Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Σόδομα και γομάρια κίναιδους έχουμε εκλέξη για να μας εκπροσωπούν, Καλά λένε, αυτός είναι ο καθρέφτης σου!

Αποτέλεσμα εικόνας για κοροιδευουν τους κιναιδους

Κατσίκης: Έρχεται γάμος ομόφυλων και υιοθεσία με το νόμο Κοντονή
O βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε έως και κίνδυνο παραβίασης του άβατου του Αγίου Όρους και κατάχρηση για την αποφυγή στράτευσης.

«Εμείς και γάμο ομοφυλόφιλων και παιδοθεσία θα προωθήσουμε», η απάντηση Καραγιαννίδη (ΣΥΡΙΖΑ).

28/09/2017

Μπορεί με τις συσκέψεις κορυφής στο Μέγαρο Μαξίμου να αποσοβήθηκε μία σοβαρή κρίση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων και οι ΑΝΕΛ να υπερψηφίζουν τελικά επί της αρχής το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, αλλά οι διαφορετικές γραμμές στο εσωτερικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παραμένουν, με στελέχη τους όπως ο Κωνσταντίνος Κατσίκης που δήλωσε την Πέμπτη ότι διαφωνεί με τις ρυθμίσεις του, να προκαλούν «φαρμακερά» σχόλια από τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη κι από τον ίδιο τον Σταύρο Κοντονή.

Η σφοδρή κριτική που άσκησε στο νομοσχέδιο ο κ. Κατσίκης, μιλώντας για «ψυχολογικό σοκ» που θα υποστεί «το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας» και ιδίως οι κίνδυνοι που διατύπωσε περί παραβίασης του άβατου του Αγίου Όρους, κατάχρησης των διατάξεων για την αποφυγή στράτευσης ή συμμετοχή σε αθλήματα με διαφορετικό από το βιολογικό φύλο, πυροδότησαν τα δηκτικά σχόλια του Χρήστου Καραγιαννίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Υπουργού Δικαιοσύνης, που έκανε λόγο για «καφενειακού τύπου επιχειρήματα, που κινούνται στη σφαίρα του γελοίου».

«Μιλάνε κάποιοι λες και αυτών των ανθρώπων ήταν όνειρό τους μια ζωή να πάνε στο Άγιο Όρος ή λες και προτιμούν να περάσουν όλη τους τη ζωή δεχόμενοι bulling προκειμένου να μην πάνε στο στρατό», σχολίασε δηκτικά ο κ. Καραγιαννίδης.

Θέλοντας, δε, να «πικάρει» ή να προετοιμάσει ενδεχομένως τον Κωνσταντίνο Κατσίκη, που υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο ανοίγει το δρόμο για τη σύναψη γάμου ομόφυλων ζευγαριών και την υιοθεσία από αυτά, πρόσθεσε:

«εμείς που υπερασπιζόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα και γάμο ομοφυλόφιλων θα επιχειρήσουμε και παιδοθεσία».

Πάντως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, παρά το δικαίωμα της ψήφου κατά συνείδηση επί των άρθρων, που είχε επισημάνει νωρίτερα ότι έχει κατακτήσει το κόμμα τους ο ειδικός αγορητής Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μάλλον αναζητεί πρόσχημα για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου στο σύνολό του, καθώς κάλεσε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να προσθέσει ρητή πρόβλεψη απαγόρευσης γάμου ή υιοθεσίας από άτομα που έχουν προχωρήσει σε διόρθωση ταυτότητας φύλου, ώστε όπως είπε χαρακτηριστικά:

«τα άρθρα του πρώτου μέρους να τύχουν θετικής προσέγγισης».

Επί της αρχής ξεκαθάρισε ότι θα υπερψηφίσει και ο ίδιος καθώς το νομοσχέδιο περιλαμβάνει διατάξεις και για την προστασία του παιδιού.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/356301/katsikis-erhetai-gamos-omofulon-kai-uiothesia-me-to-nomo-kodoni/#ixzz4u0pdBG1x
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Related posts: