«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η «ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΩΝ», ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΜΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΑ «ΝΕΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ» ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

             05.09.2017

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Α

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ποιο ειναι αυτό το περιφημο «Κεντρο» και η Ιστορια του;

Υπηρξε το κομμα του θειου του εκλειποντος πρωην Πρωθυπουργου και επιτιμου προεδρου της Ν.Δ. Κωνσταντινου Μητσοτακη και του παππου του πρωην Πρωθυπουργου Αντωνη Σαμαρα…το κομμα του αρχιδοσιλογου Λαμπρακη…το κομμα του «γερου της Δημοκρατιας», που συμβουλευε τον Τσολακογλου πριν μας οδηγησει στον Εμφυλιο Πολεμο…το κομμα των «Ξυπολυτων», οι οποιοι εγιναν πλουσιοι από τις εθνικες καταστροφες…το κομμα του Ελευθεριου Βενιζελου και του Μπενακη (του δολοφονου του Ιωνα Δραγουμη)…το κομμα των ιδρυτων και αποφοιτων του Κολεγιου Αθηνων…το κομμα των παιδιων των βενιζελικων, που καποτε παρεδωσαν την πατριδα τους στους Ναζι και σημερα στους «δανειστες».

Γυρω από τους αυθεντικους ΝΑΖΙ περιστρφονται και όλα τα καθαρματα του παρακρατους του Εμφυλιου Πολεμου…όλα τα «αριστερα» εργαλεια της Μεταπολιτευσης…όλα τα συνεργαζομενα «μαγαζια» των παλαιων δωσιλογων…όλα τα «μαγαζια», που εκτισαν τις υποδομες τους στον Εμφυλιο Πολεμο…οι χαφιεδες του ΚΚΕ και της ασφαλειας, οι οποιοι «μετακινηθηκαν» στο δημοκρατικο «τοξο», όταν αυτό βολευε…δηλαδη η παραγωγη του σταλινικοιυ βοθρου με τους χαφιεδες του μεροκαματου, δηλαδη με τους πιο φτηνους και αξιοπιστους χαφιεδες της πατριδας μας.

Αυτό είναι το περιφημο «κεντρο» και από αυτό θα ξεπηδησει σε λιγο, η διατυμβανιζομενη «Κεντροαριστερα», «Κεντροδεξια» και η Σοσιαλοδημοκρατια!

Και αυτά γραφονται από έναν πρωην και απληροφορητο πολιτευτη αυτου του «Κεντρου»!

Ολοι οι ως ανω είναι σημερα οι παρατρεχαμενοι του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου, καθως εμφανιζονται με το «σιωνιστικο τους  προσωπειο» για να κακοποιησουν και να αντιστρψουν τελειως την αληθεια.

Η αληθεια είναι ότι η μονη υπαρκτη διεξοδος για την οικονομια της χωρας μας δεν μπορει να βασιζεται σε ξενες «επενδυσεις», αλλα μονο σε μια πολιτικη Εθνικης αξιοποιησης των υπαρχοντων φυσικων πορων και του ανθρωπινου δυναμικου, επιστημονικου και μη, που δυστυχως σημερα εγκαταλειπει την χωρα, μεσα από έναν Εθνικο σχεδιασμο και ένα προγραμμα που θα οδηγησει σε μια πραγματικη Εθνικη οικονομικη αναπτυξη.

Μια τετοια πολιτικη είναι όμως εντελως αντιθετη από τις σημερινες οικονομικες κατευθυνσεις της απολυτα ελεγχομενης από τους παγκοσμιους τοκογλυφους του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου της σημερινης Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ.

Αντιθετως.

Με την λεηλασια της Κυπρου και της ελλαδος για «ψιχουλα» παιζεται και το παραμυθι των νεω κοιτασματων Υδρογονανθρακων των Μεγαλονησων Κυπρου και Κρητης.

Τα κοιτασματα αυτά εντοπισθηκαν (με γεωφυσικες μονο ερευνες χωρις ερευνητικες γεωτρησεις και τεσς αυτά δεν εντοπιζονται, η δε εκμεταλλευσης τους εξαρταται από πολυπλοκους χρονοβορους παραγοντες!)

Σε μια εποχη που ο ελληνικος λαος της Κυπρου και της Ελλαδος θα μπορουσε πανω στην απελπισια του να αντιδραση δυναμικα, αφηνοντας και απληρωτα τα εγκληματικα ομολογα των τοκογλυφων.

Ετσι σημερα ο «Λαος» ονειρευεται μελλοντικα κερδη σε’ι’χηδων, για να μην αντιδρα στην λεηλασια των υπαρκτων κεφαλαιων του.

