«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Β Ο Μ Β Α !!! Αυτοί ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ τον «ΤΡΕΛΟ» (ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)

Η Ν.Τ.Π. ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ
ΤΣΟΡΤΣ ΣΟΡΟΣΚΙΜ ΥΟΝΓΚ ΟΥΝ

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Είναι γνωστή η διαμάχη μεταξύ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων Παγκοσμιοποιητών, και των προέδρων ΠΟΥΤΙΝ της ΡΩΣΙΑΣ, και ΤΡΑΜΠ των Η.Π.Α.

Θέλουν να τους ανατρέψουν με κάθε προσπάθεια, έστω και με Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο.

Για τον Πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ έκαναν μερικές δολοφονικές προσπάθειες- απόπειρες, όπως μας πληροφορούν τα ΜΜΕ.

Για τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, επικαλούνται την ανάμιξη της ΡΩΣΙΑΣ στις Αμερικανικές εκλογές, υπέρ του ΤΡΑΜΠ, και προσπαθούν να τον ανατρέψουν με νομικές διαδικασίες.

Χρησιμοποιούν τους καλλιτέχνες του HOLYWOOD να τον δυσφημίσουν.

Οργανώνουν ρατσιστικές λαϊκές διαδηλώσεις εναντίον του Προέδρου ΤΡΑΜΠ.

Όπως γράφουν τα ΜΜΕ, αποσύρουν το Χρυσό (ΡΟΤΣΙΛΝΤ), από τις ΗΠΑ, για να φέρουν τον ΤΡΑΜΠ σε δύσκολη οικονομική θέση.

Προκαλούν εκκρήξεις χημικών εργοστασίων στις πληγείσες από τον τυφώνα περιοχές των ΗΠΑ.

Όσον αφορά τη Β. ΚΟΡΕΑ, μιά μικρή και πτωχή χώρα, με πολύ πτωχούς κατοίκους, που τρώνε καλαμπόκι, να διαθέτει Πυρηνικά Όπλα, και διηπειρωτικούς πυραύλους, εγκαταστάσεις, και την τεχνογνωσία αυτών;;;;;

Δεν προκαλεί απορίες που τα βρίσκει;;;;;;;;;;

Ο ΚΙΜ ΥΟΝΓΚ ΟΥΝ δεν διστάζει να τα βάλει με μιά Πυρηνική Υπερδύναμη, όπως είναι οι ΗΠΑ, αλλά και με την ΙΑΠΩΝΙΑ και τη ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, που είναι Βιομηχανικές και πλούσιες χώρες.

Από που αντλούν δύναμη το καθεστώς ΚΙΜ ΟΥΝ;;;;;;;

Όσο για το σύστημα HAARP είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ότι το ελέγχουν οι ΕΛΙΤ της Ν.Τ.Π. και προκαλούν καταστροφές με καιρικά φαινόμενα. (Βλέπε τυφώνας στο TEXAS-LOUISIANA).
Και τρέχει, και δεν φτάνει ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ………….

Προκειμένου να κυβερνήσουν τη Γη, μετέρχονται κάθε δόλιον μέσο.
(Βλέπε χρεοκοπία της Ελλάδος, και άλλων χωρών).

Το γράφουν ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ……….

Το γράφουν οι Πέτρες-Πλάκες της GEORGIA-USA, ότι θέλουν να μειώσουν δραστικά τον πληθυσμό της Γης…………

Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;;;;;;;;;;;;;;;;;

Το Ευαγγέλιον λέει, «Ενώπιον δύο ή τριών μαρτύρων σταθήσεται παν ρήμα».

Εδώ έχουμε τρία (3) αποδεικτικά στοιχεία.

1.-Το σημερινό δελτίο ειδήσεων μας πληροφορεί ότι, η Β.ΚΟΡΕΑ έκανε δοκιμή πυρηνικής ΒΟΜΒΑΣ
ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ, και κατέχει διηπειρωτικούς πυραύλους για τη μεταφορά της, για να πλήξει τις ΗΠΑ-& ΙΑΠΩΝΙΑ.

Εκ της εκκρήξεως της δοκιμής της ΒΟΜΒΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ, προεκλήθη σεισμός 6.3 βαθμοί Ρίχτερ.

Μία μικρή και πτωχή χώρα, που τα βρίσκει τα όπλα προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία στοιχίζουν πολλά δισεκατομμύρια δολάρια;;;;;;;;;;;;;;;

2.- ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
Μέσα στα πρωτόκολλα αναφέρεται ότι, όποιος στέκεται εμπόδιο στα σχεδιά μας, για τη Παγκόσμια Κυβέρνηση, δηλαδή, (ΠΟΥΤΙΝ & ΤΡΑΜΠ), θα τον εξαφανίσουμε.

3.-Οι Πλάκες της GEORGIA-USA αναφέρουν για μείωση του πληθυσμού της Γης στα 0,5 δις. Ανθρώπους-κατοίκους.

4.- Aυτή είναι η σημερινή Γεωπολιτική……….

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ DONALD TRUMP είπε ότι η ΚΙΝΑ εφοδιάζει τη Β. ΚΟΡΕΑ με πυρηνικά & πυραύλους.

Πράγματι η ΚΙΝΑ εφοδιάζει τη Β.ΚΟΡΕΑ, αλλά κατόπιν εντολής της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.

Η  ΚΙΝΑ τα έχει καλά με την ΕΛΙΤ της Σιων. Ν.Τ.Π. για το παγκόσμιο εμπόριο, για οικονομικούς λόγους.

Απόδειξη ότι αγόρασε το λιμάνι του Πειραιά, κατόπιν αδείας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.

