«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Από που μας διαβάζουν

Flag Counter

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Με απλά λόγια

          κλουον Α    

Το Πολίτευμα και το Σύνταγμα των Κρατών του πλανήτη Γη, έχει ΜΟΝΟ ένα πολίτευμα-Σύνταγμα, αυτό της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Τα Συντάγματα, και οι Κυβερνήσεις των Κρατών της Γης, (πλίν ΡΩΣΙΑΣ), είτε Προεδρευομένη Δημοκρατία είναι, είτε Βασιλευομένη Δημοκρατία είναι, είτε Δικτατορία, είτε Βασιλευομένη Δικτατορία, (Σαουδική Αραβία, και χώρες του Αραβικού Κόλπου), είτε Φεουδαρχία, είτε ΧΑΛΙΦΑΤΟ (Βλέπε ISIS), είτε Κομμουνιστική Δημοκρατία, (βλέπε ΚΙΝΑ), είτε Κομμουνιστική Δικτατορία, ενός ανδρός αρχή, (βλέπε Β. ΚΟΡΕΑ), είτε Θεοκρατική Ισλαμική Δημοκρατία (ΙΡΑΝ) κ.λ.π. όλοι αυτοί έχουν μόνο ένα αφεντικό, την Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία.

Η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, διορίζει τις Κυβερνήσεις των Κρατών της Γης, ανεξαρτήτως εκλογών, πλίν ΡΩΣΊΑΣ.

Αυτοί κανονίζουν ποίοι θα βγούν Βουλευτές, Υπουργοί, Αρχηγοί κομμάτων, (βλέπε Σούλτζ-Γερμανία), Πρόεδροι Δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί, Βασιλείς, Δικτάτορες, Φεουδάρχες (Αφρικανικές χώρες),  κ.λ.π.

Η πιθανή μελλοντική κοινωνική εξέλιξη των ανθρωπίνων

όντων του πλανήτη Γη, υπό την αναγκαστική καθοδήγηση των πιο επικίνδυνων, απλήστων και Νεο-φιλελεύθερων αρπακτικών ζώων, με ανθρωπινή μορφή, αυτής της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.!

Αυτοί ελέγχουν τα ΜΜΕ, για να πείθουν τους ανθρώπους να ψηφίζουν τον εκλεκτό τους.

Αυτοί ελέγχουν όλες τις επιχειρήσεις, Βιομηχανίες, Πολυκαταστήματα.

Τα Ελληνικά Πολυκαταστήματα τα έκαψαν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι της Γης, για να μπούν τα δικά τους στην Ελληνική Αγορά .

Τις Ελληνικές Βιομηχανίες τις έκλεισαν.

Τον Πρόεδρο ΚΕΝΕΝΤΥ αυτοί τον δολοφόνησαν, για να ελέγχουν το δολάριο και τις ΗΠΑ .

Τους δίδυμους πύργους αυτοί τους έκαψαν , για να βγάλουν την Αμερική στον Πόλεμο, εναντίον του ΙΡΑΚ του ΣΑΝΤΑΜ……..

Την Αραβική Άνοιξη αυτοί την δημιούργησαν, για να φάνε τον ΚΑΝΤΑΦΙ, και την ΣΥΡΙΑ του ΑΣΑΝΤ!!!

Αυτοί ελέγχουν τα νομίσματα των διαφόρων Κρατών.

Αυτοί ελέγχουν τον ΧΡΥΣΟ της Γης.

Αυτοί είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

Αυτοί ελέγχουν το Διάστημα, τον περιβάλλοντα της Γης χώρο.

Αυτοί ελέγχουν τις ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ των ανθρώπων του Πλανήτη.

Τα Συντάγματα των Κρατών του Πλανήτη, τα έχουν κάνει κουρελόχαρτα, σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα. (Βλέπε Ελλάδα των Μνημονίων).

Η  Ε.Ε. είναι προτεκτοράτο τους και αποικία τους.

Έχουν διορίσει στην Κομμισιόν δικούς τους ανθρώπους, και κάνουν ότι θέλουν. (Εβραϊκής Σιωνιστικής Ευρωπαϊκής καταγωγής), (βλέπε Νταϊσελμλουμ, Μοσχοβισί, Τομας Βίσερ), κ.λ.π.  

Και τώρα έρχομαι στην Ελλάδα, που σαν Ελληνες μας ενδιαφέρει.

Θέλω να ρωτήσω τους απληροφόρητους Έλληνες, που τρέχουν και φυλάνε τα χέρια των προδοτών πολιτικών, να μου απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις.

Όταν είχαμε Ηγέτες Πατριώτες, οι Σιωνιστικές Τράπεζες, έπαιρναν τα σπίτια του ταλαίπωρου Έλληνα;;;

Όταν είχαμε Ηγέτες Πατριώτες γέμισαν την Ελλάδα με Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες;;; (Βλέπε ΣΑΜΟ και το γενναίο μήνυμα του Μητροπολίτη ΕΥΣΕΒΙΟΥ).

