«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ότι δεν τους λέει… ΝΑΙ, ειναι δικτατορία και δηκτατορας !!!

ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Είναι πολύ δύσκολο να εισαι σε όλα τα μάτια και αυτιά αντικειμενικός!

Άμα λες την αλήθεια για τον Μαδούρο εισαι σύριζα, εισαι εκεινος, εισαι το άλλο!

Κάθε παγκοσμιοποιημένο σκουλήκι, εκπρόσωπος των επικυρίαρχων και δη υπάλληλος του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, όπως ο Μάκρον, σήμερα… μυστήριο πως εκλέγει πρόεδρος της Γαλλίας, λες ότι θέλεις και αυτό ειναι και σωστό!

Τώρα πως οι λαοί το αποδέχονται????

ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ

Αυτό ειναι άλλη ιστορία, που έχει να κάνει με τα εντεταλμένα και πληρωμένα προδοτικά ΜΜΕ!

Μα ρε ρεμάλια, ο Μαδούρος ειναι εκλεγμένος από τον λαό!!!!!!!!!!

Πως τον βαφτίζεται δικτάτορα;;;;

Σκοτώθηκαν λέει 130 άνθρωποι;;;;;;;;;;;;

Καλά τους έκανε!!!

ΔΟΥΛΟΙ Ξ

Όταν μέσα στον λαό ειναι πληρωμένοι μισθοφόροι, που ξεσηκώνουν συγκεκριμένους ανθρώπους για να επιφέρουν το χάος, καλά τους κάνει και τους καθαρίζει!!!

Μακάρι να το είχαμε κάνει και εμείς εδώ και 200 χρόνια με τους κοτζαμπάσηδες, Γερμανοτσολιάδες και Εβραίους.

Την μια θέλουμε έναν δικτάτορα να καθαρίσει την δειλία μας, την άλλη τον θέλουμε δημοκράτη ανάλογα κάθε φορά με τα γούστα των άλλων συμφερόντων, έξω από τα συμφέροντα της Βενεζουέλας και του λαού της!

Αυτό το ανορθόδοξο και στρεβλό διεθνές περιβάλλον, δεν μπορεί να συνεχιστή, ίσως και να ειναι καλό από μια μεριά να ξυπνήσουν τα παγκόσμια πρόβατα και να κουτουλήσουν και σκοτώσουν τους τσοπάνηδές τους και τα αφεντικά τους!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ

Ο Μακρόν τα λέει έξω από τα δόντια: Η ισλαμική τρομοκρατία είναι o βασικός μας εχθρός

Ο Μακρόν τα λέει έξω από τα δόντια: Η ισλαμική τρομοκρατία είναι o βασικός μας εχθρός

Είναι η πρώτη φορά που γάλλος πρόεδρος δεν μασάει τα λόγια του. Μιλώντας σε ξένους πρέσβεις, ο Εμανουέλ Μακρόν περιέγραψε τις προτεραιότητες της γαλλικής εξωτερικής πολιτικής.

«Το ισλαμικό κράτος είναι ο εχθρός μας» είπε ο γάλλος πρόεδρος και πρόσθεσε ότι «η μάχη κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητά μας ώστε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των συμπατριωτών μας».

«Η εγκαθίδρυση της ειρήνης και η σταθερότητα στο Ιράκ και στη Συρία είναι, από αυτή την άποψη μια ζωτική προτεραιότητα για την Γαλλία» πρόσθεσε ο γάλλος πρόεδρος, ο οποίος εξήγησε την αλλαγή της μεθόδου του στο πρόβλημα της Συρίας: η αποχώρηση από την εξουσία του Μπασάρ Αλ Ασαντ, δεν είναι πια καθοριστικός όρος για τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Ο κ. Μακρόν υποστήριξε, επίσης, ότι μόνο η πολιτική διαδικασία θα επιτρέψει το ξερίζωμα των τρομοκρατών «ώστε να μην εγκατασταθούν στα νότια της Λιβύης και της Αλγερίας και χρησιμοποιήσουν την περιοχή ως μετόπισθεν της τρομοκρατίας». Ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι θα ορισθεί ειδικός απεσταλμένος για την ανάπτυξη και την ασφάλεια στη Σαχάρα και ότι θα γίνει συνάντηση, τέλη Σεπτεμβρίου, στην Λιβύη, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο γάλλος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι θέλει περισσότερη διαφάνεια για όλες τις μορφές χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και ανακοίνωσε ότι θα διοργανωθεί διεθνής συνάντηση στο Παρίσι, στις αρχές του 2018, γι’αυτό το σκοπό.

Η μεταναστευτική κρίση

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, η οποία κράτησε πάνω από μια ώρα, ο κ. Μακρόν αναφέρθηκε και στην μεταναστευτική κρίση. Ανακοίνωσε ειδικότερα τον διορισμό ενός πρέσβη με ρόλο να συντονίζει τις δράσεις για το μεταναστευτικό πρόβλημα.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Αφρική μόνη απέναντι στο δημογραφικό, οικονομικό και κλιματικό στοίχημα (…) Στην Αφρική παίζεται εν πολλοίς το μέλλον του κόσμου», είπε.

Ο κ. Μακρόν δήλωσε, μάλιστα, ότι η βόρεια Αφρική «είναι μια προτεραιότητα δράσης για την Γαλλία» και ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί προσεχώς στην Ouagadougou, την πρωτεύουσα της Burkina Faso, με στόχο να δημιουργηθεί «ένας άξονας Αφρικής, Μεσογείου και Ευρώπης».

Δικτατορία ο Μαδούρο

Στην ίδια ομιλία, ο Εμανουέλ Μακρόν αποκάλεσε, για πρώτη φορά, το καθεστώς Μαδούρο, στην Βενεζουέλα, «δικτατορία».

«Μια δικτατορία η οποία προσπαθεί να επιβιώσει προκαλώντας ανθρωπιστική κρίση χωρίς προηγούμενο», ανέφερε ο γάλλος πρόεδρος σχετικά με την σοβαρή κρίση η οποία απειλεί την Βενεζουέλα τους τελευταίους μήνες και προκάλεσε ήδη τον θάνατο 130 ανθρώπων.

iefimerida.gr

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>