Αυτό που σημερα καποιο προδοτες – Ρωμιοι ως «πολιτικη των Μνημονιων» νοουν δεν είναι τιποτε διαφορετικο από την πολιτικη που ασκειται στην Ελλαδα σε ολοκληρη την περιοδο της μεταπολιτευσης, δηλαδη η πολιτικη που ακολουθει ακριβως τους κεντρικους αξονες πανω στους οποιους οι Παγκοσμιοι Τοκογλυφοι του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου θεμελιωσαν τις συνθηκες για την υποτιθεμενη Ε.Ε. και βρισκεται στην ιδια κατευθυνση με αυτην που κυριαρχει σε ολοκληρη την κατεχομενη από τους Σιωνιστες τραπεζιτες «Ευρωπη των Πατριδων» τους τελευταιους δυο αιωνες.

Πουθενα στις σημερινες χωρες – μελη της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ δεν υπαρχει μια πραγματικη οικονομια.

Οι οκονομιες των μελων-κρατων είναι «οικονομιες του απολυτου παρασιτισμου, της τοκογλυφιας, του χρηματιστηριακου τζογου, του εικονικου χρηματοις χωρις κανενα πραγματικο αντικρυσμα που αυξανει από μονο του» μεσω της ανακυκλωσης δανειων, των «υπηρεσιων» και των «μεσαζωντων», του εμποριου των μονοπωλιων και των καρτελ, των «ανοιχτων συνορων» και των «επενδυσεων» που «μεταναστευουν» μεσα σε λιγα χρονια από την μια χωρα στην άλλη αναζητωντας το μεγιστο κερδος αφηνοντας πισω τους εκατομμυρια ανεργων και οπου ο καθενας μπορει να εισαγη προ’ι’οντα από οποιαδηποτε τριτοκοσμικη χωρα και να πουλα σε εξευτελιστικες τιμες διαλυοντας την εσωτερικη εγχωρια παραγωγη.

Και οι «αντιμνημονιακοι» στην Ελλαδα είναι, όπως στο ΚΚΕ, στο ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΑΜ κ.α., στο μεγαλυτερο τους μερος εκφραστες και στυλοβατες της μνημονιακης πολιτικης.

Οι σημερινες «αντιμνημονιακες» θεσεις ολων αυτων δεν αλλαξε σχεδον σε τιποτε απολυτως συγκριτικα με το πολιτικο παρελθον τους.

Τοσο η «μνημονιακη» οσο και η «αντιμνημονιακη» ρητορικη στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης περαν από τις επιφανειακες και φαινομενικες «διαφορες» τους, δεν εκφραζουν δυο διαφορετικες πολιτικες αλλα μονο μια.

Είναι η πολιτικη των παγκοσμιων τοκογλυφων του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου, της παγκοσμιας «ελευθερης αγορας», των «ανοιχτων συνορων», των μρεγαλων μεταναστευτικωνη ρευματων, του ενδοτισμου στα εθνικα θεματα και της υποταγης σε διεθνεις Σιωνιστικους οργανισμους.

Με εκαστοτε «διαφορετικο κουστουμι» σχεδον ολοι οι πολιτικοι σαλτιπαγκοι κορο’ι’δευουν τους αφελεις ψηφοφορους, και συμβαλλουν αποφασιστικα στον εθνικο και φυλετικο αφανισμο των Ελληνων.

Η λυση είναι μονο μια!

Γουδι και ομοβροντιες των εκτελεστικων αποσπασματων!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

6 comments to ΤΟ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η «ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΩΝ», ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΜΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΑ «ΝΕΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ» ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

  • .
    .
    .
    .
    .
    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ
    .
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ
    .
    Η ΕΕ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΝΤΠ .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΦ ΣΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ
    .
    ΓΚΑΓΚΡΕΝΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    .
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ
    .
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    .
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ Η ΕΕ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΙ
    .
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΝΤΠ , ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ……..! ! !
    .
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ
    .
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ .
    .

    ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ,
    .
    ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ! ! !
    .
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
    .
    ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ !
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    • Εδώ κατά καιρούς τα ομολογούν μόνοι τους ότι φέρθηκα στην Ελλάδα βρόμικα και δεν ανοίγει μύτη!

      Μοσκοβισί:
      Σκάνδαλο το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας
      “Είναι σκάνδαλο για τις δημοκρατικές διαδικασίες να αποφασίζεις με αυτό τον τρόπο την μοίρα ενός λαού”, δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος
      news247
      Σεπτεμβρίου 03 2017 1
      «Είναι σκάνδαλο για τις δημοκρατικές διαδικασίες το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας», δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για νομισματικές και οικονομικές υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί, στην εφημερίδα Corriere della Sera.
      AdTech Ad
      Ειδικότερα, ο Πιέρ Μοσκοβισί, από το διεθνές οικονομικό φόρουμ του Κόμο, στην απάντησή του στην εφημερίδα του Μιλάνου αναφέρει: «Είναι ένα σκάνδαλο σε ότι αφορά τις δημοκρατικές διαδικασίες, όχι διότι οι αποφάσεις ήταν σκανδαλώδεις, αλλά διότι το να αποφασίζεις με αυτό τον τρόπο την μοίρα ενός λαού, το να επιβάλεις λεπτομερειακά αποφάσεις για τις συντάξεις, την αγορά εργασίας…
      Μιλώ για τις βασικές λεπτομέρειες της ζωής μιας χώρας που αποφασίστηκαν σε έναν οργανισμό, κεκλεισμένων των θυρών, οι εργασίες του οποίου ετοιμάζονται από τεχνοκράτες, χωρίς τον ελάχιστο έλεγχο ενός κοινοβουλίου. Χωρίς τα μέσα ενημέρωσης να γνωρίζουν πραγματικά τι λέγεται, χωρίς σταθερά κριτήρια ή μια κοινή κατευθυντήρια γραμμή».
      (Πηγή: ΑΠΕ, φωτό: AP Photo/Virginia Mayo)
      Κομισιόν «αδειάζει» Μοσκοβισί για το ελληνικό πρόγραμμα-σκάνδαλο
      «Η ΕΕ έδωσε βάρος στη δίκαιη κατανομή των βαρών στην Ελλάδα»
      Κομισιόν «αδειάζει» Μοσκοβισί για το ελληνικό πρόγραμμα-σκάνδαλο
      «Η Eυρωπαϊκή Επιτροπή και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έδωσαν πάντοτε ιδιαίτερη προσοχή στην ανάγκη να κατανεμηθεί το βάρος του ελληνικού προγράμματος ισότιμα και δίκαια», ανέφερε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, κληθείς να σχολιάσει κατά πόσο η Επιτροπή ασπάζεται τη δήλωση του επιτρόπου Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί ότι το το ελληνικό πρόγραμμα είναι ένα «σκάνδαλο για τις δημοκρατικές διαδικασίες».
      Ο Μ. Σχοινάς ανέφερε ότι ακριβώς επειδή η Επιτροπή Γιούνκερ ήθελε να κατανεμηθεί ισότιμα το βάρος του προγράμματος, προχώρησε στην αξιολόγηση του κοινωνικού αντίκτυπου του προγράμματος του ESM, πριν από την οριστικοποίησή του τον Αύγουστο του 2015.

      «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, η Επιτροπή ζήτησε μια ομάδα ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων να διατυπώσει συστάσεις, υπό το πρίσμα των βέλτιστων ευρωπαϊκών και διεθνών πρακτικών. Τόσο ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις όσο και ο Επίτροπος Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί έχουν εμφανιστεί επανειλημμένα ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να ενημερώσουν τους ευρωβουλευτές και το κοινό σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα», είπε ο Μ. Σχοινάς και κατέληξε λέγοντας ότι, πράγματι, «η Επιτροπή Γιούνκερ, επένδυσε πολλή προσπάθεια σε χρόνο και σε πόρους για να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε».
      Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον»
      Ογκώδες το δημοκρατικό έλλειμμα στην ευρωζώνη, επιμένει ο Μοσκοβισί
      «Ογκώδες δημοκρατικό έλλειμμα στην Ευρωζώνη» καταγγέλλει ο Επίτροπος Π.Μοσκοβισί προσθέτοντας ότι θα πρέπει η Ευρωζώνη να μεταρρυθμιστεί στη βάση προτάσεων που παρουσιάσθηκαν τον Μάιο από την Κομισιόν. Ο Μοσκοβισί επιμένει στο θέμα της δημοκρατικής νομιμοποίησης, παρά το «άδειασμα» του από την Επιτροπή μετά τις δηλώσεις του ότι «το ελληνικό πρόγραμμα είναι σκάνδαλο για τις δημοκρατικές διαδικασίες».

      «Υπάρχει ένα ογκώδες δημοκρατικό έλλειμμα. Δεν υπάρχει άλλος θεσμός […] που να λαμβάνει τόσο σημαντικές αποφάσεις χωρίς να υπάρχει διαφάνεια […], δημοκρατία ενώπιον ενός κοινοβουλίου. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται πλέον», δήλωσε στη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους.

      «Οφείλουμε οπωσδήποτε να επιλύσουμε το ζήτημα της δημοκρατίας στους κόλπους της Ευρωζώνης», επέμεινε.

      Η εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης «είναι για μένα το ευρωπαϊκό εργοτάξιο των προσεχών μηνών», πρόσθεσε.

      Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε στα τέλη Μαΐου προτάσεις για να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση της ευρωζώνης. Ο πρόεδρός της, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, πρόκειται να προβεί σε νέες ανακοινώσεις κατά την ομιλία του για την Κατάσταση της Ένωσης στις 13 Σεπτεμβρίου.

      Μεταξύ των προτάσεων που προωθούνται είναι η συγχώνευση του ρόλου του επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων (αυτή τη στιγμή τη θέση κατέχει ο Μοσκοβισί) με εκείνον του προέδρου του Eurogroup (του εκπροσώπου των 19 χωρών της Ευρωζώνης, που σήμερα είναι ο Ολλανδός Γερούν Ντέισελμπλουμ) και η δημιουργία ενός ευρωπαϊκού προϋπολογισμού.

      «Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έδειξε πρόσφατα πως είναι έτοιμος να επεκτείνει την κίνηση» υπέρ μιας επανίδρυσης της ευρωζώνης «σε μια γραμμή πολύ κοντά σ’ αυτή της Κομισιόν, πολύ κοντά στη δική μου», υπογράμμισε ο Μοσκοβισί.

      «Πιστεύω αληθινά πως μπορούμε να φθάσουμε σ’ έναν έξυπνο συμβιβασμό πάνω στα θέματα αυτά», ιδιαίτερα με τη Γερμανία, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία, πρόσθεσε.
      in.gr

    • Στη συνέχεια ο κ. Γκάμπριελ τόνισε την αναγκαιότητα για μια ριζική αλλαγή στην ευρωπαϊκή πολιτική της Γερμανίας. Ως παράδειγμα για αυτήν την αναγκαιότητα ο κ. Γκάμπριελ πρόβαλε την περίπτωση της Ελλάδας και τη γραμμή που ακολούθησε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Ακόμη και στα τέλη του προηγούμενου χρόνου», ο Β. Σόιμπλε υποστήριζε σε συνάντησή τους, «πως η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από το ευρώ.»

      «Δόξα τω Θεώ», είπε ο Ζ. Γκάμπριελ απευθυνόμενος προς την Άγκ. Μέρκελ, «τον εμποδίσατε εσείς και άλλοι να συνεχίσει να ακολουθεί αυτή την πολιτική». Σε διαφορετική περίπτωση θα «τιναζόταν η Ευρώπη στον αέρα».

      Όπως, τέλος, επισήμανε ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, η Γερμανία δεν είναι αυτή που πληρώνει για την ΕΕ αλλά αυτή που κερδίζει: «Εμείς είμαστε οι οικονομικά κερδισμένοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή είναι η αλήθεια.»

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ
    .
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΑΘΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ,
    ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙ Ή ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ή ΔΥΝΑΜΙΚΑ
    ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ !
    ΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ !
    .
    .
    ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
    .
    .
    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
    .
    .
    ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΟΓΛΩΣΣΟ ΤΡΟΠΟ ,
    .
    ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙ …………..
    .
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :
    ΠΟΥ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ……………….
    .
    Άγια κατανάλωση
    .
    ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ …………
    .

    https://2.bp.blogspot.com/-Y-emOUm69mA/WSUxUOwDf6I/AAAAAAAA7dg/NNOpR7SYWM00fvY1KRmpltt4Lw73TiIFACLcB/s400/2017-05-24_100621.png
    .
    .
    .
    .
    ΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ :
    .
    .
    Η κόρη του Μπερνεζ, Αν Μπερνεζ αναφέρει σχετικά: «Ο πατέρας μου χειραγώγησε τον κόσμο κάνοντας τον να πιστεύει ότι δεν θα είχε πραγματική δημοκρατία χωρίς καπιταλισμό και ελεύθερη αγορά…
    .
    .
    .
    Υπαινίσσονταν ότι δημοκρατία και καπιταλισμός ήταν ενωμένα.
    .
    .
    .
    Είναι όμως μια μορφή δημοκρατίας που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως παθητικούς καταναλωτές κι όχι ως ενεργούς πολίτες».
    .
    .
    .
    Και συμπληρώνει: «Δεν προστάζει πλέον ο λαός αλλά οι επιθυμίες του.
    .
    .
    .
    Ο λαός δε συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων κι έτσι η δημοκρατία περιορίζεται από την ενεργό συμμέτοχη στην παθητική κατανάλωση που κατευθύνεται από ένστικτα και ασυνείδητες επιθυμίες.
    .
    .
    .
    .
    Κι όποιος έχει πρόσβαση σε αυτές τις επιθυμίες, θα κάνει το λαό ότι θέλει».
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Άγια κατανάλωση http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8103.html#ixzz4i191R2Jq
    .
    .
    .
    .
    .
    Το εκλογικό πραξικόπημα της 20ης Σεπτεμβρίου 2015
    .
    .
    Η νέα κυβέρνηση διορίστηκε τον Αύγουστο αλλά οι εκλογές έγιναν τον Σεπτέμβριο
    .
    .
    .
    ΚΑΙ ο Maarten Verwey είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας
    .
    .
    – Πώς έβαλαν πλάτη τα κόμματα για να γίνει Αποικία η Ελλάδα.
    .
    .
    http://www.stontoixo.com/2015/09/20.html
    .
    .
    .
    ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ …………
    .
    ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
    .
    ΠΑΡΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ……
    .
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΡΩΕΙ ΠΕΠΟΝΙ
    .
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
    .
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ……..
    .
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ …………
    .
    ΜΕ ENA ΠΛΗΘΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ , ΖΟΜΠΙ ,
    .
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ….
    .
    .
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ……..
    .
    MONO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

