«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ROTHSCHILDS, ROCKEFELLERS, SOROS, ELLISABET, POYTIN: Αυτή είναι η ηγεσία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, ο Αντόνιο Γκουτέρες του ΟΗΕ ειναι το τρύπιο προφυλακτικό της Νέας Τάξης!

ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ο ΟΗΕ είναι η παγκόσμια μαριονέτα τους!

Είναι ο ποιο ύπουλος και καταχθόνιος εχθρός της ανθρωπότητας!

Είναι η ποιο πρόστυχη παγίδα, ο Οργανισμός Ηνωμένων, Εθνών!

 Είναι η παγκόσμια ασθένεια που εισχωρεί στο σπίτι σου, στο μυαλό σου, στο αίμα σου, στο σώμα σου – και μολύνει τα πάντα στο όνομα της ανθρωπιάς και αλληλεγγύης – και το χειρότερο δεν υπάρχει αντίδοτο!

Πίσω από όλους τους ιούς, τις δοκιμές για τα εμβόλια σε αθώους μη ανεπτυγμένους λαούς, που σκόπιμα τους αφήνουν να λιμοκτονούν!

Πίσω από όλες τις ιεραποστολές, που κουβαλάνε μαζί τους το κακό με το κήρυγμα της αγάπης, τις αποστολές ασφαλείας ανάμεσα σε δυο λαούς, που υποδαυλίζουν την περεταίρω διχόνοια, με το πρόσχημα του αντικειμενικού συμβιβαστή και αποσόβηση των εχθροπραξιών!

Οι λαοί βγαλμένοι μέσα από την λαίλαπα του Α και Β παγκόσμιου πολέμου, βρέθηκαν απροετοίμαστοι για να καταλάβουν την Παγίδα της Γέννησης της παγκόσμιας φρίκης που ακούει στο όνομα ΟΗΕ!

Πίσω από όλους τους πολέμους και τις εκατόμβες αθώων είναι ο  ΟΗΕ, που εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές των αφεντικών του!

Μόνο ένα ολοκαύτωμα μπορεί να σώσει την γη, αν η γη καταφέρει πάλι να ισορροπήσει μέσα στο σύμπαν – και δεν διαμελιστή;;;

Σχέδιο του ΟΗΕ:  Δημιουργήστε Παγκόσμια κυβέρνηση το συντομότερο, πριν έχουμε πάλι καμία έκπληξη!

Οι ελίτ των ανικανοποίητων και πρόστυχων ψυχών, ξανα βγάζουν στην επιφάνεια την ατζέντα για την υπερθέρμανση του πλανήτη, όπως και το θέμα του υπερπληθυσμού στην προσπάθεια να επιβάλουν φόρους για τον άνθρακα, το νερό την παραγωγή, φάρμακα.

Ένα από τα τομάρια του ΟΗΕ ο Ban ki-Moon και 60 κορυφαίοι απατεώνες, δολοφόνοι, οι λεγόμενοι συνεργάτες του συναντήθηκαν πρόσφατα σε ένα απομακρυσμένο αυστριακό θέρετρο, σε μια προσπάθεια να επαναφέρουν στο διεθνές προσκήνιο το ζήτημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, που μετά τη Κοπεγχάγη άρχισε να χάνει έδαφος, που κλοτσάνε μερικοί όχι γιατί είναι αντίθετοι, αλλά γιατί θέλουν μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα της απάτης.

Το προσχέδιο της ατζέντας της συνάντησης διέρρευσε –  και έτσι αποκαλύφτηκε μια νέα στρατηγική «παγκόσμιας αναδιανομής του πλούτου» ως βάση για την κλιματική αλλαγή.

Η στρατηγική αυτή αφορά στη λεηλασία των μεσαίων τάξεων των πλούσιων κρατών, μέσα από φόρους εκπομπών άνθρακα νερού, παραγωγής φάρμακα, τα χρήματα των οποίων θα χρησιμοποιηθούν για να χρηματοδοτηθεί η παγκόσμια κυβέρνηση.

