«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ρε πατέρα, τόσο πολύ με αγαπάς, που με έφερες να ζήσω με αυτά τα…

ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ…. ΣΚΑΤΑ;;;;;;

ΠΑΙΔΙ 11 1

Γιατί φωνάζετε ρε Πόπολα;;;

 Εμείς είμαστε αυτοί που κανονίζουμε ποιοι θα τρώνε νόμιμα και ποιοι θα πεθαίνουν νόμιμα!

Ίσια και όμοιοι είμαστε ρε αμόρφωτα Πόπολα;;;

Εμείς είμαστε αυτοί που αποφασίζουμε ποιοι θα πεθάνουν και ποιοι θα ζήσουν, είμαστε ο θεός, δεν τον βλέπετε στον τοίχο όταν μπαίνετε στα δικαστικά  μαγαζιά, συγνώμη…. ήθελα να πω δικαστικές αίθουσες, είμαστε οι εκτελεστές του στην γη, επειδή αυτός έχει πολύ φόρτο εκεί πάνω!!!!!!!!!

Ας το διάολο αγάπη μου που θα απολογείται τώρα και ο ΘΕΟΣ, Δηλαδή η δικαιοσύνη επί της γης?

Αποθρασύνθηκε αυτός ο λαός, άκου απαιτήσεις, να απολογούμαστε στα δουλικά του κερατά,  ποια αυτά που τρέχουν με την γλώσσα έξω γεμάτη σάλια να γλύφουν τον κόλλο του κάθε πολιτικού μας αντίπαλου στην εξου(σία)!!!!!

Συνέλθετε Πόπολα, να μην αγριέψουμε, ας το διάολο, άκου ίσια και όμοιοι με την λαϊκούρα;;;;

Άκου να κάνουν οι θεοί φορολογικές δηλώσεις;;;;;;;;;

Στο κάτω κάτω τι θέλετε;

Δικό μας ειναι το μαγαζί και κάνουμε ότι θέλουμε!!!

Ανοιχτό μέτωπο με τους θεσμούς της Δικαιοσύνης έχουν  βουλευτές Αυτή τη φορά η επίθεση γίνεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Συγκεκριμένα, ασκούν κριτική κατά του ΣτΕ βουλευτές του κάνοντας λόγο για εσκεμμένη καθυστέρηση στην έκδοση οριστικής απόφασης για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων «πόθεν ΑΙΣΧΟΣ » επί της κύριας προσφυγής που είχαν καταθέσει πέντε δικαστικές ενώσεις.

Σύμφωνα με τους βουλευτές, λόγω της καθυστέρησης – «υπάρχει παρέλευση ασυνήθιστα μεγάλου χρονικού διαστήματος οκτώ μηνών από τότε που συζητήθηκε η προσφυγή στις 13 Ιανουαρίου του 2017», αναφέρουν χαρακτηριστικά – μόνο το 10% των υπόχρεων δικαστικών υπέβαλλαν δήλωση περιουσιακής κατάστασης για το οικονομικό έτος 2016.

Καλούν δε τον υπουργό Δικαιοσύνης να πάρει θέση και να πει αν κατά την άποψή του «οι καθυστερήσεις αυτές εκθέτουν ανεπανόρθωτα την ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία θέλουμε να είναι και πρέπει να είναι ανεξάρτητη και με διακριτό ρόλο, αλλά να κρίνεται και αυτή από όλους τους Έλληνες πολίτες.

 «Μετά την αποδοχή της αίτησης αναστολής των πέντε δικαστικών ενώσεων από την Ολομέλεια του ΣτΕ, η ηλεκτρονική κατάθεση των δηλώσεων «πόθεν έσχες» και οικονομικών συμφερόντων των δικαστών και εισαγγελέων για το έτος 2016 πάγωσε προσωρινά, έως την έκδοση της οριστικής απόφασης του ΣτΕ επί της κυρίας προσφυγής που έχουν καταθέσει πέντε δικαστικές Ενώσεις.

Η κυρία προσφυγή συζητήθηκε στην Ολομέλεια του ΣτΕ στις 13 Ιανουαρίου 2017, ωστόσο μέχρι και σήμερα και παρά την παρέλευση ασυνήθιστα μεγάλου χρονικού διαστήματος, δηλαδή 8 μηνών, δεν έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση.

Εν αναμονή της εκκρεμούς απόφασης του ΣτΕ επί της κύριας προσφυγής, το Υπουργείο Οικονομικών, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, έδωσαν δύο τρίμηνες παρατάσεις στην υποβολή των δηλώσεων «πόθεν έσχες» για το έτος 2016.

