«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΝΣΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΙΣΧΥΟΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+ Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

            08.10.2017

ΤΡΑΠΕΖΕΣ Α

Μετα την λεηλασια της DDR (πρωην Ανατολικη Γερμανια) με την πτωση του τειχους του Βερολινου το 1989 ακολουθει χωρις καμμια διακοπη από το 2010 και μετα  η λεηλασια της Ελλαδος.

Η παγιδα της υπερχρεωσης της είναι ένα σχεδιο πειραματικης εφαρμογης των νεοφιλελευθερων υπεραπατεωνων της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ και του τρανσατλαντικου καπιταλιστικου μπλοκ ισχυος.

Και τα δυο εγκληματικα νεοφιλελευρα δημιουργηματα εχουν σκηνοθετησει με πληρη επιγνωση τους την νεοελληνικη Τραγωδια!

Γιατι όμως για ένα τετοιο σχεδιο σκηνοθετισης δεν εχει επιλεγει μια με χρεη μεν αλλα ισχυρη οικομικα χωρα ως π.χ. η Γαλλια ‘η η Ολλανδια και επιλεγει μια χωρις ελπιδες ανακαμψης της οικονομιας της και υπερχρεωμενη χωρα, όπως η Ελλας, η οποια πρωτα αδικως  και συστηματικα συκοφαντιθηκε από τα διαβρωμενα και ξεπουλημενα γερμανικα ΜΜΕ;

Μηπως διοτι χωρες όπως η Ελλας εκπληρωνουν καλυτερα το ονειρο των υπεραπατεωνων για αποκτηση αστηρευτων πηγων χρηματος και αυξανουν την αρρωστη αισθηση τους  εξουσιας  πανω στην μοιρα των χωρων αυτων;

Τετοιες χωρες όπως η Ελλας προσφερουν αναγκαστικα μακροπροθεσμα  πραγματι πολλαπλασια ποσα απ’ αυτά που χρεωθηκαν.

Για να κρυψουν δε την απατη τους οι Μεγαλοαπατεωνες εμφανιζονται και από επανω με τα εγκληματικα τους Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ που επεβαλαν στις υποτελεις ελληνικες  κυβερνησεις τους και ως σωτηρες (με σωσιβια σωτηριας από μολυβδο!) και ζητουν και αναγνωριση.

Η υποκρισια στο αποκορυφωμα της.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!

Για καλυτερη κατανοηση των ως ανω απανθρωπων της χειριστης μορφης ας ριξουμε μια ματια στις ροες χρηματων μεταξυ των Μεγαλοαπατεωνων και της Ελλαδος:

Το συνολικο υψος (στα χαρτια!) των δανειων προς την Ελλαδα υπολογιζεται με 358,6 δισεκατομμυρια ευρω.

Από αυτά μονο 10,6 δισεκατομμυρια ευρω (λιγωτερο από 5 %) κατεληξαν στο προ’υ’πολογισμο του ελληνικου κρατους και δη ως επιστρεφωμενες πληρωμες, δηλαδη ως τοκιζομενα δανεια.

 Το υπολοιπο υψους 348 δισεκατομμυρια ευρω ερρευσεν πισω με πληρωμες τοκων, χρεολυσιων και μεατροπων χρεους στους υπεραπατεωνες στους οποιους ανηκουν και η Κομισιον της Ε.Ε., η ΕΚΤ, το ΔΝΤ και το ΕSM.

Η Ελλας πληρωσε μεταξυ 2010 και 2015 στους ως ανω υπεραπατεωνες 52,3 δισεκατομμυρια ευρω σε τοκους.

Όταν ληξη το Μνημονιο ΙΙΙ το 2018 το υψος των πλρωμων σε τοκους θα φθασει τα 70,1 δισεκατομμυρια ευρω.

Σε τραγικα επιπεδα φθανουν οι πληρωμες τοκων από το 2021 και ιδιαιτερα από το 2022 με ετησιως 24,5 δισεκατομμυρια ευρω.

Ανατριαχιστικη εικονα μας δινει η εξης εξελιξη ετησια μονο των πληρωμων τοκων:

             Πληρωμες τοκων της Ελλαδος  σε δισεκατομμυρια ευρω.

                             2018                                                       6,5

                             2019                                                        6,5

                             2020                                                        6,5

                             2021                                                      11,0

                             2022                                                       24,5

                             2023                                                       17,5

                             2024                                                       13,6

                             2025                                                          9,0

                             2026                                                          8,6

                             ———

                                                        Συνολο                             103,7

Μεταξυ 2010 και 226 η Ελλας πληρωνει μονο για τους τοκους των δανειων στους υπεραπατεωνες 157,3 δισεκατομμυρια ευρω.

Η παγιδα αυτή τοκων δημιουργηθηκε από τους σχδιαστες του PSI.

