«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ισλάμ, μια κατευθυνόμενη και ελεγχόμενη δολοφονική μηχανή απόλυτα από την πολιτική και θρησκευτική εξουσία!

Η Γαλλία, η Συρία, η Total, οι τζιχαντιστές και το πετρέλαιο

Καλά και άγια αλλά λείπει η ουσία.

Όλα αυτά γεννιούνται, υπάρχουν, αναπτύσσονται και επικρατούν, βάση δυο διαχρονικών παραγόντων.

Ο ένας είναι η εξουσία, πολιτική και θρησκευτική και η άλλη το χρήμα!

Για να λειτουργήσουν τα παραπάνω χρειάζονται την μαγιά για να φουσκώσει το ζυμάρι!

Η καλή μαγιά για τα παραπάνω είναι ένας σκόπιμα και σχεδιασμένα, αμόρφωτος λαός.

Απαραίτητα πρέπει να του στερήσεις την γνώση των προκατόχων του και να μην έχει χρόνο να μάθει παραπάνω από αυτά που θα τον έχουν έναν καλό και πειθήνιο δούλο!

Για καλό και κακό τα πρόστυχα ερπετοειδή φροντίζουν να έχεις λάθος ιστορικά δεδομένα από τους προγόνους σου, ή από τους πριν από εσένα!

Έτσι διαβολίζουν και διχάζουν τις κοινωνίες, για να πιστής ποιοι σου λένε την αλήθεια χάνεις την αξία της αλήθειας, γιατί ο χρόνος τρέχει αμείλικτα!

Το χρήμα και οι δυο μορφές εξουσίας, πολιτική και θρησκευτική εναλλάξ ποντάριζαν στον φόβο, στο άγνωστο, για να φτιάξουν ανθρώπους ζόμπι, δούλους!

ΠΟΙΟ ΙΣΛΑΜ

Η μεγαλύτερη βρόμικη πράξη και η αρχή του κακού είναι το τέχνασμα της άρχουσας τάξης να ελέγχει τον άνθρωπο.

Για αυτό ανακάλυψε τον τεμαχισμό της επιστήμης, την λεγόμενη ειδίκευση, δηλαδή μια ρόδα, ο ένας θα φτιάχνει το λάστιχο στην Ασία και Άλλος την ζάντα στην Ελλάδα και ένας άλλος θα τα ενώνει στην Αμερική!

Αυτός ο τεμαχισμός έγινε σταδιακά και με πονηρό τρόπο, ελεγχόμενο τρόπο, έτσι ελέγχουν την επιστήμη, την γνώση σε ολοκληρωμένη μορφή, για να μάθεις πως λειτουργοί το άλφα σήμερα, πρέπει να βρεις δεκάδες δεδομένα σκόρπια σε διαφορετικές πηγές, αυτό το μπορούν λίγοι και μυημένοι!

Πρώτα ο εφευρέτης  τελείωνε το έργο του και το παρέδιδε στην κοινωνία.

Σήμερα ο εφευρέτης με την παλιά μορφή δεν υπάρχει και αν υπάρχει είναι ελάχιστοι και μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και αυτοί είναι  μυημένοι!

Γιατί το αναφέρω αυτό και τι σχέση έχει με το Ισλάμ και γενικά με τα θρησκευτικά ζόμπι που είναι εύκολα όργανα, εργαλεία του χρήματος, εν γνώση και της πολιτικής εξουσίας, αλλά κυρίως της θρησκευτικής, που δεν την αγγίζουν τα βρόμικα και πουλημένα ΜΜΕ!

Περνάνε ερμαφρόδιτα επάνω από τους θρησκευτικούς ηγέτες και την θρησκεία που εκπροσωπούν!