    .
    ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ………….
    .
    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗΣ ,
    .
    ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ,
    .
    ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ………….
    .
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
    .
    .
    .
    .
    ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 20ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
    .
    .
    .
    Η νέα κυβέρνηση διορίστηκε τον Αύγουστο αλλά οι εκλογές έγιναν τον Σεπτέμβριο
    .
    – Πώς έβαλαν πλάτη τα κόμματα για να γίνει Αποικία η Ελλάδα.
    .
    http://3.bp.blogspot.com/-mr5wOOeUoNc/Vf6lhxFUmuI/AAAAAAAAGsQ/rDzKyutByZw/s1600/ston%2Btoixo%2Bvvarten.jpg

    .
    Η σοβαρότητα της είδησης για τον διορισμένο Ολλανδό πρωθυπουργό της Ελλάδας με τους 20 διορισμένους υπουργούς που θα αναλάβουν την διοίκηση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, του Δημοσιονομικού Συμβουλίου και των Υπουργείων είναι σημαντικότατη μόνο και μόνο που έρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία.
    .
    Η συγκεκριμένη χώρα έχει αποδείξει από το 2010 μέσω πολιτικών φωνών και μέσω αρθρογραφικών κειμένων ότι γνωρίζει νωρίτερα αυτό που πρόκειται να γίνει στην πρώην αποικία της και νυν αποικία της Ε.Ε.

    .
    Οι αποικιοκράτες ξέρουν από αποικίες
    .
    Από την εποχή της υπογραφής του Μνημονίου 1 η Βρετανία ήταν αυτή που μέσω του φιλελεύθερου ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ πρώτη αποκάλυψε ότι η Ελλάδα θα καταστεί ένα ευρωπαϊκό προτεκτοράτο και η δημοκρατία θα καταλυθεί.
    .
    Ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον ήταν ο δεύτερος που με άρθρο του ενημέρωσε τους Έλληνες ότι το Ινστιτούτο Ανάπτυξης το οποίο αρπάζει όλη την δημόσια περιουσία της Ελλάδας θα είναι αποκλειστικά στα χέρια της Γερμανίας, αφού ο Σόιμπλε είναι ο επικεφαλής του εν λόγω Ινστιτούτου.
    .
    Μάλιστα σε εκείνο το άρθρο είχε καλέσει τους Έλληνες να θυμηθούν τους αρχαίους Έλληνες και να σταματήσουν την καταπάτηση της εθνικής τους κυριαρχίας από ένα υπογεγραμμένο κουρελόχαρτο, δηλαδή το Μνημόνιο 3.
    .
    Ο Guardian λοιπόν, είπε κάτι που αληθεύει και που ήταν γνωστό σε όσους Έλληνες δεν είχαν κομματικές παρωπίδες πιστεύοντας ότι η συμμετοχή τους στις εκλογές θα έφερναν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και ότι διά της ψήφους τους θα έβαζαν την Ελλάδα σ.ε πορεία εκδημοκρατισμού.
    .
    Το θέμα δεν είναι αν ο Maarten Verwey θα είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας διότι το όνομα είναι το λιγότερο σε αυτή την αντιδημοκρατική απόφαση των πολιτικών αρχηγών να συναινέσουν ώστε ο κ. Τσίπρας ως τότε πρωθυπουργός να δεχθεί μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση από την πίσω πόρτα.
    .
    Τσίπρας, Μεϊμαράκης, Γεννηματά, Θεοδωράκης, Καμένος υπέγραψαν την παράδοση της διακυβέρνησης της χώρας κάτι που ήταν γνωστό και στην ομάδα Λαφαζάνη που ακόμα δεν έδωσε λογικό επιχείρημα για ποιο λόγο δεν παραιτήθηκε πριν ο κ. Τσίπρας φέρει το Μνημόνιο στην Βουλή καθιστώντας αναγκαίες τις εκλογές προ Μνημονίου 3 και όχι μετά.

