ραγκούσης στο Ραδιόφωνο 24/7: Σοβαρό θέμα η μη αντίδραση Μητσοτάκη

Ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε σχετικά στο Ραδιόφωνο 24/7:

“Πρώτον υπάρχει όντως ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο δεν είναι μόνο πολιτικό, είναι και θεσμικό και το οποίο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη ιδιότητα, κατάχρηση της ιδιότητας, που φαίνεται καθαρά ότι έχει γίνει από το συγκεκριμένο αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Από την άλλη βέβαια πρέπει να σας πω ότι πλέον έχει αναδειχθεί ίσως ένα μεγαλύτερο θέμα, κυρίως από τη μη αντίδραση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος απ ο,τι φαίνεται ανέχεται τέτοια φαινόμενα, γεγονός που πρέπει να πω ότι έμενα προσωπικά δεν με εκπλήσσει γιατί φαινόμενα στην πραγματικότητα κομματισμού και αμφισβήτησης των θεσμών και της αξιοκρατίας σε αυτούς, ο κ Μητσοτάκης ειχε επιδείξει και κατά τη διάρκεια που βρέθηκε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Επομένως υπάρχουν δυο θέματα: Το ένα είναι ότι είναι θεσμικά και πολιτικά απαράδεκτο το γεγονός της λειτουργίας κατ’ αυτόν τον τρόπο του συγκεκριμένου αντιπροέδρου. Ένα δεύτερο και μεγαλύτερο από αυτό είναι η μη αντίδραση του κ Μητσοτάκη ο οποίος έπρεπε ήδη να τον έχει αποπέμψει τουλάχιστον από την ιδιότητα την κομματική που φέρει απ ο,τι φαίνεται ο συγκεκριμένος.”

Αντιπρόεδρος ανεξάρτητης αρχής σε ρόλο κομματικού συμβούλου

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Το Έθνος”, προβληματισμούς περί δεοντολογίας και «ασυμβίβαστου» τροφοδότησε η συμμετοχή του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ, Νίκου Παπαουλάκη, σε συνάντηση της ΝΔ  με τα διοικητικά συμβούλια των ενώσεων ιδιωτικών ραδιοσταθμών Αττικής και περιφέρειας ,στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο, το μεσημέρι της Δευτέρας, 9 Οκτωβρίου.

Στην συνάντηση η τομεάρχης Επικοινωνίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φέρεται να πρότεινε στους  εκπροσώπους των ραδιοσταθμών να διατυπώσουν τις προτάσεις τους ώστε η  Αξιωματική Αντιπολίτευση να τις αξιοποιήσει ως θέσεις της  στην πρόταση νόμου που θα φέρει η κυβέρνηση.

Η συνάντηση στο Μοσχάτο, ήταν σε εξέλιξη, όταν στην αίθουσα πέρασε ο αντιπρόεδρος της  ΕΕΤΤ, της ανεξάρτητης αρχής με εποπτικές αρμοδιότητες στο ευρύ φάσμα των τηλεπικοινωνιών και επικοινωνιών, Νίκος Παπαουλάκης  ο οποίος πήρε θέση δίπλα στην βουλευτή της ΝΔ σα να επρόκειτο για σύμβουλο της, αναφέρουν  ραδιοτηλεοπτικές πηγές.

Στα ιστορικά χρονικά του θεσμού των Ανεξάρτητων Αρχών, δεν έχει καταγραφεί ανάλογο περιστατικό. Πάγια τακτική είναι οι εκπρόσωποι καναλιών, ραδιοφώνων, ή παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών να επισκέπτονται είτε το ΕΣΡ είτε την ΕΕΤΤ για θέματα που τους αφορούν και όχι το αντίστροφο.  Πόσω μάλλον όταν ενεργό στέλεχος Ανεξάρτητης Αρχής συμμετέχει σε κομματική συνάντηση όπως η προχθεσινή. «Προσέδωσε άλλη διάσταση στην κατά τα λοιπά άμεμπτη συνάντηση», σημείωσαν μετριοπαθείς πολιτικές φωνές.

Είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογική η ενέργεια του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ

«Είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογική η ενέργεια του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ» επεσήμανε πηγή της Ανεξάρτητης Αρχής. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπαουλάκης δεν κρατά τα προσχήματα» τόνιζαν κύκλοι της ΕΕΤΤ. Μάλιστα ερμήνευαν τη συμμετοχή του στελέχους της Αρχής στην επίμαχη συνάντηση ως κίνηση για την «επόμενης μέρας», δεδομένου ότι η θητεία του στην Ανεξάρτητη Αρχή λήγει τον Δεκέμβριο.

http://news247.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>