Όπως ανέφερα ποιο πάνω για να ελέγχεις τα πάντα χρειάζεται το χρήμα και κάποιοι δολοφόνοι επικυρίαρχοι, με τις ευλογίες της θρησκείας πρέπει να το μαζέψουν, για να μπορούν να εξαγοράζουν συνειδήσεις, οι επικυρίαρχοι δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που μαζεύουν το χρήμα, αλλά κυρίως ειναι οι θρησκευτικοί, με την δικαιολογία της βοήθειας των συνανθρώπων μας!

Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ μέτρο, που να λέει, εντάξει, αυτά που μαζέψαμε φτάνουν, για να βοηθήσουμε, ούτε πόσα χαλάνε και που;;;

Αυτές τις δυο εξουσίες τις βλέπουμε εναλλάξ σε όλους τους πολέμους, οι μεν φανεροί χρηματοδότες, της πολιτικής εξουσίας, οι δε ιεραπόστολοι υπνωτίζουν και προετοιμάζουν το έδαφος για την πολιτική εξουσία!

Και μετά και οι δυο μοιράζονται τα λάφυρα!

Το Ισλάμ ήταν πάντα ευάλωτο και εύκολα χειραγωγήσιμο!

Οι βασικοί λόγοι είναι, ότι βρίσκονται η μεγαλύτερη πλειοψηφία σε άγονες και σκληρές γεωλογικά περιοχές, εκεί λοιπόν βρίσκονται αμόρφωτοι λαοί, που στερούνται την γνώση και είναι εύκολα χειραγογήσιμοι με λίγα δολάρια, η άλλο νόμισμα!

Αυτό σήμερα το βλέπουμε ζωντανά, οι ίδιοι που τους πληρώνουν, να σκοτώνουν άλλους, οι ίδιοι βάζουν τους ίδιους να σκοτώνουν τους δικούς τους!

Ας συνοψίσουμε το θέμα μας, το Ισλάμ είναι μια ευάλωτη θρησκεία, για τι απευθύνεται στην μεγαλύτερη πλειοψηφία σε αμόρφωτα θρησκευτικά ζόμπι!

Ενώ Οι Καθολικοί και οι ορθόδοξοι, απευθύνονται σε μορφωμένα ελεγχόμενα ζόμπι, για αυτό ανέφερα παραπάνω τον τεμαχισμό της γνώσης σε όλες τις σύγχρονες μορφές της γνώσης!

Ο άνθρωπος σήμερα νομίζει ότι είναι ελεύθερος απέναντι στην γνώση???????

Μεγάλο και τραγικό λάθος σε όσους το υποστηρίζουν, διότι η γνώση στο σύνολό της θέλει χρόνο, πολύ χρόνο και αυτόν στο έχουν περιορίσει έξυπνα, ναι πρέπει να διαβάσω, αλλά πρέπει και να δουλέψω, ναι δεν έχω ανάγκη να δουλέψω, αλλά πρέπει να δήξω μέσα σε περιορισμένο χρόνο τι έχω κάνει, ποιος είμαι, πως θα συνεχίσω επαγγελματικά, αυτόματα περιορίζετε ο χρόνος στο ένα τάρταρο από αυτόν που είχες, το επακόλουθο θα είναι η γνώση σουν να παίρνει την ελεγχόμενη κατεύθυνση που έχουν σχεδίαση τα σκουλήκια οι επικυρίαρχοι!

Αυτά για τα υποτιθέμενα μορφωμένα ζόμπι, τα οποία τους έχουν αφήσει να γευτούν την ωραία ζωή και μετά τους την δίνουν με πολιτισμένα δολοφονικά ανταλλάγματα!

Στο Ισλάμ τα πράγματα είναι απλά, πας με ένα τσουβάλι χρήμα και αγοράζεις δολοφόνους, μισθοφόρους, ή καμικάζι και κάνεις την δουλειά σου.