Με την μεθοδο αυτή παγιδευσης των ηλιθιων που ασκουν στην Ελλαδα εξουσια, είναι το υπολοιπο (Saldo) για την Ελλαδα πολύ αρνητικο και αυτό παρ’ ολες τις ετσι ονομασθεισες «Βοηθειες».

Μονο οι ηλιθιοι

Ελλαδιτες δεν αντιλαμβανονται ότι οι «Βοηθειες» αυτές εξυπηρετουσαν και συνεχιζουν να εξυπηρετουν την λεηλασια της Ελλαδος από τους υπεραπατεωνες.

Με τις βοηθειες αυτές εφαγαν ολη την κρατικη και όχι μονο περιουσια.

Δεν αποκλειεται να ζητησουν στο τελος και την Ακροπολη των Αθηνων! ‘η μηπως εδοθει και αυτή και την κρατουν ως πανακριβο μυστικο!

Είναι μια αντεπιθεση δυνατη;

ΓΡΕΤΙΞ Α

Οσο καιρο η Ελλας παραμενει στην Ευρωζωνη και στην Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ ποτε δεν θα μπορεσει να απελευθερωθη από την σκλαβια της υπερχρεωσης.

Η υπαρξη της σημερινης αριστεροδεξιας κυβερνησης που βρισκεται στην εξουσια στοχο εχει να εμποδιζει την εκρηξη της λα’ι’κης οργης, δηλαδη μιας οργης από την οποια τρεμουν όλα τα καθαρματα του εσωτερικου και εξωτερικου.

Λυση θα μορουσε να αποτελεσει το GREXIT όπως το BREXIT.

Αυτό θα ειχε ένα τοσο απαραιτητο φαινομενο Ντομινο για την νεοελληνικη τραγικη και σκοπημη σχεδιασθεισα κατασταση με αποχωρηση και αλλων κρατων που θα προβληματιζε σοβαρα τους Μεγαλοαπατεωνες, διοτι τα κρατη αυτά όλα μαζι θα απαιτουσαν μεταξυ αλλων και την επιστροφη των κλεψιμε’ι’κων από τον (κρατικο πλουτο, νερο, ενεργεια, πρωτες υλες, δρομους, λιμανια, αεροδρομια κ.α. πολλα).

Η Ελλας οφειλει διεθνως και επισημα να αρνηθη την πληρωμη των τοκοχρεολυσεων, διοτι το χρεος είναι προ’ι’ον απατης.

Η αντιδραση των Μεγαλοαπατεωνων θα είναι μεν σκληρη με συκοφαντιες, απομονωσεις και υποκινηση των γνωστων εχθρων της Ελλαδος αλλα ισως αναπολετασμικη.

Μια αντιμετωπιση με μια απλη αλλαγη κυβερνησεως δεν θα φερει κανενα αποτελεσμα.

Εδώ χρειαζονται κοσμογονικες αποφασεις από μια στρατιωτικη κυβερνηση που θα στειλει στον αγυριστο και ολους τους εγχωριους τιμαριωτες των μεγιστανων του χρηματος χωρις καμμια εξαιρεση της κομματικης  τους προελευσης.

Οι τιμαριωτεσ αυτοι υποχρεωθηκαν από τους Μεγαλοαπατεωνες  να εφαρμοσουν συμπληρωματικα από το 2019 και αλλη περικοπη των συνταξεων υψους περιπου 18 %, την  μειωση του ελευθερου φορολογισης ετησιου εισοδηματος σε 5.400 ευρω και την διατηρηση εως και το 2022 ενός παραλογου ετησιου πλεονασματος του προ’υ’πολογισμου στα 3,5 %.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Και στα γερμανικα:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                        Bleibergweg 114

                                                                                                 D-40885 Ratingen

                                                                                   Tel.+ax: 0049 2102 32513

                                                                             E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                            06.10.2017

DIE GEPLANTE ÜBERSCHULDUNGSFALLE HELLAS DURCH DIE NEOLIBERALEN SUPERGAUNER DER EU UND DES TRANSATLANTISCHEN KAPITALISTISCHEN MACHTBLOCKS!

Dr. Georg Chaziteodorou

Nach der Ausplünderung der DDR nach der Fall der Berliner Mauer 1989 läuft seit 2010 planmäßig die Ausplünderung Hellas. Die Überschuldungsfalle dieses Landes ist als ein experimentelles Projekt von der Neoliberalen Supergauner der EU der Töchter und Söhne

Abrahams und des transatlantischen kapitalistischen Machtblogs

aufgestellt bzw. bewusst inszeniert! Warum aber wurde für dieses Projekt nicht ein solventer Schuldnerland wie z.B. Frankreich oder Niederlande, sondern ein hoffnungslos verschuldetes Land wie Hellas, das zuerst durch die maroden und eingebettete Medien der BRD absichtlich diffamiert worden war, ausgesucht?  Weil vielleicht solche Länder wie Hellas den Traum der Supergauner von unversiegbaren Geldquellen und wachsender Macht über deren Schicksale erfüllen? Diese Länder bringen für die Supergauner über die Jahre ein vielfachen der ursprünglich geschuldeten Summen ein. Um die Gaunerei der «Rettungsringe aus Blei» durch die Memoranden I, II und III der Supergauner zu verstehen, ist hilfsreich zuerst ein Blick auf die

Geldsummen, die bisher zwischen der Supergauner und Hellas geflossen sind: Der gesamte Kreditrahmen beträgt 368,6 Mrd. Euro.

