«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΦΡΊΚΗ ΕΧΕΙ ΌΝΟΜΑ… ΝΕΑ ΤΑΞΗ!!!

Η Βόρεια Κορέα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει προκλητικά. Και αυτό φάνηκε από τον πρεσβευτή της στον ΟΗΕ, που απείλησε τις ΗΠΑ.

Λίγες μέρες μετά την πυρηνική δοκιμή και τις φήμες πως η Πιονγκγιάνγκ μεταφέρει διηπειρωτικό πύραυλο για νέα εκτόξευση ήρθαν οι απειλές και οι ειρωνείες προς τις ΗΠΑ.

Ο Χαν Τάε Σονγκ, πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στον ΟΗΕ, χαρακτήρισε την τελευταία (χρονικά) πυρηνική δοκιμή ως «δώρο» προς τις ΗΠΑ.

Και όπως διεμήνυσε, σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης για τον Αφοπλισμό στη Γενεύη, δεν θα είναι το μοναδικό.

 

Άρα, ετοιμάζονται κι άλλες πυρηνικές δοκιμές. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει η Νότια Κορέα.

«Τα μέτρα αυτοάμυνας που έλαβε η χώρα μου, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, ήταν ένα δώρο με παραλήπτη κανέναν άλλο εκτός από τις ΗΠΑ», είπε ο Χαν.

Και απείλησε ξεκάθαρα τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Οι ΗΠΑ θα λάβουν και άλλα δώρα από τη χώρα μου για όσο καιρό βασίζονται στις ριψοκίνδυνες προκλήσεις και τις μάταιες απόπειρες να πιέσουν τη Βόρεια Κορέα», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις του βορειοκορεάτη αξιωματούχου έρχονται ενώ η Νότια Κορέα ανακοίνωσε ότι η Πιονγκγιάνγκ μεταφέρει βαλλιστικό πύραυλο στις δυτικές ακτές της και ετοιμάζεται για νέα δοκιμή.

«Παίζει» με την Κίνα για τα… μάτια των ΗΠΑ

Όλα αυτά την ώρα που δημοσίευμα των New York Times υποστηρίζει ένα ιδιότυπο «παιχνίδι» του Κιμ Γιογνκ Ουν με τον ηγέτη της Κίνας, Σι Ζινπίνγκ.

Ποιο είναι αυτό; Κάθε φορά που ο Κινέζος πρόεδρος έχει προγραμματίσει κάτι που θεωρεί σημαντικό, ο Κιμ κάνει… πυρηνική ή βαλλιστική δοκιμή και στρέφει πάνω του τη δημοσιότητα!

Το έκανε την περασμένη Κυριακή, λίγο πριν ο Ζινπίνγκ υποδεχτεί τους ηγέτες της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας και της Νότιας Αφρικής στην πόλη Σιαμέν στη νοτιοανατολική Κίνα.

Το έκανε τον περασμένο Μάιο όταν έκανε δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου.

Και το έκανε λίγες ώρες πριν από την ομιλία του προέδρου Σι σε διεθνή διάσκεψη, στο Πεκίνο, με αντικείμενο την παγκόσμια εμπορική πρωτοβουλία που προωθεί η Κίνα «Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος». ΟΙ ΗΠΑ στόχος του Κιμ

Βόρεια Κορέα «καλεί»… Τραμπ

Η πραγματοποίηση της πυρηνικής δοκιμής από την Βόρεια Κορέα σχεδόν ταυτόχρονα με τις σημαντικές δημόσιες εμφανίσεις του προέδρου Σι δεν είναι τυχαία, σύμφωνα με αναλυτές.

Στοχεύουν στο να δείξουν ότι ο Κιμ, ηγέτης της μικρής κι απομονωμένης Βόρειας Κορέας, μπορεί να υποβαθμίσει την επιρροή και την εικόνα του Σι Τζινπίνγκ ως προέδρου της Κίνας.

Αναλυτές σημειώνουν επίσης ότι η τελευταία πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας είχε ως πρωταρχικό στόχο την άσκηση πίεσης στον πρόεδρο Σι κι όχι στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο Κιμ γνωρίζει καλά ότι ο πρόεδρος Σι έχει την πραγματική δύναμη προκειμένου να επηρεάσει τους υπολογισμούς της Ουάσινγκτον.

Ο ίδιος πιέζει την Κίνα, προκειμένου να πει στον Τραμπ: «Πρέπει να καθίσεις και να συζητήσεις με τον Κιμ Γιονγκ-ουν», λέει ο Πίτερ Χέις διευθυντής ινστιτούτου που έχει αποκλειστικό ερευνητικό αντικείμενο την Βόρεια Κορέα. Κίνα

Αυτό που επιζητεί ο Κιμ, σύμφωνα με την ίδια ανάλυση, είναι την διεξαγωγή συνομιλιών με την Ουάσινγκτον.

