«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΛΛΑΔΑ… Του κάθε τοκογλύφου! Η ΕΛΛΑΔΑ Του κάθε δολοφόνου!

ιδιοσυγκρασιακά ακατάλληλος για το αξίωμα 1jpg

Πρόεδρε Τράμπ… τι θα κάνουμε με την Ελλάδα;;;

Τράμπ: Τίποτα!

Μα κύριε πρόεδρε;;; Ξέρετε στην Ελλάδα εξ αιτίας δική μας, πεινάνε, αυτοκτονούν, καταστρέφονται!

Τράμπ:  Αυτή είναι η εξωτερική πολιτική μας κύριοι!

Αν αφήσουμε την Ελλάδα να αναπτυχθεί, συμφορά που μας βρήκε!

Θα χάσουμε και την Ελλάδα Και την Τουρκία!!!

Η Τουρκία και Η Ελλάδα όσο είναι εχθροί, εμείς θα κοιμόμαστε ήσυχοι!

Μα;;; Κύριε πρόεδρε, οι Έλληνες υπάρχει κίνδυνος να λοξοδρομήσουν σε άλλη γειτονιά;

Τράμπ: Μην γίνεσαι ηλίθιος, την Συρία για αυτό την διαλύσαμε, για να στείλουμε τους αλλοδαπούς στην Ελλάδα μέσο Τουρκιάς-  και σε κάτι ευρωπαϊκά σκατά, που θέλουν να το παίξουν ηγέτες! Και έτσι έχουμε και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη!

Τράμπ: Εμπάς περιπτώσει,  στείλε ένα μήνυμα… Ότι οι Έλληνες έκαναν μεγάλες θυσίες – και βρίσκονται σε καλό δρόμο, αρκεί να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις!

Μα πρόεδρε δεν έχουν να μεταρρυθμίσουν τίποτα άλλο, τους τα πήραμε όλα!!!

Τράμπ: Στο είπα δεν θέλω να είσαι ηλίθιος, ακόμα δεν έχουμε πάρει, το νερό, τον αέρα που αναπνέουν, ξέρεις βρε ηλίθιες πόσο θα πουλιέται το καθαρό Ελληνικό οξυγόνο της Ελλάδος;;; Συν ότι υπάρχει και μια εκκρεμότητα, που σύντομα  η δική μας Ελληνική Βουλή θα τακτοποίηση για τις ζώνες ενδιαφέροντός μας, κάνοντας την Ελλάδα σε καντόνια!!! Τέλος πάντων… Έχουμε κάποιο στρατιωτικό υλικό που το έχουμε βγάλει ΟΦ,  για λιώσιμο, να το στείλετε στην Ελλάδα, να δουλέψουν και οι τράπεζες μας και τα εργοστάσια μας, από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν!!!

Μα… Πρόεδρε αυτά τα έκαναν οι προηγούμενοι πρόεδροι;;;

Τράμπ: Χαααααα! Χαααααα! ΧΑ! Βρε ηλίθιε ποιο σου είπε ότι ήρθα για να αλλάξω τίποτα;;; Μπίζνες κάνω με τα δικά μου καλόπαιδα, που είχαν αρκετό καιρό μείνει στην απ έξω!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ΕΛΛΑΔΑ… Του κάθε τοκογλύφου! Η ΕΛΛΑΔΑ Του κάθε δολοφόνου!

  • .
    .
    .
    .
    .
    Φόβος: Το πιο μεγάλο και αποτελεσματικό εργαλείο χειραγώγησης
    .
    .
    .
    .
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-7r7EIJHIDeU/WZV84skNM2I/AAAAAAABxpk/TFbD2pBH0UoaN1-JWxnkTOzCWs-5jP_PACLcBGAs/s320/4.jpg
    .
    .
    .
    Ήταν κάποτε ένας γιατρός.
    .
    Μια μέρα φεύγοντας από την πόλη που έμενε για να πάει σε μια άλλη γειτονική όπου είχε δουλειά, συνάντησε την πανούκλα που έμπαινε.
    Σταμάτησε και την ρώτησε:
    .
    «Πάλι εδώ; Τι ήρθες να κάνεις;»
    .
    Και η πανούκλα απάντησε: «Είναι η σειρά μου».
    .
    «Πόσους θα πάρεις αυτή τη φορά;» ρώτησε ο γιατρός.
    .
    «Λίγους, γύρω στους χίλιους», απάντησε η πανούκλα.
    .
    Μετά από μια εβδομάδα ο γιατρός (έχοντας ενημερωθεί εν τω μεταξύ για την κατάσταση στην πόλη του) επέστρεψε, και στην είσοδο της πόλης αντάμωσε την πανούκλα που έφευγε
    .
    «Μου είπες ψέματα», της είπε. «Είχες πει ότι θα πάρεις κάπου χίλιους και τελικά πέθαναν πέντε χιλιάδες».
    .
    Κι εκείνη απάντησε: «Δεν είπα ψέματα. Εγώ πήρα χίλιους. Τους υπόλοιπους τους σκότωσε το άγχος και ο φόβος».
    .
    Το άγχος και ο φόβος είναι περισσότερο θανατηφόρα από την πανούκλα που βιώνουμε.
    .
    Τις περισσότερες φορές ο φόβος μήπως συμβεί το χειρότερο είναι χειρότερος από το να συμβεί το χειρότερο..!
    .
    Στη ζωή μας βιώνουμε εκατομμύρια καταστροφές από τις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία δεν συμβαίνει ποτέ. Τις βιώνουμε μόνο στο μυαλό μας.
    Συλλογικά και ατομικά όλοι κάτι φοβόμαστε: τη χρεοκοπία, την απόλυση, την κατάρρευση του ευρώ, τους ιούς, τους χωρισμούς, μήπως πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας (. . . για τους φίλους του ASTERIX !).
    .
    Ο φόβος όμως δυστυχώς είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο πολιτικής και όχι μόνο χειραγώγησης.
    .
    Το δηλητήριο που παραλύει τη δράση και την αντίσταση στην επέλαση οποιασδήποτε εξουσίας.
    .
    Η υπερβολική ανησυχία οδηγεί σε ακινησία.

