«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το “μνημόνιο” παραβιάζει θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος, τονίζουν 5 κορυφαίοι συνταγματολόγοι…

Η ελληνική “πρόοδος” και το νόμπελ “κυνισμού”Α

Κάποιοι κορυφαίιιοι συνταγματολόογοι της κονόμας, έλεγαν το 2012 τα παρακάτω στο κείμενο????

Τώρα που είναι;;;;;;;

Γιατί μαζί αυτοί δεν το κατήγγειλαν στα διεθνή όργανα του ΟΗΕ Και στα διεθνή δικαστήρια;;;;;

50 Από αυτά τα ρεμάλια, τους απάτριδες, που έχουν την οικονομική και επιστημονική ευχέρεια θα είχαν σταματήσει τα πάντα και θα είχε σωθεί η πατρίδα μας!!!

Που είσαστε ρε ΡΕΜΑΛΙΑ;;;;;

Οι ψεύτες, νομικοί, συνταγματολόγοι, οικονομικοί ειδικοί, δικαστικοί, όλοι τρέφονται από το αίμα που τρέχει ποτάμι από το σώμα της πατρίδος τους!

Η ελληνική “ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ” και το νόμπελ “κυνισμού” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!!!!!

Αυτοί παρακάτω έλεγαν το 12 Φεβ, 2012?????????

Το Μνημόνιο, που καλείται να ψηφίσει σήμερα η Βουλή, παραβιάζει “θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος”, υποστηρίζουν 5 συνταγματολόγοι και συγκεκριμένα οι καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργο Κασιμάτη, Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, Ανδρέα Δημητρόπουλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργο Κατρούγκαλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θράκης, Ηλία Νικολόπουλου, Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου και Κώστα Χρυσόγονου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση, “το περιεχόμενο του κειμένου, που καλείται να ψηφίσει η Βουλή είναι προϊόν οικονομικού και πολιτικού εκβιασμού, εκ μέρους των εκπροσώπων των δανειστών, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου (άρθρο 52 της Διεθνούς Σύμβασης της Βιέννης του 1969)”.

Αναλυτικά, αναφέρουν στη δήλωσή τους:

“Αισθανόμαστε την υποχρέωση να επισημάνουμε προς τη Βουλή και τον ελληνικό λαό ότι το κείμενο, το οποίο καλείται σήμερα να ψηφίσει η λαϊκή αντιπροσωπεία, παραβιάζει κατάφωρα θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος και του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου για τους λόγους που ακολουθούν:

Η παρούσα Βουλή εκλέχθηκε τον Οκτώβριο του 2009 κάτω από εντελώς διαφορετικές πολιτικές προϋποθέσεις και η λαϊκή εντολή προς αυτή, κατά την έννοια του άρθρου 41 του Συντάγματος, ήταν διαμετρικά αντίθετη από όσα προβλέπει τώρα το κατατεθειμένο κείμενο.

Λείπει, συνεπώς, η δημοκρατική νομιμοποίηση για την ψήφισή του.

Το περιεχόμενο του κειμένου, που καλείται να ψηφίσει η Βουλή είναι προϊόν οικονομικού και πολιτικού εκβιασμού, εκ μέρους των εκπροσώπων των δανειστών, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου (άρθρο 52 της Διεθνούς Σύμβασης της Βιέννης του 1969).

Το κείμενο που κατατέθηκε για ψήφιση δεν αποτελεί κατά το Σύνταγμα ούτε σχέδιο νόμου, δεδομένου ότι δεν περιλαμβάνει διατάξεις νομοθετικού περιεχομένου ούτε σχέδιο νόμου κυρωτικού διεθνούς σύμβασης, δεδομένου ότι δεν περιέχει το υπογεγραμμένο κείμενο της διεθνούς σύμβασης.