Ελπίζει ότι ίσως οδηγήσουν σε μία συμφωνία για την μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στη Νότια Κορέα, αλλά και την διατήρηση πυρηνικού οπλοστασίου της χώρας του.

Στους υπολογισμούς του προέδρου της Βόρειας Κορέας, η Κίνα έχει την επιρροή που μπορεί να οδηγήσει στην διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων.

Από την άλλη μεριά, μερικοί αναλυτές στην Κίνα υποστηρίζουν ότι η Βόρεια Κορέα θα πρέπει να πληρώσει το τίμημα της περιφρόνησης που επιδεικνύει έναντι της Κίνας.

«Μην περιμένετε να γίνει ο Κιμ, Σαντάμ»

Η Βόρεια Κορέα θεωρεί τα πυρηνικά θέμα ασφάλειας και δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το πυρηνικό της πρόγραμμα, όσο κι αν πιεστεί.

Η εκτίμηση αυτή ανήκει στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος, που βρίσκεται στην Κίνα για τη διάσκεψη των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική) έστειλε ακόμη ένα μήνυμα: ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν θα γίνει Σαντάμ.

Ο Πούτιν θυμήθηκε πως ο Σαντάμ Χουσεΐν εγκατέλειψε το πρόγραμμα παραγωγής όπλων μαζικής καταστροφής και με το πρόσχημα της έρευνας, έπεσε από την εξουσία και στη συνέχεια δολοφονήθηκε.

«Αυτό το γνωρίζουν όλοι και το θυμούνται. Και η Βόρεια Κορέα το γνωρίζει και το θυμάται.

Πιστεύετε ότι με την υιοθέτηση μερικών κυρώσεων, η Βόρεια Κορέα θα εγκαταλείψει τις προσπάθειές της να αποκτήσει όπλα μαζικής καταστροφής;», διερωτήθηκε.

Παράλληλα ο Ρώσος πρόεδρος εκτίμησε ότι η επιβολή σκληρότερων κυρώσεων εναντίον της Βόρειας Κορέας θα είναι «ανώφελη και αναποτελεσματική».

«Η στρατιωτική υστερία ενδέχεται να οδηγήσει σε παγκόσμια καταστροφή», τόνισε.

«Η επιβολή οποιονδήποτε κυρώσεων σε αυτή την περίπτωση είναι ανώφελη και αναποτελεσματική», κατήγγειλε. «

Η στρατιωτική υστερία δεν έχει κανένα νόημα (…) Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε μια παγκόσμια καταστροφή», τόνισε ο Πούτιν.

Μέρκελ: Μόνο διπλωματική λύση

Μπορεί οι ΗΠΑ να βγάζουν… πολεμικές ιαχές αλλά η Άνγκελα Μέρκελ κλείνει τ’ αυτιά της και διαμηνύει ότι μόνο μια λύση μπορεί να υπάρξει: η διπλωματική.

«Οι πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας αποτελούν κατάφωρη παραβίαση όλων των διεθνών συμφωνιών», τόνισε η Μέρκελ σε ομιλία της στη Μπούντεσταγκ.

«Δηλώνω ξεκάθαρα και εξ ονόματος όλης της κυβέρνησης: μπορεί να υπάρξει μόνο μια ειρηνική, διπλωματική λύση», ξεκαθάρισε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Ο υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συναντηθούν το Σαββατοκύριακο για να συζητήσουν την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων εις βάρος της Βόρειας Κορέας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

http://www.newsit.gr/

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ΦΡΊΚΗ ΕΧΕΙ ΌΝΟΜΑ… ΝΕΑ ΤΑΞΗ!!!

  • .
    .
    .
    .
    .
    Αριστοτέλης:
    .
    “εάν το πλήθος είναι δουλόφρον («ανδραποδώδες»)
    .
    ή μη δουλόφρον,
    .
    εξαρτάται από την μόρφωση και την παιδεία”
    .
    ΥΣ.1
    .
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ………
    .
    ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ
    .
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ………….
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-Jf3Y7BFHphs/WPekXTt9rOI/AAAAAAAA1Hs/lx81rlGpPOgB2bFuwXHqzoZgW6vRSt0JgCLcB/s640/2017-04-19_205242.png
    .
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ :
    .
    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ .
    .
    ΠΛΑΤΩΝ
    .
    .
    ΥΣ. 2
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΠ
    .
    ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>