    .
    Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι οι Έλληνες κρυφό καμάρι
    “.Οι εξουσίες του (Maarten Verwey) είναι άνευ προηγουμένου.
    .
    Και αν λίγοι ψηφοφόροι στους δρόμους της Αθήνας έχουν ακούσει το όνομα του, πολλοί καταλαβαίνουν ότι το πως θα ψηφίσουν στις εκλογές μικρή σημασία έχει για το τι θα συμβεί στη συνέχεια”, γράφει ο Guardian.
    .
    http://2.bp.blogspot.com/-1j_9yl68ySw/Vf6mRDq4vOI/AAAAAAAAGsg/Fb_WWAvGEfQ/s1600/theodorakis%2Bston%2Btoixo.jpg
    .
    Όποιος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου η οποία ξυπνά μόνο για να υποστηρίξει το κόμμα και τον “ηγέτη” της αρεσκείας του θυμάται πολύ καλά ότι όταν ο κ. Τσίπρας βρισκόταν εντός της αίθουσας με τους Θεσμούς βάζοντας την υπογραφή του για την κυβέρνηση που μπαίνει σε ισχύ με την ψήφιση του Μνημονίου 3 από την Ελληνική Βουλή, οι αρχηγοί των κομμάτων (Μειμαράκης, Καμένος, Γεννηματά και Θεοδωράκης) βρισκόταν επίσης στις Βρυξέλλες για να “βοηθήσουν” την επίτευξη της Συμφωνίας.
    .
    Κατά τις δηλώσεις τους την ίδια και επόμενη ημέρα όλοι τους έλεγαν ένα πράγμα:
    .
    “Με το πακέτο Γιούνκερ των 35 δις η Ελλάδα θα πάρει τον δρόμο της ανάπτυξης”.
    .
    Ήρθε λοιπόν, ο Guardian και δίνει την απάντηση για ποιον δούλευαν όλοι εντός και εκτός της αίθουσας της Συμφωνίας:
    .
    “Κάτω από τις δρακόντειες προϋποθέσεις ομαλής ροής των ποσών προς την Ελλάδα που προβλέπει το τρίτο πακέτο διάσωσης, η Αθήνα έχει παραδώσει ουσιαστικά τον έλεγχο σχετικά με τις περικοπές στην οικονομική και κοινωνική πολιτική της χώρα”.
    .
    Δεν είναι λοιπόν μόνο το “πακέτο Γιούνκερ” το οποίο θα πηγαίνει αποκλειστικά σε “επιχειρήσεις” που το δεξί χέρι του Γιούνκερ, πρωθυπουργός της Ελλάδας Verwey θα αποφασίζει, αλλά και ό,τι δανεικό έρθει μέσω ESM μέχρι το τέλος του Μνημονίου 3.
    .
    Πέρα όμως από την διαχείριση των δανεικών η κυβέρνηση Verwey θα αποφασίζει και για τις περικοπές.
    .
    Οι εκλεκτοί του λαού έστρωσαν χαλί στον Δικτάτορα
    .
    Δυστυχώς η κυβέρνηση Τσίπρα με την υποστήριξη όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων έφτιαξε την αποικιακή πολιτική της Ελλάδας πριν ακόμη εγκατασταθεί στο θρόνο του ο Ολλανδός απεσταλμένος της Ε.Ε και οι υπάλληλοι υπουργοί του.
    .
    Το πρώτο
    .
    που έκανε ήταν επί υπουργού Βαρουφάκη να ψηφίσει το Δημοσιονομικό Συμβούλιο το οποίο θα χαράσσει την πολιτική και τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται στέλνοντάς τα στην Βουλή για να φορέσουν τον δημοκρατικό μανδύα έτσι ώστε να μην φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα δικτατορικό καθεστώς που δρα με προκάλυμμα την Δημοκρατία.
    .
    http://1.bp.blogspot.com/-CLPxTGB4BB8/Vf6mfgmtYLI/AAAAAAAAGso/tIMLU0FEqYc/s1600/fofo%2Bston%2Btoixo.jpg