Davon sind 10,6 Mrd. Euro (weniger as 5 %), in den hellenischen Haushalt als rückzahlbare, verzinsliche Kredite geflossen. Der Rest von 358 Mrd. Euro floss entweder in Zinszahlungen, in die Schuldentilgung bzw. in die Umschuldung d.h. zum Supergauner zu denen auch die öffentliche Träger EU-Kommission, EZB, IWF, ESM u.a. gehören. Hellas hat im Zeitraum von 2010 bis 2015 an die Supergauner 52,3 Mrd Euro an Zinsen gezahlt, vor allem an EU, EZB und IWF. Wenn das Memorandum III 2018 ausläuft die Zinszahlungen werden 70,1 Mrd. Euro sein. Quälende Ebenen erreichen die Zinszahlungen ab 2021 und besonders ab 2022 mit jährlich 24,5 Mrd. Euro. Der Verlauf der künftigen Zinszahlungen hat wie folgt:

                                                                         Zinszahlungen

                                                                          In Mrd. Euro

2018                                                                        6,5

2019                                                                        6,5

2020                                                                        6,5

2021                                                                      11,0

2022                                                                      24,5

2023                                                                      17,5

2024                                                                      13,6

2025                                                                        9,0

2026                                                                        8,6

                                                                        ——————-

                                                  Gesamt             103,7

Die gesamten Zinszahlungen zwischen 2010 und 2026 werden 167,3 Mrd. Euro betragen.

Diese Zinsfalle ist von den Planern von PSI aufgestellt. Damit ist das

Saldo für Hellas sehr negativ und das trotz der sogenannten «Hilfen».

Nur die Idioten erkennen nicht dass die «Hilfen» dienten letzlich die Ausbeutung des hellenischen Staates.

Ist Gegenwehr möglich?

So lange Hellas der EU und der Eurozone angehört, wird sich dieses Land niemals von seiner künstlich herbeigeführten Überverschuldung

Befreien. Die Existenz der derzeitigen linke-rechte Verräter-Regierung

blockiert das Aufflammen des so notwendigen Volkszorns und ist hauptverantwortlich auch für die fortschreitenden Demokratieabbaus dort wo sie geboren wurde. Die Lösung kann nur sein dass Hellas als erster Staat sich aus den Bindungen mit der EU der Töchter und Söhne Abrahams löst. Dies wird klar Schikanen und Isolation innerhalb der EU zu Folge haben. Die EU fürchtet einem «Dominoeffekt» und wird alles unternehmen um diesem zu verhindern wahrscheinlich ohne Erfolg.

Immer mehr EU-Mitgliedsstaaten werden mit dem neuen Geist experimentieren die EU zu verlassen und die Rücknahme jeglicher

Privatisierung von Staatsgütern Wasser, Energie, Seehafen, Flughafen, Zentralbanken u.a. anzustreben. Die unbegrenzten Zinszahlungen

sind verbrecherische Machenschaften genauso wie sie Schuldentilgungs- und Vollbeschäftigungslügen. Die Staatsschulden Hellas in der gegenwärtigen Höhe können nicht mehr zurückgezahlt werden. Pasta! Keine Anstand können Supergauner verlangen weil sie

keinen Anstand haben! Die eskalierende Verschuldung Hellas wurde

von den Supergaunern aufgezwungen. Damit können die Vereinbarungen gebrochen werden. Wann wagt Hellas und mit welchen politischen Konstellation, den ohnehin notwendigen Zahlungsstopp durchzusetzen? Viel Zeit hat Hellas nicht mehr!

Ein politischer Wechsel wird Nichts mehr ändern.

 

Was denken darüber die Verantwortlichen, die ihre Heimat lieben

über die dringende Notwendigkeit einer Militärregierung um alles mit Gewalt ins Lot zu bringen und die Verantwortlichen aller politischen Schattierungen für den heutigen Zustand des Landes beispielhaft zu

bestraffen? Besonders den angeblich linken Premierminister Alexis Tsipras der zum Lieblingskind der Supergauner aufgestiegen ist. Dieser Mann der die Memoranden zerfetzen wollte, gab allen Forderungen der Supergauner statt. An diese Gauner ging für 99 Jahre das staatliche Vermögen über, in dem die Troika ein Vetorecht hat, die Renten werden ab 2019 erneut um weitere 18 % gekürzt werden, der Einkommensteuer-Freibetrag wird auf 5.400 Euro gesenkt werden und Hellas muss bis einschließlich 2022 bestialische jährlich  Primärüberschüsse von 3,5 % präsentieren.

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>