    Αν αρχίσουμε να ζούμε στη στιγμή ο φόβος εξαφανίζεται.
    .
    Ο κάθε φόβος έρχεται μέσα από μια επιθυμία.
    .
    Έτσι αν αρχίσουμε να παρατηρούμε τον εαυτό μας θα διαπιστώσουμε ποια επιθυμία είναι αυτή που τον δημιουργεί και αν είμαστε αρκετά συνειδητοί θα διακρίνουμε τη ματαιότητα που κρύβεται πίσω από αυτή την επιθυμία.
    .
    Ο φόβος επίσης προέρχεται από την ανασφάλεια μας για το αύριο.
    .
    Το αύριο όμως πάντα θα είναι ανασφαλές. Η ζωή είναι όμορφη επειδή είναι ανασφαλής. Η ανασφάλεια χρωματίζει με ομορφιά τη ζωή μας.
    .
    Η ζωή είναι όμορφη γιατί έχει ανατροπές. Δεν είναι δεδομένη. Η ζωή είναι όμορφη γιατί υπάρχει ο θάνατος. Η ζωή έχει αξία γιατί μπορεί να χαθεί.
    .
    Αν δεν μπορούμε να την χάσουμε τότε η ζωή γίνεται φυλακή. Δεν θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε.
    .
    .
    .
    Τα ιερατεία όλων των θρησκειών χρησιμοποιούν αριστοτεχνικά τον μηχανισμό “Φόβος – Ελπίδα” για να ελέγχουν τους πιστούς τους.
    .
    .
    .
    Ο φόβος του θανάτου και αυτός της μετά θάνατον τιμωρίας ή μη λύτρωσης αντιπαραβάλλονται συστηματικά με την ελπίδα της μετά θάνατον ζωής, της σωτηρίας και της πλουσιοπάροχης ανταμοιβής (πάντοτε και μόνον μετά θάνατον…), υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι ο πιστός θα αποδεχτεί πλήρως τα δόγματα της θρησκείας, θα συμμορφωθεί στους κανόνες της, θα υιοθετήσει το καθορισμένο πρότυπο συμπεριφοράς που αυτή απαιτεί και θα υπακούσει στις εντολές του ιερατείου.
    .
    .
    .
    Και είναι τόσο αποτελεσματικός και ευέλικτος ο μηχανισμός αυτός, ώστε χρησιμοποιείται ευρέως από την διαφήμιση και το μάρκετινγκ, ακόμη και σε ανεπτυγμένες κοινωνίες, όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι εγγράμματοι, προκειμένου να προωθηθούν προϊόντα και υπηρεσίες και να επηρεαστεί η συμπεριφορά των καταναλωτών.
    .
    .
    .
    Κίνδυνοι ανύπαρκτοι ή κίνδυνοι άλλοτε λιγότερο κι άλλοτε περισσότερο υπαρκτοί (π.χ. ατύχημα, ασθένεια, γηρατειά, μόλυνση, κοινωνική απόρριψη λόγω εμφάνισης) προβάλλονται, συνήθως μεγενθυνόμενοι, ώστε να προκληθεί το συναίσθημα του φόβου στους υποψήφιους καταναλωτές.
    .
    .
    .
    Ταυτόχρονα παρέχεται σε αυτούς η ελπίδα πως η συστηματική αγορά και χρήση ενός προϊόντος (π.χ. φάρμακο, τρόφιμο, καλλυντικό, απολυμαντικό) ή μιάς υπηρεσίας (π.χ. ασφάλεια ζωής ή υγείας, συνδρομή σε γυμναστήριο ή σε πρόγραμμα διατροφής) μπορεί να μειώσει ή και να εξαλείψει τον αντίστοιχο κίνδυνο, εξασφαλίζοντας υγεία, μακροζωία, νιάτα, ομορφιά και δημοφιλία.
    .
    .
    .
    Η πιό αποτελεσματική όμως χρήση του μηχανισμού αυτού (ΦΟΒΟΣ εναλλάξ με ΕΛΠΙΔΑ) και ταυτόχρονα η λιγότερο έντιμη αλλά και η πλέον επικερδής, γίνεται στον χώρο της πολιτικής ή ακριβέστερα στον χώρο νομής της εξουσίας.
    .
    .
    .
    Προκειμένου πολιτικο-οικονομικά ιερατεία και κόμματα να κατακτήσουν ή να διατηρήσουν την εξουσία, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την δημοκρατική τους νομιμοποίηση, απαραίτητη για να περιοριστούν και να ελεγχθούν οι αντιδράσεις στις επιδιώξεις και στις ενέργειές τους, το εκλογικό σώμα τίθεται ενώπιον διλημμάτων και επιλογών, που φορτίζονται εντέχνως με τα συναισθήματα του φόβου και της ελπίδας.
    .
    .
    .
    Έτσι η χειραγώγηση των εκλογέων καθίσταται ευκολότερη, αφού οι περισσότεροι υποπίπτουν στην παγίδα και προσεγγίζουν τα πολιτικά ζητήματα, όχι με την λογική, αλλά με το συναίσθημα, του φόβου, γεγονός που διευκολύνει τον σχηματισμό μιάς εκλογικής μάζας, αγόμενης και φερόμενης πιά από τον φόβο και την ελπίδα.