    .
    Δεύτερον
    .
    υπέγραψε ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν θα έχει καμία θέση ισχύος εφόσον για κάθε δικαστική υπόθεση που θα είναι υπέρ των δικαιωμάτων των πολιτών και κατά του κέρδους των δανειστών θα έχει ως αναγκαίο μέτρο την ψήφιση από την Βουλή νέων μέτρων ισοδύναμων που πάλι θα είναι εναντίον των δικαιωμάτων των Ελλήνων.
    .
    Τρίτον,
    .
    με την υπηρεσιακή κυβέρνηση που ήταν θεάρεστη για όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα μπήκε σε πορεία η αποδέσμευση του Κράτους από την πολιτική διακυβέρνηση.
    .
    Με αφορμή των “κρατισμό” μονιμοποίησαν τον χειρότερο “κρατισμό”.
    .
    Δεν θα κουνάει κανένας τους υπαλλήλους του πρωθυπουργού Varwey που θα είναι η κεφαλή όλων των υπουργείων και των Γενικών Γραμματειών.
    .
    Τέταρτο,
    .
    έβγαλαν από την εποπτεία του υπουργείου Οικονομικών την Γενική Γραμματεία Εσόδων.
    .
    Από το όνομα και μόνο και ο πιο φανατικός κομματικός οπαδός καταλαβαίνει ότι η συγκεκριμένη Γραμματεία δεν θα την αφορούν τα έξοδα και οι ανάγκες που έχει ένα Κράτος, αλλά πώς θα εισπράττει φόρους με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς να δίνει λογαριασμό στον μέχρι πρότινος πολιτικό προϊστάμενο.
    .
    Μάλιστα, ακόμα και οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ πριν λίγες ημέρες δημοσιοποίησαν τον κίνδυνο τα “μεγάλα ψάρια” που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και όσοι έχουν δις ευρώ σε καταθέσεις από “μαύρο χρήμα” σε τράπεζες του εξωτερικού θα ελέγχονται μόνο κατά την επιλογή της Γενικής Γραμματείας Εσόδων αφού και οι τελευταίες χιλιάδες υποθέσεις που είχαν ανοίξει μεταφέρθηκαν με εντολή στην εν λόγω Γραμματεία.
    .
    Πέμπτον,
    .
    η Ομάδα Verwey (που ουδεμία σχέση με την task force η οποία απλά επιτηρούσε και “συμβούλευε”) έχοντας στα χέρια της την εξουσία από την Βουλή και τον πλήρη έλεγχο υπουργείων και σύνταξη κρατικών προϋπολογισμών μπορεί να επιβάλλει “κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων”, χρεοκοπία της χώρας (εφόσον σύμφωνα με τον κ. Σόιμπλε είναι νομικά εφικτή μία χρεοκοπία μέσα στην ευρωζώνη) και Grexit αν αυτό συμφέρει τους δανειστές
    .
    με όποια επίπτωση μπορεί να έχει αυτό στην Ελλάδα από την στιγμή που πλέον δεν έχει ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο δικό της.
    .
    Η Ολοκλήρωση ξεκινά από την Ελλάδα
    .
    Τα νταούλια για αυτό που υπέγραψαν και θα το επωμιστούν οι Έλληνες και η Ελλάδα ως γεωγραφικός χώρος μάς τα βάρεσαν νωρίτερα από την υπογραφή του Μνημονίου 3 τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ.Μειμαράκης.
    .
    Μέσω άρθρου του στη Le Monde στις 31 Μαΐου του 2015 ο κ. Τσίπρας ενημέρωνε τους Ευρωπαίους πολίτες ότι σχέδιο των Θεσμών είναι ένας Υπερυπουργός Οικονομίας της Ε.Ε που θα διαχειρίζεται την εθνική οικονομία των χωρών.
    .
    Ο κ. Τσίπρας έκανε το πρώτο βήμα για την διαχείριση των εθνικών οικονομιών των κρατών-μελών αφού ο ίδιος πρωτοστάτησε στην υπογραφή για τον πρώτο διορισμένο πρωθυπουργό του κράτους-μέλους Ελλάδα που θα δουλεύει αποκλειστικά για το κέρδος των δανειστών.
    .
    http://4.bp.blogspot.com/-k2eyfuucQ_o/Vf6l1y4AOEI/AAAAAAAAGsc/MAM0TDkKoTs/s1600/meimarakis%2Bston%2Btoixo.jpg
    .
    Ο κ. Μεϊμάράκης ακολούθησε δύο μήνες μετά ο οποίος σε συνέντευξή του στο γερμανικό Focus χωρίς καμία ντροπή που με την βοήθειά του ανετράπη το δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα, φανέρωσε ότι με τους Θεσμούς συζητά για έναν Υπερυπουργό Οικονομικών της Ευρώπης συμφωνώντας απόλυτα με το “Σχέδιο των 5 προέδρων”
    .
    που το συνέταξαν και το έκαναν γνωστό στον κ. Τσίπρα στην Σύνοδο Κορυφής πριν το δημοψήφισμα.
    .
    Το τοπίο καθαρίζει όλο και περισσότερο.
    .
    Από την 14η Αυγούστου του 2015 με την υπερψήφιση των βουλευτών ΝΑΙ στη νέα Συμφωνία, η Ελλάδα έχει ήδη πρωθυπουργό και υπουργούς μόνο που δεν είναι εκλεγμένοι αλλά προσκεκλημένοι από αυτούς που καλούν τον λαό στην δημοκρατική ψήφο.
    .
    Το επόμενο στάδιο είναι αυτό που προειδοποίησε ο κ. Τσίπρας και επιθυμεί με λατρεία ο κ. Μεϊμαράκης:
    .
    Έναν υπερυπουργό Οικονομικών ο οποίος έχει ήδη έτοιμη την κυβέρνησή του στην Ελλάδα
    .
    η οποία μειδιά με το πάθος των Ελλήνων να ψηφίζουν πρωθυπουργό
    .
    ενώ ήδη έχουν έναν που έχει ως στήριγμά του
    .
    τα πολιτικά κόμματα της δήθεν κυβέρνησης και δήθεν αντιπολίτευσης.
    .
    Κατερίνα Γκαράνη – Μαρία Τσολακίδη