Η δεύτερη παράταση έληξε στις 30 Ιουνίου 2017 κι επειδή είχε περάσει εύλογος χρόνος (πεντέμισι μήνες) από την συνεδρίαση του ΣτΕ επί της κύριας προσφυγής των δικαστικών ενώσεων, τα αρμόδια Υπουργεία αποφάσισαν να μην δώσουν και τρίτη παράταση.

Τον Ιούλιο 2017, λίγες μέρες μετά τη λήξη και της τελευταίας παράτασης, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σε ημερίδα του με τίτλο «Για την καταπολέμηση της διαφθοράς», έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία που έδειχναν ότι υπό την κάλυψη της εκκρεμούς απόφασης του ΣτΕ, λιγότεροι από το 10% των υπόχρεων σε δήλωση «πόθεν έσχες» δικαστικοί υπέβαλαν δήλωση «πόθεν έσχες» για το έτος 2016.

Συγκεκριμένα, από τους 4.189 υπόχρεους στο σύνολο δικαστικούς, δήλωση «πόθεν έσχες» υπέβαλαν για το έτος 2016 μόνον οι 352, από τους 220 υπόχρεους δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου δήλωση «πόθεν έσχες» υπέβαλαν μόνον οι 57 και από τους 395 υπόχρεους του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους δήλωση «πόθεν έσχες» υπέβαλαν μόνον οι 37.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:

 Η καθυστέρηση αυτή του Συμβουλίου της Επικρατείας ως προς την έκδοση σχετικής απόφασης, καθυστέρηση που επέδειξε και επί άλλων μεγάλων και ευρύτερου ενδιαφέροντος υποθέσεων, πιστεύετε ότι συμβαδίζει με την εκφρασμένη απαίτηση του ελληνικού λαού για διαφάνεια και έλεγχο όλων των υπόχρεων;

 Οι καθυστερήσεις αυτές κατά την άποψή σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία θέλουμε να είναι και πρέπει να είναι ανεξάρτητη και με διακριτό ρόλο, αλλά κρίνεται και αυτή από όλους τους Έλληνες πολίτες;»

Σε αυτόν τον πρώην πρωθυπουργό ανήκει η λιμουζίνα με τα «χρυσά» λάστιχα

Έλληνες χριστιανοί πειναλέοι!!!!!!!! Μην ξεχάσετε να το ψηφίσετε!

Χριστιανοί αυτοί που τον συγχωράνε, χριστιανοί και αυτοί που δεν τον δικάζουμε!!!

Εγώ όμως που είμαι κακώς, πολύ κακώς!!!!!!! Αν είχα την δύναμη, αύριο το πρωί θα τον κρέμαγα προσωπικά ο ίδιος στην πλατεία της Πύλου!

Φυσικά θα ήταν ένας από τους πολλούς που θα κρέμασα!

Τα απίστευτα ποσά που δαπανήθηκαν για την αγορά και τοποθέτηση των ελαστικών

Την ώρα που ο λαός βρίσκεται στα όρια της φτώχειας, κάποιοι ξοδεύουν σκανδαλωδώς χρήματα για τα πολυτελή

κρατικά αυτοκίνητα που τους μεταφέρουν.

Ίλιγγο προκαλεί το ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά και τοποθέτηση τεσσάρων ελαστικών για την

κυβερνητική λιμουζίνα των 6.000 κυβικών.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το κόστος των τεσσάρων ελαστικών ειδικού τύπου με διαστάσεις 245/700/470-116

ανήλθε σε 12.999,96 ευρώ ή διαφορετικά 3.250 ευρώ το κάθε ελαστικό!

Με απευθείας ανάθεση υπογράφηκε και η αμοιβή για την τοποθέτηση των ελαστικών στην κυβερνητική λιμουζίνα,

που έφτασε τα 1.998,88 ευρώ!

Σε ποιον ανήκει η πολυτελής λιμουζίνα; Στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ.

Αντώνη Σαμαρά.

Επισημαίνεται πως η προηγούμενη αντικατάσταση ελαστικών στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε πραγματοποιηθεί

τον Μάιο του 2015 έναντι 984 ευρώ, ενώ είναι πολλών χιλιάδων ευρώ τα χρηματικά εντάλματα τα τελευταία χρόνια

για τα service του εν λόγω οχήματος.

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/parapolitika/story/821989/se-ayton-ton-proin-prothypoyrgo-anikei-i-

λιμουζινα-με-τα-χρυσα-λαστιχα#ιχζζ4τ7ΘΩ΅΅ρΨφ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>