Τα σύνορά μας ήταν φυλαγμένα;;;

Είχαμε ληστείες, και δολοφονίες Ελλήνων, από Αλβανούς και άλλους λαθρομετανάστες;;;

Χρωστούσαμε δραχμή σε κανένα;;;

Είχαμε ανεργία;;;

Όλοι οι Έλληνες είχαν δουλιές;;;

Η Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία ήκμαζε, και ήταν πρώτη στον Κόσμο, τότε επί Σταύρου ΝΙΑΡΧΟΥ & Αριστοτέλη ΩΝΑΣΗ!!!

Σε όλα τα σχολεία υπήρχαν δάσκαλοι & καθηγητές, και τα μαθήματα ήταν Ελληνοπρεπή και Χριστιανικά Ορθόδοξα.

Η ΜΟΜΑ  δούλευε ασταμάτητα, και έφτιαχνε δρόμους, τώρα την έχουμε για να φτιάχνει HOTSPOTS για τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Έβγαλαν τα Πετρέλαια στη Θάσο, ενώ μέχρι σήμερα με τους σημερινούς προδότες πολιτικούς τρομάζουμε να βγάλουμε τα Πετρέλαια της Ελληνικής Α.Ο.Ζ.

Δώσαμε το ΧΡΥΣΟ του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τόσο ανάξιοι και ανίκανοι είμαστε!!!

Η Ελλάδα τότε πήρε το πρώτο παγκόσμιο βραβείο αναπτύξεως και ευημερίας.

Οι γείτονες Βαλκανικοί μας ζήλευαν, και κατά χιλιάδες συνέρρεαν στην Ελλάδα.

Οι ηγέτες αυτοί πέθαναν στη φυλακή, που τους έκλεισαν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικοί, επειδή μας «στέρησαν» τη Σιωνιστική Δημοκρατία-Δκτατορία.

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ έφερες την καταστροφή με αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικούς που ψήφισες!!!

ΜΗΠΩΣ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;;;

Αδέλφια Έλληνες πήραμε μεγάλη κατρακύλα.

Η Πατρίδα-Ελλάδα ξεψυχά, και κανείς δεν λέει να την σώσει.

Οι Στρατηγοί μας φροντίζουν για το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και τα αστέρια τους, και αδιαφορούν για την Ελλάδα-Πατρίδα…….

Όλοι οι προύχοντες κοιτάνε την τσέπη τους…………………

Η Ανθελληνική τροπολογία Μουζάλα, για τους λαθρομετανάστες, ψηφίστηκε από όλους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικούς, και υπεγράφη από τον Προέδρο, τον «Ανήκομεν εις την Εβραϊκή Σιωνιστική  Ε.Ε.».

Εν τω μεταξύ εμείς οι Έλληνες- κατά τον Νταϊσελμπλουμ- συνεχίζουμε να ζούμε, για πολλά χρόνια, κάτω από τα Μνημόνια των Σιωνιστών δανειστών Κοσμοκρατόρων!!!

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες είναι γνωστοί σαν εφευρέτες όλων των Κοσμοθεωριών που εφαρμόζονται στον Πλανήτη.

Δηλαδή Κομμουνισμός-Σοσιαλισμός-Καπιταλισμός-Νεοφιλελευθερισμός-Δεξιά-Κέντρο-Αριστερά, είναι δικά τους.

Τα Συντάγματα των Κρατών αναπροσαρμόζονται ανάλογα με το επικρατούν ανά Κράτος, σύστημα Κοσμοθεωρίας.

Μια μικρή και φτωχή χώρα σαν τη Β.ΚΟΡΕΑ από που αντλεί

τη δύναμή της με πυρηνικά & διηπειρωτικούς πυραύλους, ώστε να τα βάλει με μιά υπερδύναμη;;;

Ασφαλώς από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες (Ν.Τ.Π. ή Ν.W.O.) η οποία δεν θέλει την Αμερική του ΤΡΑΜΠ, θέλει την Εβραία ΧΙΛΑΡΙ να κάνει ότι θέλει!!!

Συμπέρασμα:

 —————————–

Τελικά το Πολίτευμα του Πλανήτη Γη είναι Σιωνιστικό Δικτατορικό, με Σύνταγμα ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της οποίας είναι μέλη η W.J.C. & A.J.C.

Τα Συντάγματα, τα Κοινοβούλια, και οι Κυβερνήσεις όλων των Κρατών της Γης, ( πλίν ΡΩΣΙΑΣ), εκλέγονται από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ή N.W.O.

Αυτοί είναι το Πολίτευμα του Πλανήτη.

Πρέπει επειγόντως να ενεργοποιηθεί και αφυπνιστεί η παγκόσμια ανθρωπότητα!

 

                     ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

       Ομάδα Διεθνών Σχέσεων  &  Γεωπολιτικής