    .
    .
    .
    Όπως λέει ο Όσσο:
    .
    «Άκου πάντα το κάλεσμα του αγνώστου και αφέσου να βρίσκεσαι πάντα σε κίνηση. Ποτέ μη προσπαθείς να αγκιστρωθείς από κάπου.
    Το να αγκιστρωθείς σημαίνει να πεθάνεις. Είναι ένας πρώιμος θάνατος»
    .
    .
    .
    Λίγη αίσθηση του χιούμορ, λίγο γέλιο, αθωότητα παιδιού – και τι έχεις να χάσεις; Προς τι ο φόβος;
    .
    .
    .
    Τίποτα δεν έχουμε. Έχουμε έρθει χωρίς τίποτα, Χωρίς τίποτα θα φύγουμε.
    .
    .
    .
    Ο Σενέκας, διάσημος Ρωμαίος Στωικός φιλόσοφος είπε:
    Timendi causa est nescire. που σημαίνει: η αιτία του φόβου είναι η άγνοια.
    .
    .
    .
    Ποια άγνοια; Η άγνοια ότι τα πάντα συμβαίνουν στη ζωή μας για ένα μοναδικό λόγο. Για να μας αφυπνίσουν από το λήθαργό μας.
    .
    .
    .
    Για να πονέσουμε, έτσι ώστε μέσα από τον πόνο να αναγκαστούμε να φέρουμε στην επιφάνεια την αληθινή μας φύση. Η άγνοια ότι το δράμα της ζωής μας είναι τέλειο.
    .
    .
    .
    Και όπως πρόσφατα μου είπε ένας καλός δάσκαλος:
    .
    «Στο τέλος όλα θα είναι καλά. Κι αν δεν είναι όλα καλά θα σημαίνει πως το τέλος δεν ήρθε ακόμη…»
    .
    .
    .
    “Τροφή”:
    Αφορμή για αυτό το άρθρο πήρα, μετά από μία συζήτηση για τις ελεεινές και τρισάθλιες ειδήσεις στην τηλεόραση, αλλά και όταν έκανα μία “βόλτα” σε “τοίχους” φίλων μου στο φ β. (Φυσικά, βέβαια, η “τεχνική” δεν αφορά μόνο τις ειδήσεις, αλλά και ειδικά τις θρησκείες, όπως και άλλες πτυχές της ζωής μας).
    .
    .
    .
    Γεμάτοι “τοίχοι”, λοιπόν, με τα της επικαιρότητας τα οποία δεν προάγουν καν την ενημέρωση, παρά μόνο τον φόβο και αχ, πως το σιχαίνομαι αυτό το δηλητήριο, τι ωραία που θα ήταν αν μπορούσαμε να τον εξαλείψουμε από τις ζωές μας: γιατί να που οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια: στην Ασθένεια!
    .
    Και σε εσωτερικές συγκρούσεις φυσικά!
    .
    Είναι τόσο απλό φίλοι μου, που πιστεύω ότι όλοι όσοι ασχολούνται με το τι κάνει το σύστημα σε εμάς και κατεβάζουν και καλά τα τεκταινόμενα, είναι ή γίνονται άθελά τους μέρος του συστήματος που χρησιμοποιεί τον φόβο για να μας καταστήσει μαριονέτες!!
    .
    .
    .
    Σκεφτείτε καλά τι θρέφεται με όσα διακινούνται μέσα στο διαδίκτυο, προσωπικά αρκετοί “τοίχοι”, είναι ίδιοι και απαράλλακτοι με τα δελτία ειδήσεων που οι ίδιοι οι αναρτώντες απεχθάνονται και κοροϊδεύουν..!
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    Φόβος: Ο Δούρειος Ίππος της Εξουσίας – grfear [english subtitles]
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=LNXvxD85jvc
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 6 Φεβ 2011
    .
    .
    Διαβάστε περισσότερα: http://kataggeilte.blogspot.com/2017/08/blog-post_8695.html#ixzz4q7dx7MUG
    .
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ……………………
    .
    ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ : ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ……
    .
    ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ !
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    «Τζιχάντ» ή «Εισοδισμός»;Οι δύο Στρατηγικές του Ισλάμ
    .
    .
    .
    .
    Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011
    Στόχος, 26/03/09
    http://3.bp.blogspot.com/-MmZCbaYkUQA/UHRgL-5uyxI/AAAAAAAAGKU/3ObxWHx948o/s640/Islam3.jpg

    γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

    Φαντάζεται άραγε κανείς μια Ισλαμική ισχυρή βόμβα στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα τι θα μπορούσε να προκαλέσει;
    Ή ας πούμε μια βακτηριακή επίθεση στην Υλίκη…
    Ή μια από αέρος χημική επίθεση στην Αθήνα…
    Φρίκη…
    Ο όλεθρος σε όλη του την τραγικότητα…

    Επειδή όμως τα παραπάνω θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν συμβεί στην πραγματικότητα, είναι εξαιρετικά διδακτικό να αναρωτηθούμε :

    «…γιατί άραγε δεν έχουν συμβεί;…»

    Ως ένα βαθμό συνέβησαν στους Δίδυμους Πύργους, συνέβησαν στο Λονδίνο, συνέβησαν στη Μαδρίτη, στο Μπαλί, συμβαίνουν καθημερινά σε όλο τον Ισλαμικό κόσμο.

    «…Δεν συνέβησαν επειδή εδώ είναι Ελλάδα και οι Ισλαμιστές γενικά δεν χτυπούν Έλληνες…»,

    βιάζονται να απαντήσουν κάποιοι, βασισμένοι στο «εθνικό μας παράδοξο» να υπάρχει τόσο εκτεταμένη «συμπάθεια» των Ελλήνων όλου του πολιτικού φάσματος προς την Ισλαμική Κοινωνία – αν και αυτός ο τόπος ήταν επί τετρακόσια συναπτά έτη σκλαβωμένος στο Ισλαμ, δεινοπάθησε αιματηρά και εξανδραποδίστηκε από αυτό.
    Εάν ήταν έτσι όμως δεν θα είχαν χτυπηθεί επανειλημμένα Έλληνες τουρίστες τόσο στην Αίγυπτο όσο και στην Κωνσταντινούπολη.
    Δεν θα είχε συμβεί ούτε καν η Παλαιστινιακή τρομοκρατική επίθεση στο κρουαζιερόπλοιο City of Poros την δεκαετία του ’80.
    Άρα, δικαιούμαστε να υποθέτουμε πως «κάτι άλλο» συμβαίνει….
    Για κάποιους «ιδιαίτερους λόγους» η Διεθνής Ισλαμική Τρομοκρατία αποφεύγει να χτυπήσει στόχους στην Ελλάδα ή και Ελληνικούς στόχους στο εξωτερικό.
    Ένα ερώτημα είναι φυσικά εάν αυτοί οι «λόγοι» αφορούν αποκλειστικά την Ελλάδα ή ολόκληρη την Υφήλιο – δεδομένου ότι έχουν σταματήσει όλες οι Ισλαμικές επιθέσεις στον Βορρά μετά την «Μαδρίτη» – με εξαίρεση τις Τσετσένικες επιθέσεις σε Ρωσικούς στόχους που συνέχισαν επί μακρότερο χρονικό διάστημα για να διακοπούν όμως και αυτές μετά το Μπεσλάν.
    Είναι γεγονός άλλωστε το ότι υπάρχουν – γενικά – δύο «Σχολές Σκέψης» στους Κόλπους του Διεθνούς Ισλάμ. Κοινό τους στοιχείο αποτελεί φυσικά ο «ιερός (πολιτικός) στόχος της παγκόσμιας εξάπλωσης του Ισλάμ». Να μετατρέψουν την Νταρ Αλ Χαρμπ (χώρα του Πολέμου – των Απίστων) σε Νταρ Αλ Ισλαμ (Χώρα της Ειρήνης – του Ισλαμ).
    Η διαφορά τους όμως έγκειται στην «μεθοδολογία». Στην «Στρατηγική» και στις «Τακτικές» κατάκτησης αυτού του στόχου.