Στη Κοπεγχάγη μάλιστα, είχε συζητηθεί πως τα έσοδα από τους καταναλωτικούς φόρους θα πήγαιναν κατευθείαν στη Παγκόσμια Τράπεζα, την φωλιά του φιδιού και όχι στα αναπτυσσόμενα κράτη, που υπάρχουν μόνο αποδείξεις ότι δεν σκέφτηκαν ποτέ να βοηθήσουν τους λαούς,  που αυτοί κρατούν σε λιμοκτονία, διότι είναι το πειραματικό τους εργαστήριο της φρίκης και το ποιος φρικτό είναι ότι σε αυτόν τον δολοφονικό σχεδιασμό, είναι σε ρόλο πρωτεργάτη ανακατεμένη και η θρησκεία, που φτιάχνει ανθρώπους ζόμπι, σκλαβώνοντας την ψυχή  και το μυαλό τους, παραδίδοντάς τους για σφαγή στην Νέα Τάξη!

Μην ξεχνάτε τις διακηρύξεις της ΠΑΝ – ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!

Οι λαοί και κυρίως η μεσαία τάξη έχει αφήσει τις ευθύνες της στους δολοφόνους επικυρίαρχους της γης, νομίζοντας ότι δεν θα τους πειράξει αυτούς και θα την πληρώνουν τα αθώα πόπολα, οι αδύνατοι, οι τίμιοι, οι ειρηνιστές  και πολιτισμένοι ανθρωπιστές!

Η μεσαία τάξη που ήταν το αντίβαρο των ανεργιών των παγκόσμιων δολοφόνων, μολύνθηκε από συμφεροντολογικές ασθένειες και έκανε θρησκεία της, ο θάνατός σου η ζωή μου, τώρα είναι αργά για να καταλάβει την δική της φρικιαστική μοίρα που τις ετοιμάζουν και που της αξίζει να πληρώσει!

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς αυτούς, δεν θα δοθούν χρήματα στις φτωχές χώρες, αλλά αυτές θα εξαναγκαστούν να αποδεχτούν «πράσινα δάνεια» στο όνομα της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής, μια πολιτική δηλαδή που θα χρεώσει ακόμη παραπάνω τα φτωχά αυτά κράτη, και που οι αποπληρωμές των δανείων θα καταλήγουν στα σεντούκια του ΔΝΤ  Ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΟΗΕ,.

Το προσχέδιο που διέρρευσε, πνιγμένο σε θολή γλώσσα και ρητορική, αποδεικνύει πως ο ΟΗΕ σκοπεύει να χειραγωγήσει τα επιστημονικά στοιχεία, ΑΦΟΥ  και οι επιστήμονες παρέδωσαν στους δολοφόνους την δύναμή τους,  με απώτερο σκοπό την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης.

Ο στόχος είναι «να περιοριστεί και να ανακατευθυνθεί η προσδοκία για μια καλύτερη ζωή των μεσαίων τάξεων του κόσμου», ή με άλλα λόγια, να μειωθεί το επίπεδο ζωής της μεσαίας τάξης της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

«Στόχος μας είναι η δημιουργία κινήτρων για τη βαθιά μεταμόρφωση των τάσεων και των καταναλωτικών συνηθειών, της μεσαίας τάξης, που ακόμα αντιστέκεστε στα σχέδια της Νέας Τάξης, όχι από υποστήριξη της δικαιοσύνης και ισοτιμίας για όλους τους ανθρώπους, αλλά όπως νομίζει, για το δικό της συμφέρον!

Το έγγραφο μιλάει ακόμη για το πώς θα μπορέσει ο ΟΗΕ να εκμεταλλευτεί τη μαζική μετανάστευση από τα φτωχά προς τα εύπορα κράτη,  δημιουργώντας ένα χάος, έτσι ώστε να μπορεί να  ελίσσετε και να πιέσει για περισσότερους ελέγχους και ρυθμίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, στήνοντας σε συνέχεια το τελικό πλαίσιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Ξεκαθαρίζεται μάλιστα πως ο ΟΗΕ πρόκειται σύντομα να υιοθετήσει ένα νέο σχέδιο δημόσιων σχέσεων για να προωθηθεί η κλιματική αλλαγή, αλλάζοντας της κατεύθυνση, και επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στην απειλή του υπερπληθυσμού.

Έχει επίσημα διακηρυχτεί το μεγαλύτερο ψέμα,  που το έχει φάει για τα καλά η μεσαία τάξη, κάνοντας τους λογαριασμούς του χάρου, όχι εμένα τον διπλανό πάρε, νομίζει ότι αυτή δεν είναι μέσα στην μύωση, που λέει ότι πρέπει να αφανιστούν τα τρία πέμπτα του παγκόσμιου πληθυσμού, διότι η γη δεν αντέχει άλλο!