Guardian 1 δις ευρώ σε όπλα πούλησαν οι Ευρωπαίοι στον ISIS και τώρα τους φταίει

Γιατί όλη αυτή η φιλολογία θα μου πει κάποιος;

Διότι και αυτοί είναι αθώοι, αλλού είναι οι ένοχοι και τους αφήνουμε μόνιμα να εκμεταλλεύονται αθώους και αδύναμους , λόγο συγκυριών, δηλαδή αυτοί έχουν δυο εχθρούς, αυτούς που τους χρησιμοποιούν και εμάς του μορφωμένους, που ζητάμε την εκτέλεσή τους!

Εκεί είναι και η διαφορά του Μέγα Αλέξανδρου ως κατακτητή των λαών, όπως τον κατηγορούν τε ρεμάλια.

 Ο μέγας Αλέξανδρος ήθελε να τους κάνει πολιτισμένους και μορφωμένους, διότι γνώριζε βάση των δασκάλων του, ότι ο μορφωμένος σκέπτεται πριν ενεργήσει:

Ένας λαός μορφωμένος, μορφωμένος ΕΕΕΕΕ; Δεν αποφασίζει τόσο εύκολα να επιτεθεί σε έναν λαό που δεν τον έχει πειράξει!

Ενώ ο αμόρφωτος δεν έχει αυτή την δυνατότητα!

Οι σημερινοί κατακτητές εκεί διαφέρουν από τον Μέγα Αλέξανδρο, οι σημερινοί θέλουν να κατακτήσουν τους λαούς για να τους λεηλατήσουν και να  τους σκοτώσουν όσους είναι περιττοί και να κρατήσουν όσους χρειάζονται για δούλους!

Στην σημερινή συγκυρία οι φιλειρηνικοί λαοί, οφείλουν να προστατευτούν από το Ελεγχόμενο δολοφονικό Ισλάμ, αλλά και να ξέρουν ότι άλλοι το στέλνουν καταπάνω σου και είναι κριμένοι πίσω από τις αγαθοεργίες και τον ψευτοπολιτισμό!

Την αφορμή για να γράψω το άρθρο την έλαβα από το παρακάτω άρθρο!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τζιχαντιστές εναντίον “Ευρώπης” των τοκογλύφων διεθνιστών

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

Η ιδεολογία του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους εδράζεται και εκπορεύεται από τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Αμπντέλ Βαχάμπ, τον ιδρυτή του Βαχαμπισμού (ή Ουαχαμπισμού) που σήμερα είναι η κυρίαρχη θρησκεία της Σαουδικής Αραβίας και της Αραβικής Χερσονήσου γενικότερα, αν και η επιρροή της στην υπόλοιπη Μέση Ανατολή δεν είναι μεγάλη.

 Πρόκειται περί μίας άκρως ορθόδοξης και άκρως συντηρητικής θρησκευτικής αίρεσης του εξτρεμιστικού Ισλάμ, χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ο Οσάμα μπιν Λάντεν, ιδρυτής της Αλ Κάιντα, ήταν οπαδός του Βαχαμπισμού και προφανώς οι εξτρεμιστικές και ριζοσπαστικές ιδέες αυτής της αίρεσης τον είχαν επηρεάσει σημαντικά.

Είναι μια θρησκευτική αίρεση η οποία ιδεολογικά βρίσκεται πιο κοντά στους σουνίτες μουσουλμάνους παρά στους σιίτες.

Στην παρούσα χρονική περίοδο το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Κάιντα που έχουν τις ίδιες θρησκευτικές ρίζες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την ηγετική θέση στον ιερό πόλεμο (τζιχάντ) που έχουν εξαπολύσει παγκοσμίως.

 Και οι δυο οργανώσεις αντιπροσωπεύουν την αίρεση του Βαχαμπισμού, μια αίρεση η οποία ως κατευθυντήρια γραμμή στην κοινωνία και στην πολιτική έχει το Κοράνι, την Χαντίθ (λόγια και πράξεις του Μωάμεθ) και την Σαρία (ισλαμικός νόμος-κώδικας).

 Οι δυο οργανώσεις διαφέρουν μόνο ως προς την προαγγελία ίδρυσης του Χαλιφάτου (πολιτικό- θρησκευτικό κράτος των Σουνιτών) ως το κέντρο του ισλαμικού κόσμου.