    Οι δύο Στρατηγικές του Ισλάμ

    Η μια είναι η «Πολεμική», η άλλη ο «Αθόρυβος Εισοδισμός».
    Η «Πολεμική Ισλαμική Πτέρυγα» είναι φυσικά υπέρ του ολοκληρωτικού ιερού πολέμου ενάντια στους Άπιστους και δη κυρίως τους Χριστιανούς. Είτε σε Μέτωπα πολέμων όπως Ιράκ, Αφγανιστάν, Κόσοβο, Βοσνία, Αφρική είτε μέσω τρομοκρατικών ομάδων όπως η Αλ Κάιντα και οι κάθε λογής άλλες ισλαμικές ανάλογες ομάδες διεθνώς.
    Το βασικό τους επιχείρημα είναι ότι για να υποκύψουν οι Άπιστοι στη Δύναμη του Ισλάμ πρέπει να πνιγούν στο αίμα. Πρέπει να μεταφερθεί ο πόλεμος μέσα στα σπίτια τους, τις χώρες τους, τις γειτονιές τους. Να πάψουν να νοιώθουν ασφαλείς.
    Η άλλη άποψη, του «Αθόρυβου Εισοδισμού» προωθεί την Στρατηγική της “Eurabia” ή όπως αλλιώς απεκλήθη του“Londonistan”.
    Την σταδιακή και αθόρυβη δημιουργία μιας Ισλαμικής Αφανούς τεράστιας χώρας «κρυμμένης» μέσα στο Πολυεθνικό Μωσαϊκό του Χριστιανικού Βορρά, χτισμένης βήμα βήμα μέσα από το «κανάλι της Οικονομικής Μετανάστευσης» του Νότου προς το Βορρά.
    Αυτή η δεύτερη άποψη της «Ήρεμης Δύναμης του Ισλαμ», η άποψη των «Σοφών του Διαχρονικού Ισλάμ» προσπαθεί να μεταδώσει στους φλογισμένους υπέρμαχους της Ισλαμικής Τζιχάντ μια άλλη διαχρονική – κοσμοϊστορική θέαση του ανταγωνισμού Ισλαμ – Χριστιανισμού.
    Σύμφωνα με αυτήν την θεώρηση, θα έπρεπε να ιδωθεί συνολικά, ιστορικά η αντιπαράθεση του Ισλάμ με τους «Άπιστους».
    Και όχι να ερμηνεύονται ιστορικά ζητήματα όπως οι «Σταυροφορίες» και η «Αποικιοκρατία» σε «politically noncorrect» (για το Ισλαμ) διαστάσεις.
    Για την ακρίβεια, οι υπέρμαχοι αυτής της «θεωρίας» λένε:

    «…Σκεφτείτε συνολικά, ιστορικά την αντιπαράθεση του Ισλάμ με τους Άπιστους. Από το 699 ως σήμερα, τι απώλειες είχαμε; Μόνον κάπου διακόσια χρόνια που οι Σταυροφόροι καταλαμβάνοντας την Ιερουσαλήμ απλώς καθυστέρησαν την επέκτασή μας. Ένα αγκάθι ήταν και τίποτε άλλο. Ένα χρήσιμο αγκάθι όμως που βοήθησε να «εμπεδωθεί το αίσθημα ενός ενιαίου Αντιχριστιανικού Ισλαμικού Έθνους και Μετώπου». Άντε και άλλα 100 χρόνια Δυτικής αποικιοκρατίας, που ευτυχώς που συνέβη, γιατί μέσω των αντιαποικιακών εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων που αναπτύχθηκαν, το Ισλαμικό Έθνος ξαναβρήκε την ζωτικότητά του. Έτσι, ιστορικά, επι 300 περίπου χρόνια μετράμε ήττες(αμφισβητούμενες, εφόσον αποδεδειγμένα ενδυνάμωσαν απίστευτα την Ισλαμική ορμή και πολεμική ζωτικότητα) και επί 1000 χρόνια είμαστε σαφέστατα νικητές έναντι Δύσης και Ανατολής, Βορρά και Νότου…»