Ο πληθυσμός του πλανήτη υπολογίζεται πως θα φτάσει τα 9 δισ. έως το 2050, και η στρατηγική αυτή σημειώνει την ανάγκη να γίνει μια εκστρατεία ώστε να πειστεί ο κόσμος πως ένας υπερπληθής πλανήτης, προκαλεί ανεπανόρθωτες ζημιές στο περιβάλλον.

Όπως όμως αναφέρει ο Economist, «Η γεννητικότητα πέφτει, και οι οικογένειες συρρικνώνονται σε τόπους όπως η Βραζιλία, η Ινδονησία, ακόμη και η Ινδία, που ο πολύς κόσμος πιστεύει το αντίθετο για αυτές.

 Ο δείκτης του ρυθμού γεννήσεων είναι 2.1 ή μικρότερος, που είναι ο μαγικός αριθμός που σχετίζεται με τη σταθερότητα ενός πληθυσμού».

Κάποια στιγμή μεταξύ 2020 και 2050, ο ρυθμός γεννήσεων θα πέσει κάτω και από αυτό το νούμερο.

Αυτό το παραβλέπουν οι δολοφόνοι επικυρίαρχοι με τα στατιστικά κολαούζα τους, όμως παραβλέπουν και τις επιστημονικές αναλύσεις τιμίων ακόμα επιστημόνων, που φωνάζουν ότι όλα αυτά είναι ψέματα, η γη αντέχει άλλο τόσο και άλλο τόσο πληθυσμό και έχει δικούς της νόμους προστασίας, όταν χρειαστεί!

Για να πετύχει το σκοπό του, ο ΟΗΕ θέλει να δει «μια θεμελιώδη μετάλλαξη της παγκόσμιας οικονομίας» σύμφωνα με το έγγραφο που έχει διαρρεύσει.

Άραγε τι δουλειά έχει με την οικονομία ο ΟΗΕ;;;;;;;;;;;

Μήπως μοίρασε στους λαούς που λιμοκτονούν, φάρμακα, τροφές, τεχνολογικές βοήθειες, σχολεία και μόρφωση τον υπανάπτυκτων λαών, σε αγροτική και επιστημονική βοήθεια, σε επιστημονικό προσωπικό, τι ανακατώνετε στην παγκόσμια οικονομία;;;

Είναι αυτό που είπα παραπάνω, είναι η μαριονέτα των επικυρίαρχων!

 Με άλλα λόγια, η οικονομική ανάπτυξη θα πρέπει να μαραζώσει και να αντικατασταθεί από μια «πράσινη οικονομία» και μια νέα μετά-βιομηχανική επανάσταση.

 Εν τω μεταξύ, η μεταστροφή της ισπανικής οικονομίας σε πράσινη, έχει σχεδόν διαλύσει τη χώρα με την ανεργία να καλπάζει στο 20%.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο ΟΗΕ σκοπεύει να αναλάβει ρόλο υποκινητή και ηγέτη μιας ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης, και για να το πετύχει, θα αγνοήσει τα κυρίαρχα κράτη και θα αμφισβητήσει την εθνική τους κυριαρχία.

Το έγγραφο μας δείχνει καθαρά πως πέραν των παραπάνω, ο Οργανισμός θέλει να αναλάβει τον ρόλο του παγκόσμιου χωροφύλακα «χτίζοντας δικαστικό και σωφρονιστικό σύστημα» παράλληλα με ένα αστυνομικό σώμα.

Με λίγα λόγια, να μπορεί να δικάζει και να φυλακίζει σε κράτη όπου υπάρχει εγκατεστημένη δύναμη κυανόκρανων και του ΝΑΤΟ ή που ελέγχετε με επιβολή σχεδιασμών υπέρογκων πλαστών δανεικών.

Τέλος, το έγγραφο τονίζει την ανάγκη για ψήφιση νέων οικονομικών ρυθμιστικών δυνατοτήτων, που θα επιτρέπουν στον ΟΗΕ να επιβάλλει μια δική του παγκόσμια οικονομική νομοθεσία.

Τώρα καταλάβατε, γιατί σας μάζεψαν σε πόλης τέρατα κλουβιά;;;

Τώρα θα καταλάβετε γιατί δεν έφτιαξαν νέους σύγχρονούς οικισμούς σε πεδιάδες και βουνά;

Και πως θα λέγετε ο σημερινός ΟΗΕ;

Άσε… το βρήκα, οργανισμός ηνωμένων, εγκληματιών!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>