Πρόκειται για κείμενο προγράμματος, που επιχειρείται να δεσμεύσει ανεπίτρεπτα επί δεκαετίες το μέλλον της χώρας.

Παρουσιαζόμενο, συνεπώς, ως δεσμευτικό κείμενο νόμου, παραβιάζει την αντιπροσωπευτική αρχή και την κατά το Σύνταγμα άσκηση της νομοθετικής λειτουργίας (άρθρο 26 Σ).

Το κείμενο επιχειρείται να υπερψηφιστεί κατά παράβαση του άρθρου 29 του Συντάγματος, στο βαθμό που επιβάλλεται κομματική πειθαρχία χωρίς προηγούμενη εσωτερική ψηφοφορία και απόφαση συλλογικών κομματικών οργάνων.

Η πρόβλεψη ότι οι νέες δανειακές συμβάσεις θα ισχύουν από την υπογραφή τους, χωρίς κύρωση από την Βουλή, παραβιάζει τα άρθρα 28 παρ. 2 και 36 παρ. 2 του Συντάγματος, καθώς και το διεθνές δίκαιο.

Οι συνταγματικές και οι διεθνούς δικαίου εγγυήσεις σεβασμού και προστασίας της εθνικής κυριαρχίας προσβάλλονται επιπλέον: (α)

Με την επανάληψη –όπως και στη Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης της 10.5.2010- της ρήτρας παραίτησης από τις ασυλίες της εθνικής κυριαρχίας, (β) με τον υπερδανεισμό της χώρας και την άμεση στέρηση της δυνατότητας ικανοποίησης των βασικών αναγκών του ελληνικού λαού και της αξιοπρεπούς διαβίωσης των Ελλήνων πολιτών, (γ) με τη σώρευση «επαχθούς» δανεισμού και (δ) με την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του δημοσίου διεθνούς δικαίου που διέπει τις διεθνείς συμβάσεις των κρατών.

Συνεπώς, το κείμενο που καλείται η Βουλή να ψηφίσει παραβιάζει στον πυρήνα τους τις συνταγματικές εγγυήσεις της εθνικής κυριαρχίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της δημοκρατικής αρχής (άρθρο 1 του Συντάγματος).

Τα μέτρα που προβλέπει το προς ψήφιση κείμενο ότι θα επιβληθούν στον ελληνικό λαό παραβιάζουν τις αρχές της ισότητας των βαρών, του κοινωνικού κράτους δικαίου (άρθρα 4 παρ. 5 και 25 παρ. 1 του Συντάγματος) και τις εγγυήσεις των κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων (άρθρα 22 και 23 του Συντάγματος).

Παραβιάζουν επίσης θεμελιώδεις εγγυήσεις της Συνθήκης της Λισαβόνας (του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων) και του διεθνούς δικαίου, καθώς και εγγυήσεις του διεθνούς εργατικού δικαίου.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου συνιστά, συνεπώς, εκτροπή από τη συνταγματική, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή νομιμότητα”.

Οι ψεύτες, νομικοί, συνταγματολόγοι, οικονομικοί ειδικοί, δικαστικοί, όλοι τρέφονται από το αίμα που τρέχει ποτάμι από το σώμα της πατρίδος τους!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Το “μνημόνιο” παραβιάζει θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος, τονίζουν 5 κορυφαίοι συνταγματολόγοι…