    Ισλαμ και Ελλάδα

    Ίσως τελικά ο “Συμβολισμός” που εμπεριέχει η εμφάνιση του Κορανίου ως “Απαγορευμένο” στο V for Vendetta να πρέπει να ιδωθεί και από την “ανάποδη” και όχι μόνον ως “βιβλίο στην πυρά”. Ίσως και όχι. Η ιστορία θα δείξει.
    Αναμφισβήτητα πάντως, οι εκατόν πενήντα από τις περίπου τετρακόσιες σελίδες του Κορανίου είναι γεμάτες με Φλογερές προτροπές προς τους Πιστούς να συμβάλλουν με κάθε μέσο – «ακόμη και χύνοντας το αίμα των Απίστων» – στην Δημιουργία ενός Παγκόσμιου Χαλιφάτου του Ισλαμ. Γεγονός που φαίνεται ευδιάκριτα κυρίως στις προ του ’80 μεταφράσεις του Κορανίου που ήταν πιο «πιστές» στο «σκληρό γράμμα και νοηματική» του Αραβικού πρωτοτύπου. ( Από εκείνο το «χρονικό σημείο» κι έπειτα το Πνεύμα των Μεταφράσεων «μαλακώνει» – τυχαίο άραγε; Ή μήπως «ταυτίζεται επικοινωνιακά» με την Παλινόρθωση του «Διεθνούς Ισλαμικού Πανεθνικισμού»; Πχ Βλ. Ισλαμικό Αμερικανικό Κίνημα και «Παλαιστινιακή Αναζωπύρωση», Νασερισμός και Λιβύη, Λιβανικός Εμφύλιος και Ιράν κλπ κλπ)
    Πολλά θα μπορούσαν να καταλογιστούν στο Ισλαμ.
    Το κυριότερο όλων ο «φανατισμός».(Από την άλλη, πώς να μην λάβεις υπόψη τον αντίστοιχο φανατισμό διαφόρων εξίσου θερμόαιμων Χριστιανών Φουνταμενταλιστών; πχ Αμερικανοί Προτεστάντες).
    Είναι παράξενο λοιπόν, όταν η Ελλάδα συμμετέχει επί μακρόν στις Νατοικές δυνάμεις σε Ισλαμικές χώρες, όταν έχει ισλαμιστές γείτονες ως ιστορικούς εχθρούς, το πώς δεν έχει δεχτεί ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις.
    Πόσο μάλλον όταν η Ελλάδα ήδη φιλοξενεί έναν τεράστιο όγκο ισλαμιστών λαθρομεταναστών και όταν είναι γνωστό πως οι τρομοκρατικοί πυρήνες λειτουργούν ανεξάρτητα από γιγάντιες πολυεθνικές δομές και οργανογράμματα. Ένας θερμόαιμος, ανεγκέφαλος φανατικός θα αρκούσε για να τινάξει στον αέρα ένα ολόκληρο λεωφορείο με επιβάτες ή ένα βαγόνι ή ένα Σταθμό του Μετρό ή μια Δημόσια Υπηρεσία κλπ κλπ.
    Το ίδιο φυσικά θα μπορούσε να συμβεί και σε ολόκληρο το Βορρά.
    Αλλά «δεν συμβαίνει» – από την Μαδρίτη και έπειτα.
    Όσες δε, φιλότιμες προσπάθειες να κάνουν οι Δυνάμεις Ασφαλείας του Βορρά (και της Ελλάδας φυσικά), όταν ήδη έχουν χάσει τη μάχη με την Εγκληματικότητα λόγω έλλειψης επαρκών πόρων, εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι εάν η Διεθνής Ισλαμική Τρομοκρατία αποφάσιζε να εξαπολύσει επιθέσεις στο έδαφος του Βορρά, αυτές επ’ ουδενί δεν θα μπορούσαν να «αποτραπούν επαρκώς».
    Είναι Ηλίου Φαεινότερον λοιπόν, πως «Κάτι άλλο», πολύ «ισχυρότερο από την Πολιτική Βούληση ή την Αποτρεπτική Δυνατότητα του Βορρά», σταματάει όλους αυτούς τους «θερμοκέφαλους» που σίγουρα υπάρχουν και κατοικοεδρεύουν, λαθραία και μη, ανά την Ελληνική Επικράτεια – και σε όλη την Ευρώπη.
    Οι «Ιθύνοντες» αυτού του «κάτι άλλου» πιθανότατα σκέπτονται ίσως πως η φυσική αντίδραση του Βορρά (και δη η «μόνη τους επιλογή») σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν η «δίωξη όλων των Μουσουλμάνων από τις χώρες του Βορρά» και το«κλείσιμο των συνόρων σε νέους Ισλαμιστές μετανάστες».

    Κάτι που σαφώς θα κατέστρεφε αποφασιστικά την «Πολιτική μακρόχρονου Ισλαμικού Εισοδισμού στο Βορρά».