 Ενώ το Ισλαμικό Κράτος με ηγέτη τον Ιρακινό αλ Μπαγκντάτι προανήγγειλε την ίδρυση του Χαλιφάτου αμέσως μετά την κατάκτηση εδαφών στο Ιράκ και στην Συρία (29 Ιουνίου 2014), η ηγεσία της Αλ Κάιντα με ηγέτη τον Αιγύπτιο αλ Ζαουάχρι υποστηρίζει ότι το Χαλιφάτο θα πρέπει να ανακηρυχθεί μετά την εδραίωση του ισλαμικού κράτους στον κόσμο.

Τόσο το Ισλαμικό Κράτος όσο και η Αλ Κάιντα την δεκαετία 2010 εφορμώντας από τα πολεμικά μέτωπα της Συρίας, του Ιράκ και της Λιβύης έχουν δημιουργήσει δίκτυα οπαδών και πυρήνες σχεδόν σε όλο τον κόσμο, κυρίως όμως στην Ευρώπη.

Χάριν αυτών των δικτύων το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Κάιντα μπορούν ανά πάσα στιγμή να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις, σύμφωνα με την ορολογία τους «τζιχάντ», ευρείας κλίμακας.

Αυτό έγινε εφικτό λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης από την Ασία και Αφρική προς την Ευρώπη, μιας μετανάστευσης που έχουν προκαλέσει με τις ενέργειες τους οι ηγεσίες των περισσοτέρων ευρωπαϊκών κρατών.

Τώρα πλέον αυτοί οι τζιχαντιστές που διοχετεύτηκαν στην ευρωπαϊκή ήπειρο είναι διαθέσιμοι ως μέσο αποσταθεροποίησης των ευρωπαϊκών χωρών πραγματοποιώντας διαφόρων ειδών επιθέσεις, όπως βομβιστικές επιθέσεις, επιθέσεις αυτοκτονίας, επιθέσεις με φορτηγά, δολιοφθορές σιδηροτροχιών, ενώ είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν επιθέσεις με χημικά ή βιολογικά όπλα, καθώς και δημιουργία ισλαμικού αντάρτικου σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Με τις επιθέσεις του το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Κάιντα επιδιώκουν έναν ασυμβίβαστο θρησκευτικό πόλεμο εναντίον των λαών της Ευρώπης, μιας Ευρώπης που παραπαίει πολιτικά και κοινωνικά, μιας Ευρώπης που δεν έχει καταφέρει να βρει αποτελεσματική άμυνα εναντίον του θρησκευτικού πολέμου που έχουν εξαπολύσει οι τρομοκράτες βαχαμπιστές.

Ενώ το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Κάιντα ενεργούν έχοντας μια ξεκάθαρη στρατηγική, οι ευρωπαίοι πολιτικάντηδες αυτοϊκανοποιούνται προσπαθώντας να προστατεύσουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες μέσω της παντελώς άχρηστης τακτικής των νομικών συστημάτων.

Όπως όλοι γνωρίζουμε τα νομικά συστήματα και οι ασυναρτησίες κομψευόμενων πολιτικάντηδων δεν προφυλάσσουν κανένα όταν έχεις πόλεμο.

Οι λαοί της Ευρώπης σήμερα αντιμετωπίζουν έναν κρυφό πόλεμο και στέκονται αβοήθητοι μπροστά στην ιαχή των τζιχαντιστών «Αλλάχ-ου- Ακμπάρ».

Ήρθε ο καιρός που οι αυτόχθονες λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να ξεσηκωθούν και να αποτρέψουν την ισλαμοποίηση των πατρίδων τους και την μετεξέλιξη τους σε «φαιούς» πολίτες που οραματίστηκε ο Coudenhove-Kalergi και υλοποιούν οι Βρυξέλλες, πριν είναι πολύ αργά.

Γ. Λιναρδής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>