«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μορήηηηηηηηη Κατίναααααααα, τα ζουμιά από τις πολιτικές πόρνες, σου είπα να μην τα πετάς, τα θέλουν για διαλυτικά στο βιολογικό καθαρισμό της Ψυττάλειας!!!

Είπα να μην βωμολοχώ????? Αλλά δεν με αφήνουν να αγιάσω!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τώρα κατάλαβες τους “δεσμούς αίματος” που ενώνουν την Μερκελική “αριστερά” με τη νέα (πασοκ) και παραδοσιακή δεξιά (ΝΔ);

Φωτο μέσω The Bloopers Team (web radio)

Της Μαριάννας Τσήπα

Η σημερινή στέρεη “ενότητα” της αριστεροδεξιάς με θρήνους, αλαλαγμούς, αγιοποιήσεις, 4ήμερο πένθος, μεσίστιες σημαίες κι άλλα πολλά, έχουν έναν αραγή συνδετικό κρίκο… τα “μνημόνια” για τη σωτηρία της χώρας (τώρα όλοι μιλούν για χώρα κι όχι πατρίδα).

Πάνω στη σωρό του εφιάλτη της δημοκρατίας, τον αρχιερέα της αποσταCIAς έστησαν το δικό τους χορό της “ενότητας” του κομπραδόρικου ξενόδουλου κομματικού συστήματος που υπηρετεί πιστά και σε διατεταγμένη υπηρεσία το 4ο Ράιχ.

Ο θεμέλιος λίθος της οικοδόμησης αυτού του συστήματος μπήκε το 1989, το “βρώμικο ’89” που ζέχνει αηδιαστικά ως σήμερα, υπό την αιγίδα της siemens και κοινό στόχο της ανανεωτικής “αριστεράς“, του “εκσυγχρονιστικού” πασοκ και της τότε παραδοσιακής δεξιάς… την εξόντωση του Ανδρέα Παπανδρέου.

* Αναμένοντας τις δηλώσεις των Δραγασάκη, Κωνσταντόπουλο, Κουβέλη κι επειδή δεν χαριζόμαστε σε ΚΑΝΕΝΑΝ του Μίκη Θεοδωράκη & λοιπών συντρόφων του εφιάλτη…

Βέβαια η σπορά είχε γίνει την περίοδο της επτάχρονης αμερικανοφασιστικής δικτατορίας, όταν η τότε “ανανεωτική αριστερά”, το περιβόητο “ΚΚΕ εσωτερικού” απαιτούσε τη συμμετοχή του Γλύξμπουργκ στον αντιδικτατορικό αγώνα (εξαιρουμένων προσώπων ή μειοψηφικών ομάδων όπως αυτή του Αντώνη Μπριλάκη), κατηγορώντας ως εξτρεμιστή τον αρχηγό του ΠΑΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Από τότε μέχρι σήμερα εναλλάσσονται στην κυβερνητική εξουσία όλοι εκείνοι οι κομματικοί μηχανισμοί, αλλά και πρόσωπα που ποτέ δεν λογοδότησαν ούτε για την παραφύση συμμαχία-συνουσία, ούτε για τις μίζες που έλαβαν μικροί και μεγάλοι… Τη μεγαλύτερη συνεισφορά σ’ όλη αυτή τη “διαδικασία” διαδραμάτισαν ΟΛΟΙ οι μέχρι σήμερα “επίγονοι” του πασοκ της 3ης του Σεπτέμβρη, οι δήθεν “μεταρρυθμιστές”, συμπεριλαμβανομένου του πατροκτόνου εθνικού ολετήρα. Σωστότερα με πρωτεργάτη της θεσμικής παράδοσης της πατρίδας μας –με τζίφρες και βούλες– στο ΔΝΤ και το διευθυντήριο του 4ου Ράιχ.

Το αλισβερίσι “εκσυγχρονιστικού” πασοκ κι “ανανεωτικής αριστεράς” ήταν στο φόρτε του της περίοδο διακυβέρνησης του σημιτισμού και του γιωργάκη, γι’ αυτό ας μην ανησυχούν ορισμένοι του σημερινού συριζα που βαυκαλίζονται με την ξεφτιλισμένη από αυτούς τους ίδιους “αριστερά”. Ουσιαστικά έχουμε ανταλλαγή και συναλλαγή “συναλλαγματικών”. Ο Κοτζιάς, ο Χριστοδουλάκης και αμέτρητοι άλλοι δεν ήταν πρώτα βιολιά του “εκσυγχρονιστικού” πασοκ κι από που πήγαν εκεί; Δεν είχε επαγγελματική σχέση ο Δραγασάκης με την πράσινη Τράπεζα Αττικής; Δεν έπρεπε ο Σπίρτζης (Τράπεζα Αττικής) κι ο κάθε Σπίρτζης να εξοφλήσουν τα γραμμάτια;

Είναι τυχαίο πως από το πάλαι ποτέ πασοκ μόνον ο αυτοεξορισμένος από το μνημονιακό πασοκ Τζουμάκας μιλάει σήμερα για τον εφιάλτη; * Μόνον ο Στέφανος Τζουμάκας τολμάει να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας για τον εφιάλτη της αποσταCiaς;

Που είναι οι δηλώσεις Λαλιώτη για το ζήτημα; Κι ο Λαλιώτης γνωρίζει καλά… Κυριτσάκη με λένε… Τι λες Κώστα Λαλιώτη; Όμως, η σιωπή είναι χρυσός…

Κατόπιν είχαμε τις μνημονιακές συγκυβερνήσεις, το δοτό στέλεχος της Τριλατεράλε κι ήρθε η ώρα της οριστικής εξαφάνισης κάθε ελπίδας με τον γνωστό υπάλληλο του Τέξας, του Κόμο, του 4ου Ράιχ, που τελείωσε οριστικά κάθε ελπίδα και όραμα με την επωνυμία “αριστερά”. Αυτό το κατασκευασμένο μορμολύκειο της αριστεράς ανέλαβε τον ενταφιασμό της πατρίδας μας κι έκανε την έννοια της αριστεράς πιο μισητή ακόμη κι από τους προδότες, τους γερμανοτσολιάδες, τους συνεργάτες των ναζί κατακτητών.

«Έχουμε δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επί πλέον μέτρα από όσα προβλέπει η συμφωνία και, πολύ περισσότερο, για την περίοδο μετά το τέλος του προγράμματος. Και επιτρέψτε μου να σας πω: Το αίτημα νομοθέτησης επιπλέον μέτρων και, μάλιστα, υπό αίρεση, δεν είναι μόνο ξένο προς το ελληνικό Σύνταγμα. Είναι ξένο και προς τους κανόνες της δημοκρατίας, είναι ξένο προς το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Σε μια ευνομούμενη ευρωπαϊκή Δημοκρατία, αυτό δεν επιτρέπεται ούτε καν να το ζητάει κανείς. Και αυτό δεν είναι θέμα μιας κυβέρνησης, είναι θέμα αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού ενός λαού και μιας χώρας»

Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός, “Εφημερίδα των Συντακτών” 25 Γενάρη 2017

Η αχλάδα έχει πίσω την ουρά… κι αυτό το ξεχνούν…

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/05/blog-post_323.html

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>