Το Ευαγγέλιον λέει, «Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ, ΑΚΟΥΕΤΩ»…………………
&
«Από Σιωνιστάς δύναταί τι αγαθόν είναι»;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ…. Η Απάντηση του Πούτιν στις Προκλήσεις των ΗΠΑ

σε “AMYNA”

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη παίζει με τη… φωτιά του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου

σε “AMYNA”

ΟΜΠΑΜΑ VS ΠΟΥΤΙΝ – 2016 – ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

σε “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ”

Κατηγορίες:EDITORIALΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ HFΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ HFΑΡΘΡΑSLIDER

Αποκαλύπτουμε… ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! «ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΛΑ, ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΝ»!!!

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αναβρασμός για Σόρος! Θα πάρει ο Τραμπ τη μεγάλη απόφαση να τα βάλει μαζί του;;;

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ξεκίνησε Μεγάλη ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ κατά του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ της Νέας Τάξης…

Μια αναφορά σε ιστότοπο του Λευκού Οίκου αναφέρει ότι ο δισεκατομμυριούχος χρηματοδότης και επενδυτής Τζορτζ Σόρος είναι εγχώριος τρομοκράτης για πράξεις «ανταρσίας» έχει φτάσει στο όριο που απαιτείται για μια επίσημη αντίδραση του Λευκού Οίκου. Ο πολιτικός επιστήμονας Αλεξάντερ Γκούσεφ εξήγησε στο Σπούτνικ γιατί ο 87χρονος προκαλεί σοβαρά προβλήματα.

Πάνω από 100.000 άνθρωποι υπέγραψαν την αναφορά που δημοσιεύτηκε στο δικτυακό τόπο του Λευκού Οίκου κατηγορώντας τον Τζορτζ Σόρος για τακτικές απόπειρες «αποσταθεροποίησης, διαπράττοντας πράξεις καταπίεσης εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και των πολιτών της» και ζητώντας ανακήρυξη του δισεκατομμυριούχου και όλων των οργανώσεων και των προσωπικών του μελών ως «εγχώριων τρομοκρατών και να έχουν όλα τα προσωπικά του οργανωτικά πλούτη και περιουσιακά στοιχεία κατασχεθέντα στο πλαίσιο του νόμου περί κατασχέσεως πολιτικών περιουσιακών στοιχείων».

100.000 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί μέσα σε ένα μήνα είναι το όριο που απαιτείται για να μπορέσει η διοίκηση Tραμπ να αναγκαστεί να δώσει μια επίσημη απάντηση. Ωστόσο, οι εκθέσεις υποδεικνύουν ότι ο Λευκός Οίκος έχει αφήσει αναπάντητες σχεδόν δέκα αναφορές από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε καθήκοντα τον Φεβρουάριο και σκέφτεται να κλείσει την υπηρεσία.

«Ο Σόρος είναι… πολιτικός μεσίτης, ο οποίος έχει χάσει λεφτά. Χρειάζεται να επιστρέψει τα χρήματα, υποστηρίζει το Δημοκρατικό Κόμμα, τη Χίλαρι Κλίντον, στοιχημάτισε χρήματα και έχει χάσει περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ», δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας Γκούσεφ στον Σπούτνικ.

Ο Σόρος πρόσφατα ήταν αρκετά δραστήριος ρίχνοντας λάσπη στον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ σχεδόν καθημερινά μέσα από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει, δήλωσε ο Αλεξάντερ Γκούσεφ. Το παράδοξο όμως είναι, σημείωσε, ότι αυτή η διαδικτυακή αυτή αναφορά ξεκίνησε όχι από τους Ρεπουμπλικάνους αλλά από τους Δημοκρατικούς.

«Ο Σόρος βρέθηκε μεταξύ σφυριού και άκμονα», δήλωσε ο Τράμπ, ενώ παράλληλα ο Αμερικανός Πρόεδρος αντιμετωπίζει τον Σόρος με μνησικακία του για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον. Από την άλλη πλευρά οι Δημοκρατικοί τον κατηγορούν ότι απέτυχε σε όλη την προεκλογική δουλειά του Δημοκρατικού Κόμματος, δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας στο Sputnik.

Εξήγησε επίσης ότι μετά την απαραίτητη συγκέντρωση υπογραφών η αναφορά πρέπει τώρα να εξεταστεί από το Λευκό Οίκο. Δεδομένης της στάσης του Τραμπ προς τον Σόρος, πιθανότατα ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα προβεί σε μία σειρά ενεργειών. Η τρομοκρατία είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία στις ΗΠΑ, που σημαίνει είτε θανατική ποινή είτε πολύ σημαντικήποινή.

«Δεν είναι μόνο για την κατάσχεση όλων των περιουσιακών του στοιχείων. Οι Δημοκρατικοί είναι βαθιά προσβεβλημένοι και ζητούν εκδίκηση, κατηγορούν τον Σόρος για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων όλων των αποτυχιών του στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, όπου χρηματοδότησε καθεμιά από αυτές τις «πολύχρωμες επαναστάσεις ». Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι θα πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους», δήλωσε ο Γκούσεφ.

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ “Πως ο Σόρος και οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να Καταστρέψουν τον Τραμπ”

σε “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ”

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ξεκίνησε Μεγάλη ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ κατά του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ της Νέας Τάξης…

σε “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ”

“ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…”

σε “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ”

Κατηγορίες:ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΑΡΘΡΑΔΙΕΘΝΗSLIDER

Tagged as: ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑΣΟΡΟΣΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣΤΡΑΜΠΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΟΡΟΣΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>