«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα γνωστά κέντρα πολιτικής διαχρονικής συνωμοσίας ξένης και ντόπιας μαγειρεύουν σκατά και εμείς τα τρόμε, επόμενο είναι ότι θα μας σερβίρουν πάλι το ίδιο πολιτικό μενού!

Έλληνες και Ελληνίδες!

Εμείς θα κάτσουμε ξανά να φάμε αυτά που μας ταΐζουν οι προδοτες 200 χρόνια;;;;

ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ Α

Η κωλοπιλάλα του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντροαριστερά…
Αν το νέο κόμμα της Κεντροαριστεράς δημιουργηθεί, τότε δεν θα αρκεί στον Αλέξη Τσίπρα να γράφει άρθρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Θα χρειαστεί να βάλει και ζιβάγκο!
Γιώργος Καρελιάς

3 Σεπτεμβριου 2017

Τις προάλλες μια εφημερίδα που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και αποθεώνει συχνά-πυκνά τον Αλέξη Τσίπρα είδε «κόσμο να γελάει» με τις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο ενοποιημένου κόμματος του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς .

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν γελάνε καθόλου.

Η ανησυχία τους από τις εξελίξεις στον χώρο αυτό είναι ήδη έκδηλη.

Οι δικές τους δημόσιες αντιδράσεις επιβεβαιώνουν ότι τους έχει πιάσει -κατά το κοινώς λεγόμενον- κωλοπιλάλα.

1. Τις προάλλες ένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ (για την ακρίβεια, έφυγε από το ΠΑΣΟΚ για να μην ψηφίσει Μνημόνιο με το ένα χέρι και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, για να το ψηφίσει και με τα δύο), κάλεσε τους υποψήφιους για την ηγεσία του νέου κόμματος «να ξεκαθαρίσουν αν στο σχέδιό τους είναι να συνεργαστούν με τη ΝΔ» (εδώ).

Τι τον νοιάζει τον Κουρουμπλή τι θα κάνουν σε ένα άλλο κόμμα, το οποίο μάλιστα ο ίδιος κατηγορεί ως «δεκανίκι της Δεξιάς»;

Τον νοιάζει και τον παρανοιάζει.

Διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι, αν αυτό που γίνεται τώρα εκεί προχωρήσει ομαλά, στις επόμενες εκλογές ο ίδιος το λιγότερο που θα πάθει είναι να χάσει την υπουργική του καρέκλα και το περισσότερο να μην ξαναδεί τη Βουλή.

2. Ο Παύλος Πολάκης, αυτό το αγλάισμα του αριστερού λόγου, έκατσε κι έγραψε ολόκληρη μαντινάδα για την υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Τι τον κόφτει τον Πολάκη για το ποιος βάζει υποψηφιότητα σε ένα άλλο κόμμα, το οποίο μάλιστα ο ίδιος το θεωρεί «υπηρέτη της διαπλοκής»; Τον κόφτει και τον παρακόφτει. Διότι, μέσα στη μπουνταλοσύνη του, μπορεί να καταλάβει ότι, αν οι διεργασίες στο νέο ενιαίο κόμμα ολοκληρωθούν ομαλά, ο ίδιος μετά τις επόμενες εκλογές θα πάει για βρούβες (ή καλύτερα για χοχλιούς) στην Κρήτη.

3. Ο Νίκος Παππάς, μπαρουτοκαπνισμένος αγωνιστής της Αριστεράς αυτός, θέλει να αφήσει ανοιχτό «το δρόμο των συγκλίσεων» με την Κεντροαριστερά (εδώ).

Μέχρι να τον βρει αυτό το δρόμο πορεύεται με τον «σύντροφο» Πάνο Καμμένο».

Τι τον κόφτει τον Παππά τι γίνεται σε ένα χώρο, το οποίο (και αυτός) θεωρεί υποχείριο του Μητσοτάκη;

Πώς να μην τον κόφτει, αφού γνωρίζει ότι, αν αυτός ο χώρος ενοποιηθεί και εκλέξει σε δύο μήνες τη νέα ηγεσία του, μετά τις επόμενες εκλογές ο ίδιος (ο Παππάς) θα έχει άπλετο χρόνο για να μελετήσει τις εκθέσεις του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας για τις τηλεοπτικές συχνότητες.

4. Κι αν, έπειτα από όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για την κωλοπιλάλα που έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας να τις διαλύσει.

Αυτός έγραψε ολόκληρο άρθρο για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ανήμερα της 3ης Σεπτέμβρη (σήμερα), για να πει ότι είναι ο συνεχιστής του!

Γιατί δεν το έγραφε πέρσι, πρόπερσι ή το 2014, όταν η επέτειος ήταν «στρογγυλή» (40 χρόνια από το 1974);

Απλούστατα διότι τώρα ο χώρος, τον οποίο ενοποίησε τότε ο Ανδρέας, είναι στα πρόθυρα της επανενοποίησής του. Τον καίει, λοιπόν, πολύ τον Τσίπρα αυτό που πάει να γίνει.

Διότι ξέρει πολύ καλά ότι, αν γίνει, πολλοί «δανεικοί» ψηφοφόροι, που πήρε το 2015, θα γυρίσουν στην κοιτίδα τους.

Και τότε δεν θα μπορεί κανένας Καμμένος να κρατήσει το ΣΥΡΙΖΑίικο τρένο στις ράγες του.

Και οι δύο μαζί, μετά τις προσεχείς εκλογές, θα αγναντεύουν με κιάλια τις καρέκλες της πολυπόθητης εξουσίας.

Γι’ αυτό, λοιπόν, τρέχουν και δεν φτάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ με όσα συμβαίνουν στο διπλανό μαγαζί.

Η ταραχή τους είναι ολοφάνερη πριν καλά -καλά ξεκινήσει εκεί η διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού.

Τι θα γίνει όταν ολοκληρωθεί και οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείξουν τις (πρόσθετες) απώλειες που θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά όχι μόνο προς τη ΝΔ, αλλά και προς το κεντρώο-κεντροαριστερό κόμμα;

Η (σημερινή) ανησυχία τους θα εξελιχθεί σε πανικό. Και τότε στον Τσίπρα δεν θα φτάνει να γράφει άρθρα για τον Ανδρέα. Θα χρειαστεί να φορέσει και κανένα ζιβάγκο…

http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/44341469158-44341469158

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>