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ
    .
    .
    .
    ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ( ΚΡΑΤΟΣ )
    .
    .
    ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ……
    .
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ…………
    .
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ……….
    .
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Η ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ………….
    .
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΓΗ ………………
    .
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ Σ .Υ .Σ .Τ .Η .Μ .Α…………..
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-RrZFb6zN7Pw/VtnAL7VRNpI/AAAAAAAARhI/I4QHzc2MO7I/s1600/2016-03-04_190344.png
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΑΘΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ,
    ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙ Ή ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ή ΔΥΝΑΜΙΚΑ
    .
    .
    ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ !
    .
    .
    ΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ !
    .
    .
    ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
    .
    .
    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
    .
    .
    ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΟΓΛΩΣΣΟ ΤΡΟΠΟ ,
    .
    ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙ …………..
    .
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ:
    .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ
    .
    .
    .
    ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ( ΕΛΛΗΝΕΣ )
    .
    .
    ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ..
    ΟΤΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΙΚΑ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ
    .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    .
    Η ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
    .
    ΕΤΣΙ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ …………
    .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ : ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ………………
    .
    Η ΝΤΠ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ……………..
    .
    Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ……………..
    .
    .
    Άγια κατανάλωση
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8103.html#ixzz4i191R2Jq
    .
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ …
    .
    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΠΕ O ΝΙΤΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …
    .
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΝΕΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ
    .
    OI ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ
    .
    Η ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
    .
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    .
    ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
    .
    ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ
    .
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ …………..
    .
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ………………..
    .
    ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ………………
    .
    ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ …………
    .
    .
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ …………
    .
    ME TO ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ !
    .
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ : https://2.bp.blogspot.com/-RrZFb6zN7Pw/VtnAL7VRNpI/AAAAAAAARhI/I4QHzc2MO7I/s1600/2016-03-04_190344.png

    .
    ΕΤΣΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ……….
    .
    .
    ΑΠΟ
    .
    .
    Eλεύθερος Έλληνας
    .
    .
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ …………..
    .
    ΤΕΛΟΣ
    .
    .
    .
    ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ………….
    .
    ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!
    .
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ………
    .
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ….
    .
    ΟΥΤΕ ΒΛΕΦΑΡΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ……..
    .
    ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ……….
    .
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …………
    .
    Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !
    .
    Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ !
    .
    ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ
    .
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ Ή ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΡΧΕΤΕ …………..
    .
    ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ :
    .
    ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ………………
    .
    .
    .
    .
    ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 20ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
    .
    .
    .
    Το εκλογικό πραξικόπημα της 20ης Σεπτεμβρίου 2015
    .
    .
    Η νέα κυβέρνηση διορίστηκε τον Αύγουστο αλλά οι εκλογές έγιναν τον Σεπτέμβριο
    .
    .
    .
    ΚΑΙ ο Maarten Verwey είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας
    .
    .
    – Πώς έβαλαν πλάτη τα κόμματα για να γίνει Αποικία η Ελλάδα.
    .
    .
    http://www.stontoixo.com/2015/09/20.html
    .
    .
    .
    ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ; ; ;
    .
    ΡΩΤΗΣΑ ΕΑΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ; ; ;
    .
    ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ – Τ .Ι .Π .Ο .Τ .Α –
    .
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ………….
    .
    .
    .
    ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ …………
    .
    ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
    .
    ΠΑΡΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ……
    .
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΡΩΕΙ ΠΕΠΟΝΙ
    .
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
    .
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ……..
    .
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ …………
    .
    ΜΕ ENA ΠΛΗΘΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ , ΖΟΜΠΙ ,
    .
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ….
    .
    .
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ……..
    .
    MONO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

    .
    ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ………….
    .
    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗΣ ,
    .
    ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ,
    .
    ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ………….
    .
    .
    .
    Αριστοτέλης:
    .
    «εάν το πλήθος είναι δουλόφρον («ανδραποδώδες»)
    .
    ή μη δουλόφρον,
    .
    εξαρτάται από την μόρφωση και την παιδεία»
    .
    .
    ΥΣ.1
    .
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ………
    .
    ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ
    .
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ………….
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-Jf3Y7BFHphs/WPekXTt9rOI/AAAAAAAA1Hs/lx81rlGpPOgB2bFuwXHqzoZgW6vRSt0JgCLcB/s640/2017-04-19_205242.png
    .
    .
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ :
    .
    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ .
    .
    ΠΛΑΤΩΝ
    .
    .
    ΥΣ. 2
    .
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΠ
    .
    ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ
    .
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>