    2 years ago
    .
    http://www.stontoixo.com/2015/09/20.html
    .
    ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ; ; ;
    .
    ΡΩΤΗΣΑ ΕΑΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ; ; ;
    .
    ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ – Τ .Ι .Π .Ο .Τ .Α –
    .
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ………….
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    • Οι Έλληνες υφίστανται μία διαρκή φορομπηχτική πολιτική, με ΕΝΦΙΑ και άλλους δυσβάσταχτους φόρους, που τους οδηγούν στην ανέχεια. Άλλοι Έλληνες αυτοκτονούν, άλλοι καθίστανται άστεγοι, ενώ άλλοι κυρίως νέοι φεύγουν στο εξωτερικό για να γλιτώσουν από τον «σοσιαλιστικό παράδεισο» της τελευταίας Σοβιετίας της Ευρώπης.

      Αντίστοιχα, οι λαθρομετανάστες παίρνουν διαμερίσματα, χωράφια, επιδόματα, συσσίτια και άλλες παροχές από την κυβέρνηση της χώρας. Αυτό πέρα από τα πολυτελή hot spot που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε ολόκληρη την χώρα και θα τα ζήλευε ο κάθε φτωχοποιημένος Έλληνας.

      Όλα αυτά, πέρα από καταφανή παραβίαση του Συντάγματος της χώρας, παραβιάζουν και τον περιβόητο «αντιρατσιστικό νόμο», αφού οι Έλληνες υφίστανται σφοδρές διακρίσεις εντός της Πατρίδας μας.

      Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε όλους τους Έλληνες να υπογράψουν το παρακάτω ψήφισμα διαμαρτυρίας ως πρώτο βήμα στον αγώνα ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων:

      Την ίδια στιγμή που παραμένει στα χαρτιά η παλιά εξαγγελία (αρχικά της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και έπειτα του ΣΥΡΙΖΑ) για διανομή 670.000 στρεμμάτων αγροτικών εκτάσεων σε 30.000 ακτήμονες αγρότες για την ενίσχυση της παραγωγής και την οικονομική δραστηριοποίηση ανέργων, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μελετούν, όπως ανήγγειλαν επισήμως, την προοπτική παραχώρησης γης σε 1500 «πρόσφυγες» αρχικά, προκειμένου να «αποκατασταθούν οικονομικά». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκτάσεις αυτές που βρίσκονται στη Μακεδονία και τη Βοιωτία, θα διατεθούν άμεσα, κατόπιν συνεννόησης της ελληνικής κυβέρνησης με την Κομισιόν στο πλαίσιο «προώθησης πολιτικών ενσωμάτωσης ενδεχομένως και με μακροπρόθεσμο ορίζοντα».

      Εμείς, οι Έλληνες πολίτες, που έχουμε χρηματοδοτήσει μέσω των εισφορών και των φόρων μας, όσο εργαζόμασταν, το σύνολο της προνοιακής δομής της χώρας μας και τώρα, άνεργοι ή με μεροκάματα πείνας λόγω της στυγνής εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών τα τελευταία 7 έτη, αναγκαζόμαστε να καθόμαστε στις ουρές των συσσιτίων της Εκκλησίας και των Δήμων όπου διαμένουμε, βιώνουμε μια τεράστια αδικία.

      Την αδικία του να προτιμώνται εις βάρος μας όσοι παράνομα εισήλθαν στη χώρα μας, παραβιάζοντας τα σύνορα της πατρίδας μας (οι περισσότεροι από μη εμπόλεμες ζώνες και από τα πέρατα της γης) στην επιλογή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα διανομής αγροτικής γης, διαμερισμάτων, παροχής εργασίας και μετρητών από την Κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που τα σπίτια μας κατάσχονται από τις τράπεζες και τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό για την αναζήτηση καλύτερης τύχης.

      Κρίνοντας ότι η πρόθεση αυτή, αν υλοποιηθεί, αποτελεί ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος μας, ακόμα και με τις διατάξεις του λεγόμενου «αντιρατσιστικού νόμου», εφόσον γίνεται διάκριση σε βάρος μας λόγω εθνικότητας και φυλής/θρησκείας, καλούμε τους ιθύνοντες και την Κυβέρνηση, στην καλύτερη περίπτωση, να δημιουργήσουν ισότιμους όρους συμμετοχής μας στα εν λόγω προγράμματα, σε αντίθετη περίπτωση δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε εναντίον της στα αρμόδια Δικαστήρια, εντός και εκτός επικράτειας, προσβάλλοντας την εν λόγω πρακτική ως αντισυνταγματική και ρατσιστική.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>