    Αξίζει να σημειωθεί, πως ένα τρομοκρατικό επεισόδιο σε Ελληνικό στόχο θα έβαζε φυσικά φωτιά όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε όλη τη γύρω περιοχή. Τα πάντα θα μετατρέπονταν σε πυριτιδαποθήκη παρασέρνοντας την Ελλάδα σε πολεμικές περιπέτειες τόσο εντός της, όσο και στα σύνορά της όσο και μέσω της μάχιμης πλέον συμμετοχής της σε όλα τα «Νατοικά Μέτωπα».
    Κι αυτό, πολύ απλά γιατί πλέον θα «άλλαζε δραστικά η ψυχολογική αντιμετώπιση» του Ισλαμικού Ζητήματος από πλευράς της Ελληνικής κοινωνίας – η οποία, όντας οργισμένη πια και ψυχικά φορτισμένη αρνητικά, θα έβλεπε θετικά την Ελληνική συμμετοχή στην ένοπλη σύρραξη Βορρά – Ισλάμ. Θα βλέπαμε πχ τότε την ενεργό συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού στις μάχες σε Αφγανιστάν και Ιρακ.
    Θα βλέπαμε επίσης την Ελληνική κοινωνία να «διώχνει» δια της βίας τους (λαθρο)μετανάστες, Ισλαμιστές και μη, να κλείνει τα σύνορά της και να «στρατιωτικοποιείται» πάραυτα.
    Θα βλέπαμε επίσης βίαιο κι εκτεταμένο πογκρόμ των Μουσουλμάνων της Θράκης γεγονός που φυσικά θα ξεκινούσε αυτομάτως πολεμικές περιπέτειες με την Τουρκία.
    Πολλοί λοιπόν θα είχαν λόγους να προκαλέσουν ένα τέτοιο δυσάρεστο συμβάν παρασύροντας τη χώρα σε περιπέτειες.
    Τουτέστιν, δικαιολογημένα αναρωτιέσαι τελικά σε «τι» να οφείλεται άραγε η μέχρι τώρα αποφυγή τέτοιων «αιματηρών εκτρόπων» σε ένα τόσο «εύφλεκτο κι ευαίσθητο περιβάλλον»….
    Εξίσου δικαιολογημένα φυσικά αναρωτιέσαι, τι κάνει τον Σ.Χάντινγκτον στην «Σύγκρουση των Πολιτισμών» να εντάσσει την Ελλάδα (και την Ορθοδοξία) στο Ισλαμικό Τόξο και όχι πχ σε αυτό του Βορρά και της Χριστιανικής Δύσης στο οποίο ούτως ή άλλως κι επί διακόσια χρόνια είναι προσδεδεμένη….
    Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε μέρα, κάθε ώρα και στιγμή αποφεύγουμε έναν Μεγάλο Πόλεμο που κάθε λεπτό πολιορκεί την Ελλάδα από παντού και που το ξέσπασμά του φαντάζει τόσο μα τόσο εύκολο….
    Τόσο εύκολο που σχεδόν το μυρίζεις στην ηλεκτρισμένη διεθνή (αλλά και «στενότερα τοπική») ατμόσφαιρα…
    Πολύπλοκο το Ζήτημα….εξαιρετικά πολύπλοκο… «ανεξήγητο και παράξενο»….

    Και «ιδιαζόντως ανησυχητικό»….

    Aigean Hawk
    http://aegeanhawk.blogspot.gr/2011/06/260309.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ο Ερντογάν μας στέλνει κόσμο: 1.421 μετανάστες έφτασαν στα νησιά μας μέσα σε 16 ημέρες
    .
    .
    .
    .
    .
    18 Αυγούστου 2017
    .
    .
    http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/11/prosfiges4-630×400.jpg
    .
    .
    .

    Σε 1.421 ανέρχονται οι πρόσφυγες και μετανάστες που πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου από την 1η Αυγούστου μέχρι και το πρωί της Πέμπτης.
    .
    Από αυτούς, 394 πέρασαν στη Λέσβο, 458 στη Χίο και 569 πέρασαν στη Σάμο.

    .
    Σύμφωνα με στοιχεία της τουρκικής Ακτοφυλακής που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της, στο ίδιο διάστημα επενέβησαν σε 32 περιστατικά και επέστρεψαν στις τουρκικές ακτές 1.265 άτομα τα οποία κατευθύνονταν στα ελληνικά νησιά.
    .
    Στα νησιά του βορείου Αιγαίου παρέμεναν έως τις 17 Αυγούστου συνολικά 10.327 άτομα που περίμεναν να εξετασθεί αίτημα ασύλου που είχαν υποβάλλει.
    .
    Από αυτούς, 4.780 στη Λέσβο, 2.924 στη Χίο και 2.623 στη Σάμο.
    .
    Υπογραμμίζεται ότι στη Μόρια όπου η χωρητικότητα είναι για 2.330 άτομα διαμένουν 3.502.
    .
    Ενώ στη Σάμο, με χωρητικότητα του ΚΥΤ 700 ατόμων, διαμένουν 1.984.
    .
    Πολύ καλύτερη είναι η κατάσταση στο ΚΥΤ στο Χαλκειός της Χίου, το οποίο έχει χωρητικότητα 1.100 άτομα, ενώ διαμένουν 838.
    .
    Στον δημοτικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης διαμένουν 742 άτομα, ενώ σε κλείσιμο φαίνεται να οδηγείται ο καταυλισμός της Χίου στη Σούδα, μέσα στην τάφρο του κάστρου της πόλης, όπου επίσημα διαμένουν πλέον 330 άτομα και έχουν ξεκινήσει οι καθαιρέσεις των κατασκευών.
    .
    .
    .
    .
    .
    http://www.tribune.gr/greece/news/article/385322/o-erntogan-mas-stelni-kosmo-1-421-metanastes-eftasan-sta-nisia-mas-mesa-se-16-imeres.html
    .
    .
    .
    .
    .
    Τ .Ω .Ρ .Α – Γ .Ο .Υ .Δ .Η – ΓΙΑ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ….
    .
    .
    .
    .
    .
    ΘΕΛΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ…
    .
    .
    .
    .
    .
    Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017
    .

    https://4.bp.blogspot.com/-RXWPc3zH92U/WG9raDtcMoI/AAAAAAAAiUs/_UooQTTGCgM9Zyl7lmuciKDXmZLLs34owCLcB/s400/2017-01-06_120303.png

    .
    .
    .
    Οι εξελίξεις στη Κύπρο και η επιχείρηση να επιβληθεί μία λύση που βολεύει μόνο την Τουρκία, που δεν επιθυμεί διχοτόμηση, αλλά τον έλεγχο όλου του νησιού, είναι στη ουσία προβολή εξελίξεων και στα ελληνοτουρκικά. Η πολυεπίπεδη αναταραχή στο εσωτερικό της Τουρκίας, οδηγεί τον Ερντογάν στη διατύπωση μίας «μεγάλης ιδέας» που δεν προοιωνίζεται θετικές εξελίξεις και μάλιστα άμεσα για την Ελλάδα. Αυτό γιατί η Τουρκία ως ύπαρξη ανεξάρτητα των προβλημάτων της ή του μεγέθους τους, αυτοπροσδιορίζεται από τη γέννηση της σε σχέση με τον Ελληνισμό.
    .
    .
    .
    Την ίδια ώρα, στον Ελληνισμό, η ανυπαρξία εθνικής στρατηγικής διαχρονικά, κουμπώνει με την γεωπολιτική άγνοια για περιοχές όπως η Κύπρος, αλλά και την ηττοπάθεια της ελληνικής ελίτ με την κομματοκρατία , που ενδεχομένως να μετατρέψει τον Ελληνισμό στη καλύτερη των περιπτώσεων σε παρακολούθημα της Τουρκίας, δηλώνει στον 9.84 ο πανεπιστημιακός Γιώργος Κοντογιώργης.
    .
    .
    BINTEO
    .
    .
    “Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ…”
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=Pm4xzThGdLg
    .

    ..
    Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιαν 2017
    .
    Οι εξελίξεις στη Κύπρο και η επιχείρηση να επιβληθεί μία λύση που βολεύει μόνο την Τουρκία, που δεν επιθυμεί διχοτόμηση, αλλά τον έλεγχο όλου του νησιού, είναι στη ουσία προβολή εξελίξεων και στα ελληνοτουρκικά.
    .
    Η πολυεπίπεδη αναταραχή στο εσωτερικό της Τουρκίας, οδηγεί τον Ερντογάν στη διατύπωση μίας «μεγάλης ιδέας» που δεν προοιωνίζεται θετικές εξελίξεις και μάλιστα άμεσα για την Ελλάδα.
    .
    Αυτό γιατί η Τουρκία ως ύπαρξη ανεξάρτητα των προβλημάτων της ή του μεγέθους τους, αυτοπροσδιορίζεται από τη γέννηση της σε σχέση με τον Ελληνισμό.
    .
    Την ίδια ώρα, στον Ελληνισμό, η ανυπαρξία εθνικής στρατηγικής διαχρονικά, κουμπώνει με την γεωπολιτική άγνοια για περιοχές όπως η Κύπρος, αλλά και την ηττοπάθεια της ελληνικής ελίτ με την κομματοκρατία , που ενδεχομένως να μετατρέψει τον Ελληνισμό στη καλύτερη των περιπτώσεων σε παρακολούθημα της Τουρκίας,
    .
    δηλώνει στον 9.84 ο πανεπιστημιακός Γιώργος Κοντογιώργης.
    .
    .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_133.html#ixzz4q8A39Tx8
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ( ΕΣΕΙΣ ) Ξ .Ε .Ρ .Ε .Τ .Ε …………….
    .
    BINTEO
    ,
    Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    .
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo
    .
    ………………………………………………..
    Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρ 2015
    Διάλεξη του Αναλυτή – Συντονιστή του Southeast European office of the World Security Network Foundation
    κ. Ιωάννη Μιχαλέτου με θέμα
    «Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ»,
    η οποία έγινε στις 16 Μαρτίου 2015 στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου.
    ……………………………………………
    ΥΣ. 1 )
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ
    ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΤΟ 2015 / 3 / 16
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 2.440 προβολές
    ΕΝΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
    ΑΠΟ Δημοσιεύτηκε στις / 19 / Μαΐ / 2017 ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ
    ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 21.140.581 προβολές …………………..
    .
    Ε .Λ .Ε .Ο .Σ !
    .
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ,
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ …….
    .
    ΥΣ. 2 )
    .
    ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
    ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΝΥΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ
    ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ………
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ,
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ …………….
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ……………
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ SSSSSSSSSSSSSSSSSSS ΗΣΥΧΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>